Nαι θυμάμαι την showbiz να τον αποθεώνει το 1999 επειδή είπε Βούλγαρους τους Θεσσαλονικείς, αναπαράγοντας ένα ψέμα, βλέπω πόσο η showbiz τον αποθέωσε λέγοντας "η αποκαθήλωση του Αρχοντα" όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας πριν από μία δεκαετία και του είχε ρίξει τίτλους τέλους.killbill έγραψε:Ούτε καν θα έμπαινα σε τέτοια σύγκριση..ιεροσυλία! αυτό που θέλω να πω ότι τόσα χρόνια και ο Νότης στο σύστημα ήταν έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια στο "σύστημα της σοου μπιζ" που βρίζεται περισσότερες ακόμα και από τον μύθο
Μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες ανάλογα περιστατικά, αναφέρω τα πιο γνωστά και τα πιο ενδεικτικά.
Από κει και πέρα, βλέπουμε πως κάθε φορά η showbiz θυμάται τον Νότη μόνο για να προβάλει αρνητικά τα λεγόμενα του, επιλέγοντας αποσπασματικά δηλώσεις του όπως το πρόσφατο παράδειγμα του "Ειμαι αριστερός", δίχως να μπουν στην διαδικασία να προβαλουν ολόκληρη την δηλωση "Ειμαι αριστερος αλλά εφοσον υπαρξει ενα κομμα αποδεδειγμένα ικανό να κυβερνήσει φερνοντας τα ανάλογα θετικα αποτελεσματα για την Ελλάδα δεν θα διστασω να το ψηφίσω ακομα κι αν ειναι δεξιο κομμα".
'Η μήπως όλες οι συνεντευξεις που έδωσε ήταν για να προωθήσει κάποια δισκογραφικη δουλειά του ή καποια εμφανιση του όπως κάνει "η κολεγιά της showbiz". Ισα-ίσα που τον ρωτούσαν τα ίδια και τα ίδια (περι θρησκειας, γκει, πολιτικης) για να βγαλουν καποια ατακα και να δημιουργησουν ντορο. Τωρα τελευταια προσθεσαν νεα κατηγορια "συναδερφοι καλλιτέχνες". Οπότε αυτην την showbiz ποτε δεν την χρησιμοποίησε προς όφελος του. Αντίθετα αυτή τον χρησιμοποίησε.