Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
To notis.gr εβγαλε τα ματια του μονο του, με την κακοδιαχειριση του φορουμ του. Δυο φορες υπεπεσαν στον Νοτη γραφομενα που δεν ειχαν ελεγχθει απο τους διαχειριστες και ηταν αρκετα για να τους δειξει την πορτα...βγαζοντας τους απο φαν κλαμπ και τωρα το μονο που τους εχει απομεινει προικα ειναι μια σελιδα στο φεισμπουκ που "αυτοαποκαλειται" (εδω ταιριαζει η λεξη) επισημη. Οντως εκαναν καλη δουλεια και σε σχεση με τους σημερινους ηταν πιο αμεσοι στην ενημερωση τους, αλλα λιγοτερο προσεκτικοι, ισως και λογω αυτης της βιασυνης στην ενημερωση. Αυτο τους στοιχισε κιολας...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Εγώ δεν λέω ότι ειναι το notis.gr επίσημο και όχι το eu. Δεν αναγνωρίζω κανένα ως official. Όποιο προσφέρει στην καλή προβολή του Νότη και όχι τη δική τους εχει σημασία.
Απλά παραθέτω τις ενέργειες των μεν με τους δεν.
Και πιστεύω ότι αν υπήρχε forum όπως παλιά με τα social media να κυριαρχούν, δεν θα είχε την παλιά του απήχηση.
Απλά παραθέτω τις ενέργειες των μεν με τους δεν.
Και πιστεύω ότι αν υπήρχε forum όπως παλιά με τα social media να κυριαρχούν, δεν θα είχε την παλιά του απήχηση.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Tο πιο τραγικό είναι ότι πλέον το πιο πολύ κοινό έχει μια σελίδα ένα που διαφημιζει απο ρούχα μέχρι μεζεδοπωλεία...Οι άλλες (notis.gr κλπ) έχουν μια σχετική ενημέρωση αλλά και πάλι καμια επαφή με αυτό που γνωρίζαμε από το foroum που γίνονταν ωραία ανταλλαγή απόψεων και σχολίαζοταν και αρνητικά κάποια πράγματα...Φτάσαμε περισσότερες συζητήσεις να γίνοται πλέον εδώ...
- SFAKattack10
Καλα εγω αυτο το μουφα γκρουπ που διαφημιζει ολα τα ασχετα εκτος απο Σφακιανακη ουτε που το ηξερα.
- Scorpion86
Aυτό το γκρουπ που διαφημίζει ρούχα, μεζεδοπωλεία και ποστάρει όλη μέρα άσχετες ειδήσεις και πετάει που και που κανένα Νότη (συνήθως τα ίδια και τα ίδια τραγούδια), έχει 179.000 μελη και το διαχειρίζονται άτομα που ούτε φαν του Νότη δεν είναι. Την αγόρασαν την σελίδα έναντι 5.000 ευρώ από τους 5 διαχειριστές (Νοτικούς) που την είχαν πριν. Είναι μία συγκεκριμένη ομάδα που δεν ξέρω που βρίσκουν τόσο χρήμα, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αγοράσει τις μισές από τις σελίδες που εμφανίζονται με την ένδειξη "επίσημη" και εάν προσέξετε όλες οι σελίδες ποστάρουν τα ίδια από το ίδιο σαιτ. Για παράδειγμα η συγκεκριμένη ομάδα με την ίδια διαδικασία χρημάτων έχει αγοράσει μία σελίδα της Χάρις Αλεξίου που έχει 140.000 μέλη, μία σελίδα της σειράς "Δεκα Λεπτα Κυρηγμα" και πολλές πολλές άλλες. Και ποστάρουν κάθε μέρα τα ίδια πράγματα απ' όλες τις σελίδες. Πραγματικά κατάντια...
- Scorpion86
Oριστικά από 17 Απριλίου στην Πύλη Αξιού...
- Scorpion86
H στελέχωση του σχήματος είναι το μόνο που παραμένει σε εκκρεμότητα.jdarmody έγραψε:Με ποιον ξέρουμε;
Να υποθέσω το σενάριο για απονομή στο Φωταέριο δεν παίζει πια έτσι;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Σίγουρα δεν θα πραγματοποιηθεί απονομή στο Φωταέριο.
- Scorpion86
Η αρχική σκέψη ήταν να γίνει στο Φωταέριο η απονομή live. Μάλιστα, σκέφτονταν να το συνδυάσουν με το φινάλε του σχήματος. Αυτή ήταν μία σκέψη. Μία άλλη ήταν να γίνει στην Πύλη Αξιού. Τελευταίο που ακούστηκε ήταν να γίνει στην Αθήνα, στον χώρο που έγινε και η παρουσίαση του δίσκου. Θα δείξει...
-
Η Πύλη Αξιού είχε μετατραπεί τον χειμώνα σε "Iron Fighting Challenge κάτι" που είναι ένα κλουβί και παίζουν kick-boxing και ταυτόχρονα κάποιος τραγουδάει. Νομίζω είχαν παει οι Goin Through σε κάτι τέτοιο.
Το ξαναπροσαρμόσαν σε κέντρο διασκέδασης;
Το ξαναπροσαρμόσαν σε κέντρο διασκέδασης;
- Scorpion86
Mαζί με το Odeon είναι τα μεγαλύτερα μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη, αν δεν κάνω λάθος. Εύκολα τροποποιούνται για τετοιου είδους event, όμως δεν παύουν να είναι νυχτερινα κέντρα.
Έτσι ακριβώς. Εξάλλου πρόκειται για μεγάλο μαγαζί που δεν δουλεύει μέχρι την περίοδο που ανεβαίνουν τα σχήματα από Αθήνα.
- Scorpion86
Κέρδισε ποντους η Λενα Παπαδοπούλου...
- SFAKattack10
Αυτη υφισταται τα τελευταια χρονια στο χωρο?jdarmody έγραψε:H καλύτερη επιλογή

Υπό την έννοια ότι έχει κοινό στη Θεσσαλονικη το λέω. Νομιζω εξάλλου ειναι δεδομένο οτι θα παρει καποια που δεν θα πολυυφίσταται στο χώρο..
- SFAKattack10
Ενταξει το χουμε πει οτι δεν χρειαζεται και κανενα μεγαλο ονομα για την θεσσαλονικη.
- fylakas_aggelos