Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bebest έγραψε:Δεν είναι άσχημο αλλά όχι τίποτα σούπερ..Ακόμαι και ο Νότης δε το λέει καν στο Φωτάεριο..Τουλάχιστον από τους προηγούμενους δίσκους τα ζεμπέκικα τα έλεγε όταν βγήκαν και βασικά ακόμα τα λέει φέτος (δεν υπάρχεις, εγώ και η μοναξία)..Γενικά έχει χρόνια να βγάλει πρωτοκλασσάτο ζεμπέκικο και γενικά τα έχει περιόρισει.. στα 16 κομμάτια πλέον μόνο το 1 είναι καθαρό ζεμπέκικο..
Έχει πει το "Δεν υπάρχεις" που είναι τεράστιο ζεϊμπεκικο, απλά κάνουμε το λάθος να το συγκίνουμε με τα ζεϊμπέκικα της περιόδου '91-'05... πάντως καλύτερα που τα περιόρισε αν και πιστεύω ότι ο λόγος που μπήκε μόνο ένα είναι ότι δεν υπήρχε κάτι καλύτερο...
Scorpion86 έγραψε:Λέτε να ψάχνουμε εμείς το επόμενο κλιπ από τον δίσκο κι αυτός να μας τρελάνει και να κάνει βιντεο κλιπ το ντουέτο με την Πέγκυ; Πωωω φτιάχτηκα ήδη...
Χώρις να υπάρχει σε δίσκο; Έγω πάντως θα ήθελα να μπει σε κάποιο δίσκο, έχει να κάνει ντουέτο από το 2001, μακάρι...
SFAKattack10 έγραψε:Απο τα καλυτερα κλιπ των τελευταιων χρονων και χωρις πολλα-πολλα απλα ο Νοτης να κανει τα δικα του Νοτικα!
Όντως, κάποιες από τις κινήσεις του μου θύμισαν αντίστοιχες από το κλιπ "Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα"...
J&B έγραψε: πχ την ιστορία με το Γκόγκο που του είπε να κοιμηθεί στα πευκάκια την έχουμε ακούσει 1 εκατομύριο φορές... Πάντως από την συνέντευξη στο secret (thanx Scorpion) δεν γνώριζα ότι η Ζήνα ήταν το 1995 στα Αστέρια νόμιζα η πρώτη φορά ήταν στο Rex το 1996-97...
Ενταξει εγω αυτο με τον Γκογκο δεν το ειχα ξανα ακουσει ή οτι ηθελε να ειναι την πρωτη χρονια στο Γκαζι και οχι στο Ρεξ. Την φωτια στο εναστρον την θυμαμαι.
Παντως εγω με την Ζηνα νομιζα οτι ηταν μαζι στο Γκαζι αλλα φαινεται οτι ηταν απο τοο καλοκαιρι του 1995.
bebest έγραψε:στα 16 κομμάτια πλέον μόνο το 1 είναι καθαρό ζεμπέκικο..
Ε, αφου τα περισσοτερα ζειμπεκικα του δισκου ειναι κοινωνικα.
J&B έγραψε: πχ την ιστορία με το Γκόγκο που του είπε να κοιμηθεί στα πευκάκια την έχουμε ακούσει 1 εκατομύριο φορές... Πάντως από την συνέντευξη στο secret (thanx Scorpion) δεν γνώριζα ότι η Ζήνα ήταν το 1995 στα Αστέρια νόμιζα η πρώτη φορά ήταν στο Rex το 1996-97...
Ενταξει εγω αυτο με τον Γκογκο δεν το ειχα ξανα ακουσει ή οτι ηθελε να ειναι την πρωτη χρονια στο Γκαζι και οχι στο Ρεξ. Την φωτια στο εναστρον την θυμαμαι.
Παντως εγω με την Ζηνα νομιζα οτι ηταν μαζι στο Γκαζι αλλα φαινεται οτι ηταν απο τοο καλοκαιρι του 1995.
bebest έγραψε:στα 16 κομμάτια πλέον μόνο το 1 είναι καθαρό ζεμπέκικο..
Ε, αφου τα περισσοτερα ζειμπεκικα του δισκου ειναι κοινωνικα.
E ναι λέγοντας καθαρά, εννοώ τραγούδια που θα χορευτούν για αυτό δεν βάζω μέσα το φτου ξελευθερία κλπ..Τώρα ζεμπέκικο κοινωνικό για να φτάσει να χορεύετε σε πίστες πρέπει να είναι ύμνος(Στυλ Γενέθλεια,στέλλα σμυρνία)...
Δυναμικό come back του δίσκου "ΜΑΖΙ" στα charts της IFPI. Πριν δύο εβδομάδες ήταν εκτός λίστας, την προηγούμενη μπήκε ξανά πιάνοντας το Νο72 και μέσα σε μία εβδομάδα εκτοξεύτηκε στο #16!!!
Ναι το είχε πρωτοπεί στη Χάμου για τα πευκάκια.
Εγώ στη συνέντευξη στον Θέμη άκουσα πρώτη φορά τα σκηνικά που παίχτηκαν στο Διογένης που το όνομα των δεύτερων ονομάτων ήταν σε μία τριγωνική αφίσα που δεν την έβλεπε κανείς κ ότι τον έγραφε "Γ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ" ( ότι μοιραζόταν το ίδιο καναρινί με τον Αλκαίο όπου του έδωσε και τα 3 τραγούδια που μπήκαν στον 2ο δίσκο), που τον φώναξε ο κ. Παπαθεοχάρης όταν μίλησε με άλλη επιχείρηση να του τα χώσει ή όταν του είπε να μοιάσει στον Λε-Πα.
Ή που είπε οτι του πρότεινε ο Νικολούζος που είχε το ΒΙΟ-ΒΙΟ να τραγουδήσει τον επόμενο χειμώνα στο χειμερινό της Συγγρου και ο Νότης του είπε να συνεργαστούν πρώτα στο καλοκαιρινό ΒΙΟ-ΒΙΟ στην παραλία της Βάρκιζας κ ενώ ξεκίνησαν με λίγο κόσμο μετα από λίγο καιρό βάζανε 3.500 άτομα.
Και πολλά αλλά που πρωτάκουσα εκεί, τα ειχα διαβάσει κατα καιρούς αλλά πρωτη φορα τα άκουσα από το στόμα του.
Παιδιά διάβασα σε ένα από τα site που κάνουν κρατήσεις στα κέντρα ότι το σχήμα στο Φωταέριο σε λίγες βδομάδες κλείνει.. Βέβαια είμαστε και 7 βδομάδες πριν το πάσχα οπότε το μαξιμουμ είναι αυτός ο αριθμός διημέρων..Τώρα αν τα λίγα είναι 6-7 ή 2-3 θα φανεί..
YΓ: Το ''εγώ'' ακόμα άφαντο από τα playlist..
Πάντως μερικά από τα παλιά του δεν τα πιάνει εύκολα στις ψιλές πλέον, ίσως γι αυτο δε τα λεει και πολύ συχνά πλέον.
Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα έλεγαν δε ξέρω αν άλλαξε κατι.
Πάντως μερικά από τα παλιά του δεν τα πιάνει εύκολα στις ψιλές πλέον, ίσως γι αυτο δε τα λεει και πολύ συχνά πλέον.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό...Πιο πολύ έχει να κάνει με το ότι εδώ είανι στο β πρόγραμμα που τραγουδάει περικυκλωμένος από κόσμο που ανεβαίνει για να βγάλει φωτογραφίες τον τραβάνε από δω και από κει..Πολλές φορές η ορχήστρα έχει προχωρήσει το τραγούδι και ο Νότης τρέχει να προλάβει το στίχο γενικά δεν μπορεί να τραγουδήσει σωστά..Για αυτό μετά που κατεβαίνει ο κόσμος μόλις αρχίζει τις μπαλάντες που τραγουδάει φυσιολογικά ακόμα και ξεχασμένα τραγούδια τα σκίζει..
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό...Πιο πολύ έχει να κάνει με το ότι εδώ είανι στο β πρόγραμμα που τραγουδάει περικυκλωμένος από κόσμο που ανεβαίνει για να βγάλει φωτογραφίες τον τραβάνε από δω και από κει..Πολλές φορές η ορχήστρα έχει προχωρήσει το τραγούδι και ο Νότης τρέχει να προλάβει το στίχο γενικά δεν μπορεί να τραγουδήσει σωστά..Για αυτό μετά που κατεβαίνει ο κόσμος μόλις αρχίζει τις μπαλάντες που τραγουδάει φυσιολογικά ακόμα και ξεχασμένα τραγούδια τα σκίζει..
Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τραγούδια που έχουν ψιλές που ίσως η πιο ''βαριά'' πλέον φωνή του Νότη δεν μπορεί να τα πιάσει. Δες κι εδώ
Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τραγούδια που έχουν ψιλές που ίσως η πιο ''βαριά'' πλέον φωνή του Νότη δεν μπορεί να τα πιάσει. Δες κι εδώ
E ναι λογικό να έχει βαρύνει η φωνή του και να μας φαίνεται διαφορετική...Παντώς εγώ νομίζω ο λόγος που έχει μείνει στάσιμος σε ίδια κομμάτια τελευταία(και αποφεύγει αυτά που ανέβασες) είναι ότι δε θυμάται αυτόης ή η ορχήστρα...
Ο Νότης Σφακιανάκης στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94.6 Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 19.00.
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 19.00 το απόγευμα, και για δύο ώρες, ο Νότης Σφακιανάκης θα βρεθεί στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 καλεσμένος του Λάμπρου Γκαραγκάνη και θα μιλήσει εφ’ όλης της ύλης σε μία απ' τις σπάνιες εμφανίσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Τα κορυφαία τραγούδια της πολύχρονης παρουσίας του Νότη Σφακιανάκη στη μουσική σκηνή ακούγονται στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας, αυτή την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015, 19.00-21.00. Όπως και τα δεκαέξι καινούρια κομμάτια του Έλληνα ερμηνευτή, που κυκλοφορούν από την Cobalt υπό τον τίτλο «Μαζί».
Για να δούμε ας ελπίσουμε και σε κάτι διαφορετικό πάντως από τις τελευταίες μετριότητες... Ο συγκεκριμένος ο δημοσιογραφός παίζει στις εκπομπές του κοινωνικά κομμάτια του Νότη αρά να περιμένουμε ότι θα ακουστούν στην εκπομπή και θα πάει προς τα εκει σιγουρα η συζήτητση..Τουλάχιστον αφού θα είναι ζωντανή θα υπάρχουν ερωτήσεις από το κόσμο αν υπάρξει χρόνος να απαντηθούν 8α είναι πολύ ενδιαφέορν..
Τεταρτη φορα δινει συνεντευξη στον Λαμπρο. Στις δυο πρωτες ημουν παρων και θα εχω την χαρα να βρεθω αρκετα κοντα και σε αυτην που ερχεται, οποτε να ειστε σιγουροι οτι θα γινουν οι καταλληλες ερωτησεις.