Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γεια σε ολους τους φιλους μου!!
Ξερω οτι δεν μπαινω συχνα στη σελιδα αυτη οπως και στο fb γενικοτερα γιατι δυστυχως οι υποχρεωσεις ειναι πολλες και ο χρονος λιγος...
Τωρα λοιπον που βρηκα λιγα λεπτα ειπα να σας στειλω την αγαπη μου και να σας ευχαριστησω πολυ για την στηριξη και αγαπη σας.
Το νεο cd απο το οποιο εχετε ακουσει ηδη καποια τραγουδια,θα κυκλοφορησει μεσα στο Νοεμβριο και εχει κι αλλα τραγουδια...
Πολλα φιλια και καλη εβδομαδα!
MusicLover έγραψε:Γεια σε ολους τους φιλους μου!!
Ξερω οτι δεν μπαινω συχνα στη σελιδα αυτη οπως και στο fb γενικοτερα γιατι δυστυχως οι υποχρεωσεις ειναι πολλες και ο χρονος λιγος...
Τωρα λοιπον που βρηκα λιγα λεπτα ειπα να σας στειλω την αγαπη μου και να σας ευχαριστησω πολυ για την στηριξη και αγαπη σας.
Το νεο cd απο το οποιο εχετε ακουσει ηδη καποια τραγουδια,θα κυκλοφορησει μεσα στο Νοεμβριο και εχει κι αλλα τραγουδια...
H Έλλη στο fb
Aυτό έλειπε, να μην έχει καινούρια τραγούδια! Άντε ανυπομονούμε!!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MusicLover έγραψε:Γεια σε ολους τους φιλους μου!!