Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Tίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξεκινά 17 Απριλίου στην Πυλη Αξιου.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εντάξει είναι κι αυτό που το έχετε δεδομένο ότι θα γεμίζει τόσο άνετα ενα μαγαζί 2000 περίπου ατόμων..SFAKattack10 έγραψε:Ενταξει το χουμε πει οτι δεν χρειαζεται και κανενα μεγαλο ονομα για την θεσσαλονικη.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
3.000 χωραει η Πυλη. Λιγο παραπανω το Οντεον.jdarmody έγραψε:Εντάξει είναι κι αυτό που το έχετε δεδομένο ότι θα γεμίζει τόσο άνετα ενα μαγαζί 2000 περίπου ατόμων..SFAKattack10 έγραψε:Ενταξει το χουμε πει οτι δεν χρειαζεται και κανενα μεγαλο ονομα για την θεσσαλονικη.
- SFAKattack10
Γιατι οχι?jdarmody έγραψε: Εντάξει είναι κι αυτό που το έχετε δεδομένο ότι θα γεμίζει τόσο άνετα ενα μαγαζί 2000 περίπου ατόμων..

ΓΙα Θεσσαλονίκη δλδ που είναι πόλη με 1 εκ. κατοικους,και σε μαγαζί που χωράει 3000 δε θέλει όνομα...ενω για Αθήνα με 5 εκ. κατοικους και σε πολύ μικροτερο μαγαζί γιατί ήθελε;;Η το γεμίζει μόνος παντού η οχι..προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου που έρχεται συνέχεια με δεύτερο τρίτα πανω
Ακριβώς. Εξάλλου πάντα ο κόσμος θα θέλει κάτι διαφορετικό και οι συνεργασίες ομολογουμένως φέρνουν και κόσμο που δεν θα πήγαινε ενδεχομένως μόνο για τον έναν. Επίσης δεν είναι κακό να παρουσιάσει και κάτι διαφορετικό μια φορά και στη Θεσσαλονίκη. Είναι απορίας άξιο γιατί δεν ανεβαίνουν με την Πέγκυ, αλλά επέλεξαν να έρθουν την ίδια περίοδο σε διαφορετικά μαγαζιά. Εν ολίγοις μην παρουσιάζετε τους Θεσσαλονικείς σαν τους ιθαγενείς που θα δουν Νότης και θα τρέξουν. Ανεβαίνει κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια ο Νότης παίζει κι αυτό το ρόλο του, σε συνδυασμό με το ότι φέτος πάει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σουξε από το νέο δίσκο.
- Scorpion86
Τι συγκρίνουμε τώρα. Αλλη δίψα έχει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης (που είναι και πιο γλεντζές) από αυτόν της Αθήνας όταν ξέρει ότι ο Νότης θα έρθει για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων και άλλο της Αθήνας που ξέρει ότι θα είναι όλη την χειμερινή σεζόν. Συν το ότι στην Θεσσαλονίκη δεν ανεβαίνει στάνταρ κάθε χρόνο. Μπορεί δηλαδή να ανεβεί ξανά σε δύο χρόνια. Οπότε λογικό να είναι στο μαγαζί αποκλειστικά κοινό του Νότη και όχι και της Πέγκυς ή και του Καρρά ή και της Πάολα, π.χ. εάν επιδίωκε τέτοιες συνεργασίες.
- SFAKattack10
Γιατι βαζεις μονο το θεμα των κατοικων και δεν μας λες ποσο σχηματα θα ειναι εκεινη την στιγμη στην θεσσαλονικη σε σχεση με αυτα που ηταν στην Αθηνα τον χειμωνα?djibril έγραψε:ΓΙα Θεσσαλονίκη δλδ που είναι πόλη με 1 εκ. κατοικους,και σε μαγαζί που χωράει 3000 δε θέλει όνομα...ενω για Αθήνα με 5 εκ. κατοικους και σε πολύ μικροτερο μαγαζί γιατί ήθελε;;
Διαφορετικο μουσικο κοινο ειναι γιαυτο ισως να θελει την Παπαδοπουλου π.χ. που ειναι πιο λαικη τραγουδιστρια, μην το πας αλλου. Ο κοντος εμας μας εχει για ιθαγενεις γιατι στην θεσσαλονικη κανει διαφορετικα προγραμματα οποτε παει.jdarmody έγραψε: Εν ολίγοις μην παρουσιάζετε τους Θεσσαλονικείς σαν τους ιθαγενείς που θα δουν Νότης και θα τρέξουν.

Συμφωνώ για Λένα. Τους καλοπιάνει στη Θεσσαλονίκη είναι και οι αμαρτίες του παρελθόντος βλέπειςSFAKattack10 έγραψε:Διαφορετικο μουσικο κοινο ειναι γιαυτο ισως να θελει την Παπαδοπουλου π.χ. που ειναι πιο λαικη τραγουδιστρια, μην το πας αλλου. Ο κοντος εμας μας εχει για ιθαγενεις γιατι στην θεσσαλονικη κανει διαφορετικα προγραμματα οποτε παει.

H διαφορά είναι ότι στην Αθήνα πρέπει να βγάλει σεζόν ενώ Θεσσαλονίκη ένα μήνα θα κάτσει.. Επίσης όντως άλλη δίψα να τον δεις όταν ξέρεις ότι θα έχει 4-5 διήμερα όλα και όλα και άλλο όλο τον χειμώνα..Νομίζω δεν θα έχει δεύτερο όνομα τίποτα ιδιαίτερο γιατί θα πάρει προσωπικά το πράγμα θα κάνει προγραμματάρες πάνω όπως πέρυσι με τον ένα ύμνο μετά το άλλο, έλαχιστα κοινωνικά, οπότε όποιος πηγαίνει αυτομάτως θα μετράει αντίστροφα την στιγμή που θα ξαναπάει...
Το να το παρει προσωπικα το πραγμα και να κάνει καλύτερο πρόγραμμα, λέγοντας πιο πολλους ύμνους είναι ανεξαρτητο απο το ποιον θα εχει δίπλα του. Αυτος επιλέγει τι προγραμμα θα κανει. Τωρα όσον αφορα την διψα, νομιζω πως δεν ειναι έτσι ακριβως όπως τα περιγραφετε. Ο Νοτης ανεβαινει συνεχεια τα τελευταια χρονια, ενω φετος δεν ανεβαινει έχοντας στο πλευρο του μια μεγαλη ραδιοφωνικη επιτυχια.Σαφως έχει το κοινό του, αλλα αυτο δε σημαινει πως θα γινονται και ουρες όπως παλια, ουτε πως ειναι εξασφαλισμενο οτι καθε βραδυ θα ναι γεματο το μαγαζι. Καλο θα ταν να ανεβει και μια φορα με ενα πιο προσεγμενο πρόγραμμα. Στο κατω κατω ας ανεβαινε με Ζηνα και ας εκανε 12-14 εμφανισεις και οχι 8.Τα χρονια είναι δύσκολα πλεον, και ο κοσμος όταν αποφασιζει να ξοδεψει χρηματα θελει να βλεπει ένα όσο το δυνατον πιο αρτιο πρόγραμμα.Αμα είναι ετσι με δεδομενο πως ο Νοτης γεμιζει μονος του το μαγαζι στη Θεσσαλονικη, ας ανεβει χωρις κανενα γνωστο ονομα (ουτε καν τυπου Παπαιωαννου ή Παπαδοπουλου).
- Scorpion86
Ανεβαίνει δίχως ραδιοφωνική επιτυχία? Μα ο κόσμος από τον Νότη θέλει να ακούει τραγούδια "ξεχασμένα", ύμνους που έχει καιρό να πει. Σιγά μην ξενερώσει κιόλας εάν δεν ακούσει το "Τέρμα το Ράδιο" ή το "Εγώ" για παράδειγμα. Εδώ πέρσι γέμιζε μόνος του την Πύλη Αξιού και προερχόταν από ΤΡΟΜΕΡΟ -ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ- ΠΟΛΕΜΟ από ΠΑΝΤΟΥ. Σε μία περίοδο όπου δεχόταν πυρά από όλα τα ΜΜΕ, από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο (μέχρι και πολιτικές εφημερίδες τον είχαν στοχοποιήσει), κι από πολλούς "συναδέλφους" του που βρήκαν ευκαιρία να τον κράξουν βγάζοντας απωθημένα που κρατούσαν από παλιά. Από τότε που τους γλένταγε δισκογραφικά, live και γενικότερα σε όλους τους τομείς. Φέτος θα έχει πρόβλημα? Που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στο Φωταέριο και μία περίοδο όπου δεν απασχόλησε σχεδόν καθόλου με τις δηλώσεις του?
Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση αλλά είστε υπερβολικοί. Και εγώ είμαι φανατικος,όμως σε καμια περιπτωση δεν είναι τόσο μεγαλος ο ζήλος στην Θεσσαλονίκη για τον Νότη σε σύγκριση με παλιά για πολλους κ διάφορους λόγους.Και κάτι φισκα και τιγκα δεν ισχύουν στο 100%.Μη τα μεγαλοποιουμε τα πραγματα.Απο Θεσσαλονίκη είμαι και έχω βρεθεί αρκετές φορες σε βραδιά που το μαγαζί δεν ηταν φισκα.
- Scorpion86
Μούφα είναι και οι φωτογραφίες οι περσινες, με τις ουρές μέσα στην βροχή?djibril έγραψε:Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση αλλά είστε υπερβολικοί. Και εγώ είμαι φανατικος,όμως σε καμια περιπτωση δεν είναι τόσο μεγαλος ο ζήλος στην Θεσσαλονίκη για τον Νότη σε σύγκριση με παλιά για πολλους κ διάφορους λόγους.Και κάτι φισκα και τιγκα δεν ισχύουν στο 100%.Μη τα μεγαλοποιουμε τα πραγματα.Απο Θεσσαλονίκη είμαι και έχω βρεθεί αρκετές φορες σε βραδιά που το μαγαζί δεν ηταν φισκα.
- Scorpion86
Ο Νότης Σφακιανάκης από τις 17/04 στην «Πύλη Αξιού»!!!
Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Λένα Παπαδοπούλου, με την οποία έχει συνεργαστεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν. Την σεζόν 1999/00 στην «Ιερά Οδό» και το καλοκαίρι του 2002 στην «Πύλη Αξιού»!
Θεσσαλονίκη ετοιμάσου...

Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater
Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Λένα Παπαδοπούλου, με την οποία έχει συνεργαστεί άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν. Την σεζόν 1999/00 στην «Ιερά Οδό» και το καλοκαίρι του 2002 στην «Πύλη Αξιού»!
Θεσσαλονίκη ετοιμάσου...

Πηγή: https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =1&theater
Μια χαρα ειναι η επιλογη..Βεβαια καλο θα ειναι να ακουνμε και την αποψη των παιδιων απο πανω γιατι αυτοι ειναι οι αμεσα ενδιαφερομενοι..Εγω παντως αν ηξερα οτι θα κανει λιγες εμφανισεις στην Αθηνα πχ σε καλοκαιρινη σεζον θα προτινουσα να ειναι μονος του..Καταλαβιωνω ωστοσο και την επιθυμια καποιοων να τον δουνε με μια δυνατη συνεργασια..
Καλο θα ταν να διαβαζουμε τι γραφει ο άλλος και οχι μονο να λεμε τα δικα μας. Ποιος μιλησε για μουφα;Ουτε καν ξερω σε ποια φωτογραφια αναφερεσαι.Εχεις δλδ φωτο απο όλες τις εμφανισεις του Νοτη στη Θεσσαλονικη τα τελευταια 2 χρονια, και ειναι παντα τα μαγαζια φισκα;; Ειπα ΚΑΠΟΙΑ βραδια δεν ηταν φισκα. Τωρα δεν ηταν φισκα κατα 300, 400 , 500 ατομα δεν μπορω να το υπολογισω και ουτε με ενδιαφερει. Ουτε ειπα πως δεν μπορει ο Νοτης να γεμισει ενα μαγαζι μονος στη Θεσσαλονικη..Αν δεν μπορει ο Αρχοντας τοτε ποιος μπορει;Απλα οπως και να εχει, θα ηταν ιδανικοτερο και πιο καλο για μενα να ερθει πανω με το σχημα που οπως λες και εσυ πηγε φανταστικα στην ΑΘΗΝΑ. Μετα μου λες πως ο κοσμος παει στο μαγαζι για τα ξεχασμενα και επισης συμφωνω. Αλλα ελα που δεν τα λεει παντα αυτα..Δλδ ασχημο θα ταν να ρχοταν με 2-3 καινουρια τραγουδια που να τα ηξερε ο κοσμος;;Ασχημο ειναι οταν λειπει ο Νοτης απο την πιστα να βλεπουμε μια αξιολογη τραγουδιστρια που και επιτυχιες εχει αλλά και καλη φωνη;Που ειναι το παραλογο;;H Λενα έχει καλη φωνη αλλα όπως και να χει, δισκογραφικα είναι εξαφανισμενη.. Μην τα παρουσιαζουμε λοιπον οπως τα θελουμε, και οταν καποιος κανει μια κριτικη να πεφτουμε να τον φαμε...Καλη επιτυχια στο σχημα..Νοτη σε περιμενουμε πως και πως τα καρντασια...
- Scorpion86
Πάντως, κόσμος πέρσι διαμαρτυρόταν που έκανε 7 εμφανίσεις μόνο επειδή δεν έβρισκε τραπέζι. Τώρα εσύ μας λες για 400-500 άτομα λάσκα? Λίγο υπερβολικό. Και το λέει κόσμος που ήταν μέσα.
Ορίστε και η φωτογραφία που δεν είναι από το πρώτο διήμερο της πρεμιέρας, αλλά πιο μετά...

Ορίστε και η φωτογραφία που δεν είναι από το πρώτο διήμερο της πρεμιέρας, αλλά πιο μετά...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Μαρ 22, 2015 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νταξει οκ οτι πεις...Μαλλον δεν καταλαβαινεις ή δε θες να καταλαβεις τι γραφω...Αδιαφορω..Αν θες να τα βλεπεις ολα τέλεια και ιδανικά δικό σου θεμα...
- Scorpion86
Δηλαδή, θα πρέπει μονίμως να γκρινιάζουμε. Ας τα δούμε και μια φορά όλα καλά. Δηλαδή, θα έπρεπε να ανέβει με την Πέγκυ στην Θεσσαλονίκη για να κάνει 8 εμφανίσεις? Εκεί είναι η ένσταση μου. Καμία Πέγκυ δεν έχει ανάγκη. Εκείνη τον έχει και αποδείχτηκε περίτρανα φέτος τον χειμωνα με την κωλοτούμπα της.djibril έγραψε:Νταξει οκ οτι πεις...Μαλλον δεν καταλαβαινεις ή δε θες να καταλαβεις τι γραφω...Αδιαφορω..Αν θες να τα βλεπεις ολα τέλεια και ιδανικά δικό σου θεμα...