Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Θα προτιμούσα κάποιο άλλο.Αυτή την περίοδο ακούω πολύ το Ο άλλος εαυτός σου.
Στο live το ξεσκίζει το συγκεκριμένο. :smile:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Όντως.Λογικά θα στηριχθεί και με video clip το νέο single.Για να δούμε. :10-pleko:
I like people too much or not at all.
stelios

Αυτό το demo άκουσε ο Γιάννης για το τραγούδι Σε θέλω.
Οι στίχοι δεν έχουν κανένα νόημα είναι απλά σκόρπιες ανύπαρκτες λέξεις για τα μέτρα.
Ο Σέρκος είπε πως βάζει συχνά στα τραγούδια του ιταλικές λέξεις όταν δεν έχει στίχους.
stelios

O διαγωνισμός για την ανάδειξη του νέου single του Γιάννη Πλούταρχου έχει λήξει.
O Γιάννης Πλούταρχος θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μέσα από την συχνότητα του Ρυθμού 94,9 fm!
Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς για την συμμετοχή σας.
Μείνετε συντονισμένοι...
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Εικόνα
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

yakinthos έγραψε:Εικόνα
Θέλει να μας πει κάτι; :read:
stelios

Εικόνα
Εικόνα
stelios

To νέο single. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

stelios έγραψε:To νέο single. :biggrin:
Λατρεύω!!!!!!!!Αυτό είχα ψηφίσει!!!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

panosif έγραψε:Εικόνα
Συναυλία Αλληλεγγύης διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με τον Γιάννη Πλούταρχο τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ στο Κατράκειο θέατρο.

Στηρίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, με την κοινωνική του ευαισθησία και την αγάπη του απέναντι στον κόσμο που χρόνια τον στηρίζει, ενώνει τη φωνή του και υπογραμμίζει ότι “στα δύσκολα μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ΜΑΖΙ”.

Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπορούν με τουλάχιστον τρία διαφορετικά τρόφιμα από ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι ζάχαρη να κερδίσουν μια πρόσκληση για τη συναυλία.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
''Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο για την απόφασή του να στηρίξει εντελώς αφιλοκερδώς την προσπάθειά μας ώστε να ενισχύσουμε με τα τρόφιμα όσους δημότες μας τα χρειάζονται. Από τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα υποστηρίξουμε τις 600 και πλέον οικογένειες της πόλης που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες και έχουν καταγραφεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Γιατί μόνο μέσα από συλλογικές δράσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο προστασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης''

Η συλλογή των τροφίμων και η διάθεση προσκλήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Μαΐου στα Δημαρχεία Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10 ) και Ρέντη (Μπιχάκη .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ 210 4278100, 2132004810.
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

stelios έγραψε:
Φωτογραφία του στο twitter ανέβασε ο Χάρης Βαρθακούρης, στην οποία κρατά στα χέρια του τον πλατινένιο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου. Ο ίδιος έγραψε, αφήνοντας αιχμή για τον γνωστό καλλιτέχνη, με αφορμή την πρόσφατη διένεξή τους:”Η HEAVEN αναγνώρισε ότι η επιτυχία του δίσκου οφείλεται στο ντόρο που άθελά μου δημιούργησα & το απέδειξε εμπράκτως”.

http://www.entertv.gr/2013/05/15/lifest ... thakouris/
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

κάνει τόσο ντόρο που οι δίσκοι γίνονται πλατινένιοι για χάρη του :hysterical: :hysterical: :tourta:
Nothing lasts forever but the earth and sky
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

stelios έγραψε:
Ναι. Οτι είναι μια κομπλεξάρα και μισή.
stelios

Άλλαξε η ημερομηνία.
Εικόνα
stelios

Γιάννης Πλούταρχος
«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Χάρης, αλλά για μένα το θέμα έχει λήξει»

Εικόνα
Ο Γιάννης Πλούταρχος, κρατώντας στα χέρια του τον τελευταίο του δίσκο και έχοντας πολλά, καινούργια επαγγελματικά σχέδια, δηλώνει πως ποτέ δεν έβαλε την οικογένειά του σε δεύτερη μοίρα για χάρη της καριέρας του, κάτι που ίσως μας κάνει να τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο.

Πριν από λίγο καιρό, ο Χάρης Βαρθακούρης αντέδρασε αρνητικά όταν διαπίστωσε ότι τα τραγούδια που σου έγραψε δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στο δίσκο σου. Πώς θα χειριστείς από δω και πέρα το ζήτημα και την απόφαση του ίδιου να αφήσει το θέμα να το χειριστούν οι ειδικοί;
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Χάρης, αλλά για μένα το θέμα έχει λήξει. Μπορεί εκείνος να μην θέλει να το λήξει, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ίσως ένιωσε λίγο άβολα, αλλά είναι δικό του θέμα. Δεν έχω κάτι μαζί του και δεν θέλω να τον κρίνω. Ας κάνει ό,τι αποφασίσει.

Έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεις μια εκπομπή για την ελληνική γη και τα προϊόντα της. Έχετε ξεκινήσει γυρίσματα;
Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα σίγουρο γι’ αυτό και δεν θέλω να πω πολλά, όμως προβλέπεται να αρχίσουμε γυρίσματα αρχές καλοκαιριού. Είναι ένα πολύ ωραίο concept, που θα αναφέρεται στην ελληνική γη, στα σπουδαία προϊόντα που έχει και στο πόσο αυτά θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει στην κρίση η οποία επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Με αφετηρία την Κρήτη θα δείξουμε πολύ ωραία πράγματα.

Πόσο δύσκολο είναι σήμερα για ένα ζευγάρι να μεγαλώνει πέντε παιδιά;
Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Το κάθε παιδί έχει τις ιδιαιτερότητές του. Για πολλά πράγματα φροντίζει η φύση, άρα εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε για τα παιδιά μας είναι να τους δώσουμε αγάπη, να μιλάμε μαζί τους, να τα αφουγκραζόμαστε και να τους προσφέρουμε ένα από τα σημαντικότερα αγαθά, τη μόρφωση.

Ο μεγαλύτερος γιος σου και η κόρη σου είναι στην εφηβεία. Σου εκμυστηρεύονται πράγματα; Eίσαι περισσότερο προστατευτικός με την κόρη σου;
Συζητάμε τα πάντα, ναι. Ή εγώ νομίζω ότι συζητάμε τα πάντα (γελάει). Με την Κατερίνα είμαι προστατευτικός, αλλά προσπαθώ να μην την «πνίξω» με τη συμπεριφορά μου. Θέλω να είμαι δίπλα της σε οτιδήποτε χρειαστεί, ακόμα και στα συναισθηματικά θέματα που θα έχει, θα ήθελα να με αντιμετωπίζει σαν φίλο της που θα της πει τη γνώμη του. Θέλω να τα ζήσει όλα. Να ζήσει την ηλικία της, να μην κάνει παραπάνω πράγματα από όσα θα έπρεπε, αλλά ούτε και λιγότερα. Θέλω να κάνει λάθη ώστε να αποκτήσει εμπειρίες, να κάνει την επανάστασή της και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Έγινε ποτέ η καριέρα σου τόσο σημαντική ώστε να παραμελήσεις λίγο την οικογένειά σου;
Ποτέ. Σαφέστατα και η καριέρα μου μου έφερνε χρήματα για να μπορώ να ζήσω την οικογένειά μου, όμως η οικογένειά μου δεν μπήκε ποτέ σε δεύτερη μοίρα.

Ποιο είναι το μυστικό για να κρατηθεί μια οικογένεια ενωμένη ακόμα και μετά από 20 χρόνια γάμου;
Οι σχέσεις δοκιμάζονται πάντα, το σημαντικότερο πράγμα όμως που δεν μπορεί να δοκιμαστεί όταν υπάρχει, είναι το συστατικό της αγάπης και της εκτίμησης.

http://www.yupiii.gr/gossip/c50792/Gian ... arxos.html
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
stelios

Xθες ήταν στο ΘΕΑ ο Γονίδης,ο Μηλιωτάκης,ο Οικονομόπουλος,ο Βρεττός και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. :biggrin:
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Τι να μας πει και αυτό το γυμνασμένο μυγόχεσμα?
Χαμπαριασέ το Κ Dancing With The Wimps...μπροστά στο μανάρι εκτροχιάζεσαι! :girl_curtsey:
stelios

minerboh έγραψε:
Τι να μας πει και αυτό το γυμνασμένο μυγόχεσμα?
Χαμπαριασέ το Κ Dancing With The Wimps...μπροστά στο μανάρι εκτροχιάζεσαι! :girl_curtsey:
Να μην το πιάσουμε και από θέμα φωνής. :fan:
stelios

Χθες. :biggrin:
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση