Χρυσού δίσκου.Entek έγραψε:Τι απονομή κάναν στον Σαμπάνη;
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
I like people too much or not at all.
Ευχαριστώ!stelios έγραψε:Χρυσού δίσκου.Entek έγραψε:Τι απονομή κάναν στον Σαμπάνη;

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Και εις ανώτερα δεν είπες... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
σε αυτό το θέμα απαγορεύεται.afn έγραψε:Και εις ανώτερα δεν είπες...

Όχι τίποτ'αλλο αλλά ποτέ δεν έμαθα αν του άρεσε ο λααγός στιφάδο που του έστειλα...
22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΑ.
Το αγόρασα το album του (ήμουν μεταξύ αυτού και του Ρέμου και τελικά άφησα τον Ρέμο να με πείσει ακόμα λίγο - ie να βρω κανα καλό στίχο)
Λοιπόν το Κάτω Από Τον Ίδιο Ήλιο το ήθελα κυρίως γιατί (εκτός του ότι από Πλου μόνο το Πάει Λίγος Καιρός... δεν έχω) μου άρεσαν πολύ τα Λασπόνερα και το Ψυχή Μου Πονάς αλλά κυρίως για το Να 'Σαι Καλά (το οποίο για 'μένα μέχρι στιγμής είναι το "Τραγούδι Της Χρονιάς"). Αλήθεια δεν ήξερα ότι τα Λασπόνερα τα 'χε γράψει ο Σαμπάνης. Λατρευα το What About Now (το 'χα μάθει από τους Westlife), μου φάνηκε λίγο άκυρο που το επέλεξε ο Πλου, αν και του κάνει justice. Στιχουργικά πάλι θα μπορούσε να γίνει πιο προσεγμένη δουλειά.
Προσεγμένος δίσκος, καλό artwork, ωραίες φωτογραφίες. Νιώθω ότι η δισκογραφία κάνει προσπάθεια να επιστρέψει και μακάρι!
Σιγά-σιγά και για τα επόμενα τραγούδια (είναι και πολλά!)
Λοιπόν το Κάτω Από Τον Ίδιο Ήλιο το ήθελα κυρίως γιατί (εκτός του ότι από Πλου μόνο το Πάει Λίγος Καιρός... δεν έχω) μου άρεσαν πολύ τα Λασπόνερα και το Ψυχή Μου Πονάς αλλά κυρίως για το Να 'Σαι Καλά (το οποίο για 'μένα μέχρι στιγμής είναι το "Τραγούδι Της Χρονιάς"). Αλήθεια δεν ήξερα ότι τα Λασπόνερα τα 'χε γράψει ο Σαμπάνης. Λατρευα το What About Now (το 'χα μάθει από τους Westlife), μου φάνηκε λίγο άκυρο που το επέλεξε ο Πλου, αν και του κάνει justice. Στιχουργικά πάλι θα μπορούσε να γίνει πιο προσεγμένη δουλειά.
Προσεγμένος δίσκος, καλό artwork, ωραίες φωτογραφίες. Νιώθω ότι η δισκογραφία κάνει προσπάθεια να επιστρέψει και μακάρι!
Σιγά-σιγά και για τα επόμενα τραγούδια (είναι και πολλά!)
Αλήθεια θεωρείς ότι είναι καλή η διασκευή; Εγώ το θεωρώ άθλιο. Το κατέστρεψε το κομμάτι.Entek έγραψε:Λατρευα το What About Now (το 'χα μάθει από τους Westlife), μου φάνηκε λίγο άκυρο που το επέλεξε ο Πλου, αν και του κάνει justice.
Δεν το κατέστρεψε, αλλά θα προτιμούσα να μην το έκανε. Ερμηνευτικά είναι ΟΚ, και ενορχηστρωτικά πολύ καλό. Στιχουργικά είναι κάτω του μετρίου.Nick_Man έγραψε:Αλήθεια θεωρείς ότι είναι καλή η διασκευή; Εγώ το θεωρώ άθλιο. Το κατέστρεψε το κομμάτι.Entek έγραψε:Λατρευα το What About Now (το 'χα μάθει από τους Westlife), μου φάνηκε λίγο άκυρο που το επέλεξε ο Πλου, αν και του κάνει justice.
Γιατί δεν έχεις το Πάει λίγος καιρός;Ωραίος δίσκος.
Πολύ λίγο κράτησε το Θέα.Ας είναι καλά η Πέγκυ βέβαια.Αυτό έχει πάνω απ' όλα σημασία.
Υπήρχαν όρκοι-Μικρές φωτογραφίες-Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής-Πάει λίγος καιρός
είναι για μένα οι κορυφαίοι δίσκοι του Γιάννη.

Υπήρχαν όρκοι-Μικρές φωτογραφίες-Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής-Πάει λίγος καιρός

+1panosif έγραψε:Πολύ λίγο κράτησε το Θέα.Ας είναι καλά η Πέγκυ βέβαια.Αυτό έχει πάνω απ' όλα σημασία.![]()
ta ypoloipa ine xwris logo...epanalipseis. akousa xtes ton en logo disko. boring kai mia ap ta idia. Oso afora ti diaskevi ante na min vrisw proiniatika
Παρε ανασα και παμε...
Εγώ σταμάτησα στο τρίτο! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Δεν ξέρω... Δεν έτυχε να τον πάρω... Ίσως αν τον βρω φθηνά να τον πάρω...stelios έγραψε:Γιατί δεν έχεις το Πάει λίγος καιρός;Ωραίος δίσκος.
Μικρές Φωτογραφίες και Κρυμμένα Μυστικά οι αγαπημένοι μου δίσκοι από Πλου. Και το Προσωπικά Δεδομένα λατρεύω επίσης! Αυτό δεν το άκουσα ολόκληρο, οπότε πάλι δεν θα τοποθετηθώ... Να το ακούσω και να σας πω...
Entek έγραψε:Δεν ξέρω... Δεν έτυχε να τον πάρω... Ίσως αν τον βρω φθηνά να τον πάρω...stelios έγραψε:Γιατί δεν έχεις το Πάει λίγος καιρός;Ωραίος δίσκος.
..

na pas na ton pareis amesws
to disko ennow!!!

Παρε ανασα και παμε...
Ακυρώθηκε η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Κατράκειο Θέατρο!

Η προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο διεκόπη! Ο λόγος… οι καιρικές συνθήκες που απ’ ότι φαίνεται εμποδίζουν την πραγματοποίηση της συναυλίας και την εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, που διοργανώθηκε στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη. O αγαπημένος τραγουδιστής δεν πρόλαβε να ανέβει στη σκηνή και μέσα σε 10 λεπτά αναγκάστηκε να την σταματήσει, λόγω της βροχής, που έπνιξε “στα λασπόνερα” την προγραμματισμένη συναυλία. - See more at:
http://www.tralala.gr/akirothike-i-sina ... rWl78.dpuf

Η προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου, που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο διεκόπη! Ο λόγος… οι καιρικές συνθήκες που απ’ ότι φαίνεται εμποδίζουν την πραγματοποίηση της συναυλίας και την εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, που διοργανώθηκε στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη. O αγαπημένος τραγουδιστής δεν πρόλαβε να ανέβει στη σκηνή και μέσα σε 10 λεπτά αναγκάστηκε να την σταματήσει, λόγω της βροχής, που έπνιξε “στα λασπόνερα” την προγραμματισμένη συναυλία. - See more at:
http://www.tralala.gr/akirothike-i-sina ... rWl78.dpuf
Aπόψε.Εβγαλε το σακακι του,κοιταξε τον ουρανο,ανοιξε τα χερια του και ειπε : " Εγω δε φευγω απο δω... Τελευταιος θα φυγω!!!! "