Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Scorpion86 έγραψε:ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ: EΓΩ

Έχει πολύ ωραία εικόνα το clip.
Σίγουρα το καλυτερό του τα τελευταία χρόνια. :thumbup:
Το Εγώ είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μου από το album. :smile:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

To ερώτημα είναι εάν θα υπάρξει άλλο κλιπ από τον συγκεκριμένο δίσκο? Και ποιο τραγούδι έχει περισσότερες πιθανότητες να οπτικοποιηθεί. Για να δούμε...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Γιατί βιάζεστε τόσο πολύ; Ούτε 3 μήνες δεν έχει που βγήκε ο δίσκος. Άλλα δυο τραγούδια θα προωθήσει λογικά. Το επόμενο λογικό θα είναι ρυθμικό. Εκτός αν θέλει να βγάλει κοινωνικό μιας και το Μα εγώ είμαι Έλληνας κυριαρχεί μέχρι στιγμής. Για το κλιπ είπαμε. Σύγχρονο, λιτό, όμορφο.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ε για το κλιπ τα είπαμε καλό είναι έχει καλή εικόνα και ωραίο κόνσεπτ λίγο μονότονο αλλά οκ,.. Για μένα δεν είναι καθυσηχαστικό ότι σε ένα αφιέρωμα αναφέρθηκε ότι πάει καλά..Προφανώς όταν κάνεις θέμα για κάποιον δεν θα γράψεις ότι ο δίσκος θα μπορούσε να πάει και καλύτερα..Προσωπικά μετράω μόνο ότι βλέπω ο ίδιος πχ το σχήμα έχω πάει αρκετές φορές και βλέπω ότι είναι γεμάτο οπότε ναι ισχύει..Τώρα για το δίσκο δεν μπορώ να μιλάω για επιτυχία ακόμα τουλάχιστον..Aν προωθήσει 1-2 ακόμα που λέτε πάντως είναι σαν παραδέχεται ότι δε τραβάει όταν από τις αυτοτελείς ιστορίες έβγαλε 5-6 σινγκλ τώρα να λέμε οτι πάει για 3..Νομίζω θα προωθήσει τουλάχιτον 3-4 ακόμα και μερικά και ως κλιπ ακόμα και να μη τα παίξουν..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Τώρα για το δίσκο δεν μπορώ να μιλάω για επιτυχία ακόμα τουλάχιστον..Aν προωθήσει 1-2 ακόμα που λέτε πάντως είναι σαν παραδέχεται ότι δε τραβάει όταν από τις αυτοτελείς ιστορίες έβγαλε 5-6 σινγκλ τώρα να λέμε οτι πάει για 3..Νομίζω θα προωθήσει τουλάχιτον 3-4 ακόμα και μερικά και ως κλιπ ακόμα και να μη τα παίξουν..
Eχει κι αλλη οψη αυτο. Επιλεγω λιγοτερα επειδη ο δισκος ετσι κι αλλιως θεωρειται ηδη επιτυχημενος τρεις μηνες μετα την κυκλοφορια του. Ειναι πως θελει να το βλεπει ο καθενας. Ας περιμενουμε λιγο ακομα, συντομα θα υπαρχουν νεοτερα και για τον δισκο και για τις εμφανισεις στο Φωταεριο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Τώρα για το δίσκο δεν μπορώ να μιλάω για επιτυχία ακόμα τουλάχιστον..Aν προωθήσει 1-2 ακόμα που λέτε πάντως είναι σαν παραδέχεται ότι δε τραβάει όταν από τις αυτοτελείς ιστορίες έβγαλε 5-6 σινγκλ τώρα να λέμε οτι πάει για 3..Νομίζω θα προωθήσει τουλάχιτον 3-4 ακόμα και μερικά και ως κλιπ ακόμα και να μη τα παίξουν..
Eχει κι αλλη οψη αυτο. Επιλεγω λιγοτερα επειδη ο δισκος ετσι κι αλλιως θεωρειται ηδη επιτυχημενος τρεις μηνες μετα την κυκλοφορια του. Ειναι πως θελει να το βλεπει ο καθενας. Ας περιμενουμε λιγο ακομα, συντομα θα υπαρχουν νεοτερα και για τον δισκο και για τις εμφανισεις στο Φωταεριο.
Δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να έχει βγάλει παραπάνω singles αυτή τη περίοδο..2 τραγούδια έχουν βγει σε 3 μήνες, θα βγάλει κι άλλα..Το Εγώ πάντως είναι πολύ δυνατό κομμάτι, θα είναι έγκλημα να μην παίξει. Θα μου πεις εδώ ακούγονται τόσες μακακίες τραγούδια κάθε μέρα. Επίσης γενικότερα για μένα είναι νωρίς να κριθεί ο δίσκος. Θυμάμαι για παράδειγμα όταν είχε βγει το Ματωμένο Δάκρυ και έλεγε ο Νότης το Τσιγγανάκι στη Θεσσαλονίκη δεν το ήξερε κανείς και ούτε γινόταν και κανάς χαμός. 6 μήνες μετά έκανε πρεμιέρα με αυτό στην Ιερά Οδό και έπεφτε το μαγαζί. Μη βιάζεστε τόσο πολύ να κρίνετε. Εγώ βλέπω και το Τέρμα το Ράδιο το σκίζει ο Νότης στο live, έχει τη δυνατότητα να φτιάχνει τα τραγούδια. Θα ήθελα να δω ένα live video clip πάντως την επόμενη φορά.
bebest

Eννοώ στο σύνολο ο προηγούμενος δίσκος έβγαλε 6 σινκγλ που έπαιξαν άλλα σε σημείο να τα βαρεθείς και αλλά ελάχιστα.. Το θέμα είναι να μην το αφήσει το πράγμα στη τύχη του γιατί οι καθυστερήσεις πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο δείχνουν..Για μένα να προωθήσει και άλλα κομμάτια γιατί έχει ο δίσκος αρκετά αξιόλογα και φυσικά να κάνει και άλλα κλιπ είναι ο μόνος τρόπος να παραμένει ένας δίσκος μια διετία στο προσκήνιο όπως επιδιώκει ο Νότης..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε: Η καλύτερη συνέντευξη του που διάβασα τα τελευταία χρόνια είναι στον Θέμη Γεωργαντά (τέλη 2010) στο MAD Greekζ που μίλησε για όλη την πορεία του απο τότε που ξεκίνησε μέχρι τότε που τραγουδούσε στην ΙΕΡΑ ΘΕΑ.
Ισχυει αυτο, ειπε πολλα πραγματα που δεν τα ειχαμε ακουσει ποτε.
panosif έγραψε: Σίγουρα το καλυτερό του τα τελευταία χρόνια. :thumbup:
Το Εγώ είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μου από το album. :smile:
+1
Απο τα καλυτερα κλιπ των τελευταιων χρονων και χωρις πολλα-πολλα απλα ο Νοτης να κανει τα δικα του Νοτικα! :lol:

Ελπιζω να ανεβει η συνεντευξη απο το περιοδικο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Ελπιζω να ανεβει η συνεντευξη απο το περιοδικο.
Το αργοτερο μεχρι την Δευτερα θα την εχω ανεβασει εδω αν και ειναι σε πλαγιο λογο με ατακες και οχι στο στυλ ερωτηση-απαντηση.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

O NΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ "SECRET"

Συνέντευξη στην Σπυριδούλα Τριάντου.

Μία συνέντευξη με τον Νότη Σφακιανάκη μόνο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι. Δεν είναι το αγαπημένο παιδί των δημοσιογράφων, αλλά ούτε εκείνος τους εκτιμά ιδιαίτερα... Και έχει πολλούς λόγους για να αισθάνεται έτσι. Η εικόνα του απρόσιτου που έχουν "μαγειρέψει" τα media για εκείνον δεν του αρμόζει κι αυτό το διαπιστώνεις όταν τον έχεις στο ένα μέτρο και κουβεντιάζεις μαζί του. Είναι περισσότερο γοητευτικός παρά σκληρός...

Στην κουβέντα μας, ναι, έβγαλε σκληράδα. Για το ψέμα, τους βολεμένους, για τους δήθεν, για αυτούς που θέλουν να εξαπατήσουν. Ακόμα και για τους δημοσιογράφους. "Οι δημοσιογράφοι μεγαλώνουν κάτι. Δημιουργούν εκείνοι το μέγεθος, έτσι ώστε μετά, όταν θα θελήσουν να το κατεδαφίσουν, να είναι στο χέρι τους. Το μεγάλωμα το δικό μου έγινε από τον κόσμο. Θυμάμαι το 1989 τη συνάντηση μου με ένα επιχειρηματία που του ήμουν απόλυτα άγνωστος τότε. Μου είχε πει "δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα, γιατί ο τρόπος που μιλάς γι' αυτούς που θα γράφουν για σένα είναι άγριος και απόλυτος". Εγώ του απάντησα: "Βασίλη εδώ είμαστε. Εγώ ότι είναι να κάνω θα το κάνω γι' αυτό που είμαι και όχι γι' αυτό που θα με κάνουν, για να με ξεκάνουν μετά. Αν αρέσω στον κόσμο, αυτή θα είναι η εικόνα μου".

Υπάρχει άραγε κάποιος που να μπορεί να ξεκάνει τον Νότη Σφακιανάκη: "Δεν μπορεί να με ξεκάνει κανείς από αυτούς που δεν θα υπάρχουν αύριο... Τις αξίες που είναι σταθερές είναι δύσκολο να τις ξεκάνει κάποιος που δεν είναι ισχυρός και παίρνει δύναμη από την πένα ή το κανάλι, όσο είναι αρεστός στο αφεντικό του... Εγώ δεν έχω εργοδότες", συνεχίζει.

"Πριν από λίγο καιρό είχαμε εκλογές", του λέω, αλλά με διακόπτει. "Είχατε εκλογές, δεν είχαμε...", μου εξηγεί σαν να τον έθιξα: "Μην με βάζεις στην ίδια κατηγορία με τους άλλους. Δεν με αφορά τι κάνουν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων. Αν είμαστε Έλληνες, θα πρέπει να το αποδεικνύουμε εμπράκτως και σε καθημερινή βάση".

Ο Νότης Σφακιανάκης ξεκαθάρισε πως δεν ψήφισε, όπως κάνει χρόνια τώρα... "Δεν είμαι με κανένα κόμμα, ούτε με τη Χρυσή Αυγή. Είμαι με το κόμμα Ελλάς και με όποιον είναι υπέρ της Ελλάδος. Αν είναι η Χρυσή Αυγή, τότε είμαι μαζί τους. Είμαι άνθρωπος που γεννήθηκε εδώ, θυμάται και είναι μόνο Έλληνας".

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ. Αλλάζω θέμα και τον πηγαίνω στα επαγγελματικά , καθώς πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε από την Cobalt Music o νέος δίσκος του, με τίτλο "Μαζί", ένα άλμπουμ που μέσα σε λίγο καιρό έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχει ανταμείψει τους χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή. Όπως κάθε φορά, ο Νότης επιμελήθηκε και αυτό το εξώφυλλο, το οποίο δεν είναι τυχαίο. Έχει συμβολισμούς. "Είναι μαύρο το εξώφυλλο, γιατί αυτή είναι η ζωή μας, κόκκινα τα γράμματα γιατί χρειάζεται πάθος και λευκά τα ανθρωπάκια γιατί αγνή είναι η πρόθεση μας", εξηγεί.

Εικόνα

Φέτος εμφανίζεται στο "Φωταέριο" μαζί με την Πέγκυ Ζήνα. Απέξω από το νυχτερινό κέντρο σχηματίζονται τεράστιες ουρές, μέσα στο μαγαζί δεν πέφτει καρφίτσα και οι εκρήξεις θαυμασμού στο πρόσωπο του είναι ασταμάτητες. Η γνωριμία του με την Πέγκυ Ζήνα ξεκινά χρόνια πριν. "Την Πέγκυ την πήρα μαζί μου πρώτη φορά το 1995 στα "Αστέρια". Είναι εξαιρετική η συνεργασία μας...", λέει.

Του λέω χαριτολογώντας πως η Πέγκυ Ζήνα δεν αποχώρησε σαν την Δέσποινα Βανδή... Λάθος διαπίστωση, όμως, όπως μου εξηγεί: "Tην πίεσαν την Βανδή... Ήξερε ποιοι είμαστε όταν δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας. Μετά της επέβαλαν να μην είναι στο σχήμα και αναγκάστηκε να αθετήσει τον λόγο της". Ωστόσο, του θυμίζω πως η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε μέσα από την σελίδα της στο facebook στην αποχώρηση της, τελειώνοντας με την φράση: "Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες...".

"Δεν ξέρω γιατί θίχτηκε η Δέσποινα... Κι εγώ ήμουν μετανάστης και εργαζόμουν στην Γερμανία και καθάριζα μαζί με την μητέρα μου ένα κέντρο ανιάτων. Τι να πει η Δέσποινα για τους μετανάστες... Στην Ελλάδα είναι παράνομοι, αυτό δεν μας αφορά; Και ιδαίτερα το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν χάσει την εργασία τους; Είναι ρατσιστικό αυτό; Είναι ρατσιστικό να πεις "δεν θέλω να μπεις σπίτι μου, αν δεν χτυπήσεις το κουδούνι"; Πάρε την άδεια μου για να μπεις", λέει.

Δεν μπορώ να μην τον ρωτήσω για τον Παντελή Παντελίδη. Τον ενοχλεί να ακούει μία φωνή που του μοιάζει. "Αν είσαι μίμος και σου αρέσει που είσαι μίμος, τι να πω εγώ... Η αλήθεια είναι πως δεν τον είχα ακούσει μέχρι πριν από δύο χρόνια... Οι απομιμήσεις ποτέ δεν μου άρεσαν. Δεν γίνεται να είναι αυτή η φωνή του. Ο κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστή φωνή, όπως έχει δικές του αισθήσεις, όπως έχει την δική του ίριδα στο μάτι... Τώρα εάν έχει επηρεαστεί από εμένα κι έχεις τοποθετήσει τον λαιμό σου στό άκουσμα που σου αρέσει, μπορεί να φτάσεις να ακούγεσαι σαν εμένα. Όμως, ακριβώς το ίδιο δεν θα γίνεις ποτέ. Κάποια στιγμή θα προσγειωθεί στην πραγματικότητα και θα είναι ανώμαλη η προσγείωση", ολοκληρώνει.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν κατακρίνει τους ομοφυλόφιλους. Τους αποδέχεται ως διαφορετικούς, όμως εξηγεί πως υπάρχουν και τα όρια. "Το αφύσικο δεν μπορεί να το ορίζει ο καθένας. Αυτό το έχει ορίσει η φύση. Εγώ δεν θα σου πω τι θα κάνεις στο κρεβάτι σου. Είναι οι επιθυμίες σου αυτές, αλλά το να μας παρουσιάζουν φυσικό το αφύσικο...είναι παρά φύσιν. Με το να γίνονται γάμοι μεταξύ αντρών θεωρώ ότι γελοιοποιούμε την ίδια την ζωή και το να κάνουν υιοθεσίες είναι μεγαλύτερη προσβολή στον νέο άνθρωπο, στη νέα ζωή. Γιατί εάν ένα παιδί έχει δύο άντρες για μαμά και μπαμπά θα έχει τραυματική ζωή".

Ενας καλλιτέχνης του δικού του μεγέθους κρεμιέται συχνά στα περίπτερα, καθώς φιγουράρει στα εξώφυλλα για πολλούς λόγους, που πολλές φορές δεν αφορούν την δουλειά του. Πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά του τα διάφορα δημοσιεύματα για τον πατέρα τους; "Εχουν καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας τους και αν αυτό που παρουσιάζουν είναι λάθος, οπότε δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις! Θα σου πω ότι πρόσφατα άνοιξα την τηλεόραση και είδα πως χαστούκισα τον πρώην της κόρης μου... Κατεβαίνω κάτω και της λέω "καλά δεν του έκανα;". Eκείνη την μέρα έτυχε να έχω βγάλει και έρπητα στο χείλος μου. Όταν πήγα στο μαγαζί, τους έλεγα "τον πλάκωσα στα χαστούκια, αλλά μου έριξε κι αυτός κάνα δυό...". Το διακωμωδώ, τι να κάνω;".

Κλείνω την κουβέντα μας λέγοντας του πόσο γοητευτικός είναι. Διαπίστωση που ανέφερα και στην αρχή...και τον ρωτώ τι πιστεύει πως βρίσκουν οι γυναίκες σε εκείνον: "Δεν μπορώ να το ξέρω εγώ αυτό... Νομίζω το σύνολό μου. Αν δω μία γυναίκα ενδεχομένως να με τραβήξει η εξωτερική εμφάνιση. Αν την παρατηρήσω όμως, το όλο της είναι αυτό που θα με γοητεύσει... Έτσι πιστεύω σκέφτονται και για μένα".
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ευχαριστουμε για την συνεντευξη.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ: EΓΩ

Εξαιρετικό clip ίσως απο τα καλύτερα του των τελευταίων χρόνων...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε: Η καλύτερη συνέντευξη του που διάβασα τα τελευταία χρόνια είναι στον Θέμη Γεωργαντά (τέλη 2010) στο MAD Greekζ που μίλησε για όλη την πορεία του απο τότε που ξεκίνησε μέχρι τότε που τραγουδούσε στην ΙΕΡΑ ΘΕΑ.
Την θυμάμαι αυτή τη συνέντευξη αλλά δεν έιπε τίποτα που δεν ξέραμε πχ την ιστορία με το Γκόγκο που του είπε να κοιμηθεί στα πευκάκια την έχουμε ακούσει 1 εκατομύριο φορές... Πάντως από την συνέντευξη στο secret (thanx Scorpion) δεν γνώριζα ότι η Ζήνα ήταν το 1995 στα Αστέρια νόμιζα η πρώτη φορά ήταν στο Rex το 1996-97...

Πάντως, για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά για την Cobalt στο "Μαζί" υπάρχει καλή δουλειά όσον αφορά την παραγωγή και του δίσκου (εξώφυλλα, συσκευσία, ηχογράφηση) όσο και στο κλίπ και τις "Μίκρες ιστορίες" στο youtube... λίγο παραπάνω να προωθούσε τα singles και θα ήταν σούπερ η φετινή χρονιά σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις... ελπίζω εφόσον βγήκε και το κλιπ, το "Εγώ" να αρχίσει να παίζει και από άλλους σταθμούς πλήν του Derti...

Όσον αφορά για το επόμενο κλιπ/single θα προτιμούσα ή το "Πως γίνεται αυτό" ή αν επιλέξει χορευτικό κάποιο από το "Σαν αεράκι" ή το "Κρατησε με"...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μακάρι το επόμενο βίντεο κλιπ να είναι ξανά από live, πιθανόν από Πυλη Αξιού (τελευταίο ήταν το Ακουσε με Καλά) γιατί στο Φωταεριο δε νομιζω να προλάβει. Πιο ενδεδειγμένη επιλογή το "Λύσε Κούκλα τα Μαλλιά σου" που είναι αρκετά πιασάρικο.
bebest

J&B έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Την θυμάμαι αυτή τη συνέντευξη αλλά δεν έιπε τίποτα που δεν ξέραμε πχ την ιστορία με το Γκόγκο που του είπε να κοιμηθεί στα πευκάκια την έχουμε ακούσει 1 εκατομύριο φορές... Πάντως από την συνέντευξη στο secret (thanx Scorpion) δεν γνώριζα ότι η Ζήνα ήταν το 1995 στα Αστέρια νόμιζα η πρώτη φορά ήταν στο Rex το 1996-97...

Πάντως, για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά για την Cobalt στο "Μαζί" υπάρχει καλή δουλειά όσον αφορά την παραγωγή και του δίσκου (εξώφυλλα, συσκευσία, ηχογράφηση) όσο και στο κλίπ και τις "Μίκρες ιστορίες" στο youtube... λίγο παραπάνω να προωθούσε τα singles και θα ήταν σούπερ η φετινή χρονιά σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις... ελπίζω εφόσον βγήκε και το κλιπ, το "Εγώ" να αρχίσει να παίζει και από άλλους σταθμούς πλήν του Derti...

Όσον αφορά για το επόμενο κλιπ/single θα προτιμούσα ή το "Πως γίνεται αυτό" ή αν επιλέξει χορευτικό κάποιο από το "Σαν αεράκι" ή το "Κρατησε με"...
Όντως πολύ καλή δουλεία με πολύ ωραία εικόνα στο εξώφυλλο και στο κλιπ αλλά και στην ηχογράφηση..Όπως επίσης ωραίες ήταν και οι αφίσες..Γενικά επέστρψε ο Νότης που έδινε βάση σε κάθε λεπτομέρεια..Ωστόσο το κυρίοτερο είναι να παίξουν τα κομμάτια..Για μένα το πρώτο καλά πήγε δεδομένου ότι δεν πολύ άρεσε να δούμε και αυτό το σινγκλ..Για επόμενο λογικά κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό(πως γίνεται αυτό ή λύσε κούκλα τα μαλλία σου) πιστεύω..Ελπίζω κάποια στιγμή και το καλέ μου άγγλε που είναι για μένα το καλύτερο του δίσκου..Έχει ένα ρίσκο βέβαια αφού είναι τραγούδι που έχει και κοινωνικό χαρκτήρα και δε ξέρεις κατά πόσο θα το παίξουν αλλά για μένα αξίζει να το προώθησει και από κει και πέρα ας κάνουν ότι θέλουν..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μόνο σε μένα αρέσει και το Ότι και να κάνεις; Χαχα!
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:Μόνο σε μένα αρέσει και το Ότι και να κάνεις; Χαχα!
Από το 1 εώς το 11 ο δίσκος για μένα δεν παίζεται είναι όλα ένα κι ένα, αλλά όπως και να το κάνεις κάποια ξεχωρίζουν... και από χορευτικά έχει πολλές επιλογές, ελπίζω το "Τ' αυγούστου το φεγγάρι" αν δεν γίνει single τουλάχιστον να παίξει σε κανένα Derti όπως είχε πάιξει και το "Αυτό θα πει αγάπη" από τον προηγούμενο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Από χθες.
Εικόνα
bebest

Δεν είναι άσχημο αλλά όχι τίποτα σούπερ..Ακόμαι και ο Νότης δε το λέει καν στο Φωτάεριο..Τουλάχιστον από τους προηγούμενους δίσκους τα ζεμπέκικα τα έλεγε όταν βγήκαν και βασικά ακόμα τα λέει φέτος (δεν υπάρχεις, εγώ και η μοναξία)..Γενικά έχει χρόνια να βγάλει πρωτοκλασσάτο ζεμπέκικο και γενικά τα έχει περιόρισει.. στα 16 κομμάτια πλέον μόνο το 1 είναι καθαρό ζεμπέκικο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λέτε να ψάχνουμε εμείς το επόμενο κλιπ από τον δίσκο κι αυτός να μας τρελάνει και να κάνει βιντεο κλιπ το ντουέτο με την Πέγκυ; Πωωω φτιάχτηκα ήδη... :party:
Απάντηση