Nα καθόμουν δίπλα του!stelios έγραψε:Λίγο πριν τη συναυλία της Σάμου!
Γιάννης Πλούταρχος
-
minerboh
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
- fylakas_aggelos
Έχει κάνει αποτρίχωση στα πόδια του ή έτσι φαίνεται?
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
fylakas_aggelos έγραψε:Έχει κάνει αποτρίχωση στα πόδια του ή έτσι φαίνεται?
I like people too much or not at all.
φαίνεται τρίχα καλέ
απλά είναι ξανθός και δεν φαίνεται τόσο έντονα 
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
minerboh
Και αποτρίχωση να έκανε, εμένα δεν με χαλάει. Της έχει δώσει τις εξετάσεις του το μανάρι και πέρασε με άριστα!!!! 
-
Manolis8888

Ο Γιώργος Κατσαρός και ο Γιάννης Πλούταρχος σε μια μοναδική συναυλία στην Κέρκυρα
Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας στις 21.00
Ο Γιάννης Πλούταρχος τιμώντας τον Κερκυραίο μουσικοσυνθέτη θα εμφανιστεί στην Κέρκυρα σε μια συναυλία που θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Γιώργο Κατσαρό.
Ο Κερκυραίος μουσικοσυνθέτης, μαέστρος και σαξοφωνίστας θα μας ταξιδέψει σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια με την υπέροχη φωνή του Γιάννη Πλούταρχου όπως μόνο ο ίδιος ξέρει κάνοντας μια μίνι μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του.
Προπώληση εισιτηρίων: Ticketbox.gr
Προπώληση: 12€ - Είσοδος: 15€
Nαι.Έχει μπει ήδη και έξω από το ΘΕΑ.Giotis έγραψε:Επίσημη??stelios έγραψε:
-
minerboh
Κάνε και καμιά τοπλες εμφάνιση ρε μανάρι, μήπως σου ζήτησα πολλά???
Ακόμα δε λέει να αποκτήσει δεξί αυτί.
Λες και είναι άσχημος από το άλλο προφίλ!
Ίσα κι όμοια?? Εντύπωση μου κάνει!stelios έγραψε:Nαι.Έχει μπει ήδη και έξω από το ΘΕΑ.Giotis έγραψε:Επίσημη??stelios έγραψε:
Nick_Man έγραψε:Ακόμα δε λέει να αποκτήσει δεξί αυτί.
Εντύπωση μου έκανε την πρώτη φορά που ήταν ίσα κι όμοια και παραπάνω από άλλα ονόματα!Giotis έγραψε:Ίσα κι όμοια?? Εντύπωση μου κάνει!stelios έγραψε:Nαι.Έχει μπει ήδη και έξω από το ΘΕΑ.Giotis έγραψε:Επίσημη??stelios έγραψε:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ναι αλλά ο Πλούταρχος τόσα χρόνια δεν δεχόταν καν συνεργασίες και τώρα δέχεται και την ίση μεταχείριση??
Αυτό μου έκανε εντύπωση.
Αυτό μου έκανε εντύπωση.
Έχει 5-6 παιδιάGiotis έγραψε:Ναι αλλά ο Πλούταρχος τόσα χρόνια δεν δεχόταν καν συνεργασίες και τώρα δέχεται και την ίση μεταχείριση??
Αυτό μου έκανε εντύπωση.
Είναι λίγο ξεπερασμένα αυτά νομίζω.Εντάξει δεν θα ήταν και μόνος του στην αφίσα ο Γιάννης.Giotis έγραψε:Ίσα κι όμοια?? Εντύπωση μου κάνει!stelios έγραψε:Nαι.Έχει μπει ήδη και έξω από το ΘΕΑ.Giotis έγραψε:Επίσημη??stelios έγραψε:
Μια χαρά επιτυχίες έχει και ο Οικονομόπουλος τα τελευταία χρόνια και κρατούσε και μαγαζιά.Δεν συγκρίνονται αλλά είναι και αυτός όνομα πια.
Επιπλέον έχει χρόνια αποκλειστική συνεργασία με τον επιχειρηματία του κέντρου που του πληρώνει και τις παραγωγές των δισκογραφικών δουλειων του.
Οπότε δεν θα έβγαινε ριγμένος.Ποιος είναι πρώτο όνομα είναι ξεκάθαρο οπότε για μένα είναι όλα οκ.Ήταν από τις συνεργασίες που ήθελα να κάνει ο Γιάννης.
Πάνε οι καλές εποχές!Giotis έγραψε:Ναι αλλά ο Πλούταρχος τόσα χρόνια δεν δεχόταν καν συνεργασίες και τώρα δέχεται και την ίση μεταχείριση??
Αυτό μου έκανε εντύπωση.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη