Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Με μπέρδεψες τώρα πήγε αλλού το μιαλό μου σε συνεργάτες δημιουργούς :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Πάντως, η Ελεάνα Παπαϊωάννου με την οποία μίλησα, μου είπε ότι ακόμα δεν έχει συζητήσει με Νότη αλλά το άφησε ανοικτό να γίνει η συνεργασία στην Θεσσαλονίκη. Γενικότερα, ο Νότης δεν βιάζεται και θα συζητήσει με καλλιτέχνες που θα μπορέσουν να πλαισιώσουν το σχήμα, μόλις ολοκληρωθεί εκείνο στο Φωταέριο (στις 4/4). Ισως δούμε και...μεγάλες επιστροφές! :wink:
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί συντηρείται από κάποιους το όνομα της Ελεάνας ενώ δεν προκύπτει από πουθενά και ούτε υφίσταται τα τελευταία χρόνια στο χώρο. Όσο για τις επιστροφές μάλλον αναφέρεσαι στον Βασίλη Δήμα..υποθέτω.. :biggrin:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

jdarmody έγραψε: Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί συντηρείται από κάποιους το όνομα της Ελεάνας ενώ δεν προκύπτει από πουθενά και ούτε υφίσταται τα τελευταία χρόνια στο χώρο.
Ισως γιατι της εγραψε τραγουδια ο Μουκιδης.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε: Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί συντηρείται από κάποιους το όνομα της Ελεάνας ενώ δεν προκύπτει από πουθενά και ούτε υφίσταται τα τελευταία χρόνια στο χώρο.
Ισως γιατι της εγραψε τραγουδια ο Μουκιδης.
Α επανέρχεται; Σας είπα πιο πιθανή είναι η Καλλή που πήγε Cobalt και της έγραψαν ο Μπρακούλιας με τον Βαξεβανέλη. :lol:
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

Με καμμια Γιαγκουση τον κοβω να ανεβαινει
και αυτη Cobalt δεν ειναι ?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ναι στην Cobalt ειναι και νομιζω οτι εχει δεσμο με τον Κονταρατο.
jdarmody έγραψε:. Όσο για τις επιστροφές μάλλον αναφέρεσαι στον Βασίλη Δήμα..υποθέτω.. :biggrin:
Ο Δημας θα είναι με τον Αντυπα και την Παπαϊωάννου
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε:Ναι στην Cobalt ειναι και νομιζω οτι εχει δεσμο με τον Κονταρατο.
jdarmody έγραψε:. Όσο για τις επιστροφές μάλλον αναφέρεσαι στον Βασίλη Δήμα..υποθέτω.. :biggrin:
Ο Δημας θα είναι με τον Αντυπα και την Παπαϊωάννου
Το σχήμα με τον Αντύπα έχει διάρκεια 3 διήμερα, οπότε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε για την Παπαϊωάνου ούτε για τον Δήμα. Με την Γιαγκούση έχει άριστες σχέσεις, αλλά δεν το νομίζω...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εγώ εάν ήμουν Νότης θα σταμάταγα τώρα το σχήμα στο Φωταέριο, αφού βιάζεται τόσο πολύ η Πέγκυ και ο Λύρας για την Θεσσαλονίκη. Ε μα δεν είναι δυνατόν ένα μήνα πριν το φινάλε να προμοτάρεις το επόμενο σχήμα. Σεβάσου τον άλλον. Και σιγά καλέ, με τον Μακρόπουλο θα συνεργαστείς, δεν θα συνεργαστείς και με τον...Μαζωνάκη.
bebest

M δημιουργούμε και εμείς θέματα ρε παιδιά...Το σχήμα έχει 2-3 διήμερα ακόμα το sold out εξασφαλεισμένα οπότε καλά κάνει για μένα και κοιτάει σιγά σιγά την επόμενη δουλεία της..Ήδη το single της το νέο παίζει και πό την άλλη ο Νότης ούτε σχήμα κλείνει ούτε φυσικά όταν κλείσει θα το προωθήσει ενώ έχει ένα single που πάει άκλαυτο και δεν φροντίζει κανείς να το προωθήσει σε κάποιο σταθμό..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εγώ συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει να διαφημίζει τραγουδιστής σχήμα ενώ βρίσκεται ακόμα σε άλλο. Ο Λύρας προφανώς και θέλει την Πέγκυ πρώτο όνομα και κάνει τη δουλειά του, μετά από ένα σχήμα με ξεκάθαρο κυρίαρχο όπως ήταν αναμενόμενο τον Νότη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν θα βρεθούν απέναντι στη Θεσσαλονίκη ή θα πάει προς Μάιο ο Νότης.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Εγώ συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει να διαφημίζει τραγουδιστής σχήμα ενώ βρίσκεται ακόμα σε άλλο. Ο Λύρας προφανώς και θέλει την Πέγκυ πρώτο όνομα και κάνει τη δουλειά του, μετά από ένα σχήμα με ξεκάθαρο κυρίαρχο όπως ήταν αναμενόμενο τον Νότη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν θα βρεθούν απέναντι στη Θεσσαλονίκη ή θα πάει προς Μάιο ο Νότης.
Παντως, με τα τωρινα δεδομενα θα ξεκινησουν ιδια ημερομηνια, 17 Απριλιου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

28 Μαρτίου το φινάλε στο Φωταέριο.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Το αυτοαποκαλούμενο "επίσημο" fan club δεν θα το γράψει για τη λήξη των εμφανίσεων;;;
Ααα ξέχασα έχουν τα clubακια της Κρήτης να προμοτάρουν, το ψωμάκι να βγαίνει χαχα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Το αυτοαποκαλούμενο "επίσημο" fan club δεν θα το γράψει για τη λήξη των εμφανίσεων;;;
Ααα ξέχασα έχουν τα clubακια της Κρήτης να προμοτάρουν, το ψωμάκι να βγαίνει χαχα.
Το "αυτοαποκαλούμενο" είναι λάθος σαν χαρακτηρισμός, από την στιγμή που είναι επίσημα αναγνωρισμένο από τον ίδιο τον Νότη. Αυτοαποκαλούμενη "επίσημη" σελιδα είναι για παράδειγμα αυτή που διαφημίζει κατά καιρούς μεζεδοπωλεία, ρούχα, παπούτσια και σε καθημερινή βάση δημοσιεύει ένα σωρό άσχετες ειδήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με Νότη.
bebest

Mόνο η μια σελίδα έχει σχετικά καλή ενημέρωση στο fb αν και κατά καιρούς έχουν βιαστεί να ανακοινώσουν ειδήσεις και έπεσαν σε γκάφες...Λογικά μετά την τελευταία εμφάνιση περιμένω κάπου θα μιλήσει, να μας πει για τα μελλοντικά σχέδια...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:Το αυτοαποκαλούμενο "επίσημο" fan club δεν θα το γράψει για τη λήξη των εμφανίσεων;;;
Το "αυτοαποκαλούμενο" είναι λάθος σαν χαρακτηρισμός, από την στιγμή που είναι επίσημα αναγνωρισμένο από τον ίδιο τον Νότη. Αυτοαποκαλούμενη "επίσημη" σελιδα είναι για παράδειγμα αυτή που διαφημίζει κατά καιρούς μεζεδοπωλεία, ρούχα, παπούτσια και σε καθημερινή βάση δημοσιεύει ένα σωρό άσχετες ειδήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με Νότη.
Έλα ρε συ Scorpion σιγά μην ασχολήθηκε ο Νότης ας πούμε για να αναγνωρίσει. Παιδιά που τον ακολουθούν χρόνια το διαχειρίζονται και το μόνο που κάνουν είναι νοτικές βραδιές για το χαρτζιλίκι. Ουσιαστικά η ''άδεια'' που πήραν είναι να μπορούν να εκμεταλλεύονται το όνομα Νότης Σφακιανάκης. Είδες ποτέ καμιά αποκλειστική είδηση; Κάτι ιδιαίτερο; Μια fan page μπορεί να δημοσιεύει ότι θέλει εφόσον δεν αυτοκηρύσσεται επίσημη σελίδα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Έλα ρε συ Scorpion σιγά μην ασχολήθηκε ο Νότης ας πούμε για να αναγνωρίσει. Παιδιά που τον ακολουθούν χρόνια το διαχειρίζονται και το μόνο που κάνουν είναι νοτικές βραδιές για το χαρτζιλίκι. Ουσιαστικά η ''άδεια'' που πήραν είναι να μπορούν να εκμεταλλεύονται το όνομα Νότης Σφακιανάκης. Είδες ποτέ καμιά αποκλειστική είδηση; Κάτι ιδιαίτερο; Μια fan page μπορεί να δημοσιεύει ότι θέλει εφόσον δεν αυτοκηρύσσεται επίσημη σελίδα.
Οι βραδιές που διοργανώνουν έχουν και τιμώμενα πρόσωπα τις περισσότερες φορές, ανθρωπους που είναι χρόνια συνεργάτες του Νότη. Επίσης, έχουν από τον Νότη ένα αριθμό προσκλήσεων κάθε φορά, σε κάθε εκδήλωση του Νότη, τελευταίο παράδειγμα η παρουσίαση δίσκου "Μαζί" κ.α. Τυπώνουν μπλουζάκια με το όνομα του καλλιτέχνη και διάφορα άλλα τα οποία έπρεπε να πάρουν την άδεια του Νοτη για να το κάνουν. Δηλαδή, τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένα fan club για να χαρακτηριστεί επίσημα αναγνωρισμένο? Δεν είναι απλά κάποιοι φανς που έτυχε να βρεθουν στο μαγαζί του. Γιατί βλέπουμε και το άλλο τραγικό, σελίδες να βάζουν το official page διπλα από το Νότης μπας και πάρουν κάνα λαικ παραπάνω. Αν και οι Νοτικοί λίγο πολύ ξέρουν τι ρόλο βαράνε οι κάθε σελίδες και ποιο είναι το παρελθόν τους.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ποιό είναι τελικά το επίσημο το notis.gr ή το notissfakianakis.eu; Το δεύτερο πάντως είναι της πλάκας σε όλα τα επίπεδα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο fb περισσότερα μέλη έχει αυτή η σελίδα ->https://www.facebook.com/NotisSfakianakispage

Το έχω πει και παλιότερα, δεν έπρεπε να κλέισει το φορούμ του notis.gr...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Κι εγώ είχα κερδίσει πρόσκληση από το notis.gr(του facebook πλέον) για την παρουσίαση των "16 αυτοτελών ιστοριών" στο Sierra, στην γιορτή για τα 25 Χρόνια (7/12/2010) που είχε γίνει στην Ιερά Θέα και τους είχαν δώσει όλο τον πρώτο εξώστη κι είμασταν όλο το fan club, όπως και τα προηγούμενα χρόνια σε Λίμνη Βουλιαγμένης, Kama Supa αντίστοιχες εκδηλώσεις. Τοιυς έδωσε ο Νότης 4 συνεντευξείς. Οργάνωσαν και στελέχωσαν 2 video-clips με μέλη της κοινότητας. Έβαλαν πούλμαν και πήγαμε Πάτρα το 2005 μέσα σε ένα σκηνικό γεματο με φωτοβολίδες έγινε η συναυλία σε πανηγυρικό κλίμα!!!
Ωραίες αναμνήσεις που τώρα αντίστοιχες οι "αυτοαποκαλούμενοι επίσημοι" επαναλαμβάνω δεν έχουν πραγματοποιήσει...
Το μόνο θετικό η συνέντευξη στην Φανή Δρακοπούλου θα έλεγα, όπως και η εκδήλωση για Γιατρα και Χρυσοβέργη.
Στην Τζοβόλου που έδωσαν πλακέτα που εγραφε "για την προσφορά στην ελληνική δισκογραφία" είναι αστείο γιατί η κοπέλα μπορεί να είναι καλή και να έγραψε μια κομματάρα στον Νότη αλλά μόνο αυτό, σε όσους άλλους δίνει δεν τους ξέρει κανείς.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μεταξύ μας ότι και να κάνουν σαν το notis.gr δεν πρόκειται να γίνουν. Και μόνο που υπήρχε το forum και μπορούσες να συζητήσεις και να ακούσεις και διαφορετικές γνώμες ήταν αρκετό. Το να λέμε ο Νότης είναι θεός και όλα τα κάνει τέλεια, τα λέμε στις νοτικές βραδιές δε σε κάνει φαν κλαμπ. Γι' αυτό και δεν έχει και δυναμική άλλωστε η συγκεκριμένη σελίδα. Επίσης ούτε στα live βλέπω να ετοιμάζουν κάτι ειδικά σε πρεμιέρες κλπ.
Απάντηση