ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
supernatural22

Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

To αγαπημένο μου είναι "Βροχή των αστεριών".Είναι ντουέτο με τη Μπάμπαλη,αν και δεν αναφέρεται στο site!Και έχει τους στίχους που είχαν βγει πριν λίγο καιρό!!!!!!!!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Chronisgreek

Εικόνα
Το εξώφυλλο από το νέο cd του Νίκου Οικονομόπουλου «Θα ειμαι εδώ» που θα κυκλοφορήσει 12/12 σε όλα τα δισκοπωλεία και 14/12 με τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ με συν/ξη και εξώφυλλο!
fb page
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Κυκλοφόρησε ο Μιχάλης ???????????????????????????????????????????
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Chronisgreek

se vodafone.. ta tragoudia omws den einai kala.. phge na kinh8ei se entexnous ry8mous k to xase ligo..mono ta 2 prwta singles einai kala ante k to 3o pou bghke twra.. :sad:
mallon isxyei ayto p eipane oti ta exei aporipsei gia prohgoumenous diskous k gia ayto den einai kala..
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ NEW SONG 2011

http://www.youtube.com/watch?v=RRL0QxHKUXE

Kalo!!!
Ψυχή για τα σίδερα...
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Υπέροχο το "τρεις ζωές" !
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Slim_Shady

Νομίζω το πιο απρόσμενο κομμάτι του Μιχάλη που με εξέπληξε τα μάλα ευχάριστα είναι το " κάτω απ'τον ίδιο ουρανό "...
Τι μοπυσική , τι στίχοι .. ένα διαμάντι !!!
όπως ξαναείπα εκτο΄ς απο τα 3-4 πρώτα όλα τα υπόλοιπα είναι αν όχι εξαιρετικά , πάρα πολύ καλά !
αξιοπρεπέστατος δίσκος , μπράβο ρε Μίκο we love ya τα μάλα :thumbup:
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

Από τα τραγούδια που άκουσα από το νέο cd του Χατζηγιάννη δεν βρήκα ούτε ένα που να πω "αυτό θα γίνει μεγάλη επιτυχία".
Πιστεύω ότι ισχύει 100% αυτό που είχε ακουστεί ότι είναι τραγούδια που είχε απορίψει σε παλιά του cd και δεν έχουν την "αμεσότητα" που πάντα είχαν τα τραγούδια του. Για εμένα είναι το χειρότερο cd του τα τελευταία 10 χρόνια.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του Γιάννη Κότσιρα,που ηχογραφήθηκε πριν μερικά χρόνια,και δεν θα βγει σε cd!
Chronisgreek

paidaki έγραψε:Από τα τραγούδια που άκουσα από το νέο cd του Χατζηγιάννη δεν βρήκα ούτε ένα που να πω "αυτό θα γίνει μεγάλη επιτυχία".
Πιστεύω ότι ισχύει 100% αυτό που είχε ακουστεί ότι είναι τραγούδια που είχε απορίψει σε παλιά του cd και δεν έχουν την "αμεσότητα" που πάντα είχαν τα τραγούδια του. Για εμένα είναι το χειρότερο cd του τα τελευταία 10 χρόνια.
++++++++++
pou einai ta hit tou 7,filoi k ex8roi,to kalyteto psema,akatallhlh skhnh....?
8a tribei ta matia tou o mixalakis... ebgale 2 singles opou to 1 egine epityxia to allo akousthke alla den to kseroun polu afou den eixe k polu epityxia h tainia... k to neo single to xonepsame an k diaforetiko alla de nomizw na bgalei allh epityxia to cd...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

NARKOTIKO έγραψε:ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ NEW SONG 2011

http://www.youtube.com/watch?v=RRL0QxHKUXE

Kalo!!!
+1

thelei akousmata omws....bravo!
Παρε ανασα και παμε...
Chronisgreek

Εικόνα
Οι συναυλίες που έδωσε το καλοκαίρι το ιστορικό συγκρότημα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης ηχογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν και κυκλοφορούν σε μια σπέσιαλ έκδοση.
Οι αποχαιρετιστήριες συναυλίες του συγκροτήματος που σφράγισε το νεώτερο ελληνικό τραγούδι και με ήχο dolby surround.

Εικόνα
Θέατρο Βράχων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011.

6000 θεατές κατέκλυσαν τους βράχους του Βύρωνα και απόλαυσαν την νέα γενιά του Ελληνικού τραγουδιού.
Οικοδέσποινα η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και καλεσμένοι οι φίλοι της και συνοδοιπόροι στη γοητευτική περιπέτεια της μελωδίας, ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, IMAM BAILDI.

Η συναυλία αυτή ηχογραφήθηκε και αποτυπώθηκαν σε cd όλη αυτή η ζωντάνια, η συγκίνηση, το ταλέντο, ο σεβασμός, η αγάπη των νέων καλλιτεχνών για τραγούδια ιδιαίτερα και πιο 'διαφορετικά'.

Το ρεπερτόριο και οι επιλογές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη ανεξάντλητες, κινούνται μεταξύ άλλων στα δικά της αγαπημένα τραγούδια 'ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ', 'ΕΛΑ', 'Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΕΙ', 'ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ', 'ΜΙΚΡΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ' κ.α., σε τραγούδια που έχει αγαπήσει πολύ 'ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝΕ' του Αλκίνοου Ιωαννίδη, «ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ» του Νίκου Πορτοκάλογλου, «ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΛΩΣΑ» του Γιώργου Ανδρέου, «ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΩ» του Λάκη Παπαδόπουλου που είχε ερμηνεύσει πρώτη φορά η μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη κ.α., αλλά και σε λαϊκά σπουδαία τραγούδια όπως το «ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ» του Πάνου Γαβαλά.

Σε αυτή τη συναυλία όπως και στο cd, σπουδαίο ρόλο παίζουν οι φίλοι της που την τίμησαν και την στήριξαν, τραγουδώντας μαζί της τα πιο ευφάνταστα, απρόβλεπτα και δημιουργικά ντουέτα όπως:
Κωστής Μαραβέγιας - λένε ντουέτο το τραγούδι του Κωστή «ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ» και το «ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ ΓΙ ΑΓΑΠΗ» του Διονύση Σαββόπουλου
Πάνος Μουζουράκης - λένε και οι τρεις μαζί την μεγάλη επιτυχία των παιδιών «ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ» και το «ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ελεωνόρας
Νατάσσα Μποφίλιου - τραγουδούν μαζί τα «ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ», «FEELING GOOD», «ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΑΡΕΙΑ».
IMAM BAILDI - παίζουν τις ιδιαίτερες διασκευές των τραγουδιών «ΑΚΡΟΓΙΑΛΕΣ ΔΕΙΛΙΝΑ» και «ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΒΑΡΕΙΑ» και ερμηνεύει η Ελεωνόρα.

Ιδιαίτερη στιγμή στη συναυλία και στο cd είναι τα δυο νέα τραγούδια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, 'ΤΑ ΛΕΜΕ', μια διασκευή της ιταλικής επιτυχίας 'ΒΑSTARDO' σε ελληνικούς στίχους της Σάννυς Μπαλτζή και 'ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ' σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά.

Το διπλό cd περιλαμβάνει περισσότερα από 30 τραγούδια, σε ενορχηστρώσεις του Γιώργου Ζαχαρίου.
Slim_Shady

Chronisgreek έγραψε:Εικόνα
Θα το αγοράσω σίγουρα !
gianniskard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gianniskard »

http://www.greekmusicshop.gr/eshop/prod ... =92&page=1 perimenw na to akousw kai euxomai na exei tin idia epityxia me to cd Dwro Gia Sena pou eixe yperoxa tragoudia mesa
antidoto

dvd αρπακτη....

επισης εχω σιχαθει να βλεπω την Ζουγανελη παντου! την συμπαθώ αλλα δεν εχει καθόλου σωστό management.
Παρε ανασα και παμε...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Βασικά αυτό φαίνεται πολύ στις εμφανίσεις! Χαραμίζεται απίστευτα!! :fryingpan: :fryingpan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
antidoto

αδιαφορο το Κοτσιροτραγουδο :525807:
Παρε ανασα και παμε...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

antidoto έγραψε:αδιαφορο το Κοτσιροτραγουδο :525807:
:thumbup:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη