Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Γιάννης Πλούταρχος: «δεν ανέχομαι την βλακεία, τον ψεύτη, τον κακόβουλο»
Εικόνα

Για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για εκείνον, με αφορμή τα φορολογικά του και τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή, ξεσπά ο Γιάννης Πλούταρχος!
«Στο παρελθόν ήμουν πιο ανεκτικός και είχα την υπομονή και την αντοχή. Τώρα πλέον δεν μπορώ να δικαιολογώ συνέχεια ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Δεν ανέχομαι τη βλακεία, τον ψεύτη και τον κακόβουλο», αναφέρει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του.
Αναφορικά με τα φορολογικά του, ο Γιάννης επισημαίνει πως είναι σε διαδικασία διευθέτησης και σε λίγο καιρό θα πει περισσότερα στοιχεία, προσθέτοντας πως «ειπώθηκαν υπερβολές και ανακρίβειες».
«Να με κρατήσουν μακριά από πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες… Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό, αλλά, ευτυχώς, ο κόσμος δεν μάσησε», λέει για τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή.
Τέλος, σε ερώτηση για τις κόντρες μεταξύ συναδέλφων του, ο Γιάννης αναφέρει: «δεν υπάρχει απλώς ανθρωποφαγία, άλλα ολόκληρη κρεατομηχανή. Και οι κόντρες αυτές που λες υπήρχαν πάντα.Το να αλληλοκατηγορούνται, όμως, δημόσια οι συνάδελφοι μεταξύ τους το βρίσκω φθηνό, άκομψο και αντισυναδελφικό. Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτό το “τριπάκι”, ούτε σκοπεύω να μπω. Το να βγεις και να στήσεις στον τοίχο έναν συνάδελφο είναι τελείως αντισυναδελφικό».

Πηγή: συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News»
I like people too much or not at all.
stelios

Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν έχω τελματώσει, ούτε αλλάζω δουλειά»

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει εμφανίσεις με τον Μίμη Πλέσσα.
Ο τραγουδιστής και συνθέτης ήθελαν να συνεργαστούν , αλλά δεν ήξεραν πως. Τώρα, που ωρίμασε η σκέψη, αποφάσισαν να εμφανιστούν στην σκηνή του Παλλάς σε μια μουσική παράσταση. «Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες που έχουμε στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, με τεράστιες γνώσεις. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά πράγματα, όσα δεν του έχουν γυρίσει πίσω. Τον θεωρώ έναν «αδικημένο» συνθέτη και τον κατατάσσω στους πέντε μεγαλύτερους που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα», δήλωσε στη real. Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει μεγαλώσει με τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και τώρα πραγματοποιείται ένα από τα όνειρά του. «Τα τραγούδια του Μίμη με πηγαίνουν πίσω στην παιδική μου ηλικία, με τα οποία μεγάλωσα, ονειρεύτηκα, ερωτεύτηκα και πόνεσα. Ένα όνειρό μου ήταν αυτό και ένα άλλο είναι να καταφέρω κάποια στιγμή ν’ αποκτήσω έναν μικρό και ζεστό χώρο όπου θα διασκεδάζω και θα υποδέχομαι τον κόσμο, όπως εγώ θέλω και όχι όπως θέλει ο κάθε επιχειρηματίας. Δεν έχω τελματώσει, ούτε αλλάζω δουλειά. Δεν αλλάζω μονοπάτια στη μουσική, γιατί η μουσική δεν ξέρει από μονοπάτια, δρόμους και πλατείες. Η μουσική υπάρχει παντού, αρκεί να τη χειρίζεσαι με αξιοπρέπεια».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2qTdfE9Qg
stelios

Γιάννης Πλούταρχος: «Αλίμονό μου αν πίστευα ότι τα έχω κάνει όλα»

O Γιάννης Πλούταρχος έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Ωστόσο, παραμένει ήπιων τόνων και θεωρεί πως έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. «Αλίμονό μου αν πίστευα ότι τα έχω κάνει όλα. Πρώτον, αυτό θα ήταν μεγάλο ψέμα και υπερβολή και δεύτερον, θα ήταν απίστευτα εγωιστικό και τρίτον θα ήταν σαν να τελείωνε ο δρόμος, αυτή η διαδρομή. Αν με έχει καλά ο Θεός, πιστεύω πως έχω να κάνω ακόμα πολλά σπουδαία πράγματα. Αρκεί και η φωνή μου να είναι καλά. Σε λίγο καιρό έρχεται ένας πολύ σπουδαίος δίσκος με υπέροχες συνεργασίες. Έχω την αίσθηση πως αυτή τη στιγμή έχω ωριμάσει τόσο ώστε να δώσω διαφορετικά πράγματα στον κόσμο που με ακολουθεί», δήλωσε στη real ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Ξέρω τι θέλω και προχωράω σε αυτή τη διαδρομή μαθαίνοντας συνεχώς πράγματα και διαμορφώνομαι ανάλογα. Εξελίσσομαι».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2qUnscTfP
stelios

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για Πλούταρχο – Πλέσσα! Φωτογραφίες

Εικόνα

Μια μαγική βραδιά στολισμένη με τις μουσικές μελωδίες του Μίμη Πλέσσα και τη μοναδική ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στην πρεμιέρα τους στο Παλλάς.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” για να τους απολαύσουν από κοντά. Ανάμεσά τους ήταν η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μιμή Ντενίση και πολλοί άλλοι.

Εικόνα

Ο Γιάννης Πλούταρχος, καλλιτέχνης με πολλές ξεχωριστές μουσικές συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον σπουδαίο συνθέτη σ’ ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Μία ατέλειωτη σειρά επιτυχίες, που έγιναν κλασσικές και παραμένουν αξιοθαύμαστα σημερινές. Τραγούδια διαχρονικά, από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που μπήκαν κάποτε στη ζωή μας για να παραμείνουν.

Εικόνα

«Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Το Άγαλμα», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Έφυγε η αγάπη μου», «Νύχτωσε» και ένας ακόμη μεγάλος αριθμός από τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Πρετεντέρη, Δημήτρη Χριστοδούλου και άλλων μεγάλων στιχουργών θα γεμίσουν το Παλλάς μόνο για 10 μουσικές παραστάσεις.

Ο Μίμης Πλέσσας στο πιάνο, ένας συνθέτης που δεν χρειάζεται συστάσεις, με τεράστια δισκογραφία, διαρκή παρουσία και πάμπολλες διακρίσεις έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες.

Εικόνα

Ο Γιάννης Πλούταρχος, πλάι του, αγαπημένος τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, γνήσια ερωτική λαϊκή φωνή που μιλά στη καρδιά του κόσμου, με μεγάλες επιτυχίες και πλατινένιους δίσκους, συναντά τον σπουδαίο δημιουργό και ερμηνεύει με νοσταλγική διάθεση μερικά από τα αξέχαστα τραγούδια του.

Μαζί τους επί σκηνής η Φιντέ Κοκσάλ μεγαλωμένη στη Σμύρνη, μόνιμη συνεργάτιδα του Μίμη Πλέσσα τα τελευταία χρόνια.

Δες φωτογραφίες:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

http://www.tlife.gr/Article/news-plouta ... 56820.html
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
stelios

HELLO 15 1 2013
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelios την Πέμ Ιαν 16, 2014 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
stelios

stelios

Τι είπε χτες ο Γιάννης στο mega!!
MEGA TV: ΠΡΩΙΝΟ MOU - web tv , νέα mou

http://www.megatv.com/proinomou/default ... 72275&fb=1
Άβαταρ μέλους
panosif

Συνέντευξη του Γιάννη στο People που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή.
Εικόνα
stelios

Εικόνα
stelios

Βλέπω καλά στο 1.10; :shock:
stelios

Γιάννης Πλούταρχος: «Δεν βάζω κανένα πάθος πάνω από την οικογένεια μου»
Εικόνα
Μπορεί να έχει μία πολύ σημαντική καριέρα στο τραγούδι, αλλά πάντα έδινε προτεραιότητα στην οικογένεια του. Παίζει το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή του Γιάννη Πλούταρχου. «Είναι τόσο όμορφο αυτό που έχω δημιουργήσει, που δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ξεπουλήσω την ίδια μου τη δημιουργία», δήλωσε στο People και συμπλήρωσε.

«Χαλιναγώγησα τα πάθη μου. Αυτό που έχω δημιουργήσει είναι τόσο σπουδαίο, που δεν μπορεί να με επηρεάσει κανένα πάθος και να αντικαταστήσω τα πρόσωπα των παιδιών μου, της γυναίκας μου και όσων αγαπάω, γιατί έχω παλέψει με τόσο κόπο για αυτά. Το κρατάω με νύχια και δόντια και με πολλή αγάπη… Ίσως είναι αυτός ο λόγος που ο κόσμος με αγαπάει».

Και οι… σειρήνες δεν τον επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια; «Αυτό που σου είπα, ότι πολέμησα τα πάθη μου, είναι σημαντικό, γιατί μέσα σε αυτή τη δουλειά έχεις πολλές προκλήσεις και είμαι μια χαρά… αρσενικότατος. Όμως, εκεί βάζεις φρένο και λες “τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και πώς θέλω να ζήσω;”. Ειλικρινά δεν βάζω κανένα πάθος πάνω από αυτό που έχω δημιουργήσει» παραδέχεται.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.
stelios

Τι ωραία φωτογραφία. :007: Πρέπει να είναι super η φωτογράφιση. :smile:
Spoiler:
και είμαι μια χαρά… αρσενικότατος. :fan:
Άβαταρ μέλους
panosif

Πολύ ωραία φωτογραφία όπως και η φωτογράφιση για το Hello. :thumbup:
stelios

Εικόνα
Ωραία και αυτή η φωτογραφία από την πρεμιέρα στο Παλλάς. :biggrin:
stelios

Εικόνα
:007: :007: :007:
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

δεν υπάρχει κανένα βίντεο από το Παλλάς; Έστω κάποια ηχογράφηση...;
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

yakinthos έγραψε:δεν υπάρχει κανένα βίντεο από το Παλλάς; Έστω κάποια ηχογράφηση...;
Έχω βρει ένα βίντεο αλλά είναι από σελίδα κοπέλας fan στο facebook.
Δεν νομίζω πως πρέπει να το βάλω εδώ.Θα στο στείλω σε πμ.
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

stelios έγραψε:
yakinthos έγραψε:δεν υπάρχει κανένα βίντεο από το Παλλάς; Έστω κάποια ηχογράφηση...;
Έχω βρει ένα βίντεο αλλά είναι από σελίδα κοπέλας fan στο facebook.
Δεν νομίζω πως πρέπει να το βάλω εδώ.Θα στο στείλω σε πμ.
Σ' ευχαριστώ κι από δω... Μ' αρέσει πολύ!!!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Απάντηση