Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καλα δεν μιλαμε για σενα συγκεκριμενα αλλα εχει γραφτει και αυτο..
ομως και παλι θεωρω αστειο να συγκρινεις την φωνη της καιτης με της ελλης...τωρα βεβαια θα μου πεις φαν ειμαι τι θα πω...αλλα οκ εχουμε και αυτια πιστευω.
Σε εμένα το είπες οπότε πρόσεχε!!
Επίσης εγώ που έχω και σπουδαγμένα αυτιά δεν ακούω τρομερές διαφορές!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ομως και παλι θεωρω αστειο να συγκρινεις την φωνη της καιτης με της ελλης...τωρα βεβαια θα μου πεις φαν ειμαι τι θα πω...αλλα οκ εχουμε και αυτια πιστευω.
Eπειδη τυγχανει να ασχολουμαι και εγω με το αντικειμενο εγω ακουω...
Αλλωστε μην ξεχνας οτι ο σωστος τραγουδιστης ξερει να τραγουδαει οταν ξερει να κανει "δευτερες".
Αλλωστε μην ξεχνας οτι ο σωστος τραγουδιστης ξερει να τραγουδαει οταν ξερει να κανει "δευτερες".
βρε η ελλη εκανε για χρονια δευτερη φωνη.ακομα και σε cd μεγαλων ονοματων.ακομα και σε cd του πετρελη την εχει βαλει ο φοιβος να κανει.
αλλο επιχειρημα.τι το ηθελες αυτο;
βρε η ελλη εκανε για χρονια δευτερη φωνη.ακομα και σε cd μεγαλων ονοματων.ακομα και σε cd του πετρελη την εχει βαλει ο φοιβος να κανει.
αλλο επιχειρημα.τι το ηθελες αυτο;
live ennow
episis h kaith ekane stou pariou tous diskous...hellooooooo
αυτό που λατρέψανε όλοι την κοκκίνου με το φοίβο και ξαφνικά κράζουν αυτή τη συνεργασία δεν το έχω καταλάβει..όπως επίσης αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του φοίβου και ξαφνικά ζητάνε κουλτούρα πάλι δεν το καταλαβαίνω..μπείτε λίγο και στo topic της γαρμπή που έχει να μπεί άνθρωπος από το καλοκάιρι..η κουλτούρα μας έφαγε..
nick2907 έγραψε:αυτό που λατρέψανε όλοι την κοκκίνου με το φοίβο και ξαφνικά κράζουν αυτή τη συνεργασία δεν το έχω καταλάβει..όπως επίσης αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του φοίβου και ξαφνικά ζητάνε κουλτούρα πάλι δεν το καταλαβαίνω..μπείτε λίγο και στo topic της γαρμπή που έχει να μπεί άνθρωπος από το καλοκάιρι..η κουλτούρα μας έφαγε..
Μπα εκεί συνέχεια είναι τα χρυσά μου! Και ψάχνουν να βρουν τι φταίει...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
μα έχω άδικο?εχουν μεγαλώσει όλοι με το ''μια φορά και έναν καιρό'' και ξαφνικά ζητάνε αντύπα και έντεχνο..και φταίνε όλοι εκτός από την καίτη με τα τραγούδια της..σε λίγο θα προτείνουν έλλη σε τραγούδια κραουνάκη..να πάει και αυτή άπατη..
nick2907 έγραψε:αυτό που λατρέψανε όλοι την κοκκίνου με το φοίβο και ξαφνικά κράζουν αυτή τη συνεργασία δεν το έχω καταλάβει..όπως επίσης αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του φοίβου και ξαφνικά ζητάνε κουλτούρα πάλι δεν το καταλαβαίνω..μπείτε λίγο και στo topic της γαρμπή που έχει να μπεί άνθρωπος από το καλοκάιρι..η κουλτούρα μας έφαγε..
Aπό τη μία, ναι, δεν πρέπει να αποπέρνουμε το Φοίβο (ή οποιονδήποτε δημιουργό/καλλιτέχνη) γιατί έχει κάνει μεγαλεία στην ελληνική μουσική... Από την άλλη δε σημαίνει πως αν αυτοί οι ίδιοι έχουν πέσει τόσο πολύ, θα πρέπει να τους ακολουθήσουμε και στα τάρταρα... Σωστά; Ας μην φτάνουμε και στα άκρα.
πχ εγώ δεν θέλω την Γαρμπή ούτε να τραγουδά πλέον Αντύπα, αλλά με τίποτα να μην επιστρέψει στο Φοίβο. Να δοκιμάσει κάτι άλλο με άλλους συνθέτες του (ελαφρο)λαϊκού. Και την Κοκκίνου να έμενε στη Sony και να ακολουθούσε την εκεί πορεία που άρχισε να χαράσσει... και για να μη λέτε ότι δεν λέω για τα "του οίκου μου" και η Βίσση θα προτιμούσα να μην κάνει ολοκληρους δίσκους με Καρβέλα αλλά να αναζητήσει άλλους δημιουργούς! -σεβασμός σε Καρβέλα και Φοίβο για το παρελθόν τους, αλλά δυστυχώς δεν έχουν αντάξιο παρόν)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!