Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zaxos έγραψε:telika i eirini merkouri pote kykloforei????
ηχογραφεί άλλα κομμάτια...μόνο το Αφιλόξενο Τοπίο θα είναι στο δίσκο,από τα γνωστά,και λογικά ο δίσκος θα αλλάξει τίτλο.Η "Ανωτερότητα" και όλα τα υπόλοιπα δεν θα κυκλοφορήσουν.
zaxos έγραψε:telika i eirini merkouri pote kykloforei????
ηχογραφεί άλλα κομμάτια...μόνο το Αφιλόξενο Τοπίο θα είναι στο δίσκο,από τα γνωστά,και λογικά ο δίσκος θα αλλάξει τίτλο.Η "Ανωτερότητα" και όλα τα υπόλοιπα δεν θα κυκλοφορήσουν.
Entek έγραψε:Εγώ της Αναγνωστοπούλου έχω το "Straight" (το πήρα θυμάμαι από Αθήνα μόλις βγήκε και βρήκα πολλά κομμάτια που μου αρέσαν -Ροκιά, Όλα, Για Σένα, Straight, Ψυχαλίζει, Με Τέλειωσες) και το "Και Χαμογελάω" που το βρήκα 1 ή 2 ευρώ πριν κανα χρόνο (απ' εκεί μου είχε κάνει εντύπωση θυμάμαι το "Dj" όταν το είχα ακούσει από ένα ραδιόφωνο το καλοκαίρι του 2001 όταν είχε κυκλοφορήσει ο δίσκος!).
sumfono, pos auto to cd to str8 eixe polla oraia kommatia, pou an ta elege kapia alli 8a ginontan epitixies....
entek, gia anatrexe ligo sto parel8on k bres tis kritikes mas....
afn έγραψε:Και στο πρώτο cd είχε το Όλα κι όλα να το ξέρεις, όλα κι όλα θα υποφέρεις!!
δεν ήταν το πρώτο της...Αυτό ήταν το πρώτο με Καρβέλα.Είχε κυκλοφορήσει τους δίσκους "Κύριε καθηγητά" (1990) (σε ηλικία 18 χρονών),"Έρωτες μάγοι" (1993),"Της αγάπης το σκάκι" (1995).Οι 2 πρώτοι είναι πολύ σπάνιοι,μόνο το κομμάτι "Κύριε καθηγητά" έχω βρει.
Αααα οπότε δεν έχω τίποτα σχεδόν...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Entek έγραψε:Εγώ της Αναγνωστοπούλου έχω το "Straight" (το πήρα θυμάμαι από Αθήνα μόλις βγήκε και βρήκα πολλά κομμάτια που μου αρέσαν -Ροκιά, Όλα, Για Σένα, Straight, Ψυχαλίζει, Με Τέλειωσες) και το "Και Χαμογελάω" που το βρήκα 1 ή 2 ευρώ πριν κανα χρόνο (απ' εκεί μου είχε κάνει εντύπωση θυμάμαι το "Dj" όταν το είχα ακούσει από ένα ραδιόφωνο το καλοκαίρι του 2001 όταν είχε κυκλοφορήσει ο δίσκος!).
sumfono, pos auto to cd to str8 eixe polla oraia kommatia, pou an ta elege kapia alli 8a ginontan epitixies....
Δάντης δεν θα βγει Φεβρουάριο,αλλά πιο μετά.Επίσης το greekmusicshop.gr έχει Μητροπάνο και Τερζή,στην κατηγορία "Έρχονται σύντομα",χωρίς καμία φωτογραφία,αλλά από ότι μου είπαν,θα βγουν μετά το Πάσχα.Πάντως για Φεβρουάριο δεν περιμένουν καμία νέα ελληνική κυκλοφορία.
δεν τα βρίσκω...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
supernatural22 έγραψε:Δάντης δεν θα βγει Φεβρουάριο,αλλά πιο μετά.Επίσης το greekmusicshop.gr έχει Μητροπάνο και Τερζή,στην κατηγορία "Έρχονται σύντομα",χωρίς καμία φωτογραφία,αλλά από ότι μου είπαν,θα βγουν μετά το Πάσχα.Πάντως για Φεβρουάριο δεν περιμένουν καμία νέα ελληνική κυκλοφορία.
Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διάθεση της δισκογραφίας του Χατζηγιάννη, αφού ο Δάντης είχε πει ότι το νέο του album θα κυκλοφορήσει με το Πρώτο Θέμα. Θα περιμένουμε λοιπόν...
oson afora to neo album tou antoni remou..exoume 4 kommatia pou egrapse o vardis, ta 2 promo ,1 diaskeyh ,2 o vassilis gavriilidis k 1 o dimitris kontopoulos..stous stixous einai h olga vlaxopoulou k o nikos mwraiths..ayta pros to paron..opoios allos xerei kati parapanw parakalw as to anaferei
10 vgainoun alla de nomizw na einai deka mono!!synithws o remos vgazei 15..etsi ki alliws vgazei kathe 2,5 xronia..fantazomai tha exei alla 5..krima na einai mono deka!!