ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Anna Vissi TA 2 NEA TRAGOUDIA THA LEGONTE :
1) MAYRO FWS
2) Alithino Psema
STIXOI : MYRTW KONTOVA
1) MAYRO FWS
2) Alithino Psema
STIXOI : MYRTW KONTOVA
Entek έγραψε:? τι εννοείς;manos έγραψε:eutyxos h annoula vgazei akoma dance....
oti se sxesh me th vandi pou exei xexasei ta dance pro pollou h vissi eutuxos vgazei akoma...k genika eimai fan ton dance kommation k auta pou vgazei h vissi kathe fora maresoun arketa...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
αν είναι dance σαν το αγάπη είναι εσύ, άστο. Έχει παρεξηγηθεί λίγο ο όρος dance βεβαια. Dance είναι αυτά που βγάζει η My Group, άλλο pop και άλλο dance! Αναμένουμε ωστόσο. Αν και είμαι αρκετά προκατειλημμένος με τον Καρβέλα, γιατί νομίζω οτι θα ακούσω πάλι πειράματα του πάνω στην Άννα, σ'έναν καθόλου 2012 ήχο.manos έγραψε:Entek έγραψε:? τι εννοείς;manos έγραψε:eutyxos h annoula vgazei akoma dance....
oti se sxesh me th vandi pou exei xexasei ta dance pro pollou h vissi eutuxos vgazei akoma...k genika eimai fan ton dance kommation k auta pou vgazei h vissi kathe fora maresoun arketa...
-
ka8ara dance htan ta agaph yperbolikh,kraygh k ypoferw ths epoxhs 00'..
Άσχετο,τελικά η My Group ανήκει πια στην Spicy;tgoj18 έγραψε:αν είναι dance σαν το αγάπη είναι εσύ, άστο. Έχει παρεξηγηθεί λίγο ο όρος dance βεβαια. Dance είναι αυτά που βγάζει η My Group, άλλο pop και άλλο dance! Αναμένουμε ωστόσο. Αν και είμαι αρκετά προκατειλημμένος με τον Καρβέλα, γιατί νομίζω οτι θα ακούσω πάλι πειράματα του πάνω στην Άννα, σ'έναν καθόλου 2012 ήχο.manos έγραψε:Entek έγραψε:? τι εννοείς;manos έγραψε:eutyxos h annoula vgazei akoma dance....
I like people too much or not at all.
Ναι. Και στο mad στα κλιπ λέει My Group/Spicy Music.stelios έγραψε: Άσχετο,τελικά η My Group ανήκει πια στην Spicy;
οχι ολοι. ας πουμε η Shaya νομιζω ειναι ακομα στη Sony (αφου το τελευταιο album της βγηκε απο κει)Nick_Man έγραψε:Ναι. Και στο mad στα κλιπ λέει My Group/Spicy Music.stelios έγραψε: Άσχετο,τελικά η My Group ανήκει πια στην Spicy;
vissi new?????????to brhka sto blog ths
και να 'ναι τι να καταλάβουμε ακριβώς από αυτό;

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Το αγάπη είναι εσύ εμένα μου άρεσε...οκ είχε άθλιο στίχο σε κάποια σημεία αλλά γενικά σαν τραγούδι ήταν πορωτικο μου εφτιαχνε τη διάθεση..ειδικά λάιβ.. Γενικά όταν πηγαίνω Βίσση η αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν λέει καπάκι τα αγάπη υπερβολική κραυγή τσουλες έχω πεθάνει για σένα νάιλον κτλ...tgoj18 έγραψε:αν είναι dance σαν το αγάπη είναι εσύ, άστο. Έχει παρεξηγηθεί λίγο ο όρος dance βεβαια. Dance είναι αυτά που βγάζει η My Group, άλλο pop και άλλο dance! Αναμένουμε ωστόσο. Αν και είμαι αρκετά προκατειλημμένος με τον Καρβέλα, γιατί νομίζω οτι θα ακούσω πάλι πειράματα του πάνω στην Άννα, σ'έναν καθόλου 2012 ήχο.manos έγραψε:Entek έγραψε:? τι εννοείς;manos έγραψε:eutyxos h annoula vgazei akoma dance....
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Το αγάπη σκατό είναι ενα αδικημένο απο πλευράς Καρβέλα κομμάτι γιατί ενω η μουσική και ενα τμήμα των στίχων είναι εξαιρετικά (η μουσική είναι ικανή να σε ανεβάσει ακόμα και οταν είσαι σε κρίση κατάθλιψης) έρχονται κάτι εκκεντρικότητες και αηδιαστικές αναφορές σε νύχια και σουσάμια (έλεος). Αν ο στίχος ήταν αλλουνού ή έστω προσεγμένος απο μεριά Καρβέλα, θα ήταν μια πολυ μεγάλη και άκρως καλοδεχούμενη νεα επιτυχία για την Άννα.
Δυστυχώς ο ίδιος ο δημιουργός το καταδίκασε το τραγούδι και αυτό προσωπικά μου λέει πολλά (η Άννα να αποτραβηκτεί απο Καρβέλα γιατί έχει Πανιοποιηθεί και έχει μπερδέψει την Άννα με τα σκουπίδια της Αννίτας ή να περιοριστεί η Άννα σε μουσική Καρβέλα και τα λόγια να τα γράψει κάποιος άλλος).
Δυστυχώς ο ίδιος ο δημιουργός το καταδίκασε το τραγούδι και αυτό προσωπικά μου λέει πολλά (η Άννα να αποτραβηκτεί απο Καρβέλα γιατί έχει Πανιοποιηθεί και έχει μπερδέψει την Άννα με τα σκουπίδια της Αννίτας ή να περιοριστεί η Άννα σε μουσική Καρβέλα και τα λόγια να τα γράψει κάποιος άλλος).
minerboh έγραψε:Το αγάπη σκατό είναι ενα αδικημένο απο πλευράς Καρβέλα κομμάτι γιατί ενω η μουσική και ενα τμήμα των στίχων είναι εξαιρετικά (η μουσική είναι ικανή να σε ανεβάσει ακόμα και οταν είσαι σε κρίση κατάθλιψης) έρχονται κάτι εκκεντρικότητες και αηδιαστικές αναφορές σε νύχια και σουσάμια (έλεος). Αν ο στίχος ήταν αλλουνού ή έστω προσεγμένος απο μεριά Καρβέλα, θα ήταν μια πολυ μεγάλη και άκρως καλοδεχούμενη νεα επιτυχία για την Άννα.
Συμφωνώ για το Αγάπη Είναι Εσύ. Μουσικά είναι πολύ καλό κομμάτι ενώ και κάποιοι στίχοι του είναι εξαιρετικοί (εγώ τρελλένομαι για τις φράσεις "η λάμψη των ματιών σου" και "μια δραχμούλα ξεχασμένη στα ευρώ σου").
Γενικά πιστεύω πως αν οι στίχοι ήταν της Κόντοβα τότε το τραγούδι θα πέταγε... Τουλάχιστον φέτος έτσι θα γίνει!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
nai na to kane like sluts(tsoules)! 

-
Η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζει νέο τραγούδι!

Η πιθανή υποψήφια για την ελληνική συμμετοχή στην φετινή Eurovision, βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί το νέο της τραγούδι.
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τους House Twins, η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζει το καινούριο της τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στoν επερχόμενο δίσκο της από την Universal Music.
tralala

Η πιθανή υποψήφια για την ελληνική συμμετοχή στην φετινή Eurovision, βρίσκεται στο studio και ηχογραφεί το νέο της τραγούδι.
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τους House Twins, η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζει το καινούριο της τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στoν επερχόμενο δίσκο της από την Universal Music.
tralala
Έλα ρε Χρόνη! Ας μη μιλήσουμε καλύτερα για τα ποιητικά επιτεύματα μερικών μερικών και πάνε κάπως έτσι...Chronisgreek έγραψε:nai na to kane like sluts(tsoules)!
''όταν έβρεχε μυαλά ο Θεός, εγώ κρατούσα ομπρέλα δυστυχώς'' ή το αλησμόνητο σκατό και τη μύγα!
mad_king έγραψε:vissi new?????????to brhka sto blog ths

Οσο για τους ''τιτλους'' απο το ιδιο blog ειναι οποτε

Απορω δεν βαριουνται να τα φτιαχνουν?σε καθε νεα δουλεια τα ιδια κ τα ιδια!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
-
Ναι προς το παρόν συνεργάζεται με sony και spicy και ευελπιστούν κ με Universal σύντομα, αλλά θα δείξει.tgoj18 έγραψε:οχι ολοι. ας πουμε η Shaya νομιζω ειναι ακομα στη Sony (αφου το τελευταιο album της βγηκε απο κει)Nick_Man έγραψε:Ναι. Και στο mad στα κλιπ λέει My Group/Spicy Music.stelios έγραψε: Άσχετο,τελικά η My Group ανήκει πια στην Spicy;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Μουσική - Στίχοι: Φοίβος
-
http://www.youtube.com/watch?v=oCfAJyfu ... ture=share poly kalytero apo to original
Η Αμαρυλλίς αύριο στο Πρωινό MOU θα παρουσιάσει σε πρώτη μετάδοση το νέο της κομμάτι,ένα αργό τσιφτετέλι με τίτλο "Σε χρειάζομαι"!