Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Το "Αν θα σε χάσω" είναι ένα τραγούδι με 2.000.000 + views στο youtube, μεγάλη επιτυχία από τον προηγούμενο δίσκο και ας μην έπαιξε τόσο στα ραδιόφωνα.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

J&B έγραψε:Το "Αν θα σε χάσω" είναι ένα τραγούδι με 2.000.000 + views στο youtube, μεγάλη επιτυχία από τον προηγούμενο δίσκο και ας μην έπαιξε τόσο στα ραδιόφωνα.
Nαι αυτό λέω ότι οι φαν και όσοι το είχαν ανακαλύψει το είχαν ήδη λιώσει(εξου και τα views που λες) οπότε όταν βγήκε για αυτούς ήταν είδη παλίο..Για αυτό δεν έχει νόημα να βγαίνουν sinlge μετά από 1.5 χρόνο ας προωθούνται τα τραγούδια με μικρότερο κενό μεταξύ τους...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Τι ψάχνετε τώρα, δεν ήταν τυχαίο που έλεγαν από την Cobalt ότι οι αυτοτελείς ιστορίες είναι ο καλύτερος δίσκος του Νότη. Είχε όντως επιτυχίες, Εσύ η θάλασσα, Μη με ρωτάτε, Δώσε ένα τέλος, Αν θα σε χάσω, Δηλώνω μόνος και δεν ήταν θέμα προμοταρίσματος φυσικά, από μόνα τους ξεχώρισαν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πρέπει να επιλέγουν 8 κομματια απο κάθε δισκο και ανά εναμιση μηνα να προωθούν και ένα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Το Σαββατο που μας περασε κατεβηκα και εγω από την Θεσσαλονίκη για να δω Νοτη για 1η φορα φετος. Το μαγαζι γεματο, η διαθεση του Νοτη πολύ καλή, και το πρόγραμμα όπως έχω καταλαβει και απο αυτα που εχω διαβάσει εδω, κινηθηκε στα ιδια τραγουδια πάνω κάτω. Ειπε 9 από τον καινουριο δίσκο, ενω από παλιά ενδεικτικά θα πω αετο, χαρε να σουν ανθρωπος, αν θα σε χασω, μετανοιωνω, γυφτισσα μερα,τσιγγανακι, ηταν τρελος, φως μου,καλλιτεχνης. Είπε και αλιμονο, αγριολουλουδο, υπαρχω..Τελειωσε 6 παρα 10 και του φωναζαν να μεινει και αλλο. Η Ζηνα τραγουδησε αρκετη ωρα εχω να πω, αλλα ομολογουμενως κάνει καλο προγραμμα, με καλες επιλογες τραγουδιων. Παντως νταξει, καλο να προωθει τον δισκο ο Νοτης απο το μαγαζι, αλλα να πας στο μαγαζι και να μην ακουσεις υμνους οπως θελω να σε ξαναδω, ενα γραμμα, και δεν μπορω,νταβατζη,ναυαγια, στελλα η σμυρνια ειναι καπως..Για να μην πω για αλλα τραγουδια που τα χει ξεχασει εντελως. Εφοσον εχει τη δυνατοτητα να αλλαζει το προγραμμα και να ζηταει επι τοπου τραγουδια απο τους μουσικους πεστα ρε Νοτη...Και για μενα κανει λαθος που εστω για ενα μισαωρο δεν κανει ενα ποτ πουρι με ρεφρεν, να γινει χαμος...Δε νομιζω οτι ειναι κατι παραλογο.Ειπε το Σαββατο το δεν υπαρχεις, το ολα τα ειδα και καποια αλλα που ευκολα θα μπορουσε να τα παραλειψει και να πει τις τραγουδαρες. Παντως ακομα και ετσι ο κοσμος εμεινε μεχρι τελους, και αυτο δειχνει την δυναμικη του σχηματος. Τωρα οσον αφορα το αλλο θεμα που συζητατε, δε θελω να μπω σε συζητησεις περι ποσο εχει πουλησει ο δισκος, αλλα θα συμφωνησω με ολους πως η Cobalt τον εχει του πεταματου τον Νοτη.Και για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν, μεριδιο ευθυνης εχει και ο ιδιος. Προφανως δεν τον απασχολει που δεν ακουγονται τα τραγουδια στο ραδιο, και που εδω και χρονια δεν εχουν μαθευτει εξαιρετικα κομματια στο κοινο.Νταξει οι φαν οπως εμεις το λιωνουμε το cd καθημερινως, αλλα γιατι να χανονται αξιολογα τραγουδια την ιδια στιγμη που εχουμε πηξει να ακουμε ολο χαζομαρες στο ραδιο??Για μενα φταει επομενως και ο ιδιος. Χαρακτηριστικο παραδειγμα πως το τερμα το ραδιο η το δωσε ενα τελος που προσωπικα δεν τα θεωρω τραγουδια επιπεδου Νοτη, και όμως επειδη προωθηθηκαν στο ραδιο, μολις τα πε προχθες ο Νοτης τα τραγουδουσε ολος ο κοσμος. Το ραδιο οπως και να ναι, εχει τεραστια δυναμικη. Τεσπα δυστυχως μονοι μας τα λεμε, και κανεις δεν ξερει τι αποψη εχει ο Νοτης και γιατι δεν πιεζει καταστασεις..
bebest

djibril έγραψε:Το Σαββατο που μας περασε κατεβηκα και εγω από την Θεσσαλονίκη για να δω Νοτη για 1η φορα φετος. Το μαγαζι γεματο, η διαθεση του Νοτη πολύ καλή, και το πρόγραμμα όπως έχω καταλαβει και απο αυτα που εχω διαβάσει εδω, κινηθηκε στα ιδια τραγουδια πάνω κάτω. Ειπε 9 από τον καινουριο δίσκο, ενω από παλιά ενδεικτικά θα πω αετο, χαρε να σουν ανθρωπος, αν θα σε χασω, μετανοιωνω, γυφτισσα μερα,τσιγγανακι, ηταν τρελος, φως μου,καλλιτεχνης. Είπε και αλιμονο, αγριολουλουδο, υπαρχω..Τελειωσε 6 παρα 10 και του φωναζαν να μεινει και αλλο. Η Ζηνα τραγουδησε αρκετη ωρα εχω να πω, αλλα ομολογουμενως κάνει καλο προγραμμα, με καλες επιλογες τραγουδιων. Παντως νταξει, καλο να προωθει τον δισκο ο Νοτης απο το μαγαζι, αλλα να πας στο μαγαζι και να μην ακουσεις υμνους οπως θελω να σε ξαναδω, ενα γραμμα, και δεν μπορω,νταβατζη,ναυαγια, στελλα η σμυρνια ειναι καπως..Για να μην πω για αλλα τραγουδια που τα χει ξεχασει εντελως. Εφοσον εχει τη δυνατοτητα να αλλαζει το προγραμμα και να ζηταει επι τοπου τραγουδια απο τους μουσικους πεστα ρε Νοτη...Και για μενα κανει λαθος που εστω για ενα μισαωρο δεν κανει ενα ποτ πουρι με ρεφρεν, να γινει χαμος...Δε νομιζω οτι ειναι κατι παραλογο.Ειπε το Σαββατο το δεν υπαρχεις, το ολα τα ειδα και καποια αλλα που ευκολα θα μπορουσε να τα παραλειψει και να πει τις τραγουδαρες. Παντως ακομα και ετσι ο κοσμος εμεινε μεχρι τελους, και αυτο δειχνει την δυναμικη του σχηματος. Τωρα οσον αφορα το αλλο θεμα που συζητατε, δε θελω να μπω σε συζητησεις περι ποσο εχει πουλησει ο δισκος, αλλα θα συμφωνησω με ολους πως η Cobalt τον εχει του πεταματου τον Νοτη.Και για να λεμε τα πραγματα οπως εχουν, μεριδιο ευθυνης εχει και ο ιδιος. Προφανως δεν τον απασχολει που δεν ακουγονται τα τραγουδια στο ραδιο, και που εδω και χρονια δεν εχουν μαθευτει εξαιρετικα κομματια στο κοινο.Νταξει οι φαν οπως εμεις το λιωνουμε το cd καθημερινως, αλλα γιατι να χανονται αξιολογα τραγουδια την ιδια στιγμη που εχουμε πηξει να ακουμε ολο χαζομαρες στο ραδιο??Για μενα φταει επομενως και ο ιδιος. Χαρακτηριστικο παραδειγμα πως το τερμα το ραδιο η το δωσε ενα τελος που προσωπικα δεν τα θεωρω τραγουδια επιπεδου Νοτη, και όμως επειδη προωθηθηκαν στο ραδιο, μολις τα πε προχθες ο Νοτης τα τραγουδουσε ολος ο κοσμος. Το ραδιο οπως και να ναι, εχει τεραστια δυναμικη. Τεσπα δυστυχως μονοι μας τα λεμε, και κανεις δεν ξερει τι αποψη εχει ο Νοτης και γιατι δεν πιεζει καταστασεις..
Oπ φίλε κάτσε είπε το όλα τα είδα και δε σου άρεσε; :surprised: ...Αυτό από μόνο του συγχωρεί όλες τις παραλείψεις μιλάμε για απίστευτη κομματάρα και έκπληξη.. Κατά τα άλλα δε διαφωνώ πήγα αρκετές φορές φέτος και είχε μείνει γεμάτο το μαγαζί μέχρι τισ 6 να ακούσει τους ύμννους αλλά δε μας έκανε τη χάρη..Μετά το χορευτικά 3-4 κομμάτια και κλείσιμο.. Το πουτ πουρί μπορεί να γίνει νομίζω σε στυλ να πει σε μισή ώρα 15-20 κομμάτια, χωρίς να το ξεφτιλίζει όπως κάνουν πολύ μισό ρεφρεν το υπόλοιπο ο κόσμος και ξεπέτα..Να ακούγεται ένα κουπλέ και το ρεφρεν νομίζω έτσι θα χωρέσει πολύ περισσότερα κομμάτια και με σωστό τρόπο..
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

djibril έγραψε:Παντως νταξει, καλο να προωθει τον δισκο ο Νοτης απο το μαγαζι, αλλα να πας στο μαγαζι και να μην ακουσεις υμνους οπως θελω να σε ξαναδω, ενα γραμμα, και δεν μπορω,νταβατζη,ναυαγια, στελλα η σμυρνια ειναι καπως

Τα λέει αυτά που είπες συχνά απλά δεν πέτυχες τη μερα.
djibril έγραψε:Ειπε το Σαββατο το δεν υπαρχεις, το ολα τα ειδα και καποια αλλα που ευκολα θα μπορουσε να τα παραλειψει και να πει τις τραγουδαρες.

Μάλλον κάποιο λάθος κανείς αποκλείεται να ειπε το Όλα τα είδα έχει να το πει 18 χρονια και θα κάναμε πάρτυ αν το ελεγε.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Εχεις δικιο φιλε μου, το ολος ο κοσμος εισαι εννοουσα, όχι το ολα τα ειδα. Δε διαφωνω οτι τα λεει αλλες φορες, και εγω τα εχω πετυχει, απλα κατα τη γνωμη μου ειναι 4-5 τραγουδια τα οποια θα επρεπε να υπηρχαν παντα στο προγραμμα, γιατι οπως και να χει ειναι τραγουδια που εχουν συνδεθει με τον Νοτη. Οπως λεει παντα το ηταν τρελος, ετσι θα μπορουσε να κανει και με αυτα.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Παντως εμενα 'η θα μου λενε οτι αποθεωνω και γλυφω τον Σφακιανακη, οπως εγραφε ενας λαλακας στο ποστ του Παντελιδη 'η θα κραζω τον Σφακιανακη. Αυτο δειχνει την αντικειμενικοτητα μου. :-P
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ένα το θέμα με τις πωλήσεις κι ενα αυτό με τα τραγούδια που δε λεει. Τωρα έβγαλε δίσκο παιδιά λογικό να θέλει να τον προωθήσει στο μαγαζί, ίσως γι αυτόν ειναι και ο μοναδικός τροπος. Κι εγω θα ηθελα να τραγουδάει 7 ωρες ο Νοτης και να μου πει ολους τους ύμνους, αλλα δε γίνεται. Αντι να σχολιάζετε την επιτυχία του σχηματος και ποσο καλα πηγαίνει μετα απο μια δύσκολη σεζόν καθόμαστε κι αναλυουμε παντα γιατι δεν είπε το θελω να σε ξαναδώ. Ποτ πουρι ή να κόψει τα κοινωνικά ειναι η λύση.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Έρχεται αποκλειστική συνέντευξη από τον Νότη Σφακιανάκη μόνο στο tralala.gr την Παρασκευή 6/2!

https://www.facebook.com/tralala.gr?fref=ts
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

panosif έγραψε:Έρχεται αποκλειστική συνέντευξη από τον Νότη Σφακιανάκη μόνο στο tralala.gr την Παρασκευή 6/2!

https://www.facebook.com/tralala.gr?fref=ts
Στην Σοφία Μπεκιάρη η συνέντευξη. Αρκετά ευχάριστη στο να την διαβάζεις. Θα είναι αφιερωμένη κυρίως πάνω στα μουσικά πεπραγμένα του Νότη και θα έχει περιορισμένο χώρο στις πολιτικές απόψεις του Αρχοντα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

J&B έγραψε:Το "Αν θα σε χάσω" είναι ένα τραγούδι με 2.000.000 + views στο youtube, μεγάλη επιτυχία από τον προηγούμενο δίσκο και ας μην έπαιξε τόσο στα ραδιόφωνα.
Βασικά είναι 3.000.000++, επίσης κάθισα και μέτρησα τα συνολικά views από τα 10 πρώτα βίντεο στο youtube για το "Τέρμα το ράδιο" και είναι περίπου 1.300.000, όχι και άσχημα για ένα τραγούδι που "δεν αρέσει"
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

6-2-2015 άθροισμα 7 οπότε να περιμένουμε και άλλη έκπληξη για παρασκευή( βίντεο κλιπ); Eλπίζω η συνέντευξη να είναι έτσι και να μάθουμε κάτι για μελλοντικά σχέδια-εμφανίσεις-σινγκλ-κλιπ και όχι να είναι οι γνωστές πολιτικές συζητήσεις για να γίνει θόρυβος
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

► Ο Νότης Σφακιανάκης αποκλειστικά στο tralala.gr, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου...!!!

Εικόνα

Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:6-2-2015 άθροισμα 7 οπότε να περιμένουμε και άλλη έκπληξη για παρασκευή( βίντεο κλιπ); Eλπίζω η συνέντευξη να είναι έτσι και να μάθουμε κάτι για μελλοντικά σχέδια-εμφανίσεις-σινγκλ-κλιπ και όχι να είναι οι γνωστές πολιτικές συζητήσεις για να γίνει θόρυβος
H συνέντευξη έχει γίνει πριν τις εκλογές (15/01), οπότε δεν θα μπορεί να πει κάτι για το αποτέλεσμα των εκλογών. Εμαθα ότι θα είναι περιορισμένος ο χώρος των πολτικικών δηλώσεων. Εχει μιλησει αρκετά για μουσική, αλλά γενικότερα για πολλά θέματα.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Θέλουμε κι άλλα πολλά τραγούδια από τον Νότη..μακάρι να μη βγάζει δίσκο κάθε 2 χρόνια..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

filcollins έγραψε:Θέλουμε κι άλλα πολλά τραγούδια από τον Νότη..μακάρι να μη βγάζει δίσκο κάθε 2 χρόνια..
Δεν θα πάρει τόσο ο επόμενος. Ηδη σιγά-σιγά μαζεύεται υλικό και υπάρχει περίσσευμα και από το προηγούμενο. Τραγούδια που δεν μπήκαν στο "ΜΑΖΙ" στο παρα πέντε... :dance3: :dance3: :dance3: :clap: :clap: :clap:
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Αυτά είναι ωραία πράγματα!!!!
bebest

Νομίζω προτρέχουμε πολύ..Το να μαζευεί υλικό δε λέει κάτι από την μέρα που βγήκε ο δίσκος μπορεί να συλλέγει υλικό για τον επόμενο αλλά μέχρι να φτάσει σε σημείο να μπει σε στούντιο και να ηχογραφήσει απέχει..Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να καθυστερεί λίγο και να έχουμε ωραίες δουλείες παρά πρόχειρες..
Απάντηση