Γιατί πολύ ανωτερότητα το παιζει ο Νότης και δίνει αφορμή στον κάθε πικραμένο να αμφισβητήσει το "πόσα πουλάει".
Εκείνη την ημέρα θα κρυφτουν στις τρύπες τους.

Δεν μετράνε πλατίνες μέσω πωλήσεων εφημερίδας. Αμα ήταν έτσι θα το εκανε ο κάθε πικραμένος και θα έβγαζε ότι έκανε πλατινένιου δίσκους με τις πωλήσεις εφημεριδας, όπου το cd ήταν και δώρο, χωρίς έξτρα χρέωση. Δεν θα έβαζε ποτέ την υπογραφή της σε πωλήσεις εφημερίδας η IFPI.SFAKattack10 έγραψε:Mην τρως παπατζα ο δισκος βγηκε με εφημεριδα. Ο Καρρας παντα εγραφε τις πωλησεις απο εφημεριδες.
Τρολλαρεις ε?Scorpion86 έγραψε:Αμα ήταν έτσι θα το εκανε ο κάθε πικραμένος και θα έβγαζε ότι έκανε πλατινένιου δίσκους με τις πωλήσεις εφημεριδας,
Οκ γιατι τοτε δεν γραφει τις πλατινες στο site?Scorpion86 έγραψε: Δεν θα έβαζε ποτέ την υπογραφή της σε πωλήσεις εφημερίδας η IFPI.
Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε καλλιτέχνης. Τότε δεν είχε διευκρινιστεί εάν μετράνε οι πλατίνες μεσω πωλησεων από εφημερίδα γι' αυτό και με αφορμή εκείνο το περιστατικό έμαθαν οι περισσότεροι τι ισχύει. Οταν βάζει υπογραφή η IFPI δεν είναι παπάτζα. Τόσο εύκολο το έχεις να βάζει ο καθένας ότι νούμερο θέλει και να κάνει απονομή με την υπογραφή της IFPI? Toυ Νότη λοιπόν που θα αναφέρει πάνω αριθμό και δεν θα έχει κυκλοφορήσει μέσω εφημερίδας πως θα έχει γίνει. Μέσω itunes?SFAKattack10 έγραψε:Τρολλαρεις ε?Scorpion86 έγραψε:Αμα ήταν έτσι θα το εκανε ο κάθε πικραμένος και θα έβγαζε ότι έκανε πλατινένιου δίσκους με τις πωλήσεις εφημεριδας,Ο Πλουταρχος εβγαινε και ελεγε οτι εκανε 25Π και καθεσαι και τους υπερασπιζεις!
Δεν το γνωρίζω αυτό και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναγκασμένοι να δημοσιοποιούν τις πωλήσεις κάθε καλλιτέχνη εφόσον δεν γίνεται πλατινένιος ένας δίσκος.SFAKattack10 έγραψε:Οκ γιατι τοτε δεν γραφει τις πλατινες στο site?Scorpion86 έγραψε: Δεν θα έβαζε ποτέ την υπογραφή της σε πωλήσεις εφημερίδας η IFPI.
Εδω θα ειμαστε και θα δουμε.Scorpion86 έγραψε: Toυ Νότη λοιπόν που θα αναφέρει πάνω αριθμό και δεν θα έχει κυκλοφορήσει μέσω εφημερίδας πως θα έχει γίνει. Μέσω itunes?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν ειναι παπατζα αυτο βρε φιλε μου τι ειναι τοτε? Αυτα τα κολπα τα κανει η Μινος καθε φορα. Ειναι πωλησεις το youtube??Scorpion86 έγραψε:υπολογίζονται εκτός από τις πωλήσεις δίσκων στα δισκοπωλεία-καταστήματα, η κίνηση των τραγουδιών στο youtube μέσω του επίσημου καναλιού της εταιρείας, η κίνηση μέσω downloads στα itunes, το spotify και Napster.
Για ποια Μinos Emi λες? Διεθνώς μετράνε τα downloads σε spotify, i-tunes στις πωλήσεις των καλλιτεχνών. Μόνο εδώ στην Ελλάδα έχουμε μείνει πίσω και θεωρούμε ότι ένας καλλιτέχνης πουλάει δίσκους μόνο μέσω δισκοπωλείων. Το spotify έχει φτάσει σε σημείο να κερδίζει περισσότερα χρήματα για τους καλλιτέχνες απ' ότι βγάζουν οι καλλιτέχνες μέσω της κλασικής οδού, δηλαδή να πάει κάποιος θαυμαστής τους και να πάρει από το ράφι ένα δίσκο. Πως είναι παπάτζα λοιπόν κάτι τέτοιο που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο? Επειδή δεν είναι ευρέως γνωστό στην Ελλάδα?SFAKattack10 έγραψε:Αν δεν ειναι παπατζα αυτο βρε φιλε μου τι ειναι τοτε? Αυτα τα κολπα τα κανει η Μινος καθε φορα. Ειναι πωλησεις το youtube??Scorpion86 έγραψε:υπολογίζονται εκτός από τις πωλήσεις δίσκων στα δισκοπωλεία-καταστήματα, η κίνηση των τραγουδιών στο youtube μέσω του επίσημου καναλιού της εταιρείας, η κίνηση μέσω downloads στα itunes, το spotify και Napster.
Δηλαδη δεν γινονταν αυτοι οιι αριθμοι 1 χρονο πριν και τους κανουν τωρα?
Ειπαμεε ηρθε η αλλαγη με το συριζα αλλα οχι κι ετσι!
Γυρω στα 100.000 αντιτυπα. 5πλα πλατινενιος επι Universal και 3πλα πλατινενιος επι Cobalt.filcollins έγραψε:Υ.Γ Scorpion86,ξέρεις ακριβή νούμερα για τις ''Αυτοτελείς Ιστορίες'';
Δηλαδή το "Μαζί" πούλησε περισσότερο και από το "Νοτιοανατολικά του κόσμου";;;Scorpion86 έγραψε:Πάνω από 160.000 αντίτυπα πούλησε ο δίσκος "ΜΑΖΙ".
Είναι ο δεύτερος πιο πετυχημένος δίσκος του 2014 μετά από εκείνον του Οικονομόπουλου που πούλησε περίπου 200.000, ενώ τρίτος στην λίστα είναι ο Καρράς με 130.000 αντίτυπα.
Ήδη η Cobalt με τον Νότη έχουν συζητήσει για την απονομή. Σκέψεις να γίνει τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη στο Φωταέριο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα downloads συμφωνώ και νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια τα μετράνε, όχι όμως και τα views στο youtube έλεος... πάντως πιστεύω ότι η ifpi έχει αρχίσει να μετράει πια και τις πωλήσεις από τις εφημερίδες, δεν εξηγείται αλλιώς...Scorpion86 έγραψε:Πάντως οι πωλήσεις που αναγράφονται πάνω στην πλακέτα που παραδίδεται στους καλλιτέχνες κατά την απονομή, υπολογίζονται εκτός από τις πωλήσεις δίσκων στα δισκοπωλεία-καταστήματα, η κίνηση των τραγουδιών στο youtube μέσω του επίσημου καναλιού της εταιρείας, η κίνηση μέσω downloads στα itunes, το spotify και Napster. To αποκάλυψε η υπεύθυνη της Minos Emi κατά την διάρκεια της απονομής στον Οικονομόπουλο. “οι εποχές αλλάζουν όπως και οι αριθμοί και οι μετρήσεις”, είπε χαρακτηριστικά. Οπότε καλό θα ήταν να μην επιμένουμε σε κάτι που δεν γνωρίζουμε εάν έχει αλλάξει.
Γενικότερα όταν λέει παλία ζεμπέκικα γίνεται χαμός δεν ξέρω γιατί προτιμά καινούργια στυλ δεν υπάρχεις, εγώ και η μοναξία κλπ ενώ έχει τόσα άλλα.. Από καινούργια είπε κάμια έκπληξη (στυλ κρατησε με, σαν αερακι) ή τα αναμενόμενα μόνο?nikosp έγραψε:Γεμάτο χθες Παρασκευή το Φωταέριο(δεν υπήρχε άδειο τραπέζι και γύρω στους 80 ήταν όρθιοι στο bar).Δυο παρά τέταρτο βγήκε ο Νότης με το βίντεο κλιπ του Πατρίδα μου και στη συνέχεια με το Μα εγώ είμαι Έλληνας.Είπε στην αρχή πέντε-έξι κοινωνικά,έβγαλε και ένα σύντομο λόγο 3-4 λεπτά για τις εκλογές και άρχισε τα ερωτικά.Μου άρεσαν ιδιαίτερα στο δεύτερο πρόγραμμα οι επιλογές του να πει τα Φωτεινή επιγραφή,Ξεφτίσανε οι άνθρωποι.Χαμός έγινε στο Πάρτο δρόμο μάλλον πρέπει να το λέει πιο συχνά ενώ το Εγώ του το ζητούσαν πολλοί και στο τέλος το είπε.Από το νέο δίσκο είπε 9 τραγούδια.
Εγω σου γραφω για το youtube και συ μου απαντας για το spotify και το i-tunes. Το spotify και το i-tunes μπορει να ειναι πωλησεις, απο το youtube τι πωλησεις μπορει να γινουν ρε φιλε?Scorpion86 έγραψε: Για ποια Μinos Emi λες? Διεθνώς μετράνε τα downloads σε spotify, i-tunes στις πωλήσεις των καλλιτεχνών. Μόνο εδώ στην Ελλάδα έχουμε μείνει πίσω και θεωρούμε ότι ένας καλλιτέχνης πουλάει δίσκους μόνο μέσω δισκοπωλείων. ?
Ψαξτο λιγο γιατι μια γελας με το itunes και μια το περνας στα σοβαρα...Scorpion86 έγραψε:Toυ Νότη λοιπόν που θα αναφέρει πάνω αριθμό και δεν θα έχει κυκλοφορήσει μέσω εφημερίδας πως θα έχει γίνει. Μέσω itunes?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()