Προφανώς γιατί δεν κατάλαβες πως το έγραψα. Οτι η δικαιολογία για το Νότη ποια θα ήταν. Οι πωλήσεις μέσω itunes γιατί δίσκους δεν πουλάει? Δεν το έγραψα ειρωνικά για το πόσο μετράνε οι πωλήσεις itunes. Μέσα σε λίγα λεπτά δεν άλλαξα γνώμη, εσύ δεν κατάλαβες πως το έγραψα. Anyway για το youtube έχω και εγώ τις ενστάσεις μου και μόνο κάποιος της ifpi μπορεί να εξηγήσει τι ποσοστό ποιάνει η κάθε κατηγορία. Γιατί άλλο ποσοστό στην πλατίνα παίζουν οι πωλήσεις μέσως δισκοπωλείων κι άλλο μέσω ψηφιακών καταστημάτων. Και πως επηρεάζει το youtube. Eπίσης, αυτό για τα έντυπα ότι δεν μετράνε οι πωλήσεις δεν ισχύει πάντα. Για παράδειγμα οι πωλήσεις που έκαναν οι "16 Aυτοτελείς Ιστορίες" με το περιοδικό "ΜyTV" oπου το κόστος του με το δίσκο ήταν 9,99 όσο έκανε και στα δισκοπωλεία, μέτρησαν κανονικά. Οι πωλήσεις με τις εκδόσεις των 2-2.50 ευρώω από εφημερίδες δεν μετράνε.SFAKattack10 έγραψε:Ψαξτο λιγο γιατι μια γελας με το itunes και μια το περνας στα σοβαρα...Scorpion86 έγραψε:Toυ Νότη λοιπόν που θα αναφέρει πάνω αριθμό και δεν θα έχει κυκλοφορήσει μέσω εφημερίδας πως θα έχει γίνει. Μέσω itunes?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Τεσπα ισως να καταλαβα λαθος. Θα περιμενουμε την απονομη γιατι αυτα που ανακοινωνει η Μινος δεν τα περνω στα σοβαρα.
Είπε ότι επιτέλους διώξατε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα και το έκαναν σκόπιμα.Αυτή ήταν μια πρώτη σωστή πράξη που κάνατε.Η δεύτερη είναι να ελέγχετε καθημερινά αυτούς που τώρα είναι στην κυβέρνηση και σε περίπτωση που σας απογοητεύσουν να τους διώξετε και αυτούς.Εριξε και ενα μπινελίκι στον Βενιζέλο(σκατά στη μούρη του είπε).SFAKattack10 έγραψε:Τι ειπε δηλαδη?nikosp έγραψε:έβγαλε και ένα σύντομο λόγο 3-4 λεπτά για τις εκλογές
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,Τέρμα το ράδιο,Πως γίνεται αυτό,Εγώ,Καλέ μου άγγελε,Μια μικρή μαυροφορούσα,Φτου ξελευθερία,Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα,Μα εγώ είμαι Έλληνας.bebest έγραψε:Γενικότερα όταν λέει παλία ζεμπέκικα γίνεται χαμός δεν ξέρω γιατί προτιμά καινούργια στυλ δεν υπάρχεις, εγώ και η μοναξία κλπ ενώ έχει τόσα άλλα.. Από καινούργια είπε κάμια έκπληξη (στυλ κρατησε με, σαν αερακι) ή τα αναμενόμενα μόνο?nikosp έγραψε:Γεμάτο χθες Παρασκευή το Φωταέριο(δεν υπήρχε άδειο τραπέζι και γύρω στους 80 ήταν όρθιοι στο bar).Δυο παρά τέταρτο βγήκε ο Νότης με το βίντεο κλιπ του Πατρίδα μου και στη συνέχεια με το Μα εγώ είμαι Έλληνας.Είπε στην αρχή πέντε-έξι κοινωνικά,έβγαλε και ένα σύντομο λόγο 3-4 λεπτά για τις εκλογές και άρχισε τα ερωτικά.Μου άρεσαν ιδιαίτερα στο δεύτερο πρόγραμμα οι επιλογές του να πει τα Φωτεινή επιγραφή,Ξεφτίσανε οι άνθρωποι.Χαμός έγινε στο Πάρτο δρόμο μάλλον πρέπει να το λέει πιο συχνά ενώ το Εγώ του το ζητούσαν πολλοί και στο τέλος το είπε.Από το νέο δίσκο είπε 9 τραγούδια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Thanks για την ενημέρωση..Βλέπω έχει καταλήξει από τη πρεμίερα και όσες φορές πήγα τα ίδια πάνω κάτω από το νεο cd είπε (τα κοινωνικά λίγο αλλάζει πχ πετυχαίνω το πέτα ψηλά ή το γιο της κυρ λενης αντί για το φτου ξελευθερία και εγω ποτε δεν κρύφτηκα) στα ερωτικά-χορευτίκα νομίζω πάντα τα ίδια(εξάιρεση η πρεμίερα)nikosp έγραψε:Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου,Τέρμα το ράδιο,Πως γίνεται αυτό,Εγώ,Καλέ μου άγγελε,Μια μικρή μαυροφορούσα,Φτου ξελευθερία,Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα,Μα εγώ είμαι Έλληνας.bebest έγραψε:Γενικότερα όταν λέει παλία ζεμπέκικα γίνεται χαμός δεν ξέρω γιατί προτιμά καινούργια στυλ δεν υπάρχεις, εγώ και η μοναξία κλπ ενώ έχει τόσα άλλα.. Από καινούργια είπε κάμια έκπληξη (στυλ κρατησε με, σαν αερακι) ή τα αναμενόμενα μόνο?nikosp έγραψε:Γεμάτο χθες Παρασκευή το Φωταέριο(δεν υπήρχε άδειο τραπέζι και γύρω στους 80 ήταν όρθιοι στο bar).Δυο παρά τέταρτο βγήκε ο Νότης με το βίντεο κλιπ του Πατρίδα μου και στη συνέχεια με το Μα εγώ είμαι Έλληνας.Είπε στην αρχή πέντε-έξι κοινωνικά,έβγαλε και ένα σύντομο λόγο 3-4 λεπτά για τις εκλογές και άρχισε τα ερωτικά.Μου άρεσαν ιδιαίτερα στο δεύτερο πρόγραμμα οι επιλογές του να πει τα Φωτεινή επιγραφή,Ξεφτίσανε οι άνθρωποι.Χαμός έγινε στο Πάρτο δρόμο μάλλον πρέπει να το λέει πιο συχνά ενώ το Εγώ του το ζητούσαν πολλοί και στο τέλος το είπε.Από το νέο δίσκο είπε 9 τραγούδια.
Δεν μπορώ να καταλάβω και με όλο το σεβασμό γιατι προσπαθείς συνεχώς να μας πείσεις ότι ο δίσκος Μαζί έχει σαρώσει στις πωλήσεις. Μετά από δυο μήνες από την κυκλοφορία του, η αίσθηση που δίνει είναι ότι αν θα αναφέρεται κάποιος στον δίσκο αυτό στο μέλλον, είναι για κάποια κοινωνικά τραγούδια. Μοιάζει σαν μια προσπάθεια του Νότη να επικοινωνήσει τις κοινωνικές του ευαισθησίες ή να δικαιολογήσει την περσινή πολιτική αναταραχή που δημιουργήθηκε, παρά για έναν δίσκο μέσω του οποίου εξελίσσεται ο Νότης. Βασικά έπαψε να σαρώνει ο Νότης δισκογραφία διότι όλοι οι δίσκοι πλέον είναι ίδιοι, κάποια ερωτικά, λίγα κοινωνικά, και 2-3 χορευτικά που δεν ειναι για Νοτη. Ενώ πρόκειται για έναν ποιοτικό δίσκο, δυστυχώς για το εμπορικό κομμάτι που επικαλεισαι δεν εχει βγάλει κάποιο μεγαλο σουξέ. Ακομα και το Εγώ που θα μπορούσαν να το πλασάρουν καλυτερα και λόγω της συμμετοχής του Καρρα, ουτε αυτο γίνεται. Οι άνθρωποι ειναι ανύπαρκτοι. Νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρήσει κάποια πραγματα ο Νότης ως προς τη δισκογραφία του.Scorpion86 έγραψε:Προφανώς γιατί δεν κατάλαβες πως το έγραψα. Οτι η δικαιολογία για το Νότη ποια θα ήταν. Οι πωλήσεις μέσω itunes γιατί δίσκους δεν πουλάει? Δεν το έγραψα ειρωνικά για το πόσο μετράνε οι πωλήσεις itunes. Μέσα σε λίγα λεπτά δεν άλλαξα γνώμη, εσύ δεν κατάλαβες πως το έγραψα. Anyway για το youtube έχω και εγώ τις ενστάσεις μου και μόνο κάποιος της ifpi μπορεί να εξηγήσει τι ποσοστό ποιάνει η κάθε κατηγορία. Γιατί άλλο ποσοστό στην πλατίνα παίζουν οι πωλήσεις μέσως δισκοπωλείων κι άλλο μέσω ψηφιακών καταστημάτων. Και πως επηρεάζει το youtube. Eπίσης, αυτό για τα έντυπα ότι δεν μετράνε οι πωλήσεις δεν ισχύει πάντα. Για παράδειγμα οι πωλήσεις που έκαναν οι "16 Aυτοτελείς Ιστορίες" με το περιοδικό "ΜyTV" oπου το κόστος του με το δίσκο ήταν 9,99 όσο έκανε και στα δισκοπωλεία, μέτρησαν κανονικά. Οι πωλήσεις με τις εκδόσεις των 2-2.50 ευρώω από εφημερίδες δεν μετράνε.SFAKattack10 έγραψε:Ψαξτο λιγο γιατι μια γελας με το itunes και μια το περνας στα σοβαρα...Scorpion86 έγραψε:Toυ Νότη λοιπόν που θα αναφέρει πάνω αριθμό και δεν θα έχει κυκλοφορήσει μέσω εφημερίδας πως θα έχει γίνει. Μέσω itunes?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Πιστεύω ότι αν γινοταν πραγματικότητα ο δίσκος με τον "πρόεδρο" Λευτέρη Παπαδόπουλο θα έβγαινε ένας διαφορετικός δίσκος από το κλασικό μοτίβο που ακολουθεί. Και θα γινόταν αντικείμενο συζήτησης και σε όλους τους τραγουδιστές μέχρι και του "εντέχνου".
Αλλά ο εγωισμός και του ενός και του άλλου πάνω από όλα.
Αλλά ο εγωισμός και του ενός και του άλλου πάνω από όλα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Σε παρακαλώ να μιλάς για τον εαυτό σου περί αίσθησης της απήχησης και του προσανατολισμού του δίσκου, εκτός κι αν έχεις κάνει γκαλοπ και ξέρεις με ασφάλεια ποια είναι η άποψη του κόσμου για τον δίσκο. Σε δύο μήνες κανένας δίσκος δεν σιγοτραγουδιέται ολόκληρος. Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Αυτά που μαθαίνω σας λέω και εάν δεν τα επιβεβαιώσω δεν τα αναφέρω. Αντίθετα εσύ και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο δίσκος δεν πήγε καλά επειδή πριν 15 χρόνια πουλούσε 300.000 δίσκους. Προσπαθείτε με τον κάθε τρόπο να εκφράσετε την δυσπιστία σας, ειρωνεύεστε δίχως να ξέρετε εάν όλα αυτά ισχύουν ή όχι. Προσωπικά θα πάρω μεγάλη χαρά στην απονομή όταν πάνω στην πλακέτα θα αναφέρεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο αριθμός πωλήσεων για να κλείσουν κάποια στοματάκια. Οσο για την δισκογραφική τα έχω πει κι εγώ και είναι ένα άλλο θέμα η προώθηση του δίσκου από το περιεχόμενο του δίσκου και τον προσανατολισμό που έχουν τα τραγούδια του. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι ο Νότης ρωτησε την Αννα ΜΑρία Αντύπας ή τον Βλάχο για το τι τραγούδια θα βάλει μέσα. Εάν θα είναι περισσότερο ερωτικά, κοινωνικά ή χορευτικά.jdarmody έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω και με όλο το σεβασμό γιατι προσπαθείς συνεχώς να μας πείσεις ότι ο δίσκος Μαζί έχει σαρώσει στις πωλήσεις. Μετά από δυο μήνες από την κυκλοφορία του, η αίσθηση που δίνει είναι ότι αν θα αναφέρεται κάποιος στον δίσκο αυτό στο μέλλον, είναι για κάποια κοινωνικά τραγούδια. Μοιάζει σαν μια προσπάθεια του Νότη να επικοινωνήσει τις κοινωνικές του ευαισθησίες ή να δικαιολογήσει την περσινή πολιτική αναταραχή που δημιουργήθηκε, παρά για έναν δίσκο μέσω του οποίου εξελίσσεται ο Νότης. Βασικά έπαψε να σαρώνει ο Νότης δισκογραφία διότι όλοι οι δίσκοι πλέον είναι ίδιοι, κάποια ερωτικά, λίγα κοινωνικά, και 2-3 χορευτικά που δεν ειναι για Νοτη. Ενώ πρόκειται για έναν ποιοτικό δίσκο, δυστυχώς για το εμπορικό κομμάτι που επικαλεισαι δεν εχει βγάλει κάποιο μεγαλο σουξέ. Ακομα και το Εγώ που θα μπορούσαν να το πλασάρουν καλυτερα και λόγω της συμμετοχής του Καρρα, ουτε αυτο γίνεται. Οι άνθρωποι ειναι ανύπαρκτοι. Νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρήσει κάποια πραγματα ο Νότης ως προς τη δισκογραφία του.Scorpion86 έγραψε:Προφανώς γιατί δεν κατάλαβες πως το έγραψα. Οτι η δικαιολογία για το Νότη ποια θα ήταν. Οι πωλήσεις μέσω itunes γιατί δίσκους δεν πουλάει? Δεν το έγραψα ειρωνικά για το πόσο μετράνε οι πωλήσεις itunes. Μέσα σε λίγα λεπτά δεν άλλαξα γνώμη, εσύ δεν κατάλαβες πως το έγραψα. Anyway για το youtube έχω και εγώ τις ενστάσεις μου και μόνο κάποιος της ifpi μπορεί να εξηγήσει τι ποσοστό ποιάνει η κάθε κατηγορία. Γιατί άλλο ποσοστό στην πλατίνα παίζουν οι πωλήσεις μέσως δισκοπωλείων κι άλλο μέσω ψηφιακών καταστημάτων. Και πως επηρεάζει το youtube. Eπίσης, αυτό για τα έντυπα ότι δεν μετράνε οι πωλήσεις δεν ισχύει πάντα. Για παράδειγμα οι πωλήσεις που έκαναν οι "16 Aυτοτελείς Ιστορίες" με το περιοδικό "ΜyTV" oπου το κόστος του με το δίσκο ήταν 9,99 όσο έκανε και στα δισκοπωλεία, μέτρησαν κανονικά. Οι πωλήσεις με τις εκδόσεις των 2-2.50 ευρώω από εφημερίδες δεν μετράνε.SFAKattack10 έγραψε:Ψαξτο λιγο γιατι μια γελας με το itunes και μια το περνας στα σοβαρα...Scorpion86 έγραψε:Toυ Νότη λοιπόν που θα αναφέρει πάνω αριθμό και δεν θα έχει κυκλοφορήσει μέσω εφημερίδας πως θα έχει γίνει. Μέσω itunes?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Εάν ο Νότης αναθεωρούσε σχετικά με την δισκογραφία του μελλοντικά τότε δεν θα ήταν ο Νότης. Θα ήταν π.χ. ο Ρέμος και ο Μαζωνάκης, που ξεκίνησαν από άλλο ύφος τραγουδιού και κατέληξαν αλλού προκειμένου να εναρμονιστούν με τις ανάγκες του τραγουδιού του σήμερα.
Δεν ειρωνεύεται κανείς, απλά δεν τρώμε αμάσητη ότι παπάτζα θέλει να μας πλασάρει η κάθε εταιρεία. Τουλάχιστον ο Νότης έχει την αξιοπρέπεια στις απονομές του να αναφέρεται σε πολυπλατινένιους δίσκους και όχι όπως ο Οικονομόπουλος να μας λέει για 170.000 πωλήσεις (όσο είχε πουλήσει δηλαδή το XXX ενθύμιον) ή ο Καρράς για 130.000 πωλήσεις που 130.000 δεν είχε πουλήσει σε 30 χρόνια ολόκληρης καριέρας. Επίσης, όσων αφορά τις "Αυτοτελείς ιστορίες", πριν ένα χρόνο στην συνέντευξη με τον Μπογδάνο μιλούσαν για 30.000 πωλήσεις και ο ίδιος ο Νότης ανέφερε ότι είναι ελάχιστο... και συ μας λες για 100.000 και 5P επί Universal και 3P επί Cobalt. Γενικά, το όλο πράγμα δεν στέκει, αλλά και στην ακραία περίπτωση να ισχύουν όλα αυτά, εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι. Καλύτερα να έδινε βάση η εταιρεία στο airplay και στην προώθηση του δίσκου με ουσιαστικές ενέργειες. Περιμένουμε 2μήνες ένα βιντεοκλίπ από ένα single που έχει ανακοινωθεί πριν ένα μήνα και δεν παίζεται πουθενά... τέτοια χάλια ούτε επί Universal και βλέπεις άλλους καλλιτέχνες χώρις τίποτα ουσιαστικό να κυριαρχούν παντού. Τέσπα, τουλάχιστον όταν και άμα γίνει απονομή του "Μαζί" να γίνει στο Φωταέριο με παρουσία του κόσμου και το Νότη να τραγουδάει ζωντανά, τότε θα φανεί η δυναμική του Νότη που είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί και τότε θα κλείσουν στόματα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Δε μπορώ να πιστέψω ότι κάθε τόσο επναρχόμαστε σε αυτό το θέμα άλλωστε παιδία δεν ασχολείται κανείς με πωλήσεις .. ΄Οταν είχαν νοήμα οι πωλήσεις ο Νότης έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο τώρα αρκούν τα προπληρωμένα views-likes για να αναδείξουν μια επιτυχία.. Για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει να ασχοληθούμε με το περιεχόμενο και τη προώθηση που του γίνεται.. 'Οπως λένε οι περισσότεροι εδώ και ένα μήνα περιμένουμε ενα κλιπ ,το νεο single παίζει λίγο μόνο στο derti ενώ και το παλίο είναι φανερό παρότι το θυμήθηκαν κάπως τελευαταία δε κάνει γκελ στο κόσμο που έχει συνηθίσει καλύτερα πράγματα απ τον Νότη. Για μένα αν περίμεναν λίγο για το πρώτο single θα ήταν πολύ καλύτερα, να είχαν ηχογραφηθεί 5-6 κομμάτια και να διάλεγαν.. ΠΧ αν ξεκίανγε με το εγώ σαν προμό του δίσκου θα είχε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία και να έσκαγε τώρα σαν δεύτερο single το καλέ μου άγγελε.. πιστεύω όλοι θα μίλαγαν για τον άρχοντα που επιστρέφει καλύτερος κλπ..Τώρα απλώς τα ακούμε οι φανς και λέμε τι ωραία κομμάτια έχει στο νεο δίσκο, οι υπόλοιποι ξέρουν ότι ο Νότης έβγαλε ένα δίσκο που δεν παίζει..
ΥΓ: Tα κοινωνικά δεν περιμένω να παίξουν άλλα εκτός από αυτά τα δυο που πρότεινα υπάρχουν και άλλα που θα μπορσούσαν να ακουστούν (πως γίνεται αυτό, κρατησέ με κλπ) οπότε είναι αδιανοήτο να περιμένουν να εξαφανιστεί από τα airplays o Νότης μέχρι να κάνουν κάποια κίνηση. Για μένα μετά από 3 μήνες δε είναι και άσχημο να μπει σε μια εφημερίδα ο δίσκος όσοι ήθελαν να το αγοράσουν φαντάζομαι θα το είχαν κάνει.
ΥΓ: Tα κοινωνικά δεν περιμένω να παίξουν άλλα εκτός από αυτά τα δυο που πρότεινα υπάρχουν και άλλα που θα μπορσούσαν να ακουστούν (πως γίνεται αυτό, κρατησέ με κλπ) οπότε είναι αδιανοήτο να περιμένουν να εξαφανιστεί από τα airplays o Νότης μέχρι να κάνουν κάποια κίνηση. Για μένα μετά από 3 μήνες δε είναι και άσχημο να μπει σε μια εφημερίδα ο δίσκος όσοι ήθελαν να το αγοράσουν φαντάζομαι θα το είχαν κάνει.
-
Παιδιά ο δίσκος αποκλείεται να έχει ξεπεράσει τις 30.000 και αν τις έκανε και αυτές. Έχει εξαφανιστεί κι από τον πίνακα πωλήσεων.
Η IFPI δυστυχώς ή ευτυχώς τις εγκρίνει πλέον και αυτές τις πωλήσεις των εφημερίδων και στου Νότη τις πλακέτες το 2010 το έκανε (που έγραφε "πωλήσεις άνω των 250.000" στο Κοινωνικόν όπως και στο Ερωτικόν που έγραφε "πωλήσεις άνω των 150.000") κάτω δεξιά λοιπόν υπήρχε η υπογραφή της.
Εννοείται πως και στου Καρρά και στου Οικονομόπουλου συνυπολογίστηκαν και οι πωλήσεις από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σε όλους τους τραγουδιστές έχει γίνει.
Η IFPI δυστυχώς ή ευτυχώς τις εγκρίνει πλέον και αυτές τις πωλήσεις των εφημερίδων και στου Νότη τις πλακέτες το 2010 το έκανε (που έγραφε "πωλήσεις άνω των 250.000" στο Κοινωνικόν όπως και στο Ερωτικόν που έγραφε "πωλήσεις άνω των 150.000") κάτω δεξιά λοιπόν υπήρχε η υπογραφή της.
Εννοείται πως και στου Καρρά και στου Οικονομόπουλου συνυπολογίστηκαν και οι πωλήσεις από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σε όλους τους τραγουδιστές έχει γίνει.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Το θέμα είναι ότι και ο Καρράς και ο Οικονομόπουλος έχουν χειρότερη πορεία στο chart της ifpi, αλλά η Minos τους προμοτάρει τρελά όπως και όλους τους τραγουδιστές της...johnytzitzi έγραψε:Παιδιά ο δίσκος αποκλείεται να έχει ξεπεράσει τις 30.000 και αν τις έκανε και αυτές. Έχει εξαφανιστεί κι από τον πίνακα πωλήσεων.
- Scorpion86
Mην λέμε ξανά τα ίδια. Εδώ και δύο μήνες τα ίδια λέμε για την Cobalt και το πόσο πρόχειρα χειρίζεται το προϊόν της. Τα ίδια λέγαμε και πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος όταν δεν τον προμοτάραν και αφιέρωναν περισσότερο χώρο-χρόνο σε Σαμπάνηδες, Νίνους και Αργυρούς. Ο Νότης δεν φαίνεται να αλλάζει εταιρεία, στην παρουσίαση του δίσκου όπου ήμουν παρών αποθέωσε την εταιρεία και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Μανώλη Βλάχο. Οπότε όσους δίσκους έχει διάθεση να βγάλει ακόμα θα τους βγάλει με την συγκεκριμένη εταιρεία. Καλώς ή κακώς οι πωλήσεις θα το δείξουν γιατί αυτές κρίνουν το προϊόν, όχι εάν θα ακούγεται περισσότερο ή λιγότερο από τα νταβατζηδοραδιόφωνα που παιζουν 10 φορές την ημέρα μετριότητες όπως π.χ. το "Τέρμα" του ΜΑζωνάκη ή τα σαχλοτράγουδα της Βανδή και του Σταν. Αυτά είναι στις πρώτες θέσεις στο airplay τον τελευταίο μήνα. Και μετά μου λέτε ότι ο δίσκος "ΜΑζΙ" δεν έχει το μεγάλο σουξέ. Τα παραπάνω είναι σουξέ;J&B έγραψε:Το θέμα είναι ότι και ο Καρράς και ο Οικονομόπουλος έχουν χειρότερη πορεία στο chart της ifpi, αλλά η Minos τους προμοτάρει τρελά όπως και όλους τους τραγουδιστές της...johnytzitzi έγραψε:Παιδιά ο δίσκος αποκλείεται να έχει ξεπεράσει τις 30.000 και αν τις έκανε και αυτές. Έχει εξαφανιστεί κι από τον πίνακα πωλήσεων.
Λέμε τα ίδια και τα ίδια γιατί με αυτόν δίσκο γίνονται πρωτοφανή πράγματα, οι πωλήσεις είναι ένα κριτήριο, αλλά έτσι και αλλιώς οι πολυάριθμοι φαν του Νότη θα το αγοράζαμε ακόμα και αν έλεγε το "περνά οι μέλισσα με τα μελισσόπουλα", το θέμα είναι να ακουστεί ο δίσκος και σε μη φαν. Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ τόσο άσχημο ξεκίνημα σε δίσκο του Νότη, γι' αυτό νομίζω υπάρχει γκρίνια από μέρους μας και όταν μάλιστα μιλάμε για ένα δυνατό δίσκο. Εγώ δεν ξαναμιλάω για τα παραπάνω, απλά θα περιμένω κανένα 2μηνο ακόμα να μονταριστεί το video clip...Scorpion86 έγραψε:Mην λέμε ξανά τα ίδια. Εδώ και δύο μήνες τα ίδια λέμε για την Cobalt και το πόσο πρόχειρα χειρίζεται το προϊόν της. Τα ίδια λέγαμε και πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος όταν δεν τον προμοτάραν και αφιέρωναν περισσότερο χώρο-χρόνο σε Σαμπάνηδες, Νίνους και Αργυρούς. Ο Νότης δεν φαίνεται να αλλάζει εταιρεία, στην παρουσίαση του δίσκου όπου ήμουν παρών αποθέωσε την εταιρεία και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Μανώλη Βλάχο. Οπότε όσους δίσκους έχει διάθεση να βγάλει ακόμα θα τους βγάλει με την συγκεκριμένη εταιρεία. Καλώς ή κακώς οι πωλήσεις θα το δείξουν γιατί αυτές κρίνουν το προϊόν, όχι εάν θα ακούγεται περισσότερο ή λιγότερο από τα νταβατζηδοραδιόφωνα που παιζουν 10 φορές την ημέρα μετριότητες όπως π.χ. το "Τέρμα" του ΜΑζωνάκη ή τα σαχλοτράγουδα της Βανδή και του Σταν. Αυτά είναι στις πρώτες θέσεις στο airplay τον τελευταίο μήνα. Και μετά μου λέτε ότι ο δίσκος "ΜΑζΙ" δεν έχει το μεγάλο σουξέ. Τα παραπάνω είναι σουξέ;

- Scorpion86
Δηλαδή, εάν βγει αύριο το βίντεο-κλιπ ξαφνικά το ραδιόφωνο θα ενδιαφερθεί να παίξει και κάνα κομμάτι επιπλέον από τον δίσκο που δεν θα το έχει δωσει ως single η Cobalt. Ή μήπως έχετε την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί όπου θα αναπαράγουν το κλιπ. Δύο είναι. Στου Γεωργαντά θα το δεις 2-3 φορές μόλις κυκλοφορήσει και περίεργες ώρες για να βγει η υποχρέωση και πάπαλα. Όσο δηλαδή έπαιξε και η ταινία μικρού μήκους. Δεν θα παίξει παραπάνω, προηγούνται τα ΤΙΠΟΤΑ, η Πάολα, ο Παντελίδης, ο Σταν, η Demy, o TUS, οι Μέλισσες, οι... Σφίγγες και ένα σωρό άλλα είδη που βαριέμαι να αναφέρω. Είναι και πολλά βλέπετε...J&B έγραψε:Λέμε τα ίδια και τα ίδια γιατί με αυτόν δίσκο γίνονται πρωτοφανή πράγματα, οι πωλήσεις είναι ένα κριτήριο, αλλά έτσι και αλλιώς οι πολυάριθμοι φαν του Νότη θα το αγοράζαμε ακόμα και αν έλεγε το "περνά οι μέλισσα με τα μελισσόπουλα", το θέμα είναι να ακουστεί ο δίσκος και σε μη φαν. Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ τόσο άσχημο ξεκίνημα σε δίσκο του Νότη, γι' αυτό νομίζω υπάρχει γκρίνια από μέρους μας και όταν μάλιστα μιλάμε για ένα δυνατό δίσκο. Εγώ δεν ξαναμιλάω για τα παραπάνω, απλά θα περιμένω κανένα 2μηνο ακόμα να μονταριστεί το video clip...Scorpion86 έγραψε:Mην λέμε ξανά τα ίδια. Εδώ και δύο μήνες τα ίδια λέμε για την Cobalt και το πόσο πρόχειρα χειρίζεται το προϊόν της. Τα ίδια λέγαμε και πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος όταν δεν τον προμοτάραν και αφιέρωναν περισσότερο χώρο-χρόνο σε Σαμπάνηδες, Νίνους και Αργυρούς. Ο Νότης δεν φαίνεται να αλλάζει εταιρεία, στην παρουσίαση του δίσκου όπου ήμουν παρών αποθέωσε την εταιρεία και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Μανώλη Βλάχο. Οπότε όσους δίσκους έχει διάθεση να βγάλει ακόμα θα τους βγάλει με την συγκεκριμένη εταιρεία. Καλώς ή κακώς οι πωλήσεις θα το δείξουν γιατί αυτές κρίνουν το προϊόν, όχι εάν θα ακούγεται περισσότερο ή λιγότερο από τα νταβατζηδοραδιόφωνα που παιζουν 10 φορές την ημέρα μετριότητες όπως π.χ. το "Τέρμα" του ΜΑζωνάκη ή τα σαχλοτράγουδα της Βανδή και του Σταν. Αυτά είναι στις πρώτες θέσεις στο airplay τον τελευταίο μήνα. Και μετά μου λέτε ότι ο δίσκος "ΜΑζΙ" δεν έχει το μεγάλο σουξέ. Τα παραπάνω είναι σουξέ;
Στο Mtv έχω πετύχει αμέτρητες φορές το Εσύ η θάλασσα, το Μη με ρωτάτε και το Δώσε ένα τέλος και μάλιστα σε zaping χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθώ με τις ώρες.
- Scorpion86
Γι' αυτό δεν ανέφερα το ΜΤV, υπάρχει μεγαλύτερη "αξιοκρατία" σε σχέση με το κανάλι του Γεωργαντά.J&B έγραψε:Στο Mtv έχω πετύχει αμέτρητες φορές το Εσύ η θάλασσα, το Μη με ρωτάτε και το Δώσε ένα τέλος και μάλιστα σε zaping χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθώ με τις ώρες.
Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν υπάρχει αρνητική προδίαθεση για τον Νότη, καλό θα είναι να μην τα ρίχνουμε όλα εκεί.. ΄Αν γίνουν σωστές επιλογές θα παίξουν και τα παραδείγματα αρκετά τσιγκανάκι, δώσε ένα τέλος κυρίως.. Ακόμα και το τέρμα το ράδιο είναι εδώ και 3 μήνες ένα από τα 20-30 κομμάτια που θα ακούσεις αυτή τη περίοδο..Όχι ότι είναι επιτυχία για τον Νότη αυτό αλλά έχει κάνει ανάλογη πορεία για να μη πω καλύτερη,σε σχέση με πιο σοβαρά κομμάτια του(εσύ η θάλασσα, μη με ρωτάτε κλπ)που δείχνει ότι έχει ξεπεραστεί λίγο η αρνητική διάθεση..Για τις εμφανίσεις επίσης ακούγονται και γράφονται καλά λόγια.. Όπωτε καλό θα είναι να περιμένουμε από τον ίδιο και την εταίρεια του να κάνουν τα αυτονόητα και μετά να κρίνουμε αν φταίνε οι άλλοι..Πχ το derti παίζει το εγω αν βγει και το κλιπ θεωρώ πως θα αρχίσει να παίζει στα υπόλοιπα και θα κάνει επιτυχία, παρόλαυτα έχουν βαλθεί να το κάψουν εμπορικά το δίσκο..
- Scorpion86
Kαλά το "Μη Με Ρωτάτε" το χαντακώσαν οι ίδιοι που το ετοίμασαν, εκθέτοντας το με την προχειρότατη ενορχήστρωση του. Με επαγγελματική δουλειά και όχι του ποδαριου αυτό το κομμάτι θα είχε τρελάνει κόσμο.bebest έγραψε:Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν υπάρχει αρνητική προδίαθεση για τον Νότη, καλό θα είναι να μην τα ρίχνουμε όλα εκεί.. ΄Αν γίνουν σωστές επιλογές θα παίξουν και τα παραδείγματα αρκετά τσιγκανάκι, δώσε ένα τέλος κυρίως.. Ακόμα και το τέρμα το ράδιο είναι εδώ και 3 μήνες ένα από τα 20-30 κομμάτια που θα ακούσεις αυτή τη περίοδο..Όχι ότι είναι επιτυχία για τον Νότη αυτό αλλά έχει κάνει ανάλογη πορεία για να μη πω καλύτερη,σε σχέση με πιο σοβαρά κομμάτια του(εσύ η θάλασσα, μη με ρωτάτε κλπ)που δείχνει ότι έχει ξεπεραστεί λίγο η αρνητική διάθεση..Για τις εμφανίσεις επίσης ακούγονται και γράφονται καλά λόγια.. Όπωτε καλό θα είναι να περιμένουμε από τον ίδιο και την εταίρεια του να κάνουν τα αυτονόητα και μετά να κρίνουμε αν φταίνε οι άλλοι..Πχ το derti παίζει το εγω αν βγει και το κλιπ θεωρώ πως θα αρχίσει να παίζει στα υπόλοιπα και θα κάνει επιτυχία, παρόλαυτα έχουν βαλθεί να το κάψουν εμπορικά το δίσκο..
Για τον Derti τα έχω πει και πριν κάνα μήνα, είναι ο μόνος σταθμός που θα ακούσεις ακόμα και τα πιο ξεχασμένα τραγούδια. Το "Χριστός και Αλήτης", το "Νύχτες Αλητισσες κ.α. τετοια που αμφιβάλλω εάν τα έχουν προβάλει ποτέ οι "μεγάλοι σταθμοί" ακόμα και τότε που είχαν κυκλοφορήσει.
Ωστόσο, ακόμα την υποχώρηση της αρνητικής διάθεσης δεν την έχω διακρίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε στην πρώτη συνέντευξη του Νότη όπου θα βρουν την ευκαιρία να τον κράξουν. Εδώ πιάστηκαν από ένα περιστατικό με τον γκόμενο της κόρης του που απ' ότι έμαθα αργότερα παραποιήθηκε στο έπακρο. Αλλο έγινε, άλλο έβγαλαν προς τα΄έξω οι δημοσιοκάφροι. Οπότε αρνητική διάθεση γενικότερα προς τον Νότη υπάρχει. Μένει να φανεί εάν θα συνεχίσει να τον επηρεάζει μουσικά ως προς την προβολή του.
Ναι προφανώς αυτό θέλω να πω στη προβολή της δουλείας του θεωρώ πως έχουν αποδεχτεί ότι τον ζητάει ο κόσμος οπώτε όσο και να μη θέλουν θα αναγκαστούν να το παίξουν.. Ένα ακόμα λάθος που βλέπω είναι με το διάστημα που αφήνουν, δηλαδή απαγορεύεται να παίζουν ταυτόχρονα δύο κομμάτια από έναν δίσκο; Tώρα θεωρούνται καινούργια τώρα θα έχουν ζήτηση αν ακουστούν.. Για ένα διάστημα μπορεί να παίζουν παράλληλα δυο πρόμο δεν νομίζω ότι καις το προηγούμενο αν μετά από ένα δίμηνο βγάλεις το επόμενο.. Μη δούμε πάλι το φαινόμενο μετά από 1.5 χρόνο να προωθείται σαν νεο single κομμάτι..Έται χανατακώθηκε το αν θα σε χάσω..Οι φανς το είχαν ήδη λίωσει και όσοι το γούσταραν επίσης οπώτε όταν κυκλοφόρησε πέρασε απαρατήρητο..Scorpion86 έγραψε:Kαλά το "Μη Με Ρωτάτε" το χαντακώσαν οι ίδιοι που το ετοίμασαν, εκθέτοντας το με την προχειρότατη ενορχήστρωση του. Με επαγγελματική δουλειά και όχι του ποδαριου αυτό το κομμάτι θα είχε τρελάνει κόσμο.bebest έγραψε:Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν υπάρχει αρνητική προδίαθεση για τον Νότη, καλό θα είναι να μην τα ρίχνουμε όλα εκεί.. ΄Αν γίνουν σωστές επιλογές θα παίξουν και τα παραδείγματα αρκετά τσιγκανάκι, δώσε ένα τέλος κυρίως.. Ακόμα και το τέρμα το ράδιο είναι εδώ και 3 μήνες ένα από τα 20-30 κομμάτια που θα ακούσεις αυτή τη περίοδο..Όχι ότι είναι επιτυχία για τον Νότη αυτό αλλά έχει κάνει ανάλογη πορεία για να μη πω καλύτερη,σε σχέση με πιο σοβαρά κομμάτια του(εσύ η θάλασσα, μη με ρωτάτε κλπ)που δείχνει ότι έχει ξεπεραστεί λίγο η αρνητική διάθεση..Για τις εμφανίσεις επίσης ακούγονται και γράφονται καλά λόγια.. Όπωτε καλό θα είναι να περιμένουμε από τον ίδιο και την εταίρεια του να κάνουν τα αυτονόητα και μετά να κρίνουμε αν φταίνε οι άλλοι..Πχ το derti παίζει το εγω αν βγει και το κλιπ θεωρώ πως θα αρχίσει να παίζει στα υπόλοιπα και θα κάνει επιτυχία, παρόλαυτα έχουν βαλθεί να το κάψουν εμπορικά το δίσκο..
Για τον Derti τα έχω πει και πριν κάνα μήνα, είναι ο μόνος σταθμός που θα ακούσεις ακόμα και τα πιο ξεχασμένα τραγούδια. Το "Χριστός και Αλήτης", το "Νύχτες Αλητισσες κ.α. τετοια που αμφιβάλλω εάν τα έχουν προβάλει ποτέ οι "μεγάλοι σταθμοί" ακόμα και τότε που είχαν κυκλοφορήσει.
Ωστόσο, ακόμα την υποχώρηση της αρνητικής διάθεσης δεν την έχω διακρίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε στην πρώτη συνέντευξη του Νότη όπου θα βρουν την ευκαιρία να τον κράξουν. Εδώ πιάστηκαν από ένα περιστατικό με τον γκόμενο της κόρης του που απ' ότι έμαθα αργότερα παραποιήθηκε στο έπακρο. Αλλο έγινε, άλλο έβγαλαν προς τα΄έξω οι δημοσιοκάφροι. Οπότε αρνητική διάθεση γενικότερα προς τον Νότη υπάρχει. Μένει να φανεί εάν θα συνεχίσει να τον επηρεάζει μουσικά ως προς την προβολή του.