Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entek έγραψε:9 Iανουαρίου είναι απλά η χειρότερη ημερομηνία. Αμέσως μετά τις γιορτές όπου ο κόσμος έδωσε ό,τι λεφτά του έμειναν και δεν θα αγοράσει με τίποτα ένα δίσκο.
Χριστούγεννα από την άλλη ένα φθηνό cd είναι ο,τι πρέπει για δώρο, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της κρίσης. ηλίθιες κινήσεις. Ρεζίλι και η Έλλη, δεν κρατάει κι αυτή το στόμα της κλειστό! Δεν έμαθε πια;;;;
Ρε παιδιά αφού με εφημερίδα θα βγει, τι γιορτές και γιορτές μου λέτε; Και πόσοι πιστεύεις ότι υπάρχουν που κάνουν ακόμα δώρα cd;;
9 Ιανουαριου πεφτει Δευτερα.Με ποια εφημεριδα θα κυκλοφορησει ακριβως;
Γιορτες ειναι η καλυτερη αγοραστικη περιοδος μετα δεν εχουμε λεφτα.Λυπαμαι.
Entek έγραψε:9 Iανουαρίου είναι απλά η χειρότερη ημερομηνία. Αμέσως μετά τις γιορτές όπου ο κόσμος έδωσε ό,τι λεφτά του έμειναν και δεν θα αγοράσει με τίποτα ένα δίσκο.
Χριστούγεννα από την άλλη ένα φθηνό cd είναι ο,τι πρέπει για δώρο, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της κρίσης. ηλίθιες κινήσεις. Ρεζίλι και η Έλλη, δεν κρατάει κι αυτή το στόμα της κλειστό! Δεν έμαθε πια;;;;
Ρε παιδιά αφού με εφημερίδα θα βγει, τι γιορτές και γιορτές μου λέτε; Και πόσοι πιστεύεις ότι υπάρχουν που κάνουν ακόμα δώρα cd;;
9 Ιανουαριου πεφτει Δευτερα.Με ποια εφημεριδα θα κυκλοφορησει ακριβως;
Γιορτες ειναι η καλυτερη αγοραστικη περιοδος μετα δεν εχουμε λεφτα.Λυπαμαι.
Δεν θα έχεις 4,25 ευρώ;
Ηθελα να τον αγορασω απο τα metropolis για να εχω και τα ρεμιξ.
Chronisgreek έγραψε:μηπως δεν της το παιρνουν οι εφημεριδες γι'αυτο δεν κυκλοφορει...?
ψαχνει εφημεριδα? ας το βαλει κ στον αγγελιοφορο αρκει να κυκλοφορησει..
Να το πει δεν το κυκλοφορώ καλέ!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ναι το εγραψε πριν 53 λεπτα.το πρωι ομως τα ελεγε αλλιως.
για να λεει τελικη ημερομηνια και επισημη μπορει να αλλαξαν γνωμη μεσα στην ημερα ή να εκανε λαθος το πρωι.
stelios έγραψε:ναι το εγραψε πριν 53 λεπτα.το πρωι ομως τα ελεγε αλλιως.
για να λεει τελικη ημερομηνια και επισημη μπορει να αλλαξαν γνωμη μεσα στην ημερα ή να εκανε λαθος το πρωι.
Το πιο πιθανό το 2ο... Τα έχει χάσει κ λίγο η καημένη...