Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

johnytzitzi έγραψε:
panosif έγραψε:Με την Ελεάνα χλωμό γιατί ξεκινάει εμφανίσεις με τον Αντύπα στην Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα.
Spoiler:
Εικόνα
Επίσης η Λένα Παπαδοπούλου ξεκίνησε τώρα εμφανίσεις στην Αθήνα.Λίγο δύσκολο και με αυτή λοιπόν.
Θα προτιμούσα την Λένα πάντως.Είχαν ξανασυνεργαστεί και στην Ιερά Οδό τη σεζόν 1999-2000. :thumbup:
Κι εγώ προτιμώ την Λένα πολύ περισσότερο, πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Ήταν εκτός από την Ιερά Οδό και στην Θεσσαλονίκη το 2002 στην Πύλη Αξιού παρέα.

Στην αφίσα με την Ελεάννα βλέπω ότι λέει για 6 εμφανίσεις άρα τελειώνουν πριν το Πάσχα. Αν και θυμάμαι πέρσι του αυτοπροτάθηκε όταν αποχώρησε η Δέσποινα και εκείνος δεν θέλησε να την πάρει στο σχήμα (πριν κλείσει με Μπέλα Μέρη και Goin' Through). Ήμουν μπροστά στο τηλεφώνημα χιχι. :biggrin:
Που την θυμηθήκατε την Ελεάννα;; Κάτι διαφορετικό δεν υπάρχει; Β' κατηγορίας λαϊκό σε γυναίκα παίζει μόνο;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:
panosif έγραψε:Με την Ελεάνα χλωμό γιατί ξεκινάει εμφανίσεις με τον Αντύπα στην Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα.
Spoiler:
Εικόνα
Επίσης η Λένα Παπαδοπούλου ξεκίνησε τώρα εμφανίσεις στην Αθήνα.Λίγο δύσκολο και με αυτή λοιπόν.
Θα προτιμούσα την Λένα πάντως.Είχαν ξανασυνεργαστεί και στην Ιερά Οδό τη σεζόν 1999-2000. :thumbup:
Κι εγώ προτιμώ την Λένα πολύ περισσότερο, πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Ήταν εκτός από την Ιερά Οδό και στην Θεσσαλονίκη το 2002 στην Πύλη Αξιού παρέα.

Στην αφίσα με την Ελεάννα βλέπω ότι λέει για 6 εμφανίσεις άρα τελειώνουν πριν το Πάσχα. Αν και θυμάμαι πέρσι του αυτοπροτάθηκε όταν αποχώρησε η Δέσποινα και εκείνος δεν θέλησε να την πάρει στο σχήμα (πριν κλείσει με Μπέλα Μέρη και Goin' Through). Ήμουν μπροστά στο τηλεφώνημα χιχι. :biggrin:
Που την θυμηθήκατε την Ελεάννα;; Κάτι διαφορετικό δεν υπάρχει; Β' κατηγορίας λαϊκό σε γυναίκα παίζει μόνο;
Στο Εναστρον τότε (που το γέμιζε για πλάκα μόνος του ο Νότης και όχι δύο μέρες την εβδομάδα όπως τώρα) είχε καλή παρουσία η Ελεάνα. Θυμάμαι το σοκολατί χρώμα που είχε πάρει από το πολύ σολάριουμ και νόμιζες ότι έβγαινε η Beyonce. :lol: :lol: :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τότε νομίζω έβγαζε κανα τραγουδάκι όμως!! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Kατα τα άλλα η Cobalt ότι θυμάται χαίρεται, ποστάροντας το "Δεν Υπάρχεις" και το "Ελληνας" στην σελίδα της στο Facebook. :tourta:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Τι να πει κανείς...Όχι ότι γίενεται κάποια ουσιαστική προώθηση με ένα ποστάρισμα αλλά αφού το κάναν ας έβαζαν κάποιο καινούργιο έλεος...Για το single φτάσαμε πάλι στο ίδιο σημείο έκλεισε 2μήνο ας αποφασίσουν αν δε τραβάει επόμενο αλλιώς ας το στηρίξουν να ανέβει έστω και τώρα...Ξεχνίεται σιγά σιγά και το τέρμα το ράδιο πάλι το δώσε ένα τέλος θα παίζει :fryingpan:
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Γιατί σε ποιον τραγουδιστή και απο ποια εταιρεία βλέπετε προώθηση; Δεν υπάρχουν λεφτά κι ο καθένας ο,τι καταφέρει μόνος του πια. Στο ραδιόφωνο που ακούω διάφορους σταθμούς,βάζουν πολύ αραιά τραγούδια του Νότη αλλά το ίδιο συμβαίνει και με άλλους που τους έχουν εξαφανίσει..ενδεικτικά αναφέρω τους Νταλάρα,Τερζή για να μη μιλήσω για τους πιο παλιούς (Καζαντζίδη,Διονυσίου)..Άρα..μην το ψάχνετε..σκουπιδαριό μόνο!
Εχω μια περιέργεια για τις αριθμητικές πωλήσεις του ´Μαζί´..αξίζει πραγματικά ο δίσκος..το λέω συνέχεια!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

H Cobalt προσφατα έχασε από τις τάξεις της και τον Βέρτη οπότε είπε να το ρίξει σε ρετρό Νότη. :tomato:
bebest

Πως δεν ύπαρχε ρε παιδιά προώθηση δηλαδή ο Παντελίδης ο Κιαμος και ο Τσαλίκης κατάφεραν μόνοι τους τόσο καλά και ξετρελάναν τους παραγωγούς και τους παίζουν όλη μέρα?? Και αυτο που λες με τους παλιούς σχετικό είναι και ο Μαζωνάκης και ο Ρέμος έχουν κλείσει 20ετία αλλά μια χαρά προωθούνται ακόμα και τα μέτρια τραγούδια τους..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eδώ μέχρι και την Βανδή και τον Πλούταρχο ξέθαψαν και τους λιώνουν καθημερινά. Ο Σταν και η Παολα παιζουν επισης αρκετα.

Υ.Γ.: Για το Πεγκυ-Μακρόπουλος βγήκαν και η ημερομηνία (17/04) και οι αφίσες. Πολύ βιασύνη διακρίνω από Λύρα. Tόσο πολύ που βγάλανε και τόσο χάλια αφίσα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Υ.Γ.: Για το Πεγκυ-Μακρόπουλος βγήκαν και η ημερομηνία (17/04) και οι αφίσες. Πολύ βιασύνη διακρίνω από Λύρα. Tόσο πολύ που βγάλανε και τόσο χάλια αφίσα.
Εικόνα
Θα συμφωνήσω απόλυτα! Κατ' αρχήν δεν είναι λίγο αντιδεοντολογικό όταν είσαι σε άλλο σχήμα να αρχίσεις να προμοτάρεις το επόμενο; Επίσης αυτό το Vogue τι είναι; Επίσης για την ιστορία υποτίθεται αριστερά μπαίνει το μεγάλο όνομα του σχήματος, μάλλον γι αυτό χαίρεται ο Λύρας.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

filcollins έγραψε:Γιατί σε ποιον τραγουδιστή και απο ποια εταιρεία βλέπετε προώθηση; Δεν υπάρχουν λεφτά κι ο καθένας ο,τι καταφέρει μόνος του πια. Στο ραδιόφωνο που ακούω διάφορους σταθμούς,βάζουν πολύ αραιά τραγούδια του Νότη αλλά το ίδιο συμβαίνει και με άλλους που τους έχουν εξαφανίσει..ενδεικτικά αναφέρω τους Νταλάρα,Τερζή για να μη μιλήσω για τους πιο παλιούς (Καζαντζίδη,Διονυσίου)..Άρα..μην το ψάχνετε..σκουπιδαριό μόνο!
Εχω μια περιέργεια για τις αριθμητικές πωλήσεις του ´Μαζί´..αξίζει πραγματικά ο δίσκος..το λέω συνέχεια!
Εντάξει μην το πας και στο άλλο άκρο. Υπάρχουν συγκεκριμένοι τραγουδιστές που παίζουν αυτή την περίοδο και τους βλέπεις παντού, τους γλείφουν και τα παπαγαλάκια κλπ. Ο Νότης δεν παίζει γιατί δεν βγάζει αυτήν την ελαφρολαικοποπ μουσική που κυριαρχεί πλέον στα ραδιόφωνα. Βέβαια είναι και θέμα τραγουδιστή, τι κάνει ο ίδιος, πχ. ο Πλούταρχος έβγαλε δίσκο κι έκανε τόσες συνεντεύξεις, τραγούδησε live σε εκπομπές, ότι δίνεις παίρνεις σ' αυτή τη δουλειά. Θα ήταν περίεργο να έπαιζε ο Νότης όταν είναι τόσο έντονα κατά των ΜΜΕ.
bebest

Scorpion86 έγραψε:Eδώ μέχρι και την Βανδή και τον Πλούταρχο ξέθαψαν και τους λιώνουν καθημερινά. Ο Σταν και η Παολα παιζουν επισης αρκετα.

Υ.Γ.: Για το Πεγκυ-Μακρόπουλος βγήκαν και η ημερομηνία (17/04) και οι αφίσες. Πολύ βιασύνη διακρίνω από Λύρα. Tόσο πολύ που βγάλανε και τόσο χάλια αφίσα.
Εικόνα
Aκριβώς ο Πλούταρχος που δεν εμφανίζεται ούτε σε μαγαζί παρά μόνο σε κανά καλοκαιρινό και αν και πάντα 2-3 κομμάτια από το δίσκο του τα παίζουν..Τι να πει κανείς ελπίζω μη χαθεί και άλλος χρόνος πριν ανέβει Θεσσαλον'ικη και με αφορμή το τέλος στο φωτάεριο να γίνει η απονομή ή κάποια συνέντευξη και παράλληλα τα μέσα που θα τη μεταδώσουν να αρχίσουν να προωθούν το κομμάτι...
ΥΓ: H Πέγκυ εξαργύρωσε τη καλή χρονιά με τον Νότη και αμέσως πρώτο όνομα σε δυνατό σχήμα, για αυτό μάλλον βιάζεται θέλει να πάει καλά το σχήμα που θα ηγηθεί γιατί ξέρει καλά πως τώρα η επιτυχία της ωφείλεται κυρίως αλλού..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τελικα ξερει κανει ποιος εκανε την σκηνοθεσια στο κλιπ "Ελληνας" ?
Ποτε δεν καταφερα να μαθω. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Τελικα ξερει κανει ποιος εκανε την σκηνοθεσια στο κλιπ "Ελληνας" ?
Ποτε δεν καταφερα να μαθω. :biggrin:
Χωράφια, ελιές...λογικά Ρίγος. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δεν νομιζω να ειναι αυτος, μετα απο ενα χρονο ειχε αρχισει να συνεργαζεται με αυτον.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Νομίζω ότι πρέπει να ήταν ο Τζιράκης.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Κατάφερε να το κάνει σουξέ και το "Τέρμα το ράδιο"...
Μπράβο του!!!

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πάντως, η Ελεάνα Παπαϊωάννου με την οποία μίλησα, μου είπε ότι ακόμα δεν έχει συζητήσει με Νότη αλλά το άφησε ανοικτό να γίνει η συνεργασία στην Θεσσαλονίκη. Γενικότερα, ο Νότης δεν βιάζεται και θα συζητήσει με καλλιτέχνες που θα μπορέσουν να πλαισιώσουν το σχήμα, μόλις ολοκληρωθεί εκείνο στο Φωταέριο (στις 4/4). Ισως δούμε και...μεγάλες επιστροφές! :wink:
bebest

Eίναι σίγουρο ότι κλείνει 4/4?? Είναι το τελευταίο πριν τ πάσχα και νομίζω μόνο το teatro και αν ισχυει το φωταέριο θα κλείσουν τόσο αργά.. 28 κλείνει και το έναστρον που άντεξε με ενέσεις (νομίζω πλέον μόνο Σάβατα)..O Kιάμος το παει σερί μέχρι το καλοκαίρι νομίζω.. Αυτά για τους διάφοτους καλοθελητές.. Όταν λες επιστροφές scorpion?? έμενα μια μου έρχεται στο μυαλό που έχει ξανασυνεργαστεί και αποτελεί καλή επιλογή...Γαρμπή
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Όταν λες επιστροφές scorpion?? έμενα μια μου έρχεται στο μυαλό που έχει ξανασυνεργαστεί και αποτελεί καλή επιλογή...Γαρμπή
Λες να κάνει τόσο δυνατή συνεργασία στην Θεσσαλονίκη? Με Γαρμπή? Οταν λέω μεγάλες επιστροφές εννοώ ανθρώπους με τους οποίους τον σύνδεει μεγάλο παρελθόν. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε. :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση