Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bebest έγραψε:Kαταρχήν χαίρομαι που βλέπω ότι το αγαπημένο μου από το νέο δίσκο (καλέ μου άγγελε) το έχετε ξεχωρίσει και εσείς..Τώρα σχετικά με χθές είχα υποσχεθεί report..Αν βοηθάει στη συζήτηση από καινούργια είπε κοινωνικά(έλληνας,μαυροφορύσα,πέτα ψηλά,ο γιος της κύρα λένης) και ερωτικά εγώ,καλέ μου άγγελε,πως γίνεται αυτό και λύσε κούκλα..΄'Οπωτε δεδομένο ότι τα έχει ξεχωρίσει αφού και στην πρεμίερα τα ίδια σχεδόν είπε.. κοινωνικά για sinle χλωμό Οπώτε αρχίζω να αισιοδοξώ ότι θα προωθηθεί το λατρεμένο καλε μου άγγελε.. Σχετικά με το πρόγραμμα ο Νότης επιβεβαίωσε ότι.. δεν υπάρχει πρόγραμμα..'Αναλογα τη διάθεση τα πάντα αλλάζουν, χθές έιχε σαφή προσανατολισμό στα λαικά τραγούδια...Περιόρισε τα κοινωνικά αλλά και τις μπαλάντες και αύξησε ζεμπεκιές και τσιφτετέλια..Το κοινό εξ αρχής θερμό στο α δεν σταμάτησε να τραγουδά και στο β πρόγραμμα δεν άδειασε η πίστα παρά μόνο όταν ο Νότης μετά από μια σχεδόν ώρα χορευτικού προγράμματος είπε μερικά ακουστικά κομμάτια..Παρολα αυτά μια ένσταση είπε πολλά τραγούδια από τα τελευταία της 5ετίας και πολλα εξ αυτών μετριά.. κάποιες επιλογές του Νότη δεν ενθουσιάζαν στυλ δεν υπάρχεις, δεν υπολόγισες καλά κλπ θα μπορούσε να αντικαταστήσει με μερικούς απ΄ τους παλιούς ύμνους και να είναι πολύ καλύτερα..Άφησε απέξω όλες τις κλασσικές μπαλάντες και πολλά αλλά(ακόμα και τη γύφτισα μέρα πρώτη φορά πάω και δεν το ακούω ) και γενικά χθες ήθελε να παίξει διαφορετικά κομμάτια άλλες επιλογές άρεσαν (φωτεινή επιγραφή,σβήσε με κυρά μου,ναυάγια) άλλες(πιο πρόσφατα και όχι τόσο γνωστά) που ανέφερα όχι τόσο..Θετικό η αλλαγή της ώρας στο β πρόγραμμα είναι πολυ πιο νορμάλ πλεόν (4.20-6παρα5 )σε σχέση με τη πρεμίερα που όταν βγήκε ο κόσμος ήταν είδη κουρασμένος..Δεν περιορίστηκε ο χρόνος του, το β της Πέγκυς ψαλιδίστικε ευτυχώς(που έχει καλή φωνή ωστόσο και είναι άξια παρτενέρ)..
Να προσθέσω πως είπε το Φινάλε της καρδιάς,το Ναυάγια και το Χαράματα.
Το δεύτερο πρόγραμμα της Πέγκυς δεν ψαλιδίστηκε.Τραγούδησε μία ώρα ακριβώς (03:20-04:20).Δεν ξέρω αν στην πρεμιέρα
είχε μεγαλύτερη διάρκεια το προγραμμά της αλλά την δεύτερη μέρα που είχα πάει μία ώρα είχε τραγουδήσει και πάλι.
Ναι αναφέρομαι στους χρόνους της πρεμίερας που ήταν 1 και 15 το δεύτερο της Πέγκυς και γενικά υπήρχε μια καθυστέρηση ο Νότης στο β βγήκε 5 παρά τέταρτο..Τώρα φαντάζομαι θα ήταν λόγω πρεμίερας..Στα τραγούδια παιδία αναφέρθηκα, ενώ ξέρω ποτέ δεν γίνεται να πας και να πετύχεις όσα θες να ακουσείς, απλώς ειδικά το Σάββατο είπε πολύ Στράτο, πολύ Αγγελόπουλο στο λαικό και από δικά του κυρίως της τελευταίας 5ετίας..Ωραίο ήταν το πρόγραμμα αλλά δεν υπήρχαν τα κορυφαία του κομμάτια, και δεν αναφέρομαι σε αυτά που πότε λέει και πότε όχι ακόμα και αυτά που τα λέει σχεδόν πάντα δεν είπε..(γύφτισα μέρα, δε σε χρείαζομαι,μήπως είμαι τρελός)
Scorpion86 έγραψε:Ο νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη «ΜΑΖΙ» έχει γίνει ήδη τριπλά πλατινένιος, βάσει των πωλήσεων που έκανε τη χρονική περίοδο "25 Νοεμβρίου - 15 Δεκεμβρίου".
Δηλαδή, σε λιγότερο από ένα μήνα!!!
Για πολλοστή φορά δείξατε έμπρακτα ότι είστε ΜΑΖΙ σε κάθε επαγγελματικό βήμα του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.
«Μαζί σου να 'μαι κι ο καημός δεν με τρομάζει.
Με την Αγάπη σου εγώ νιώθω δυνατός».
Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου βίντεο-κλιπ του Νότη Σφακιανάκη για το τραγούδι «ΕΓΩ». Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο της πρώην Cinegram, στην Αγία Παρασκευή.
Ξεκίνησαν το μεσημέρι και διήρκησαν περίπου 8 ώρες υπό την συνεχή επίβλεψη του σκηνοθέτη Sherif Francis. O εν λόγω σκηνοθέτης είχε οπτικοποιήσει ένα ακόμα τραγούδι του Νότη, το "Δεν Υπάρχεις".
Το κλιπ είναι στην διαδικασία του μονταρίσματος κι αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.
Scorpion86 έγραψε:Ο νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη «ΜΑΖΙ» έχει γίνει ήδη τριπλά πλατινένιος, βάσει των πωλήσεων που έκανε τη χρονική περίοδο "25 Νοεμβρίου - 15 Δεκεμβρίου".
Δηλαδή, σε λιγότερο από ένα μήνα!!!
Για πολλοστή φορά δείξατε έμπρακτα ότι είστε ΜΑΖΙ σε κάθε επαγγελματικό βήμα του αγαπημένου μας καλλιτέχνη.
«Μαζί σου να 'μαι κι ο καημός δεν με τρομάζει.
Με την Αγάπη σου εγώ νιώθω δυνατός».
Aπό άνθρωπο που συμμετέχει στον δίσκο.
To ανέβασε και το επίσημο fan club του (notissfakianakis.eu), πάντα ότι ανεβάζουν τα παιδιά είναι πρώτα επιβεβαιωμένο από Νότη.
Πριν λίγο το έγραψε και ο Λεμπιδάκης εδώ ---> http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61 αν και δεν τον εκτιμώ σαν δημοσιογράφο, είχε γραψει νομιζω πρώτος και για τις 5 πλατινες του προηγούμενου δίσκου.
Ενταξει μετά το Καλέ μου Άγγελε εννοώ. Θέλω να πω έχει τραγούδια να βγάλει άνετα διετία ο δίσκος. Την Γύφτισσα μέρα την λέει συχνά κι ως μετάβαση απο τα κοινωνικά. Πέρυσι έκανε μια έναρξη με αυτό στην Πύλη Αξιού θυμίζοντας εποχές Ενθύμιον και Ρεξ. Βασικά ότι θέλει κάνει.
Ε καλά πρώτη φορά πήγατε στο Νότη κι είχε τελείως διαφορετικό πρόγραμμα; Το συνηθίζει. Ασε που νομιζω ότι κάνει και μια "σφυγμομέτρηση" ωρες ώρες..Κι ο ίδιος ξερει ποια τραγούδια του θα κάνουν πανικό..
H Nάνσυ Αλεξιάδη η οποία ήταν και στις πρόβες του "Φωταέριου" και πολλοί πίστεψαν ότι θα συμμετέχει στο σχήμα ως η κοπελίτσα που ανοιγει το μαγαζί να τραγουδήσει 5 λεπτα και να βγει η επόμενη. Η οποία Νάνσυ Αλεξιάδη τώρα είναι όλο γλύκες και χαμόγελα αλλά πέρσι είχε ανεβάσει στο instagram φωτογραφία "ΝΑΖΙΣΤΡΟΝ" με Νότη και την κόρη του Μιχαλολιάκου. Αυτήν την λαλακία που είχαν φτιάξει οι δήθεν αντίφα, αυτοί που τότε αποθέωναν την Μαλέα επειδή αποχώρησε από το σχήμα.
johnytzitzi έγραψε:Εχει δίκιο ο sfakattack τα πρώτα 3 χρονια στο Εναστρον το "Γύφτισσα μέρα" τον ελεγε 1-2 φορές στη περίοδο των 65-70 εμφανίσεων. Τόσο σπάνια...
Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα αλλα θεωρω οτι τα τελευταια χρονια το λεει περισσοτερες φορες.
johnytzitzi έγραψε:Εχει δίκιο ο sfakattack τα πρώτα 3 χρονια στο Εναστρον το "Γύφτισσα μέρα" τον ελεγε 1-2 φορές στη περίοδο των 65-70 εμφανίσεων. Τόσο σπάνια...
'Eγω και στο έναστρον το πετύχαινα στο δεύτερο πρόγραμμα βέβαια προς το τέλος και σε αργότερο τέμπο..Τα τελευταία χρόνια το λεεί σε πιο γρήγορο τέμπο και πάντα ..είναι από τα πρώτα τραγούδια που ξεσήκωνε το κόσμο..Επίσης σε πιο γρήγορο τέμπο λεεί και την μαυροφορούσα και σκίζει το κομμάτι στο live..Προχτές πάντως σε κάποια φάση είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα πει ούτε τον αετό Αλλά τελικά το είπε 5 και κάτι και ήταν ένα από τα τελευταία πριν κατεβάσει το κόσμο..
ΥΓ:Kάτι που ξέχασα προχτές στο μαγαζί ήταν Ο Νίβο που καταχειροκροτήθηκε και νομίζω μετά την περσινή στάση του έχει κερδίσει την εκτίμηση των φαν του Νότη παρότι μουσικά είναι σε τελείως διαφορετικό είδος..
Αν και εκτιμώ τη θέση της Βανδή να μη δώσει συνέχεια στο θέμα με το Νότη, είναι τόσο εκνευριστικά φανερό να προσπαθεί να δικαιολογήσει μια απόφαση που φαίνεται ότι δεν πηρε η ιδια 100%. Τόσο πολυ συνταραχθηκε δηλαδή απο μια δήλωση που ουτε ακουσε; Μπράβο στο Θέμο γιατι η παρατήρηση του στο τέλος ηταν παρα πολυ σωστή.
Επίσης για να θυμούνται οι παλιοί..
jdarmody έγραψε:Η τετραετία 1996-2000 δεν υπάρχει πραγματικά..Και τώρα μας περνάει ο Παντελής...
Aς μας περάσει για καμιά εβδομάδα. Και? Ο δίσκος του όπως και κάθε δίσκος του έχει ταβάνι τις δύο φορές πλατίνα, ενώ ο Νότης θα γινει παλι από πέντε και πάνω. Άρα πότε τον πέρασε ο Παντελίδης ή ο οποιοσδήποτε? Ακόμα και σε εποχές που οι πωλήσεις είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου από τότε, και πάλι ο Νότης πουλάει περισσότερους δίσκους.