ΟΟΟΟ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ.MEDIA έγραψε:pantws to doulevei kala to thema o foivos!!! :D
ΚΟΚΚΙΝΟΥ:ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ SONY...EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ!!!
- 
				creativeuser

- 
				creativeuser

- 
				MusicLover

Η Έλλη Κοκκίνου παραμένει pop!

Και ενώ μας είχε πει ότι θα το γυρνούσε το μουσικό της στυλάκι σε rock και πολύ είχαμε χαρεί, γιατί θα έκανε κάτι καινούριο, τώρα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο της single θα είναι λαϊκό-pop!
Ότι το τραγούδι θα γίνει επιτυχία είναι σίγουρο, τόσο εξαιτίας της ίδιας της Έλλης, όσο και επειδή ο Φοίβος υπογράφει την μουσική του κομματιού!
Αλλά δεν θα ήταν και άσχημο να δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια και σε ένα άλλο μουσικό ρεύμα!
Όπως και να έχει, εμείς περιμένουμε το νέο κομμάτι και ευχόμαστε καλή επιτυχία!
mad

Και ενώ μας είχε πει ότι θα το γυρνούσε το μουσικό της στυλάκι σε rock και πολύ είχαμε χαρεί, γιατί θα έκανε κάτι καινούριο, τώρα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο της single θα είναι λαϊκό-pop!
Ότι το τραγούδι θα γίνει επιτυχία είναι σίγουρο, τόσο εξαιτίας της ίδιας της Έλλης, όσο και επειδή ο Φοίβος υπογράφει την μουσική του κομματιού!
Αλλά δεν θα ήταν και άσχημο να δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια και σε ένα άλλο μουσικό ρεύμα!
Όπως και να έχει, εμείς περιμένουμε το νέο κομμάτι και ευχόμαστε καλή επιτυχία!
mad
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.

- 
				creativeuser

- 
				MusicLover

- 
				creativeuser

- 
				supernatural22

Κάποιοι που το άκουσαν λένε ότι είναι τσιφτετέλι στο στυλ του "Κι άλλο"creativeuser έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΛΑΪΚΟ-ΠΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ".MusicLover έγραψε:E ΛΑΙΚΟ-ΠΟΠ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΛΛΗ ΕΒΑΛΕ Κ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΜΕΣΑ...creativeuser έγραψε:ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ POP-ROCK ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.
- 
				MusicLover

ΜΗ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ!! ΤΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟΠΟΠ! ΛΑΙΚΟ ΣΚΕΤΟ ΕΙΝΑΙ!supernatural22 έγραψε:Κάποιοι που το άκουσαν λένε ότι είναι τσιφτετέλι στο στυλ του "Κι άλλο"creativeuser έγραψε:ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΛΑΪΚΟ-ΠΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ".MusicLover έγραψε:E ΛΑΙΚΟ-ΠΟΠ ΕΙΝΑΙ. Η ΕΛΛΗ ΕΒΑΛΕ Κ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΜΕΣΑ...creativeuser έγραψε:ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ POP-ROCK ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ.

- 
				MusicLover

ti les re? exw polla Foivo - cdMusicLover έγραψε:Τι κατάλαβες εσύ αμέσως; Η αρνητική σου διάθεση με τον Φοίβο γνωστή είναι, δε νομίζω να σ'αρέσει έτσι κι αλλιώς! 8)antidoto έγραψε:a katalava
apla teleftea exw ksenerwsi...
kai eisai LANTHASMENOS oti exw arnitiki diathesi me to Foivo
mallon me mperdeveis me allo Visso-fan
Παρε ανασα και παμε...

- 
				MusicLover

Πάντως δε νομίζω ότι θα είναι τσιφτετέλι.. Η τελευταία τους συνεργασία είχε 2 τσιφτετέλια-σουξέ,το θεωρώ too much να επιστρέψουν ξανά με τσιφτετέλι! Θα μ'άρεσε μία καλή ρούμπα ή ένα κομμάτι τύπου Jambi!antidoto έγραψε:ti les re? exw polla Foivo - cdMusicLover έγραψε:Τι κατάλαβες εσύ αμέσως; Η αρνητική σου διάθεση με τον Φοίβο γνωστή είναι, δε νομίζω να σ'αρέσει έτσι κι αλλιώς! 8)antidoto έγραψε:a katalava
apla teleftea exw ksenerwsi...
kai eisai LANTHASMENOS oti exw arnitiki diathesi me to Foivo
mallon me mperdeveis me allo Visso-fan

- 
				minerboh

- 
				MusicLover

Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!

- 
				minerboh

Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
- 
				MusicLover

Τόσο πολύ; Το Γίνε που είναι στον ίδιο ρυθμό είναι πολύ καλύτερο κατ'εμέ...minerboh έγραψε:Μπααααααα.....το ''παρε με'' για μενα ειναι το καλυτερο τραγουδι που εχει πει ποτε!MusicLover έγραψε:Έχει πει πολύ καλύτερα από το Πάρε με! "Δε γίνεται","Αγόρι μου","Θέλω τόσα να σου πω","Κοσμοθεωρία","Φίλα με","Χαρταετός","Θα περιμένω","Γίνε","Να με προσέχεις","Ήταν ψέμα","Ερωτας είναι" κλπ...minerboh έγραψε:Στα παλια λημερια για την Ελλη! Μακαρι να ειναι ωραιο κομματι οπως ηταν το ''παρε με''!
http://www.youtube.com/watch?v=AZdVmtkuwKA