να μεινει στο πορνη και να μην πει και π@@τ@ν@ εννοεις;SFAKattack10 έγραψε:Θα μπορουσε να μην στο πορνη, το μαμισε το τραγουδι
ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
I like people too much or not at all.
αντρικο κοινο.τυπους που τους εχει πληγωσει πολυ μια γκομενα.εκει στοχευει το τραγουδι.υπαρχουν ηδη πολλα αρνητικα σχολια κυριως απο γυναικες.deba έγραψε:που καλέ; σε τι κοινό απευθύνεται ο Οικονομώ; εγώ πιστεύω πως θα πωρώσει πολύ κόσμο!stelios έγραψε:Ειναι ρισκο παντως το κομματι.Μπορει να του κανει και κακο.deba έγραψε:τελικά μου αρέσει πολύ! το λέει τόσο ήρεμα και το πόρνη και το πουτάνα που δεν μου ακούγονται άσχημα
ο τίτλος του κομματιού μου είχε φανεί σοκαριστικός στην αρχή
επισης θεωρω πως σαν προσωπικοτητα δεν μπορει να υποστηριξει τετοιο τραγουδι ο Οικονομοπουλος.
I like people too much or not at all.
Έτσι μάλλον...stelios έγραψε:να μεινει στο πορνη και να μην πει και π@@τ@ν@ εννοεις;SFAKattack10 έγραψε:Θα μπορουσε να μην στο πορνη, το μαμισε το τραγουδι

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Πάντως κομματάρες έβγαλε ο Οικονομόπουλος,έπαιξαν περίπου τα μισά τραγούδια του δίσκου στο Sfera
Επίσης ακούστηκε και ένα τσιφτετέλι του με τίτλο "Εξαρτημένος"
Επίσης ακούστηκε και ένα τσιφτετέλι του με τίτλο "Εξαρτημένος"
Το "Μάτωσα για σένα" το είχε ηχογραφήσει και ο Πλούταρχος,αλλά το απέρριψε μετά,από ότι μου είπε κάποιος από το fanclub του Γιάννη,και γενικά πρέπει να υπάρχουν κι άλλα κομμάτια,που ηχογράφησε ο Πλούταρχος,για τον τελευταίο του δίσκο,αλλά κατέληξαν στον Οικονομόπουλο!
-
o ploutarxos dinei ston oikonomopoulo k o oikonomopoulos dinei se mah k bretto...supernatural22 έγραψε:Το "Μάτωσα για σένα" το είχε ηχογραφήσει και ο Πλούταρχος,αλλά το απέρριψε μετά,από ότι μου είπε κάποιος από το fanclub του Γιάννη,και γενικά πρέπει να υπάρχουν κι άλλα κομμάτια,που ηχογράφησε ο Πλούταρχος,για τον τελευταίο του δίσκο,αλλά κατέληξαν στον Οικονομόπουλο!

Έτσι πάει η σειρά...Chronisgreek έγραψε:o ploutarxos dinei ston oikonomopoulo k o oikonomopoulos dinei se mah k bretto...supernatural22 έγραψε:Το "Μάτωσα για σένα" το είχε ηχογραφήσει και ο Πλούταρχος,αλλά το απέρριψε μετά,από ότι μου είπε κάποιος από το fanclub του Γιάννη,και γενικά πρέπει να υπάρχουν κι άλλα κομμάτια,που ηχογράφησε ο Πλούταρχος,για τον τελευταίο του δίσκο,αλλά κατέληξαν στον Οικονομόπουλο!

- SFAKattack10
Ναι αυτο εννοω αλλα το μαμισα και γω!stelios έγραψε:να μεινει στο πορνη και να μην πει και π@@τ@ν@ εννοεις;SFAKattack10 έγραψε:Θα μπορουσε να μην στο πορνη, το μαμισε το τραγουδι

Οντως και ειναι καλα τραγουδια αυτα που αφηνει ο οικονομοπουλοςChronisgreek έγραψε: o ploutarxos dinei ston oikonomopoulo k o oikonomopoulos dinei se mah k bretto...
-
Τα 4 τραγούδια που έχει ο Οικονομόπουλος στο καινούργιο του cd από Σιγανό και Βαλεντίνο προοριζόταν για τον Πλούταρχο?
Λογικά ναι!!!!Επίσης η κυκλοφορία θα γίνει αύριο με το Τηλέραμα,μπορεί στα δισκοπωλεία να καθυστερήσει κι άλλο,λόγω προβλήματος με τη διανομή!gianniskard έγραψε:Τα 4 τραγούδια που έχει ο Οικονομόπουλος στο καινούργιο του cd από Σιγανό και Βαλεντίνο προοριζόταν για τον Πλούταρχο?
-

Uploaded with ImageShack.us
http://www.youtube.com/watch?v=-etVLUQJ ... ture=share
Μουσική - Στίχοι : Φοίβος
ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ
ΤΟ ΙΔΙΟ , ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ
ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΧΑΙΡΕΤΑΣ
ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΣΩΣΤΟ
ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
ΔΕ ΘΑ 'ΜΑΙ ΕΓΩ , ΘΑ 'ΝΑΙ Η ΖΩΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΑ ΓΥΑΛΙ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ, ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ
ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Τ'ΑΛΛΑΖΕΙ
ΕΧΩ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ
ΜΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anemos2006 την Τρί Δεκ 13, 2011 3:13 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
To νέο cd των Stavento κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα και θα είναι το Mad Secret Concert τους με την προσθήκη των κομματιών "Ότι άφησα πίσω","Όλα καλά θα πάνε","Θα τα καταφέρω".Το έγραψαν και στη σελίδα τους,και στη σελίδα της Ραλλίας η οποία συμμετέχει με το κομμάτι "Γρίφος".
I sylloges Minos 2012 kai Xryso Paketo 2012 kykloforisan ? 

Krouela agapes mou, Krouela
Υπάρχουν ακόμα αυτά...?Krouela έγραψε:I sylloges Minos 2012 kai Xryso Paketo 2012 kykloforisan ?

Minos 2012 θα βγει αυτές τις μέρες!Χρυσό Πακέτο 2012 και Κόλαση 2012 μάλλον σταμάτησαν να κυκλοφορούν ή δεν βγαίνουν φέτος,εξάλλου δεν βγήκαν και πολλά κομμάτια στη Sony!Krouela έγραψε:I sylloges Minos 2012 kai Xryso Paketo 2012 kykloforisan ?
nai mori ilithiaafn έγραψε:Υπάρχουν ακόμα αυτά...?Krouela έγραψε:I sylloges Minos 2012 kai Xryso Paketo 2012 kykloforisan ?![]()
![]()

tha borousan na synergastoun me alles eteries omossupernatural22 έγραψε:Minos 2012 θα βγει αυτές τις μέρες!Χρυσό Πακέτο 2012 και Κόλαση 2012 μάλλον σταμάτησαν να κυκλοφορούν ή δεν βγαίνουν φέτος,εξάλλου δεν βγήκαν και πολλά κομμάτια στη Sony!Krouela έγραψε:I sylloges Minos 2012 kai Xryso Paketo 2012 kykloforisan ?

Krouela έγραψε:nai mori ilithiaafn έγραψε:Υπάρχουν ακόμα αυτά...?Krouela έγραψε:I sylloges Minos 2012 kai Xryso Paketo 2012 kykloforisan ?![]()
![]()

Η Minos συνεργάζεται με Sony και Heaven,και θα έχει 30 τραγούδια,σε 2πλό cd!
-