Νίκος Βέρτης
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ.
Οι 2 είναι ίδιοι. 

- fylakas_aggelos
Καλά το έλεγα εγώ ότι είναι μηχανόβιος!Μακάρι να τη χρησιμοποιεί περισσότερο!stelios έγραψε:Με την μηχανή είχε πάει.Άσχημους φίλους έχει.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Τι σε νοιάζει βρε;Να έλεγες μακάρι να με πάει καμιά βόλτα να το καταλάβω.fylakas_aggelos έγραψε:Καλά το έλεγα εγώ ότι είναι μηχανόβιος!Μακάρι να τη χρησιμοποιεί περισσότερο!stelios έγραψε:Με την μηχανή είχε πάει.Άσχημους φίλους έχει.

I like people too much or not at all.
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τον Νίκο Βέρτη στο Fantasia!!
Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται στο Fantasia από τις 29 Μαρτίου. Μαζί του θα βρίσκονται αξιόλογοι νέοι καλλιτέχνες.
Αυτήν την περίοδο ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας τον καινούριο του δίσκο, ενώ δουλεύει πυρετωδώς για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Fantasia Live, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου.
Τον γνωστό τραγουδιστή θα πλαισιώνουν στο μαγαζί και αυτή τη σαιζόν ο Νίκος Απέργης και η Ευδοκία Καδή. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Λούκας Γιώρκας. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, μαζί του θα είναι και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη σε ρόλο Dj!!!!
http://www.tralala.gr/afti-ine-i-kallit ... -fantasia/
Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται στο Fantasia από τις 29 Μαρτίου. Μαζί του θα βρίσκονται αξιόλογοι νέοι καλλιτέχνες.
Αυτήν την περίοδο ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας τον καινούριο του δίσκο, ενώ δουλεύει πυρετωδώς για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Fantasia Live, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου.
Τον γνωστό τραγουδιστή θα πλαισιώνουν στο μαγαζί και αυτή τη σαιζόν ο Νίκος Απέργης και η Ευδοκία Καδή. Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και ο Λούκας Γιώρκας. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, μαζί του θα είναι και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη σε ρόλο Dj!!!!
http://www.tralala.gr/afti-ine-i-kallit ... -fantasia/
Με τον Μαζωνάκη χθες στο Φωταέριο.

-
Πάρτε μια γεύση από το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη
Την Δευτέρα 11 Μαρτίου, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, υπό τον τίτλο “Αδιαφορείς”.
Μια ακόμα επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στο μουσικό ρεπερτόριο του καλλιτέχνη και υπόσχεται ένα δυναμικό come back.
Ακούστε το teaser του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε:
Την Δευτέρα 11 Μαρτίου, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, υπό τον τίτλο “Αδιαφορείς”.
Μια ακόμα επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στο μουσικό ρεπερτόριο του καλλιτέχνη και υπόσχεται ένα δυναμικό come back.
Ακούστε το teaser του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε:
- fylakas_aggelos
Πολύ μέτριο φαίνεται από το teaser!Η βλακεία είναι ότι ηχογράφησε περίπου 20 κομμάτια,και θα μπουν τα 10,και είναι πολύ πιθανό να απορρίφθηκαν πιο καλά κομμάτια!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- SFAKattack10
Αν δεν εχει Παπαδοπουλο - Φιλιππου ο δισκος δεν θα εχει μεγαλο σουξε μεσα.
Δεν καταλαβαίνω τη λογική του Βέρτη.Κυκλοφορεί έναν από τους καλύτερους δίσκους της καριέρας του
με Παπαδόπουλο-Φιλίππου-Βαρδή και στον επόμενο επιλέγει να μην συνεργαστεί με κανέναν από αυτούς.
Έχω κακό προαίσθημα για το νέο album.Eλπίζω να με διαψεύσει γιατί μου αρέσει πολύ ο Νίκος.
Το tearer κάτω του μετρίου δυστυχώς.
με Παπαδόπουλο-Φιλίππου-Βαρδή και στον επόμενο επιλέγει να μην συνεργαστεί με κανέναν από αυτούς.
Έχω κακό προαίσθημα για το νέο album.Eλπίζω να με διαψεύσει γιατί μου αρέσει πολύ ο Νίκος.
Το tearer κάτω του μετρίου δυστυχώς.

Μα και το Έλα δεν πήγε καλά.
Ο Βαρδής μάλλον θα γράψει μόνο στην Νατάσα φέτος.Ελπίζω το άλμπουμ να είναι καλό.
Ο Βαρδής μάλλον θα γράψει μόνο στην Νατάσα φέτος.Ελπίζω το άλμπουμ να είναι καλό.
Πήγαν να επαναλάβουν την επιτυχία του Πες το μου ξανά και δεν τους βγήκε.stelios έγραψε:Μα και το Έλα δεν πήγε καλά.
Τα ονόματα των δημιουργών του νέου album δεν με ενθουσιάζουν.Θα μπορούσε να πάρει τραγούδια π.χ. από
τον Σαμπάνη.Βέβαια και ο Πλούταρχος δεν έχει τα top ονόματα αλλά έβγαλε πολύ καλό δίσκο οπότε
ας ελπίζουμε ότι θα είναι καλά αυτά που θα ακούσουμε.

Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν το Όλα είναι εδώ.panosif έγραψε:Πήγαν να επαναλάβουν την επιτυχία του Πες το μου ξανά και δεν τους βγήκε.stelios έγραψε:Μα και το Έλα δεν πήγε καλά.
Τα ονόματα των δημιουργών του νέου album δεν με ενθουσιάζουν.Θα μπορούσε να πάρει τραγούδια π.χ. από
τον Σαμπάνη.Βέβαια και ο Πλούταρχος δεν έχει τα top ονόματα αλλά έβγαλε πολύ καλό δίσκο οπότε
Μου αρέσει ο Βέρτης και έχω απαιτήσεις.Ελπίζω να έχει κανει καλές επιλογές αν και δεν τον θεωρώ σταθερό δισκογραφικά.
Ισχύει.stelios έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην είναι σαν το Όλα είναι εδώ.panosif έγραψε:Πήγαν να επαναλάβουν την επιτυχία του Πες το μου ξανά και δεν τους βγήκε.stelios έγραψε:Μα και το Έλα δεν πήγε καλά.
Μου αρέσει ο Βέρτης και έχω απαιτήσεις.Ελπίζω να έχει κανει καλές επιλογές αν και δεν τον θεωρώ σταθερό δισκογραφικά.

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη "Αδιαφορείς" και όπως μας είπε και ο ίδιος θεωρεί πρόταση και ίσως κάτι διαφορετικό το συγκεκριμένο τραγούδι μαζί με άλλα δύο από τον δίσκο ο οποίος ελπίζουμε να κυκλοφορήσει στις επόμενες 2 εβδομάδες και θα αποτελείται από 11 νέα τραγούδια.
http://www.facebook.com/vertis.fanclub?ref=ts&fref=ts
http://www.facebook.com/vertis.fanclub?ref=ts&fref=ts
Δεν είναι άσχημο το νέο του κομμάτι.Θέλει βέβαια αρκετές ακροάσεις.Κάτι διαφορετικό δεν είμαι σίγουρος όμως πως θα πάει καλά.
Κάτι παίζει όμως με την φωνή του.Το είχα παρατηρήσει και στο Έλα αλλά σε αυτό το τραγούδι είναι πιο έντονο.
Δεν ξέρω αν είναι φθορά επειδή δουλεύει συνεχώς ή πήγε κάτι στραβά στην επέμβαση που έκανε στις φωνητικές του χορδές.
Για να ακούσουμε τώρα και τα υπόλοιπα 10 κομμάτια του δίσκου.
Κάτι παίζει όμως με την φωνή του.Το είχα παρατηρήσει και στο Έλα αλλά σε αυτό το τραγούδι είναι πιο έντονο.
Δεν ξέρω αν είναι φθορά επειδή δουλεύει συνεχώς ή πήγε κάτι στραβά στην επέμβαση που έκανε στις φωνητικές του χορδές.
Για να ακούσουμε τώρα και τα υπόλοιπα 10 κομμάτια του δίσκου.
δε μ αρεσε...πολυ αργο και βαρετο...next one please
Δεν μου άρεσε δυστυχώς.Περιμένω τα υπόλοιπα.
-
Δε μου άρεσε καθόλου δυστυχώς.. Για να δούμε πώς θα είναι ο δίσκος μετά την τελευταία δισκάρα που έβγαλε.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.