Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι κολακευτικό το αφιέρωμα γιατί και ανακρίβειες λέει και αιχμές αφήνει εναντίον του κι η ιδια μετα με χαλάει ότι λέει.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Γι' αυτό και το έβαλα κι εγώ σε εισαγωγικά το εξαιρετικό. Καλύτερα να μην εκφράσω την άποψή μου για τη συγκεκριμένη. Νομίζω είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης ο Νότης που του κάνουν αφιερώματα ή συνεντεύξεις τα κανάλια και τον προβάλλουν πάντα αρνητικά. Δε θυμάμαι να έχω δει ένα θετικό αφιέρωμα προς αυτόν τα τελευταία χρόνια, μια καλή κουβέντα ή οτιδήποτε. Τι μας είπε το Σταρ εδώ; Ένας τύπος που εξοργίζει το κόσμο με τις δηλώσεις του, είναι λίγο τρελός και πήγαινε κόντρα στη Στεφανίδου σε προηγούμενη συνέντευξη. Μπουρδολογία.johnytzitzi έγραψε:Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι κολακευτικό το αφιέρωμα γιατί και ανακρίβειες λέει και αιχμές αφήνει εναντίον του κι η ιδια μετα με χαλάει ότι λέει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Έτσι όπως έγινε το αφιέρωμα στο ξεκάρφωτο εγώ θα είχα την εντύπωση ότι έχουν συμφωνήσει για συνέντευξη. Ελπίζω να μη γίνει. Σε ποιο ραδιοφωνικό σταθμό ξέρουμε;Scorpion86 έγραψε:Aρχισε πάλι το γλείψιμο στον Νότη μπας και το ξανασκεφτει και πάει καλεσμένος...jdarmody έγραψε:Ένα ακόμα ''εξαιρετικό'' αφιέρωμα στο Νότη Σφακιανάκη από τη συγκεκριμένη εκπομπή...35:50
Ηδη εχει απορριψει δύο προτάσεις από τον Οκτωβριο και πρόσφατα δέχτηκε και τρίτη από την Στεφανίδου η οποία για την ώρα δεν έχει απορριφθεί!![]()
Πάντως, δεν αποκλείεται η επόμενη συνέντευξη που θα δώσει να είναι και πάλι σε ραδιοφωνικό σταθμό...
- Scorpion86
Ξερουμε, ξερουμε. Θα ξαναρωτησω σημερα να δω ποσο εχει προχωρησει το θεμα και θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες...jdarmody έγραψε:Έτσι όπως έγινε το αφιέρωμα στο ξεκάρφωτο εγώ θα είχα την εντύπωση ότι έχουν συμφωνήσει για συνέντευξη. Ελπίζω να μη γίνει. Σε ποιο ραδιοφωνικό σταθμό ξέρουμε;Scorpion86 έγραψε:Aρχισε πάλι το γλείψιμο στον Νότη μπας και το ξανασκεφτει και πάει καλεσμένος...jdarmody έγραψε:Ένα ακόμα ''εξαιρετικό'' αφιέρωμα στο Νότη Σφακιανάκη από τη συγκεκριμένη εκπομπή...35:50
Ηδη εχει απορριψει δύο προτάσεις από τον Οκτωβριο και πρόσφατα δέχτηκε και τρίτη από την Στεφανίδου η οποία για την ώρα δεν έχει απορριφθεί!![]()
Πάντως, δεν αποκλείεται η επόμενη συνέντευξη που θα δώσει να είναι και πάλι σε ραδιοφωνικό σταθμό...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ποιος άλλος μπορεί να κάνει ενάρξεις με τέτοια κομμάτια...

- Scorpion86
Tελικά η ραδιοφωνική συνέντευξη αναβλήθηκε λόγω εκλογών. Ισως γίνει σε κάνα μήνα...
Γνωρίζουμε τουλάχιστον σε ποιό ραδιοφωνικό σταθμό;Scorpion86 έγραψε:Tελικά η ραδιοφωνική συνέντευξη αναβλήθηκε λόγω εκλογών. Ισως γίνει σε κάνα μήνα...
Επίσης, τι θα γίνει με το βίντεο κλιπ, μήπως το μετάνιωσαν και πάνε για αλλο single, γιατί ούτε στα ραδιόφωνα ακούμε κάτι...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
To έχω ακούσει στο derti που βέβαια παίζει πάντα Νότη ακόμα και αυτά που δεν είναι single.. Ίσως το καθυστερούν επειδή βλέπουν ότι παίζει πιο πολύ το τέρμα το ράδιο πλεον.. Ο ρυμθός πχ το έβαλε στο playlist του και από τότε το πετυχαίνω 3-4 φορές τη μέρα.. Αυτή είναι η κατάντια δυστυχώς του ραδιοφώνου, αν βάλουν ένα τραγούδι στη λίστα κάθε 2-3 ώρες το ξανακούς, που μάλλον τώρα θέλει ο Νότη και η εταιρεία να το εκμεταλλευτούν..J&B έγραψε:Γνωρίζουμε τουλάχιστον σε ποιό ραδιοφωνικό σταθμό;Scorpion86 έγραψε:Tελικά η ραδιοφωνική συνέντευξη αναβλήθηκε λόγω εκλογών. Ισως γίνει σε κάνα μήνα...
Επίσης, τι θα γίνει με το βίντεο κλιπ, μήπως το μετάνιωσαν και πάνε για αλλο single, γιατί ούτε στα ραδιόφωνα ακούμε κάτι...
- Scorpion86
NovaΣΠΟΡ FM...J&B έγραψε:Γνωρίζουμε τουλάχιστον σε ποιό ραδιοφωνικό σταθμό;Scorpion86 έγραψε:Tελικά η ραδιοφωνική συνέντευξη αναβλήθηκε λόγω εκλογών. Ισως γίνει σε κάνα μήνα...
- SFAKattack10
Στον Γκαραγκανη θα παει?
Καμιά σοβαρή πρόταση έχει; Η μόνο από Στεφανίδου και Γκαραγκάνηδες;
- Scorpion86
Θα πήγαινε...Τώρα το πιο πιθανό είναι να μην γίνει. Τουλάχιστον το προσεχές χρονικό διάστημα.SFAKattack10 έγραψε:Στον Γκαραγκανη θα παει?
Ο Λάμπρος του έχει κάνει 2-3 συνεντέυξεις στο ραδιόφωνο και 1-2 σε εντυπα, όπως μία που είχε γίνει για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού, απ' όπου υπάρχει και η φωτογραφία του Νότη που κρατάει την φανέλα της ομάδας.
- Scorpion86
Oσο για το βίντεο-κλιπ έμαθα ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η δουλειά στο μοντάζ, γι' αυτό δεν έχει κυκλοφορήσει. 

Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό και να αξίζει την υπομονή μας...Scorpion86 έγραψε:Oσο για το βίντεο-κλιπ έμαθα ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η δουλειά στο μοντάζ, γι' αυτό δεν έχει κυκλοφορήσει.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Ελπίζω όταν ο Νότης κυκλοφορήσει πάλι ζωντανό δίσκο να έχει το Να μην Χαράξει μέσα..μοναδική εμηνεία..
- Scorpion86
Πάνω από 160.000 αντίτυπα πούλησε ο δίσκος "ΜΑΖΙ".
Είναι ο δεύτερος πιο πετυχημένος δίσκος του 2014 μετά από εκείνον του Οικονομόπουλου που πούλησε περίπου 200.000, ενώ τρίτος στην λίστα είναι ο Καρράς με 130.000 αντίτυπα.
Ήδη η Cobalt με τον Νότη έχουν συζητήσει για την απονομή. Σκέψεις να γίνει τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη στο Φωταέριο!

Είναι ο δεύτερος πιο πετυχημένος δίσκος του 2014 μετά από εκείνον του Οικονομόπουλου που πούλησε περίπου 200.000, ενώ τρίτος στην λίστα είναι ο Καρράς με 130.000 αντίτυπα.
Ήδη η Cobalt με τον Νότη έχουν συζητήσει για την απονομή. Σκέψεις να γίνει τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη στο Φωταέριο!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Ιαν 31, 2015 10:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεμάτο χθες Παρασκευή το Φωταέριο(δεν υπήρχε άδειο τραπέζι και γύρω στους 80 ήταν όρθιοι στο bar).Δυο παρά τέταρτο βγήκε ο Νότης με το βίντεο κλιπ του Πατρίδα μου και στη συνέχεια με το Μα εγώ είμαι Έλληνας.Είπε στην αρχή πέντε-έξι κοινωνικά,έβγαλε και ένα σύντομο λόγο 3-4 λεπτά για τις εκλογές και άρχισε τα ερωτικά.Μου άρεσαν ιδιαίτερα στο δεύτερο πρόγραμμα οι επιλογές του να πει τα Φωτεινή επιγραφή,Ξεφτίσανε οι άνθρωποι.Χαμός έγινε στο Πάρτο δρόμο μάλλον πρέπει να το λέει πιο συχνά ενώ το Εγώ του το ζητούσαν πολλοί και στο τέλος το είπε.Από το νέο δίσκο είπε 9 τραγούδια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Είναι αστεία αυτά τα νούμερα για όλους τους ανωτέρω καλλιτέχνες.Scorpion86 έγραψε:Πάνω από 160.000 αντίτυπα πούλησε ο δίσκος "ΜΑΖΙ".
Ήδη η Cobalt με τον Νότη έχουν συζητήσει για την απονομή. Σκέψεις να γίνει τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη στο Φωταέριο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SFAKattack10
Τι ειπε δηλαδη?nikosp έγραψε:έβγαλε και ένα σύντομο λόγο 3-4 λεπτά για τις εκλογές
Μαλλον αυτοι οι αριθμοι ειναι του 1994 και οχι του 2014.Scorpion86 έγραψε:Πάνω από 160.000 αντίτυπα πούλησε ο δίσκος "ΜΑΖΙ".

- Scorpion86
Aπο ποια άποψη? Οτι μπορούν και περισσότερα ή ότι δεν γίνονται τέτοια νούμερα πλέον και όλα αυτά είναι πλασματικά?jdarmody έγραψε:Είναι αστεία αυτά τα νούμερα για όλους τους ανωτέρω καλλιτέχνες.Scorpion86 έγραψε:Πάνω από 160.000 αντίτυπα πούλησε ο δίσκος "ΜΑΖΙ".
Ήδη η Cobalt με τον Νότη έχουν συζητήσει για την απονομή. Σκέψεις να γίνει τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη στο Φωταέριο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()