Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
prepei na einai prwth afisa ever pou h kokkinou vgainei pio omorfi apo thn dv 

Τσου! Πιστεύω οτι πρέπει να βγαίνει στις αφίσσες χωρίς κραγιόν! Πιστεύω οτι της είναι περιττό!deba έγραψε:το κραγιόν μια χαρά της πάει...η μεγέθυνση δεν της πάει
απλά είναι για να χαλάει λιγότερη ποσότητα...άσχετο αν η Δέσποινα βάφει πολύ παραπάνω από όσο έχειminerboh έγραψε:Τσου! Πιστεύω οτι πρέπει να βγαίνει στις αφίσσες χωρίς κραγιόν! Πιστεύω οτι της είναι περιττό!deba έγραψε:το κραγιόν μια χαρά της πάει...η μεγέθυνση δεν της πάει

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
δεν έχει αέρα η Δέσποινα; κάπως πιο εντυπωσιακή εικόνα! η Έλλη είναι πολύ χαλαρή...ούτε χαμογελά, ούτε έχει έκφραση...την ήθελα λίγο πιο "σίγουρη" κι εκείνη στην αφίσα τηςGUNNER_10 έγραψε:prepei na einai prwth afisa ever pou h kokkinou vgainei pio omorfi apo thn dv

Στη φωτογραφία που έχεις στο άβατάρ σου είναι πιο όμορφη απο όταν έχει κραγιόν στα χείλια της πάντως!deba έγραψε:απλά είναι για να χαλάει λιγότερη ποσότητα...άσχετο αν η Δέσποινα βάφει πολύ παραπάνω από όσο έχειminerboh έγραψε:Τσου! Πιστεύω οτι πρέπει να βγαίνει στις αφίσσες χωρίς κραγιόν! Πιστεύω οτι της είναι περιττό!deba έγραψε:το κραγιόν μια χαρά της πάει...η μεγέθυνση δεν της πάει

μα και δίπλα φορά κραγιόνminerboh έγραψε:Στη φωτογραφία που έχεις στο άβατάρ σου είναι πιο όμορφη απο όταν έχει κραγιόν στα χείλια της πάντως!deba έγραψε:απλά είναι για να χαλάει λιγότερη ποσότητα...άσχετο αν η Δέσποινα βάφει πολύ παραπάνω από όσο έχειminerboh έγραψε:Τσου! Πιστεύω οτι πρέπει να βγαίνει στις αφίσσες χωρίς κραγιόν! Πιστεύω οτι της είναι περιττό!deba έγραψε:το κραγιόν μια χαρά της πάει...η μεγέθυνση δεν της πάει
και συμφωνώ πως είναι πιο ωραία με πιο απαλά και φυσικά χρώματα
αλλά το κόκκινο την κάνει sexy φτάνει να μην είναι υπερβολικό

de perimena oti tha to elega kai egw pote alla ontos nomizo ths kokkinou maresei pio polyGUNNER_10 έγραψε:prepei na einai prwth afisa ever pou h kokkinou vgainei pio omorfi apo thn dv

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manos την Τρί Νοέμ 22, 2011 3:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
mh xaseis an den thn peis thn kakia sou...h despina einai KOUKLARA sth fwto!exei ton aera ths divas opws panta!GUNNER_10 έγραψε:prepei na einai prwth afisa ever pou h kokkinou vgainei pio omorfi apo thn dv
Ρήγος needs a break!!! 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Να πάει σπίτι του βασικά... Αλλά ok τι να περιμένεις από αφίσα μπουζουκιών?Entek έγραψε:Ρήγος needs a break!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
o oikonomopoulos giati den foraiei kragion ? 

Krouela agapes mou, Krouela
pragmatika yparxoun ontws tetoia atoma akoma se forump_john έγραψε:mh xaseis an den thn peis thn kakia sou...h despina einai KOUKLARA sth fwto!exei ton aera ths divas opws panta!GUNNER_10 έγραψε:prepei na einai prwth afisa ever pou h kokkinou vgainei pio omorfi apo thn dv

sta trenaa reeeeeeeeeeeeeeeeee

Krouela έγραψε:o oikonomopoulos giati den foraiei kragion ?

thelei na exei fysiki omorfiaKrouela έγραψε:o oikonomopoulos giati den foraiei kragion ?

Εδώ υπάρχεις εσύ Gunner...

i fysiki pia ?GUNNER_10 έγραψε:thelei na exei fysiki omorfiaKrouela έγραψε:o oikonomopoulos giati den foraiei kragion ?

Krouela agapes mou, Krouela
-
Aπό το στόμα μου το πήρες...!afn έγραψε:Εδώ υπάρχεις εσύ Gunner...![]()

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Και όχι μόνο ο Gunner... 

tade efh foivosloverMusicLover έγραψε:Aπό το στόμα μου το πήρες...!afn έγραψε:Εδώ υπάρχεις εσύ Gunner...![]()