Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Οπως είχαμε πει και προ ημερών, ο μόνος σταθμός που παίζει αρκετά Νότη και δεν περιμένει την εκάστοτε εταιρεία να παρει το σινγκλ για να παίξει, είναι ο Derti. Xθες, έπαιξε μέχρι και το "Αυτό θα πει Αγάπη". Αμφιβάλλω εάν άλλος σταθμος εχει παιξει το συγκεκριμένο κομμάτι από την ημέρα που βγήκαν οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" μέχρι σήμερα. Μόνο κάτι Παντελίδηδες, Κιάμους, Μαζωνάκηδες, Πάολες και Ρέμους ξεπατώνουν συνέχεια. Πρόσφατα πολύ καλά πάνε και την Βανδή και φυσικά τον Πλούταρχο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
bebest έγραψε:Μεγάλη κομματάρα πολύ κρίμα να μη λέει τέτοια τραγούδια πιο συχνά..Έχουμε φτάσει σε σημείο να ακούμε αυτό(η το να ξαναρθείς ή το δάνειο ζώης) και να το θεωρούμε έκπληξη..Από την άλλη μην υπερβαλουμε όλα τα κομμάτια που ανέφερες ένα και ένα αλλά τα 3 πρώτα είχαν γίνει χιτ..Και από έναν δίσκο όπως ο νέος βγαίναν άνετα 3 επιτυχίες αλλά δυστυχώς Νότης και εταιρεία πετάνε χαρταέτο...Βγάλανε το νέο σινγκλ σε κλιπ και μιλάμε για ένα πολύ ωραίο τραγούδι και δεν έχουν φροντίσει να παίξει σε ένα σταθμό..Θα πάει πιο άκλαυτο από όλα τα sinlge που έχει βγάλει αδίκως :sad:
Δεν αναφέρομαι στα τραγούδια με κριτήριο το αν έπαιξαν, έγιναν χιτ κλπ. Εδώ τα ακούμε 15 χρόνια μετα και μελαγχολούμε.Όποιος αγόραζε δίσκους του Νότη τότε θα καταλάβει τι εννοώ. Ήξερες ότι θα πάρεις τον δίσκο κι αμέσως θα εντοπισεις το επόμενο χαρακτηριστικό του Νότη τραγούδι που θα γινει επιτυχία. Μιλάμε για τραγούδια που εχουν κερδίσει το στοίχημα του χρόνου. Όσο για την Cobalt έχω κουραστεί να ασχολούμαι, αν θέλει ο Νοτης ας φύγει κι ας μην περιορίζεται σε καρφακια.
Nαι το κατάλαβα για αυτό σου είπα ότι όλα τα κομμάτια είναι ένα και ένα όπως και σε πολλούς δίσκους του Νότη παλία...Απλά θέλω να σου πω πως και τώρα υπάρχουν αξιόλογα κομμάτια απλώς σαφώς επηρεασμένοι από τη μηδενική προβολή τους τα υποτιμούμε και εμείς οι φαν..
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, απλά βαρέθηκα όπως όλοι να περιμένω κάτι από την Cobalt ή από τον τάδε σταθμό που θα παίξει τον τραγουδιστή της εταιρίας που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το σταθμό ή που θα μπαινοβγαίνει τζάμπα όλη τη χρονιά στο μαγαζί του ή που θα έχει πάντα τις πρώτες φωτογραφίες από τα πρωινά του ψώνια ή που θα του τα χώνει ο ιδιοκτήτης του κέντρου όπου εμφανίζεται και θα τρέχει στους σταθμούς να μοιράζει στυλό κι αναπτήρες με το λογότυπο του τάδε τραγουδιστάκου. Όλοι ένας κύκλος είναι και ευτυχώς θα έλεγα ο Νότης δεν είναι πουθενά σε αυτό, δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

panosif έγραψε: Επίσης η Πέγκυ εκτός από εξαιρετική τραγουδίστρια (δεν είναι τυχαίο που είναι η μοναδική της γενιάς της που εμφανίστηκε για δύο χρόνια με τον Μητροπάνο)είναι και σωστή επαγγελματίας και πιστεύω πως ο Νότης δικαιώθηκε απόλυτα με την επιλογή του να ξανασυνεργαστεί μαζί της φέτος. :thumbup:
Εγώ να είμαι ειλικρινής δεν είχα σαφή εικόνα για την Πέγκυ, αλλά βλέπω ότι βασίζεται κι αυτή αποκλειστικά στις ερμηνείες της και συνεχώς βελτιώνεται. Πολύ καλό για αυτήν επίσης όπως λες κι εσύ ότι μετά τη συνεργασία της με τον Μητροπάνο, εξακολουθεί να τον τιμάει ερμηνεύοντας τα κομμάτια του και μάλιστα εξαιρετικά. Από τις καλύτερες συνεργασίες του Νότη με εμφανέστατη την πάρα πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Οπως είχαμε πει και προ ημερών, ο μόνος σταθμός που παίζει αρκετά Νότη και δεν περιμένει την εκάστοτε εταιρεία να παρει το σινγκλ για να παίξει, είναι ο Derti. Xθες, έπαιξε μέχρι και το "Αυτό θα πει Αγάπη". Αμφιβάλλω εάν άλλος σταθμος εχει παιξει το συγκεκριμένο κομμάτι από την ημέρα που βγήκαν οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" μέχρι σήμερα. Μόνο κάτι Παντελίδηδες, Κιάμους, Μαζωνάκηδες, Πάολες και Ρέμους ξεπατώνουν συνέχεια. Πρόσφατα πολύ καλά πάνε και την Βανδή και φυσικά τον Πλούταρχο.
Προσωπικά αδιαφορώ για το αν θα παίξουν κάποιοι κωλοσταθμοί Σφακιανάκη. Αυτό που θα ήθελα από το Νότη ώστε να προβάλλει τα τραγούδια του είναι να κάνει μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα όπως το 98 με τις Νότες. Υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε και θα έπρεπε να τον ακούσει.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Οπως είχαμε πει και προ ημερών, ο μόνος σταθμός που παίζει αρκετά Νότη και δεν περιμένει την εκάστοτε εταιρεία να παρει το σινγκλ για να παίξει, είναι ο Derti. Xθες, έπαιξε μέχρι και το "Αυτό θα πει Αγάπη". Αμφιβάλλω εάν άλλος σταθμος εχει παιξει το συγκεκριμένο κομμάτι από την ημέρα που βγήκαν οι "16 Αυτοτελείς Ιστορίες" μέχρι σήμερα. Μόνο κάτι Παντελίδηδες, Κιάμους, Μαζωνάκηδες, Πάολες και Ρέμους ξεπατώνουν συνέχεια. Πρόσφατα πολύ καλά πάνε και την Βανδή και φυσικά τον Πλούταρχο.
Προσωπικά αδιαφορώ για το αν θα παίξουν κάποιοι κωλοσταθμοί Σφακιανάκη. Αυτό που θα ήθελα από το Νότη ώστε να προβάλλει τα τραγούδια του είναι να κάνει μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα όπως το 98 με τις Νότες. Υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε και θα έπρεπε να τον ακούσει.
Κάτι τέτοιο θέλει πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί. Ο Νότης όπως έχει πει δεν θέλει να κάνει συναυλίες απλά για να πει πως έκανε. Είναι το πιο εύκολο να μαζέψει 10 μαγαζιά σε 10 μέρη της Ελλάδας και να κάνει εμφανίσεις. Όμως η κάθε εμφάνιση θέλει δουλειά και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Θέλει εκεί που εμφανιστεί να είναι ο ήχος καλός, ο χωρος όπως πρεπει, η εξυπηρέτηση σωστή και οι τιμές ανάλογα προσιτές. Δεν κάνει αρπακτές. Δεν είναι της λογικής "αιντε πάμε να κάνουμε 10 εμφανισεις που θα μαζεψουν ετσι κι αλλιώς κόσμο και τέλος δεν μας ενδιαφέρει εάν θα αρεσουμε ή όχι, εάν θα ευχαριστηθεί ο κόσμος". Θέλει ο κόσμος να απολαύσει αυτό που θα πάει να δει. Αυτό θέλει χρόνο και εάν αποφασίσει να το κάνει θα πάει αρκετά πίσω την επόμενη δισκογραφική δουλειά. Το 1998 την περιοδεία την είχε αναλάβει ο Μαροσούλης. Τωρα ποιος μπορει να αναλαβει κατι αναλογο, που να τον εμπιστευεται ο Νότης?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Κάτι τέτοιο θέλει πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί. Ο Νότης όπως έχει πει δεν θέλει να κάνει συναυλίες απλά για να πει πως έκανε. Είναι το πιο εύκολο να μαζέψει 10 μαγαζιά σε 10 μέρη της Ελλάδας και να κάνει εμφανίσεις. Όμως η κάθε εμφάνιση θέλει δουλειά και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Θέλει εκεί που εμφανιστεί να είναι ο ήχος καλός, ο χωρος όπως πρεπει, η εξυπηρέτηση σωστή και οι τιμές ανάλογα προσιτές. Δεν κάνει αρπακτές. Δεν είναι της λογικής "αιντε πάμε να κάνουμε 10 εμφανισεις που θα μαζεψουν ετσι κι αλλιώς κόσμο και τέλος δεν μας ενδιαφέρει εάν θα αρεσουμε ή όχι, εάν θα ευχαριστηθεί ο κόσμος". Θέλει ο κόσμος να απολαύσει αυτό που θα πάει να δει. Αυτό θέλει χρόνο και εάν αποφασίσει να το κάνει θα πάει αρκετά πίσω την επόμενη δισκογραφική δουλειά. Το 1998 την περιοδεία την είχε αναλάβει ο Μαροσούλης. Τωρα ποιος μπορει να αναλαβει κατι αναλογο, που να τον εμπιστευεται ο Νότης?
Το πρόβλημα όπως είχε αναφέρει σε μια στιγμή ο Νότης είναι ότι δεν αναλαμβάνει κάποιος την παραγωγή. Δε νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο να κάνει έστω και μια μίνι περιοδεία πια. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Νότης δεν κάνει αρπαχτές, αλλά έχει να κάνει συναυλίες εδώ και μια 10ετία. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο πια. Επίσης Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη. Στην Κύπρο για παράδειγμα πως κάνει τα τελευταία χρόνια; Πάντως μιλάω για το τι θα μου άρεζε εμένα, ξέρω ότι δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Βασίλης Γκόγκος
Να και κάτι απο τα παλιά !!!!

Εικόνα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

To Zήνα Μακρό πάντως επιβεβαιώθηκε οπότε λογικά θα ανέβει μόνος ή με κάποια μικρό όνομα...Δεν είναι και κακό πάντως για όσους μένουν πάνω για τα 3-4 διήμερα που θα είναι δεν τίθεται θέμα διάρκειας για να κάνει κάποια καλή συνεργασία... Θα γεμίσει όλα τα βράδια και μόνος του..Συν οτι θα τον ακούσετε 20-25 λεπτά παραπάνω και πιθανόν σε καλές τιμές :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Kαι βρήκε αφορμή ο καραγκιοζοπαίκτης Νάσος Γουμενίδης να πει ότι δεν ανεβηκε ο Νότης με Πέγκυ επειδή είναι τσακωμένοι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Kαι βρήκε αφορμή ο καραγκιοζοπαίκτης Νάσος Γουμενίδης να πει ότι δεν ανεβηκε ο Νότης με Πέγκυ επειδή είναι τσακωμένοι!
Εικόνα
Έλα τι ασχολείστε με τους μακάκες. Απλά κάνει εντύπωση πως ένα επιτυχημένο σχήμα δε συνεχίζει αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι ο Νότης θεωρεί ότι μπορεί να το βγάλει και μόνος του. Βόλεψαν και τον Γκόγκο που θα δουλεύουν και τα δυο μαγαζιά του ταυτόχρονα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πολύ πιθανόν να μην ανεβαίνουν και στην Θεσσαλονίκη γιατί έχουν αποφασισει να συνεχισουν 2η σεζόν στο Φωταέριο (ακούγεται έντονα αυτό το σενάριο). Αν και στην Θεσσαλονίκη θα τους άκουγε άλλο κοινό. ΘΑ δείξει. Δεν αποκλείεται στην Πύλη Αξιού να ανεβεί με καμιά Αγγελική Ηλιάδη, Μαριάντα Πιερίδη ή καμία Φανή Δρακοπούλου που είναι ήδη εκεί απο τον χειμώνα και έχει καλές σχέσεις μαζί τους. Τετοιου επιπεδου λογικα θα ειναι το 2ο όνομα. Οχι κάτι δυνατό.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εγώ έχω μάθει ότι ο Νότης έχει κλείσει από πέρυσι με τον Γκόγκο. Η Πέγκυ θα είναι στο άλλο του μαγαζί. Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει, είναι και το οικονομικό στη μέση. Θεωρώ χαζό πάντως να δημοσιεύει ο άντρας της πριν ακόμη ανακοινωθεί πότε τελειώνει το σχήμα στο Φωταέριο. Εκτός αν θέλει κι αυτός να δώσει λαβές μιας και θα παίζουν μπάλα την ίδια εποχή με το Νότη στη Θεσσαλονίκη. Εν τω μεταξύ κάτι δημοσιογραφάκια ας γράψουν για την επιτυχία του Έναστρον καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση κάτι σε Αμαρυλλίς, Δρακοπούλου βλέπω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Εγώ έχω μάθει ότι ο Νότης έχει κλείσει από πέρυσι με τον Γκόγκο. Η Πέγκυ θα είναι στο άλλο του μαγαζί. Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει, είναι και το οικονομικό στη μέση. Θεωρώ χαζό πάντως να δημοσιεύει ο άντρας της πριν ακόμη ανακοινωθεί πότε τελειώνει το σχήμα στο Φωταέριο. Εκτός αν θέλει κι αυτός να δώσει λαβές μιας και θα παίζουν μπάλα την ίδια εποχή με το Νότη στη Θεσσαλονίκη. Εν τω μεταξύ κάτι δημοσιογραφάκια ας γράψουν για την επιτυχία του Έναστρον καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση κάτι σε Αμαρυλλίς, Δρακοπούλου βλέπω κι εγώ.
Aπό τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει κλείσει στην Πύλη Αξιού ο Νότης. Μάλιστα, τότε ο Γκόγκος του είχε προτείνει να ανέβει όλο το χειμώνα στην Θεσσαλονίκη. Αρκέστηκε για μετά το Πάσχα και λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε το σχήμα με Πέγκυ στο Φωταέριο.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Scorpion86 έγραψε:Πολύ πιθανόν να μην ανεβαίνουν και στην Θεσσαλονίκη γιατί έχουν αποφασισει να συνεχισουν 2η σεζόν στο Φωταέριο (ακούγεται έντονα αυτό το σενάριο). Αν και στην Θεσσαλονίκη θα τους άκουγε άλλο κοινό. ΘΑ δείξει. Δεν αποκλείεται στην Πύλη Αξιού να ανεβεί με καμιά Αγγελική Ηλιάδη, Μαριάντα Πιερίδη ή καμία Φανή Δρακοπούλου που είναι ήδη εκεί απο τον χειμώνα και έχει καλές σχέσεις μαζί τους. Τετοιου επιπεδου λογικα θα ειναι το 2ο όνομα. Οχι κάτι δυνατό.
Λογικό παιδιά αφού δε πάει με Πέγκυ, το δεύτερο όνομα κάτι τέτοιο θα είναι ή μπορεί και κάποιο ποπ συγκρότημα..Για τις 8-10 εμφανίσεις που θα κάνει δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω..Λογικά για τον ερχόμενο χειμώνα θα έχουμε πάλι δυνατή συνεργασία ίσως επανάληψη με Πέγκυ,όπως και να χει πάλι δυνατό δεύτερο όνομα..Κακά τα ψέματα δε βγαίνουν πλέον αλλίως οι σεζόν σε μεγάλα μαγαζιά..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στο #25 ο δισκος "ΜΑΖΙ".
http://www.ifpi.gr/charts_el.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Μαρ 09, 2015 1:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

To Nότης Σφακιανάκης-Φανή Δρακοπούλου μοιάζει το επικρατέστερο για Θεσσαλονίκη. Μιά χαρά! Και η Φανή έχει το κοινό της στην Θεσσαλονίκη χρόνια τώρα, o Nότης είχε μία άψογη συνεργασία μαζί της πριν δύο χρόνια στην "Ιερά Οδό". Για 1,5-2 μήνες καλό σχήμα. Θα έχει και περισσότερο χρόνο ο Νότης πάνω στην πίστα. Δεν θα υπάρχει και το κουραστικό από ένα σημείο και μετά ντουέτο στην αρχή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

3-4 εβδομάδες θα είναι το σχήμα. Εννοείται ότι για κάθε φαν του Νότη είναι καλύτερα έτσι. Απλά με Πέγκυ η επιτυχία θα ήταν δεδομένη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:3-4 εβδομάδες θα είναι το σχήμα. Εννοείται ότι για κάθε φαν του Νότη είναι καλύτερα έτσι. Απλά με Πέγκυ η επιτυχία θα ήταν δεδομένη.
Συνήθως 4 εβδομάδες (8 εμφανίσεις κάνει). Φέτος, ίσως κάτσει 1-2 εβδομάδες παραπάνω, διότι δεν έχει και την πίεση δημιουργίας ενός δίσκου. Γι' αυτό ίσως ευνοήσουν οι συνθήκες και για κάποιες συναυλίες φέτος. :shablon_03: Εδώ πέρσι ανέβηκε μόνος του και μετά από τόσο πόλεμο που είχε δεχτεί και έκανε πανικό. Φέτος, δηλαδή είναι υπό αμφισβήτηση τυχόν επιτυχία?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:3-4 εβδομάδες θα είναι το σχήμα. Εννοείται ότι για κάθε φαν του Νότη είναι καλύτερα έτσι. Απλά με Πέγκυ η επιτυχία θα ήταν δεδομένη.
Συνήθως 4 εβδομάδες (8 εμφανίσεις κάνει). Φέτος, ίσως κάτσει 1-2 εβδομάδες παραπάνω, διότι δεν έχει και την πίεση δημιουργίας ενός δίσκου. Γι' αυτό ίσως ευνοήσουν οι συνθήκες και για κάποιες συναυλίες φέτος. :shablon_03: Εδώ πέρσι ανέβηκε μόνος του και μετά από τόσο πόλεμο που είχε δεχτεί και έκανε πανικό. Φέτος, δηλαδή είναι υπό αμφισβήτηση τυχόν επιτυχία?
Αυτό θα έλεγα κι εγώ, εδώ πέρυσι δεν είχε πρόβλημα θα έχει φέτος; Απλά θα ήταν διαφορετική η προβολή ενός σχήματος που θα ερχόταν με φόρα από Αθήνα. Μη ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα κοινό που σε μια μεγάλη μερίδα του πάντα θα είναι αρνητικά προκατειλημμένο απέναντι στο Νότη. Όταν λες για συναυλίες ελπίζω να μην εννοείς τις καθιερωμένες σε Κύπρο και Κρήτη! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Αυτό θα έλεγα κι εγώ, εδώ πέρυσι δεν είχε πρόβλημα θα έχει φέτος; Απλά θα ήταν διαφορετική η προβολή ενός σχήματος που θα ερχόταν με φόρα από Αθήνα. Μη ξεχνάς ότι πρόκειται για ένα κοινό που σε μια μεγάλη μερίδα του πάντα θα είναι αρνητικά προκατειλημμένο απέναντι στο Νότη. Όταν λες για συναυλίες ελπίζω να μην εννοείς τις καθιερωμένες σε Κύπρο και Κρήτη! :biggrin:
Εχω την εντύπωση ότι το κοινό που είναι προκατειλημμένο με το Νότη "για τα περί Βούλγαρων" ποτέ δεν ήταν κοινό που άκουγε Σφακιανάκη, ποτέ δεν ήταν δικό του κοινό. Περίμενε απλά την αφορμή για να τον κράξει. Από κει και πέρα, το Νότης-Πέγκυ ίσως δεν έγινε επειδή ο Νότης δεν θέλει να ανεβεί για πάνω από 2 μήνες στην Θεσσαλονίκη. Γιατί Νότης-Πέγκυ δεν θα μπορούσε να ανέβει μόνο για ένα μήνα, παρότι η Πύλη Αξιού έχει την διπλάσια χωρητικότητα από το Φωταέριο. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για συναυλιες.
Απάντηση