Πάνος Κιάμος
Re: Πάνος Κιάμος Thread.
"Για την αξία μου ως καλλιτέχνη ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Δεν υποχρεώνω κανένα ούτε να με ακούει, ούτε να διασκεδάζει με τη δουλειά μου. Αυτοί που με αγαπούν – και ευτυχώς είναι πολλοί – το ξέρουν καλύτερα από όλους.
Σχετικά με το νυχτερινό κέντρο το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για φορολογικές παραβάσεις και στο οποίο εμφανίστηκα, θα ήθελα να γνωρίζουν οι φίλοι μου, όσον αφορά το πρόσωπό μου, ότι είχα φροντίσει να εκδώσω όλα τα νόμιμα παραστατικά, όπως άλλωστε βεβαίωσε και το ελεγκτικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που ήταν παρών την Παρασκευή το βράδυ.
Το δε Σάββατο, έχοντας θορυβηθεί από όλα αυτά που ακούστηκαν, επικοινώνησα με την επιχείρηση και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι το βράδυ το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά. Έχοντας επιφυλάξεις (λόγω των δημοσιευμάτων περί σφραγίσματος του μαγαζιού), φτάνω στο μαγαζί, το οποίο λειτουργεί κανονικά και στο οποίο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή κάποιος υπεύθυνος που να ενημερώνει εμένα και τον κόσμο ότι έχει πράγματι σφραγιστεί. Θεώρησα ότι το θέμα διευθετήθηκε για αυτό και εμφανίστηκα, σεβόμενος πάνω από όλα τον κόσμο που ήταν εκεί.
Σε κάθε περίπτωση, θεώρησα ότι αν όντως το μαγαζί ήταν σφραγισμένο θα ήταν κλειστό και δεν θα επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν!
Νιώθω ότι έχω την υποχρέωση σε όλους αυτούς που με στηρίζουν να εξιστορήσω τα γεγονότα ως ακριβώς τα έζησα…"
Πάνος Κιάμος
Σχετικά με το νυχτερινό κέντρο το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για φορολογικές παραβάσεις και στο οποίο εμφανίστηκα, θα ήθελα να γνωρίζουν οι φίλοι μου, όσον αφορά το πρόσωπό μου, ότι είχα φροντίσει να εκδώσω όλα τα νόμιμα παραστατικά, όπως άλλωστε βεβαίωσε και το ελεγκτικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που ήταν παρών την Παρασκευή το βράδυ.
Το δε Σάββατο, έχοντας θορυβηθεί από όλα αυτά που ακούστηκαν, επικοινώνησα με την επιχείρηση και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι το βράδυ το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά. Έχοντας επιφυλάξεις (λόγω των δημοσιευμάτων περί σφραγίσματος του μαγαζιού), φτάνω στο μαγαζί, το οποίο λειτουργεί κανονικά και στο οποίο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή κάποιος υπεύθυνος που να ενημερώνει εμένα και τον κόσμο ότι έχει πράγματι σφραγιστεί. Θεώρησα ότι το θέμα διευθετήθηκε για αυτό και εμφανίστηκα, σεβόμενος πάνω από όλα τον κόσμο που ήταν εκεί.
Σε κάθε περίπτωση, θεώρησα ότι αν όντως το μαγαζί ήταν σφραγισμένο θα ήταν κλειστό και δεν θα επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν!
Νιώθω ότι έχω την υποχρέωση σε όλους αυτούς που με στηρίζουν να εξιστορήσω τα γεγονότα ως ακριβώς τα έζησα…"
Πάνος Κιάμος
Καλά βρε παιδί μου, μην σκίζεσαι...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
peirateia 

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης! Έτσι, από 20 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης μαζί με τους Goin' Through βάζουν "φωτιά" στο "FIX" και υπόσχονται βραδιές γεμάτες διασκέδαση! Το σχήμα συμπληρώνουν οι: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασιλική Νταντά...
- fylakas_aggelos
Αυτή την Ειρήνη Παπαδοπούλου πολύ την προωθούν χωρίς να το αξίζει.Τα είχε με το Τζίμη Σταθοκωστόπουλο,ο οποίος είναι manager και έχει πολλές γνωριμίες,και τώρα τα έχει με τον Κώστα Πηλαδάκη,τον πρώην άντρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου.
Η Βασιλική Νταντά πάντως είναι φωνάρα,γνήσια λαϊκή φωνή από Θεσσαλονίκη.Το "Μοναξιά καλή μου φίλη" είναι κομματάρα.
Η Βασιλική Νταντά πάντως είναι φωνάρα,γνήσια λαϊκή φωνή από Θεσσαλονίκη.Το "Μοναξιά καλή μου φίλη" είναι κομματάρα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Συμφωνώ για την Παπαδοπούλου.Δεν μου αρέσει καθόλου.fylakas_aggelos έγραψε:Αυτή την Ειρήνη Παπαδοπούλου πολύ την προωθούν χωρίς να το αξίζει.Τα είχε με το Τζίμη Σταθοκωστόπουλο,ο οποίος είναι manager και έχει πολλές γνωριμίες,και τώρα τα έχει με τον Κώστα Πηλαδάκη,τον πρώην άντρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου.
Αστείο επίθετο το Νταντά.

I like people too much or not at all.
-
diavolitsi? 

Ο Πλούταρχος δεν θα πήγαινε ποτέ εκεί.Chronisgreek έγραψε:diavolitsi?

stelios έγραψε:Ο Πλούταρχος δεν θα πήγαινε ποτέ εκεί.Chronisgreek έγραψε:diavolitsi?

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2013!
O Πάνος ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη...
Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης! Έτσι, από 20 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης μαζί με τους Goin' Through βάζουν "φωτιά" στο "FIX" και υπόσχονται βραδιές γεμάτες διασκέδαση! Το σχήμα συμπληρώνουν οι: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασιλική Νταντά...
Μην το χάσετε!
www.panoskiamos.gr
O Πάνος ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη...
Μην το χάσετε!
www.panoskiamos.gr
Giotis έγραψε:stelios έγραψε:Ο Πλούταρχος δεν θα πήγαινε ποτέ εκεί.Chronisgreek έγραψε:diavolitsi?![]()
![]()

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- fylakas_aggelos
Η επιστροφή του Πάνου Κιάμου σε ένα κομμάτι εκπληξη του Γιώργου Σαμπάνη...
Σαμπάνης και Γιαννατσούλια υπογράφουν το πρώτο κομμάτι του Πάνου Κιάμου απο την νέα δουλειά που ετοιμάζει τον φετινό χειμώνα.......
Ο ολοκαίνουριος Πάνος Κιάμος είναι γεγονός! Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ένα νέο μουσικό ταξίδι με τελικό προορισμό το καινούργιο και πολυαναμενόμενο cd του Πάνου που θα κυκλοφορήσει αργότερα! Πρώτος σταθμός σε αυτό το ταξίδι, είναι το τραγούδι "Δεν θέλω επαφή" σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια...
Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού θα γίνει αποκλειστικά στους εξής σταθμούς:
"Ρυθμός" 94,9 για την Αθήνα,
"Κοσμοράδιο" 95,1 για τη Θεσσαλονίκη,
"Σοκ fm" 104,8 για τη Χαλκίδα και
"Super fm" 104,8 για την Κύπρο...
Ο Πάνος Κιάμος παράλληλα ξεκινάει και στην Θεσσαλονίκη τις εμφανίσεις του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου , την Βασιλική Νταντά και τους Goin Throygh.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... B8.twitter
Σαμπάνης και Γιαννατσούλια υπογράφουν το πρώτο κομμάτι του Πάνου Κιάμου απο την νέα δουλειά που ετοιμάζει τον φετινό χειμώνα.......
Ο ολοκαίνουριος Πάνος Κιάμος είναι γεγονός! Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ένα νέο μουσικό ταξίδι με τελικό προορισμό το καινούργιο και πολυαναμενόμενο cd του Πάνου που θα κυκλοφορήσει αργότερα! Πρώτος σταθμός σε αυτό το ταξίδι, είναι το τραγούδι "Δεν θέλω επαφή" σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια...
Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού θα γίνει αποκλειστικά στους εξής σταθμούς:
"Ρυθμός" 94,9 για την Αθήνα,
"Κοσμοράδιο" 95,1 για τη Θεσσαλονίκη,
"Σοκ fm" 104,8 για τη Χαλκίδα και
"Super fm" 104,8 για την Κύπρο...
Ο Πάνος Κιάμος παράλληλα ξεκινάει και στην Θεσσαλονίκη τις εμφανίσεις του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου , την Βασιλική Νταντά και τους Goin Throygh.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... B8.twitter
Ο Σαμπάνης μαζί με τη Γεροθόδωρου του έχουν γράψει ένα από τα καλυτερά του τραγούδια.Το Δεν γυρνάω σελίδα.
Ελπίζω και το καινούριο να είναι εξίσου καλό.
Ελπίζω και το καινούριο να είναι εξίσου καλό.
- fylakas_aggelos
Λίγο αδύναμο το νέο κομμάτι του Κιάμου,παρόλο που είναι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.Μου θυμίζει το "Εννοείται' του Οικονομόπουλου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...