Έχει πολύ ωραία εικόνα το clip.Scorpion86 έγραψε:ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ: EΓΩ
Σίγουρα το καλυτερό του τα τελευταία χρόνια.

Το Εγώ είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μου από το album.

Έχει πολύ ωραία εικόνα το clip.Scorpion86 έγραψε:ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ: EΓΩ
Eχει κι αλλη οψη αυτο. Επιλεγω λιγοτερα επειδη ο δισκος ετσι κι αλλιως θεωρειται ηδη επιτυχημενος τρεις μηνες μετα την κυκλοφορια του. Ειναι πως θελει να το βλεπει ο καθενας. Ας περιμενουμε λιγο ακομα, συντομα θα υπαρχουν νεοτερα και για τον δισκο και για τις εμφανισεις στο Φωταεριο.bebest έγραψε:Τώρα για το δίσκο δεν μπορώ να μιλάω για επιτυχία ακόμα τουλάχιστον..Aν προωθήσει 1-2 ακόμα που λέτε πάντως είναι σαν παραδέχεται ότι δε τραβάει όταν από τις αυτοτελείς ιστορίες έβγαλε 5-6 σινγκλ τώρα να λέμε οτι πάει για 3..Νομίζω θα προωθήσει τουλάχιτον 3-4 ακόμα και μερικά και ως κλιπ ακόμα και να μη τα παίξουν..
Δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να έχει βγάλει παραπάνω singles αυτή τη περίοδο..2 τραγούδια έχουν βγει σε 3 μήνες, θα βγάλει κι άλλα..Το Εγώ πάντως είναι πολύ δυνατό κομμάτι, θα είναι έγκλημα να μην παίξει. Θα μου πεις εδώ ακούγονται τόσες μακακίες τραγούδια κάθε μέρα. Επίσης γενικότερα για μένα είναι νωρίς να κριθεί ο δίσκος. Θυμάμαι για παράδειγμα όταν είχε βγει το Ματωμένο Δάκρυ και έλεγε ο Νότης το Τσιγγανάκι στη Θεσσαλονίκη δεν το ήξερε κανείς και ούτε γινόταν και κανάς χαμός. 6 μήνες μετά έκανε πρεμιέρα με αυτό στην Ιερά Οδό και έπεφτε το μαγαζί. Μη βιάζεστε τόσο πολύ να κρίνετε. Εγώ βλέπω και το Τέρμα το Ράδιο το σκίζει ο Νότης στο live, έχει τη δυνατότητα να φτιάχνει τα τραγούδια. Θα ήθελα να δω ένα live video clip πάντως την επόμενη φορά.Scorpion86 έγραψε:Eχει κι αλλη οψη αυτο. Επιλεγω λιγοτερα επειδη ο δισκος ετσι κι αλλιως θεωρειται ηδη επιτυχημενος τρεις μηνες μετα την κυκλοφορια του. Ειναι πως θελει να το βλεπει ο καθενας. Ας περιμενουμε λιγο ακομα, συντομα θα υπαρχουν νεοτερα και για τον δισκο και για τις εμφανισεις στο Φωταεριο.bebest έγραψε:Τώρα για το δίσκο δεν μπορώ να μιλάω για επιτυχία ακόμα τουλάχιστον..Aν προωθήσει 1-2 ακόμα που λέτε πάντως είναι σαν παραδέχεται ότι δε τραβάει όταν από τις αυτοτελείς ιστορίες έβγαλε 5-6 σινγκλ τώρα να λέμε οτι πάει για 3..Νομίζω θα προωθήσει τουλάχιτον 3-4 ακόμα και μερικά και ως κλιπ ακόμα και να μη τα παίξουν..
Ισχυει αυτο, ειπε πολλα πραγματα που δεν τα ειχαμε ακουσει ποτε.johnytzitzi έγραψε: Η καλύτερη συνέντευξη του που διάβασα τα τελευταία χρόνια είναι στον Θέμη Γεωργαντά (τέλη 2010) στο MAD Greekζ που μίλησε για όλη την πορεία του απο τότε που ξεκίνησε μέχρι τότε που τραγουδούσε στην ΙΕΡΑ ΘΕΑ.
+1panosif έγραψε: Σίγουρα το καλυτερό του τα τελευταία χρόνια.![]()
Το Εγώ είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μου από το album.
Το αργοτερο μεχρι την Δευτερα θα την εχω ανεβασει εδω αν και ειναι σε πλαγιο λογο με ατακες και οχι στο στυλ ερωτηση-απαντηση.SFAKattack10 έγραψε:Ελπιζω να ανεβει η συνεντευξη απο το περιοδικο.
Εξαιρετικό clip ίσως απο τα καλύτερα του των τελευταίων χρόνων...Scorpion86 έγραψε:ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ: EΓΩ
Την θυμάμαι αυτή τη συνέντευξη αλλά δεν έιπε τίποτα που δεν ξέραμε πχ την ιστορία με το Γκόγκο που του είπε να κοιμηθεί στα πευκάκια την έχουμε ακούσει 1 εκατομύριο φορές... Πάντως από την συνέντευξη στο secret (thanx Scorpion) δεν γνώριζα ότι η Ζήνα ήταν το 1995 στα Αστέρια νόμιζα η πρώτη φορά ήταν στο Rex το 1996-97...SFAKattack10 έγραψε:Ισχυει αυτο, ειπε πολλα πραγματα που δεν τα ειχαμε ακουσει ποτε.johnytzitzi έγραψε: Η καλύτερη συνέντευξη του που διάβασα τα τελευταία χρόνια είναι στον Θέμη Γεωργαντά (τέλη 2010) στο MAD Greekζ που μίλησε για όλη την πορεία του απο τότε που ξεκίνησε μέχρι τότε που τραγουδούσε στην ΙΕΡΑ ΘΕΑ.
Όντως πολύ καλή δουλεία με πολύ ωραία εικόνα στο εξώφυλλο και στο κλιπ αλλά και στην ηχογράφηση..Όπως επίσης ωραίες ήταν και οι αφίσες..Γενικά επέστρψε ο Νότης που έδινε βάση σε κάθε λεπτομέρεια..Ωστόσο το κυρίοτερο είναι να παίξουν τα κομμάτια..Για μένα το πρώτο καλά πήγε δεδομένου ότι δεν πολύ άρεσε να δούμε και αυτό το σινγκλ..Για επόμενο λογικά κάποιο χορευτικό ή ρυθμικό(πως γίνεται αυτό ή λύσε κούκλα τα μαλλία σου) πιστεύω..Ελπίζω κάποια στιγμή και το καλέ μου άγγλε που είναι για μένα το καλύτερο του δίσκου..Έχει ένα ρίσκο βέβαια αφού είναι τραγούδι που έχει και κοινωνικό χαρκτήρα και δε ξέρεις κατά πόσο θα το παίξουν αλλά για μένα αξίζει να το προώθησει και από κει και πέρα ας κάνουν ότι θέλουν..J&B έγραψε:Την θυμάμαι αυτή τη συνέντευξη αλλά δεν έιπε τίποτα που δεν ξέραμε πχ την ιστορία με το Γκόγκο που του είπε να κοιμηθεί στα πευκάκια την έχουμε ακούσει 1 εκατομύριο φορές... Πάντως από την συνέντευξη στο secret (thanx Scorpion) δεν γνώριζα ότι η Ζήνα ήταν το 1995 στα Αστέρια νόμιζα η πρώτη φορά ήταν στο Rex το 1996-97...SFAKattack10 έγραψε:Ισχυει αυτο, ειπε πολλα πραγματα που δεν τα ειχαμε ακουσει ποτε.johnytzitzi έγραψε: Η καλύτερη συνέντευξη του που διάβασα τα τελευταία χρόνια είναι στον Θέμη Γεωργαντά (τέλη 2010) στο MAD Greekζ που μίλησε για όλη την πορεία του απο τότε που ξεκίνησε μέχρι τότε που τραγουδούσε στην ΙΕΡΑ ΘΕΑ.
Πάντως, για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά για την Cobalt στο "Μαζί" υπάρχει καλή δουλειά όσον αφορά την παραγωγή και του δίσκου (εξώφυλλα, συσκευσία, ηχογράφηση) όσο και στο κλίπ και τις "Μίκρες ιστορίες" στο youtube... λίγο παραπάνω να προωθούσε τα singles και θα ήταν σούπερ η φετινή χρονιά σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις... ελπίζω εφόσον βγήκε και το κλιπ, το "Εγώ" να αρχίσει να παίζει και από άλλους σταθμούς πλήν του Derti...
Όσον αφορά για το επόμενο κλιπ/single θα προτιμούσα ή το "Πως γίνεται αυτό" ή αν επιλέξει χορευτικό κάποιο από το "Σαν αεράκι" ή το "Κρατησε με"...
Από το 1 εώς το 11 ο δίσκος για μένα δεν παίζεται είναι όλα ένα κι ένα, αλλά όπως και να το κάνεις κάποια ξεχωρίζουν... και από χορευτικά έχει πολλές επιλογές, ελπίζω το "Τ' αυγούστου το φεγγάρι" αν δεν γίνει single τουλάχιστον να παίξει σε κανένα Derti όπως είχε πάιξει και το "Αυτό θα πει αγάπη" από τον προηγούμενο...jdarmody έγραψε:Μόνο σε μένα αρέσει και το Ότι και να κάνεις; Χαχα!