Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Πάντως στα social ξεκίνησαν να προοωθούν το επόμενο διήμερο στο Φωτάεριο χωρίς να αναφέρεται πουθενά ότι θα είναι τελευταίο...Άρα πάμε για άλλα δύο σίγουρα :thumbup: ..Τώρα για Θεσσαλονίκη μια χαρά θα είναι με τη Φανή, ήταν νομίζω από τις συμπαθητικές παρουσίες πλάι στο Νότη..Επίσης εκείνη τη χρονία έκανε τα πιο ωραία προγράμματα που θυμάμμαι εδώ και χρόνια..Κυριολεκτικά τον ένα ύμνο μετά τον άλλο πέταγε εκείνη τη σεζόν ίσως τον εμπνεύσει η Φανή και κάνει το ίδιο τώρα :lol: ..Θα έχει και περισσότερο χρόνο μια χάρα θα είναι..
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Επειδή διαβάζω διάφορα, θα αναφέρω και εγώ τι μου είπε ο ίδιος το περασμένο Σάββατο που ήμουν στο μαγαζί. Το μαγαζί θα κλείσει 28/3 ή 4/4 και ότι για Θεσσαλονίκη συζητάει χωρίς να έχει κλείσει οριστικά τη συμφωνία ακόμα...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Ανατροπή δεδομένων. Με τα νέα δεδομένα ο Νότης θα ειναι με την Λένα Παπαδοπούλου ή την Ελεάνα Παπαϊωάνου στην Θεσσαλονίκη. Πρεμιέρα σχήματος συζητανε για τις 17 Απριλίου. Τιποτα δεν έχει κλείσει ακόμα. Επίσης, για το φινάλε στο Φωταέριο έμαθα για 4 Απριλίου. Ούτε όμως αυτό έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Με την Ελεάνα χλωμό γιατί ξεκινάει εμφανίσεις με τον Αντύπα στην Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα.
Spoiler:
Εικόνα
Επίσης η Λένα Παπαδοπούλου ξεκίνησε τώρα εμφανίσεις στην Αθήνα.Λίγο δύσκολο και με αυτή λοιπόν.
Θα προτιμούσα την Λένα πάντως.Είχαν ξανασυνεργαστεί και στην Ιερά Οδό τη σεζόν 1999-2000. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

panosif έγραψε:Με την Ελεάνα χλωμό γιατί ξεκινάει εμφανίσεις με τον Αντύπα στην Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα.
Spoiler:
Εικόνα
Επίσης η Λένα Παπαδοπούλου ξεκίνησε τώρα εμφανίσεις στην Αθήνα.Λίγο δύσκολο και με αυτή λοιπόν.
Θα προτιμούσα την Λένα πάντως.Είχαν ξανασυνεργαστεί και στην Ιερά Οδό τη σεζόν 1999-2000. :thumbup:
Και με την Ελεάνα είχε ξανασυνεργαστεί στο Εναστρον πριν 10 χρόνια. Από τα καλύτερα προγράμματα του Νότη.
Οπως και να χει, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, άλλωστε συζητήσει γίνονται ακόμα. Οπότε δεν αποκλείεται να ειναι τελικά άλλο όνομα με το οποίο θα συνεργαστεί. :lol: Η Φανή αλλωστε υπάρχει πάντα στην...λίστα. :thumbup:
Άβαταρ μέλους
panosif

Ας ξαναπάρει την Ηλιάδη.Είναι και άνεργη φέτος. :fan:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

panosif έγραψε:Ας ξαναπάρει την Ηλιάδη.Είναι και άνεργη φέτος. :fan:
Καλά λεπτομέρεια ειναι ποια θα ειναι η τραγουδίστρια στο πλάι του. Αλλωστε, δεν θα είναι δυνατό όνομα επιπέδου Πέγκυς. Εγώ λέω αφού έπιασε το όνομα Έλενα, ας πάρει την Παπαρίζου με την οποία είχε συζητήσει το 2011/12 για την Ιερά Οδό, αλλά τελικά δεν τα είχα βρει τότε. Η Φουρέιρα να μην είναι μόνο... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
panosif

Scorpion86 έγραψε:Η Φουρέιρα να μην είναι μόνο... :lol: :lol: :lol:
Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα.Έχει κλείσει με Παντελίδη μετά το Πάσχα.Μείνε ήσυχος. :fan:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion μας τρέλανες σήμερα μια η Παπαϊωάνου μια η Παπαδοπούλου. :lol: Γιατί δεν κάνει καμια συνεργασία με κανέναν άντρα αυτή τη φορά για αλλαγή; Λογικά πάντως θα ανέβει με Ηλιάδη. Κανένα άλλο ουσιαστικό νέο υπάρχει;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Scorpion μας τρέλανες σήμερα μια η Παπαϊωάνου μια η Παπαδοπούλου. :lol: Γιατί δεν κάνει καμια συνεργασία με κανέναν άντρα αυτή τη φορά για αλλαγή; Λογικά πάντως θα ανέβει με Ηλιάδη. Κανένα άλλο ουσιαστικό νέο υπάρχει;
Kαι πολύ φοβάμαι ότι με τον ρυθμό που κινείται, θα ακουστούν κι άλλα ονόματα β' διαλογής μεχρι να αποφασίσει το ποιο θα είναι αυτό που τελικά θα συνεργαστεί. Θα το ξαναπώ, αυτά που γράφω είναι πληροφορίες. Για μένα θεωρείται κάτι ως "νέο-είδηση" όταν εχουν πέσει υπογραφές και είναι ανακοινώσιμο. Και κατι ανακοινώσιμο δεν υπάρχει για την ώρα. Μόνο συζητήσεις και σκέψεις. Για παράδειγμα άλλη μία σκέψη είναι για τέλος του μήνα η απονομή δίσκου.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Μακάρι να γίνει απονομή στο Φωτάεριο ανοικτή για το κοινό και να πει και τα τραγούδια ζωντανά, όπως παλαιότερα στο Έναστρον και στο Γκάζι εν πλώ... γενικά να γίνει λίγο τζέρτζελο όπως παλιά...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Μακάρι να γίνει απονομή στο Φωτάεριο ανοικτή για το κοινό και να πει και τα τραγούδια ζωντανά, όπως παλαιότερα στο Έναστρον και στο Γκάζι εν πλώ... γενικά να γίνει λίγο τζέρτζελο όπως παλιά...
Πάντως, αν και η αρχική σκέψη ήταν να γίνει live στο Φωταέριο ή στην Πύλη Αξιού, ίσως τελικά να γίνει αλλού. Μπορεί και στον χώρο δίπλα από το Φωτάεριο (καθημερινή), εκεί που έγινε και η παρουσίαση του δίσκου. Υπάρχει μία σκέψη για 25 Μαρτίου. Θα δείξει...τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει και σε αυτό.
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Παλι καλά που δεν επιβεβαιώνονται τα πρώτα ονόματα που ανέφερες Scorpion. Νταξει είπαμε ο Νοτης δεν χρειάζεται δυνατη συνεργασία για 8 εμφανίσεις στη Θεσσαλονικη για να γεμίσει μαγαζί, αλλά όχι να μου ρθει και με κάτι ξεχασμένες όπως η Παπαδοπούλου ή η Ελεανα ή η Αμαρυλλίς. Το κοινο θα βαρεθεί την ζωή του όταν δεν θα ναι στην πίστα ο Νότης. Μου θυμιζει οταν είχε ερθει με την Λυτρα και δεν περνούσε η ωρα με τιποτα για να ξαναβγει ο αρχοντας. Καλύτερη λύση για μένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι η Φανή Δρακοπούλου.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Μακάρι να συνεργαζόταν με Λένα Παπαδοπούλου!Είναι αυθεντική λαϊκή φωνή,όχι σαν κάτι άλλες!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Να δείτε θα του στείλει καμιά Στέλλα Καλλή η Cobalt στο τέλος..Πάντως κι αυτό με το δευτερότριτο γυναικείο όνομα έχει καταντήσει λίγο κουραστικό. Ελπίζω να πάει σε μια πιο ασφαλή επιλογή τύπου Ηλιάδη που ακούγεται υποφερτά. Βασικά για μένα καλό θα ήταν να πάει Θεσσαλονίκη και με ένα πιο προσεγμένο σχήμα μια φορά. Βλέπετε τι πανικός γίνεται με τους άλλους, όλοι συνεργάζονται με όλους.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Ναι η Ηλιαδη ειναι δοκιμασμένη λύση με Νότη, έχει αρκετα τραγουδακια γνωστά, είναι και εντυπωσιακή παρουσία, οπότε κάπως παλεύεται. Θα συμφωνήσω πως κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη πρέπει να ρθει με ένα καλό όνομα τύπου Πεγκυς. Εχει τόσα χρόνια έρχεται ουσιαστικά μόνος. Δεν έχει σημασία αν είναι για 1ή 20 εμφανίσεις, σημασία έχει να μείνει ευχαριστημένο το κοινο απο ολο το πρόγραμμα, και να προσελκυσει και κόσμο που δεν ανήκει στο φαν κλαμπ.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

djibril έγραψε:Ναι η Ηλιαδη ειναι δοκιμασμένη λύση με Νότη, έχει αρκετα τραγουδακια γνωστά, είναι και εντυπωσιακή παρουσία, οπότε κάπως παλεύεται. Θα συμφωνήσω πως κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη πρέπει να ρθει με ένα καλό όνομα τύπου Πεγκυς. Εχει τόσα χρόνια έρχεται ουσιαστικά μόνος. Δεν έχει σημασία αν είναι για 1ή 20 εμφανίσεις, σημασία έχει να μείνει ευχαριστημένο το κοινο απο ολο το πρόγραμμα, και να προσελκυσει και κόσμο που δεν ανήκει στο φαν κλαμπ.
Iσως το κάνει γιατί ξέρει ότι ο κόσμος θα πάει στο μαγαζί για εκείνον (ανεξαρτήτως ποιο θα είναι το δεύτερο όνομα), γι' αυτό και δεν το εξετάζει πιο σοβαρά. Πάντως, συνεχίζω να επιμένω ότι το καλύτερο σχήμα για Θεσσαλονίκη την δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν το Νότης Σφακιανάκης-Φανή Δρακοπούλου. Απλά και η Φανή πάει τρένο εκει που είναι από τον Οκτώβριο και ίσως δυσκολευτει να παει σε αλλο μαγαζι ως δεύτερο όνομα.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Διαβάζω στα social από άτομα που κλεινουν τραπέζια ότι 2 βδομάδες έμειναν στο φωτάεριο..Λογικό πάντως αν θέλει να ξεκινήσει 17 Θεσσαλονίκη δε γίνεται να το πάρει σερί με μόΝη διακοπή το διήμερο του Πάσχα..Τώρα για το δεύτερο όνομα παιδία τσάμπα το κουράζομαι κάποιο συμπληρωματικό θα είναι, τώρα αυτό που λέτε κάποιοι να ευχαριστηθεί ο κόσμος πολύ ρομαντικό ακούγεται :lol: ..Αν μπορούσε ένας επειχηρηματίας να γεμίζει ένα μαγαζί με τη Ζήνα και ένα μεγαλύτερο με το Νότη λέτε να σκeφτεί ότι θα βαρεθελι πολύ ο κόσμος στα δειαλείματα τους ή ότι θα κοιτάξει το κέρδος του :lol: Όπως και με τις τιμές αν μπορούσαν να γεμίζουνε με το μπουκάλι στα 200 να είστε σιγουροι ότι θα το κάναν :thumbup:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε:Να δείτε θα του στείλει καμιά Στέλλα Καλλή η Cobalt στο τέλος..
Μην το γελας καθολου αυτο.
djibril έγραψε: Μου θυμιζει οταν είχε ερθει με την Λυτρα και δεν περνούσε η ωρα με τιποτα για να ξαναβγει ο αρχοντας. .
Καλα με λυτρα και με την Μιλλη ηταν τα χειροτερα ονοματα που μπορουσε να βρει τα τελευταια χρονια.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

panosif έγραψε:Με την Ελεάνα χλωμό γιατί ξεκινάει εμφανίσεις με τον Αντύπα στην Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα.
Spoiler:
Εικόνα
Κι εγώ προτιμώ την Λένα πολύ περισσότερο, πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Ήταν εκτός από την Ιερά Οδό και στην Θεσσαλονίκη το 2002 στην Πύλη Αξιού παρέα.

Στην αφίσα με την Ελεάννα βλέπω ότι λέει για 6 εμφανίσεις άρα τελειώνουν πριν το Πάσχα. Αν και θυμάμαι πέρσι του αυτοπροτάθηκε όταν αποχώρησε η Δέσποινα και εκείνος δεν θέλησε να την πάρει στο σχήμα (πριν κλείσει με Μπέλα Μέρη και Goin' Through). Ήμουν μπροστά στο τηλεφώνημα χιχι. :biggrin:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Απάντηση