Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

bebest έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=z2WlNJ9IOSI
To τραγούδι που κάποιοι έλεγαν ότι θα πάρει ο Νότης...Ευτυχώς δεν έγινε...Ο Μουκίδης το έχει χάσει τελευταία για τα κάλα :thumbdown:
Δεν είναι κακό, αλλά ούτε και κάτι τρομερό. Aπό το 2004 και μετά δεν γράφει μεγάλα τραγούδια...
Scorpion86 έγραψε:O Νότης έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν Γιατρά, Μουκίδη κλπ., για να κάνει επιτυχία. Αυτοί τον έχουν, γι' αυτό και πάντα εμπιστεύεται νέους ανθρώπους, νέους δημιουργούς που γράφουν καλύτερα απ' ότι κάποιοι που πλέον έχουν μόνο την προίκα του παρελθόντος και όχι την ίδια...έμπνευση. Και καποιοι από αυτούς όπως ο Γιατράς έχουν την απαίτηση και να μπει το τραγούδι τους στον δίσκο, επειδή είναι ο Γιατράς. Δεν έχουν την ικανότητα της αυτοκριτικής γι' αυτό πλέον γράφουν για την...Πάολα.
Θα 'θελε να έγραφε στην Πάολα, αλλά πλέον ούτε για κει είναι, δυστυχως...

Scorpion έχεις καμιά πληροφορία για τον αν θα γίνει απονομή στο τέλος Μαρτίου στο Φωταέριο ή τελικά θα πάνε Θεσσαλονίκη;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

J&B έγραψε:Scorpion έχεις καμιά πληροφορία για τον αν θα γίνει απονομή στο τέλος Μαρτίου στο Φωταέριο ή τελικά θα πάνε Θεσσαλονίκη;
Ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να έχει επιβεβαιωθεί, κάτι χειροπιαστό. Μόνο φήμες. Γι' αυτό δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:Scorpion έχεις καμιά πληροφορία για τον αν θα γίνει απονομή στο τέλος Μαρτίου στο Φωταέριο ή τελικά θα πάνε Θεσσαλονίκη;
Ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να έχει επιβεβαιωθεί, κάτι χειροπιαστό. Μόνο φήμες. Γι' αυτό δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω...
Scorpion το Πέγκυ-Μακρό είναι έγκυρο;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ακουστηκε σε πηγαδακια γνωστων της Πεγκυς στο Φωταεριο το περασμενο Σαββατο. Εγω προσωπικα δεν ξερω κατι γι' αυτο. Περιμενω μεσα στην επομενη εβδομαδα να μαθω σχετικα με Θεσσαλονικη. Για παραδειγμα ακουστηκε οτι ο Νοτης θα παει με αλλο σχημα στην Θεσσαλονικη και θα ειναι και του χρονου στο Φωταεριο με Πεγκυ. Ομως ειναι μια απο τις φημες που ακουγονται. Την αναφερω ενδεικτικα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ακουστηκε σε πηγαδακια γνωστων της Πεγκυς στο Φωταεριο το περασμενο Σαββατο. Εγω προσωπικα δεν ξερω κατι γι' αυτο. Περιμενω μεσα στην επομενη εβδομαδα να μαθω σχετικα με Θεσσαλονικη. Για παραδειγμα ακουστηκε οτι ο Νοτης θα παει με αλλο σχημα στην Θεσσαλονικη και θα ειναι και του χρονου στο Φωταεριο με Πεγκυ. Ομως ειναι μια απο τις φημες που ακουγονται. Την αναφερω ενδεικτικα.
Άρα ουσιαστικά το πιθανότερο είναι να πάει ''μόνος'' του μιας και δε νομίζω να κάνει δυνατή συνεργασία.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Άρα ουσιαστικά το πιθανότερο είναι να πάει ''μόνος'' του μιας και δε νομίζω να κάνει δυνατή συνεργασία.
Τα τελευταια χρονια 8 εμφανισεις κανει στην Θεσσαλονικη, φετος ισως παει λιγο παραπανω αλλα οπως και να χει την Πυλη Αξιου και το Οντεον τα γεμιζει και μονος του για πλακα. Φετος, που δεν εχει και την πιεση χρονου προετοιμασιας δισκου ισως εχει την ευκαιρια να κανει και 2-3 συναυλιες. Θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Πέρυσι έκανε 7, την τελευταία εβδομάδα μόνο Σάββατο. Αυτό το για πλάκα δεν ισχύει και τόσο μην είμαστε υπερβολικοί. Είναι και ποιον θα έχει αντίπαλο εκείνη την περίοδο.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τι κομματάρα και γενικότερα τι δισκάρα το Πολύχρωμα κι Έντονα..Κάψε, Δεν μπορώ να καταλάβω, Πάρε με, Εικόνες, Καίγομαι, Συγχώρεσε με, Αν,Θέλω να ζήσω, Ο θεός να σε φυλάει...και τώρα ψάχνουμε να βρούμε ένα σουξέ..
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Δισκάρα όντως το Πολύχρωμα και έντονα και με εκπληκτικό εξώφυλλο. :thumbup:
Πάρε με,Το φινάλε της καρδιάς και Θέλω να ζήσω είναι τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια από το album. :thumbup:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Μεγάλη κομματάρα πολύ κρίμα να μη λέει τέτοια τραγούδια πιο συχνά..Έχουμε φτάσει σε σημείο να ακούμε αυτό(η το να ξαναρθείς ή το δάνειο ζώης) και να το θεωρούμε έκπληξη..Από την άλλη μην υπερβαλουμε όλα τα κομμάτια που ανέφερες ένα και ένα αλλά τα 3 πρώτα είχαν γίνει χιτ..Και από έναν δίσκο όπως ο νέος βγαίναν άνετα 3 επιτυχίες αλλά δυστυχώς Νότης και εταιρεία πετάνε χαρταέτο...Βγάλανε το νέο σινγκλ σε κλιπ και μιλάμε για ένα πολύ ωραίο τραγούδι και δεν έχουν φροντίσει να παίξει σε ένα σταθμό..Θα πάει πιο άκλαυτο από όλα τα sinlge που έχει βγάλει αδίκως :sad:
Άβαταρ μέλους
panosif

Και μιας και σε λίγες εβδομάδες τελειώνει η σεζόν και έχοντας περάσει αρκετές φορές από το Φωταέριο
να πω ένα μεγάλο μπράβο στο Νότη και στην Πέγκυ για την εκπληκτική πορεία του μαγαζιού. :clap:
Δικαίως μέσα στα 3 πιο πετυχημένα σχήματα της φετινής χρονιάς. :thumbup:
Από τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μαγαζιά που από την ημέρα που ξεκίνησαν δεν έμειναν κλειστά ούτε για μία βραδιά. :clap: :thumbup:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

panosif έγραψε:
Τα αλλα 2 ποια ειναι? Ενημερωτικα ρωταω. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
panosif

SFAKattack10 έγραψε:
panosif έγραψε:
Τα αλλα 2 ποια ειναι? Ενημερωτικα ρωταω. :biggrin:
Μαζωνάκης-Πάολα-Παντελίδης στο Teatro και Βέρτης με Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Μεγάλη κομματάρα πολύ κρίμα να μη λέει τέτοια τραγούδια πιο συχνά..Έχουμε φτάσει σε σημείο να ακούμε αυτό(η το να ξαναρθείς ή το δάνειο ζώης) και να το θεωρούμε έκπληξη..Από την άλλη μην υπερβαλουμε όλα τα κομμάτια που ανέφερες ένα και ένα αλλά τα 3 πρώτα είχαν γίνει χιτ..Και από έναν δίσκο όπως ο νέος βγαίναν άνετα 3 επιτυχίες αλλά δυστυχώς Νότης και εταιρεία πετάνε χαρταέτο...Βγάλανε το νέο σινγκλ σε κλιπ και μιλάμε για ένα πολύ ωραίο τραγούδι και δεν έχουν φροντίσει να παίξει σε ένα σταθμό..Θα πάει πιο άκλαυτο από όλα τα sinlge που έχει βγάλει αδίκως :sad:
Δεν αναφέρομαι στα τραγούδια με κριτήριο το αν έπαιξαν, έγιναν χιτ κλπ. Εδώ τα ακούμε 15 χρόνια μετα και μελαγχολούμε.Όποιος αγόραζε δίσκους του Νότη τότε θα καταλάβει τι εννοώ. Ήξερες ότι θα πάρεις τον δίσκο κι αμέσως θα εντοπισεις το επόμενο χαρακτηριστικό του Νότη τραγούδι που θα γινει επιτυχία. Μιλάμε για τραγούδια που εχουν κερδίσει το στοίχημα του χρόνου. Όσο για την Cobalt έχω κουραστεί να ασχολούμαι, αν θέλει ο Νοτης ας φύγει κι ας μην περιορίζεται σε καρφακια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

panosif έγραψε:Και μιας και σε λίγες εβδομάδες τελειώνει η σεζόν και έχοντας περάσει αρκετές φορές από το Φωταέριο
να πω ένα μεγάλο μπράβο στο Νότη και στην Πέγκυ για την εκπληκτική πορεία του μαγαζιού. :clap:
Από τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μαγαζιά που από την ημέρα που ξεκίνησαν δεν έμειναν κλειστά ούτε για μία βραδιά. :clap: :thumbup:
Εγώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια καταρχήν στην Πέγκυ, η οποία δείχνει να ειναι η μοναδική γυναικα τραγουδίστρια αυτη τη στιγμή με ικανότητα υποστήριξης ποικίλου ρεπερτορίου σε συνδυασμό με περιθώρια περαιτέρω εξέλιξης.
Όσο για το Νότη αν λάβει κανεις υπόψη την ερμηνευτική αρτιότητα, το πάμπλουτο ρεπερτόριο του με τραγούδια αλλου επιπεδου, αλλά κι ότι έρχεται από μία χρονια δύσκολη κι οχι μονο αφου εδω και 10χρονια δεν εχω ακούσει ενα θετικό σχόλιο στα ΜΜΕ γι αυτόν, όπως και το οτι βρίσκεται σε μια εταιρία που τον κρεμάει, είναι πράγματι αξιέπαινο κι ενδεικτικό του τι εστι Νοτης οτι κατορθώνει να παραμένει δυνατος μονο με τη φωνή και τα τραγούδια του.
bebest

jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Μεγάλη κομματάρα πολύ κρίμα να μη λέει τέτοια τραγούδια πιο συχνά..Έχουμε φτάσει σε σημείο να ακούμε αυτό(η το να ξαναρθείς ή το δάνειο ζώης) και να το θεωρούμε έκπληξη..Από την άλλη μην υπερβαλουμε όλα τα κομμάτια που ανέφερες ένα και ένα αλλά τα 3 πρώτα είχαν γίνει χιτ..Και από έναν δίσκο όπως ο νέος βγαίναν άνετα 3 επιτυχίες αλλά δυστυχώς Νότης και εταιρεία πετάνε χαρταέτο...Βγάλανε το νέο σινγκλ σε κλιπ και μιλάμε για ένα πολύ ωραίο τραγούδι και δεν έχουν φροντίσει να παίξει σε ένα σταθμό..Θα πάει πιο άκλαυτο από όλα τα sinlge που έχει βγάλει αδίκως :sad:
Δεν αναφέρομαι στα τραγούδια με κριτήριο το αν έπαιξαν, έγιναν χιτ κλπ. Εδώ τα ακούμε 15 χρόνια μετα και μελαγχολούμε.Όποιος αγόραζε δίσκους του Νότη τότε θα καταλάβει τι εννοώ. Ήξερες ότι θα πάρεις τον δίσκο κι αμέσως θα εντοπισεις το επόμενο χαρακτηριστικό του Νότη τραγούδι που θα γινει επιτυχία. Μιλάμε για τραγούδια που εχουν κερδίσει το στοίχημα του χρόνου. Όσο για την Cobalt έχω κουραστεί να ασχολούμαι, αν θέλει ο Νοτης ας φύγει κι ας μην περιορίζεται σε καρφακια.
Nαι το κατάλαβα για αυτό σου είπα ότι όλα τα κομμάτια είναι ένα και ένα όπως και σε πολλούς δίσκους του Νότη παλία...Απλά θέλω να σου πω πως και τώρα υπάρχουν αξιόλογα κομμάτια απλώς σαφώς επηρεασμένοι από τη μηδενική προβολή τους τα υποτιμούμε και εμείς οι φαν..
Άβαταρ μέλους
panosif

jdarmody έγραψε:Εγώ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια καταρχήν στην Πέγκυ, η οποία δείχνει να ειναι η μοναδική γυναικα τραγουδίστρια αυτη τη στιγμή με ικανότητα υποστήριξης ποικίλου ρεπερτορίου σε συνδυασμό με περιθώρια περαιτέρω εξέλιξης.
Όσο για το Νότη αν λάβει κανεις υπόψη την ερμηνευτική αρτιότητα, το πάμπλουτο ρεπερτόριο του με τραγούδια αλλου επιπεδου, αλλά κι ότι έρχεται από μία χρονια δύσκολη κι οχι μονο αφου εδω και 10χρονια δεν εχω ακούσει ενα θετικό σχόλιο στα ΜΜΕ γι αυτόν, όπως και το οτι βρίσκεται σε μια εταιρία που τον κρεμάει, είναι πράγματι αξιέπαινο κι ενδεικτικό του τι εστι Νοτης οτι κατορθώνει να παραμένει δυνατος μονο με τη φωνή και τα τραγούδια του.
Συμφωνώ σε όλα. :thumbup:
Επίσης η Πέγκυ εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια (δεν είναι τυχαίο που είναι η μοναδική της γενιάς της που εμφανίστηκε για δύο χρόνια με τον Μητροπάνο)είναι και σωστή επαγγελματίας και πιστεύω πως ο Νότης δικαιώθηκε απόλυτα με την επιλογή του να ξανασυνεργαστεί μαζί της φέτος. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αυτό που γίνεται με το "Τέρμα το Ράδιο" είναι για να σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εκεί που δεν έπαιζε καθόλου στους σταθμούς, μόλις αποφάσισε η Cobalt να βγάλει άλλο single, άρχισε το "Τέρμα το Ράδιο" να παίζει παντού. Τόσο αργά αντανακλαστικά...Φαντάζομαι ότι όταν αποφασίσει το επόμενο single, τότε θα αρχίσει να παίζει και το "Εγώ". Απίστευτα πράγματα... :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Πράγματι ισχύει αυτό που λες και εγώ όλο το "Τέρμα το ράδιο" πετυχαίνω.
Δεν ξερώ στο Mad και στο Mtv παίζει τουλάχιστον το κλιπ; Τι να πει κανείς για την Cobalt;;;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
bebest

Aπλά έδωσαν λίγο χρόνο στο τέρμα το ράδιο που σαν πρόμο του δίσκου θα ήταν άσχημο να πάει άπατο.Επίσης ο Νότης δεν είναι και ο πιο αγαπητός στα ΜΜΕ οπότε να παίζουν δυο καινούργια του τραγούδια συγχρόνως χλωμό..Όπως συνήθως γίνεται άμα αποφασίσουν να βάλουν κάποιο τραγούδι του στο playlist μετά θα ακούμε αυτό για κανά 2 χρόνια..Πάντως και αυτό που έγινε δείχνει ότι όλα πάνε στο φλου ανακοινωνεί σινγκλ η εταιρεία μαζί και κλιπ,,,Μετά το πάνε πίσω το κλιπ το νεο σινγκλ δεν παίζει πουθενά , αρχίζει να ανεβαίνει το παλίο, βγένει το κλιπ περνάει ο καιρός και πάλι τίποτα.Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να πίεσουν λίγο ένα σταθμό πχ το δρόμο που είχε πάρει και τη παρουσίαση ή το σφέρα που πήρε την πρώτη μετάδοση να παίξουν το νέο τραγούδι..Και μετά αμέσως θα αρχίσουν να το ζητάνε και στους άλλους θα ανέβει αμέσως..
Απάντηση