Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε...
Kαι που θα πάει, θα υπηρετήσει? ΘΑ παρουσιαστεί την ημέρα της ορκομωσίας και την ημέρα που θα πάρει το απολυτήριο :biggrin: .
Ούτε για αυτό δεν ήταν ικανός, έχει πάρει Ι5... :lol:
Κι όμως είναι ο μοναδικός αξιόλογος τραγουδιστής της γενιάς του. Σοβαρότατος και έχει τη στόφα των παλαιών ως ένα βαθμό.
'Οντως είναι η πιο καλή φωνή και είναι θετικό οτι τον έχει ξεχωρίσει και ο Νότης..'Ειναι μια περίπτωση για συνεργασία μετά το Μαζώ μόνο με γυναικεία ονόματα έχει κάνει..Και πλέον είναι και λίγες που βλέπω μελλοντικά να μπορούν να συνεργαστούν..Η Ζήνα που είναι φέτος άντε και καμιά γαρμπή που είχε μιλήσει με θετικό τρόπο.. 'Αλλη δεν βλέπω στον ορ :thumbdown: ίζοντα..
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τραγουδήσει πολλά χρόνια ακόμα ο Νότης, δυστυχώς όχι μόνο οι συνθήκες και το σύστημα δεν τον ευνοεί, αλλά και ο κόσμος νομίζω ότι τον έχει ''χορτάσει'' πια. Δεν είναι και λίγα 20 χρόνια πρώτο όνομα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:Είχε μιλήσει και στο παρελθόν με καλά λόγια ο Νότης για τον Οικονομόπουλο, ας πάει όμως πρώτα στρατό και τα ξαναλέμε...
Kαι που θα πάει, θα υπηρετήσει? ΘΑ παρουσιαστεί την ημέρα της ορκομωσίας και την ημέρα που θα πάρει το απολυτήριο :biggrin: .
Ούτε για αυτό δεν ήταν ικανός, έχει πάρει Ι5... :lol:
Κι όμως είναι ο μοναδικός αξιόλογος τραγουδιστής της γενιάς του. Σοβαρότατος και έχει τη στόφα των παλαιών ως ένα βαθμό.
'Οντως είναι η πιο καλή φωνή και είναι θετικό οτι τον έχει ξεχωρίσει και ο Νότης..'Ειναι μια περίπτωση για συνεργασία μετά το Μαζώ μόνο με γυναικεία ονόματα έχει κάνει..Και πλέον είναι και λίγες που βλέπω μελλοντικά να μπορούν να συνεργαστούν..Η Ζήνα που είναι φέτος άντε και καμιά γαρμπή που είχε μιλήσει με θετικό τρόπο.. 'Αλλη δεν βλέπω στον ορ :thumbdown: ίζοντα..
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα τραγουδήσει πολλά χρόνια ακόμα ο Νότης, δυστυχώς όχι μόνο οι συνθήκες και το σύστημα δεν τον ευνοεί, αλλά και ο κόσμος νομίζω ότι τον έχει ''χορτάσει'' πια. Δεν είναι και λίγα 20 χρόνια πρώτο όνομα.
Νομίζω και ελπίζω οτι θα αργήσει ακόμα, μετά από όλα αυτά το έχει πάρει εγωιστικά και θέλει να δώσει απαντήσεις..'Αλλωστε ξέρει να ανανέωνει το πρόγραμμα του και να κρατάει το κόσμο ζεστό..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε:
afn έγραψε:
jdarmody έγραψε:
afn έγραψε:Πόσο ανώτερος άνθρωπος αυτός ο Σφακιανάκης... Όλους τους έπιασε στο στοματάκι του πάλι! :biggrin:
Τι θες να μην απαντούσε στις φοβερές ερωτήσεις του Μάρκου;
Τον ανάγκασε να απαντήσει?
Υπάρχει και το ουδέν σχόλιο! Που στην περίπτωσή του είναι σίγουρα η πιο σωστή λύση!
Ναι προφανώς και δεν έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη για συναδέλφους του, ενώ οι άλλοι μπορούν να το κάνουν γι' αυτόν.
Ρε τι συζηταμε? Δηλαδη δεν βλεπουμε οτι η μιση συνεεντευξη ειναι κομμενη? Εδω ο σεφερλης ελεγε μετα "δεν ξερω αν εχετε βαλει αυτο το σημειο.. δεν ξερω αν εχετε βαλει το αλλο". Που ξερουμε αν οντως μιλησε με καλα λογια και για αλλους και οχι μονο για τον οικονομοπουλο? Σε αυτα ηθελαν να σταθουν και αυτα εδειξαν.
Ως φωνες τους παραδεχεται και τον ρεμο και την Μαλεα.
Gshore έγραψε:βεβαια αλλα δε βρισκω το λογο για τον οποιο ο Παντελιδης δεν ειναι αξιος σεβασμου
Oντως επρεπε να του πει και μπραβο που ειναι μιμος του! Τι μας λες ρε φιλε!
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

καλοστημενο το κολπακι με τον παντελιδη αλλα πολυ δεν το χαψανε...
ας ειναι καλα ο μπερτακης και ο μπεος που χωσανε χρημα για προβολη και views στο youtube και δημιουργησαν μια φουσκα που στο περασμα του χρονου δεν θα υπαρχει...αλλος ενας τριανταφυλλος ειναι...
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Πιο κανονικά views από του Παντελίδη στο YouTube δεν υπάρχουν.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

μ΄αυτο το πλευρο να κοιμασαι....
tgoj18

άκου φίλε μου. εγώ μπορώ να δω και να εξακριβώσω αν τα views του είναι κανονικά, γιατί είναι η δουλειά μου.

Εσύ απλά εικάζεις! Αν επιμένεις μπορώ να σου δείξω και τα analytics.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

tgoj18 έγραψε:άκου φίλε μου. εγώ μπορώ να δω και να εξακριβώσω αν τα views του είναι κανονικά, γιατί είναι η δουλειά μου.

Εσύ απλά εικάζεις! Αν επιμένεις μπορώ να σου δείξω και τα analytics.
Nαι, δύο μέρες μετά την ανάρτηση κάθε τραγουδιού του Παντελίδη υπάρχουν 2 εκατ. views και αυτά είναι κανονικά;
Καλά ότι πεις, τράβα ρώτα πως λειτουργούν οι δισκογραφικές παγκοσμίως με τα εικονικά χτυπήματα για να "επιβάλλουν" τους καλλιτέχνες που θέλουν να προωθήσουν.
Και το κόστος είναι μικρό.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
tgoj18

Α καλά. ότι να ναι. Συνέλθετε λίγο. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, θα το έκαναν ΟΛΟΙ. Κανείς όμως δε θέλει να δώσει λεφτά για κάτι τέτοιο.

Εικόνα

το δεν ταιριάζετε σου λέω! αλλά εδώ μπορεί να μου απορρίψεις ακόμα και την αλήθεια, τι λέμε τώρα :hysterical: :hysterical: :hysterical:
tgoj18

Scorpion86 έγραψε: Nαι, δύο μέρες μετά την ανάρτηση κάθε τραγουδιού του Παντελίδη υπάρχουν 2 εκατ. views και αυτά είναι κανονικά;
Δώσε μου ένα παράδειγμα. Όχι πολλά. Ένα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Προσωπικά δεν αμφισβητώ την δημοτικότητα του Παντελίδη, δεν χρειάζεται να μετράμε τα views στο youtube, δεν είναι μόνο αυτά, και στο airplay είναι ψηλά και στα μαγαζιά που τραγουδάει τον ακολουθεί κόσμος... όπως κάποτε τον Πετρέλη, παλιότερα τον Τσαλίκη και ακόμα παλαιότερα τον Τριαντάφυλλο και πάει λέγοντας... φούσκα είναι και θα περάσει σε 2-3 χρονάκια...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Και τι εγινε που εχει τοσα εκατομμυρια views (που αμφιβαλλω και εγω πως δημιουργουνται); Τι σημαινει αυτο; Μηπως ξαφνικα ο Παντελιδης ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης της Ελλαδας; Αν ειναι ετσι να καταργησουμε πωλησεις cd, και να μετραμε views..Να σου βρω εγω χαζομαρες στο Ιντερνετ που εχουν εκατομμυρια views...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

tgoj18 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε: Nαι, δύο μέρες μετά την ανάρτηση κάθε τραγουδιού του Παντελίδη υπάρχουν 2 εκατ. views και αυτά είναι κανονικά;
Δώσε μου ένα παράδειγμα. Όχι πολλά. Ένα.
Δεν το κάνουν όλοι γιατί ο Παντελίδης υποτίθεται χτίστηκε μέσω των views. Πάλι κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Το θέμα δεν είναι ότι κάνει views ο Παντελίδης, το θέμα είναι εάν είναι όντως μια αξιόλογη περίπτωση τραγουδιστή που αξίζει το ντόρο που γίνεται. Αν μπορείς να μας πείσεις και γι' αυτό θα σε παραδεχτώ. Από πότε έγιναν κριτήριο τα views στο youtube έλεος..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

tgoj18 έγραψε:Α καλά. ότι να ναι. Συνέλθετε λίγο. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, θα το έκαναν ΟΛΟΙ. Κανείς όμως δε θέλει να δώσει λεφτά για κάτι τέτοιο.

Εικόνα

το δεν ταιριάζετε σου λέω! αλλά εδώ μπορεί να μου απορρίψεις ακόμα και την αλήθεια, τι λέμε τώρα :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Aπό τα 11 εκατ στην Ελλάδα πες μας πόσα είναι επί πληρωμή;
Εκεί θα παραδεχτώ τα στοιχεία σου. Αυτά που μου ανάρτησες τα στοιχεία μπορεί να τα βρει ο καθένας μπαινοντας σε ένα βιντεο και πατώντας στην επιλογή στατιστικά.
tgoj18

Αν είναι δυνατόν που θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω το αυτονόητο :hysterical:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

tgoj18 έγραψε:Αν είναι δυνατόν που θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω το αυτονόητο :hysterical:
Απλά είναι τα πράγματα. Δεν απέδειξες κάτι με αυτό που ανέβασες. Αυτό θέλω να σου πω.
Όταν το καταλάβεις θα είναι καλύτερα για εσένα.
Και μην στέκεσαι στον Παντελίδη, δεν λειτουργεί μόνο για τον Παντελίδη όλο αυτό το φτιαχτό σύστημα με τα views.
Bλέπεις οι Μελισσες ή οι REC κάνουν 10-15 εκατ. views με τραγούδια της πλάκας μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Είναι δυνατόν αυτοί οι καλλιτέχνες να κάνουν περισσότερα χτυπήματα ακόμα και από ξένους καλλιτέχνες με τεράστια ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή?
Καλλιτέχνες που είναι διεθνώς γνωστοί και έχουν θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην χώρα τους όπως οι παραπάνω. Λίγο μυαλό θέλει.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Θεωρω οτι και μονο που ασχολειστε ακομα με τον μιμο μειωνετε τον εαυτο σας. Τα εχουμε ξαναζησει αυτα και με τον Χατζηγιαννη και με τον Πλουταρχο και βλεπετε οτι δεν υπαρχουν πλεον αυτοι και θα υπαρχει σε λιγα χρονια ο Παντελιδης? :lol:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε:Θεωρω οτι και μονο που ασχολειστε ακομα με τον μιμο μειωνετε τον εαυτο σας. Τα εχουμε ξαναζησει αυτα και με τον Χατζηγιαννη και με τον Πλουταρχο και βλεπετε οτι δεν υπαρχουν πλεον αυτοι και θα υπαρχει σε λιγα χρονια ο Παντελιδης? :lol:
Τώρα γίνεσαι κακός :lol: ο Πλούταρχος έχει πολλούς fans και έχει πει τραγούδια διαχρονικά (είναι σταθερή αξία), από την άλλη ο Χατζηγιάννης (αλήθεια τι απέγινε;) δυσκολεύομαι να θυμηθώ πάνω από 2-3 τραγούδια του, ίσως φταίει που ακούω μόνο λαϊκα....
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:Θεωρω οτι και μονο που ασχολειστε ακομα με τον μιμο μειωνετε τον εαυτο σας. Τα εχουμε ξαναζησει αυτα και με τον Χατζηγιαννη και με τον Πλουταρχο και βλεπετε οτι δεν υπαρχουν πλεον αυτοι και θα υπαρχει σε λιγα χρονια ο Παντελιδης? :lol:
Συμφωνώ απόλυτα! Δεν είναι πρώτη φορά που εμφανίζονται επίδοξοι αντικαταστάτες και τα συναφή. Τουλάχιστον τόσο ο Πλούταρχος όσο και ο Χατζηγιάννης έχουν μια ποιότητα, κάτι δικό τους να επιδείξουν.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Ο Xατζηγιάννης με τον Σφακιανάκη που κολλάει μωρέ? :fan: :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Απάντηση