Μίλησαν και οι φαν της Παπαριζου για τραγικοτητα ! Καλα κούλουμαtgoj18 έγραψε:τραγικος απλαstelios έγραψε:Τραγική η προφορά του στα Αγγλικά.Επίσης μπορεί να ηρεμήσει λίγο ο Μιχάλης.Έλεος πια.Από την μία κυκλοφορία στην άλλη.deba έγραψε:δεν υπάρχει καλλιτέχνης με χειρότερη αγγλική προφορά αυτή τη στιγμή...γιατί το κάνει αυτό;supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!![]()
ελπίζω να έχει κάνει κανένα μάθημα και να μην μου πεταχτούν τα μάτια έξω πάλι μόλις τον ακούσω
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Slim_Shady
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
Slim_Shady
+1 πολυ φθήνια για Βίσσηpaidaki έγραψε:Πίστευα ότι δεν γινόταν να βγάλει χειρότερο από το περσινό...και όμως έπεσα έξω....Chronisgreek έγραψε:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
MusicLover
Μ'αρέσει λιθοβολήστε με.stelios έγραψε:Καλό.MusicLover έγραψε:Τα σπάει! Παλιός Καρβέλας is back!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
supernatural22
Mixalis Xatzigiannis Pathfinder club-Miko4ever
Το αγγλόφωνο album αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου ενώ θα περιέχονται τραγούδια με αγγλικό,ελληνικό κι ίσως γερμανικό στίχο!
Το αγγλόφωνο album αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου ενώ θα περιέχονται τραγούδια με αγγλικό,ελληνικό κι ίσως γερμανικό στίχο!
- stathis2b_
Ευχαριστούμε, επίσηςSlim_Shady έγραψε:Μίλησαν και οι φαν της Παπαριζου για τραγικοτητα ! Καλα κούλουμαtgoj18 έγραψε:τραγικος απλαstelios έγραψε:Τραγική η προφορά του στα Αγγλικά.Επίσης μπορεί να ηρεμήσει λίγο ο Μιχάλης.Έλεος πια.Από την μία κυκλοφορία στην άλλη.deba έγραψε:δεν υπάρχει καλλιτέχνης με χειρότερη αγγλική προφορά αυτή τη στιγμή...γιατί το κάνει αυτό;supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!![]()
ελπίζω να έχει κάνει κανένα μάθημα και να μην μου πεταχτούν τα μάτια έξω πάλι μόλις τον ακούσω
Δεν έχει καλή προφορά η Παπαρίζου στα Αγγλικά?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- stathis2b_
Μιλάει για τραγικότητα της Ελενας γενικότεραafn έγραψε:Δεν έχει καλή προφορά η Παπαρίζου στα Αγγλικά?![]()
Α μάλιστα... Γιατί? 
- stathis2b_
Τον/την Shim Shady ρώταafn έγραψε:Α μάλιστα... Γιατί?
κι εγώ ήθελα επεξήγηση σε αυτό είναι η αλήθειαafn έγραψε:Δεν έχει καλή προφορά η Παπαρίζου στα Αγγλικά?![]()
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Είδα και την άλλη απάντηση, αλλά δεν καίω...stathis2b_ έγραψε:Τον/την Shim Shady ρώταafn έγραψε:Α μάλιστα... Γιατί?
- stathis2b_
Είπα να μην προκαλέσω και ξεφυγουμε από το θέμαafn έγραψε:Είδα και την άλλη απάντηση, αλλά δεν καίω...stathis2b_ έγραψε:Τον/την Shim Shady ρώταafn έγραψε:Α μάλιστα... Γιατί?![]()
-
Slim_Shady
- stathis2b_
Δεν έχουμε αλλη νεα κυκλοφορία; 
-
Chronisgreek
Μιλώντας στο tlife, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος αποκάλυψε πως έχει επαφές με την Μαλού Κυριακοπούλου, και μάλιστα θα τραγουδήσουν μαζί στον πρώτο του δίσκο.! "Συνεργάζομαι με τη Μαλού. Λέμε μαζί ένα τραγούδι στον πρώτο μου δίσκο, ενώ έχω γράψει και μερικά τραγούδια για να τα προτείνει για τον δικό της πρώτο δίσκο.
anamenei k aytos o kahmenos gia ton 1o tou disko..na doume pote 8a bgei k pote ths malous..
anamenei k aytos o kahmenos gia ton 1o tou disko..na doume pote 8a bgei k pote ths malous..
- stathis2b_
Και οι δύο είναι στην Universal;Chronisgreek έγραψε:Μιλώντας στο tlife, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος αποκάλυψε πως έχει επαφές με την Μαλού Κυριακοπούλου, και μάλιστα θα τραγουδήσουν μαζί στον πρώτο του δίσκο.! "Συνεργάζομαι με τη Μαλού. Λέμε μαζί ένα τραγούδι στον πρώτο μου δίσκο, ενώ έχω γράψει και μερικά τραγούδια για να τα προτείνει για τον δικό της πρώτο δίσκο.
-
Chronisgreek
nomizw nai
ayto einai tsifteteli!!!!!!!!Chronisgreek έγραψε: