Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

yakinthos έγραψε:
stelios έγραψε:
yakinthos έγραψε:δεν υπάρχει κανένα βίντεο από το Παλλάς; Έστω κάποια ηχογράφηση...;
Έχω βρει ένα βίντεο αλλά είναι από σελίδα κοπέλας fan στο facebook.
Δεν νομίζω πως πρέπει να το βάλω εδώ.Θα στο στείλω σε πμ.
Σ' ευχαριστώ κι από δω... Μ' αρέσει πολύ!!!
:thumbup:
I like people too much or not at all.
stelios

Γιάννης Πλούταρχος: H γνωριμία με τη σύζυγό του Μαρία και η ζωή στο σπίτι με πέντε παιδιά

Μπορεί να μετρά πλέον πολλά χρόνια επιτυχίας στο χώρο του τραγουδιού, όμως ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συγκεκριμένες σταθερές και αξίες στη ζωή του. Την οικογένειά του και την σύντροφό του Μαρία. "Είναι τόσο όμορφο αυτό που έχω δημιουργήσει, που δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ξεπουλήσω την ίδια μου τη δημιουργία" δηλώνει με σιγουριά σε συνέντευξή του στο People Greece που κυκλοφορεί.

Κάπως έτσι πιστεύει πως κατάφερει να κρατηθεί μακριά από πειρασμούς: "Χαλιναγώγησα τα πάθη μου. Αυτό που έχω δημιουργήσει είναι τόσο σπουδαίο, που δεν μπορεί να με επηρεάσει κανένα πάθος και να αντικαταστήσω τα πρόσωπα των παιδιών μου, της γυναίκας μου και όσων αγαπάω, γιατί έχω παλέψει με τόσο κόπο για αυτά".

Όταν των ρωτούν πως είναι η ζωή στο σπίτι με πέντε παιδιά απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: Γίνεται χαμός. Η αλήθεια είναι πως μέσα από τα παιδιά μαθαίνω κι εγώ. Μιλάνε τόσο αυθόρμητα, που σου λένε μεγάλες αλήθειες και συνήθως σε αποστομώνουν με τις απαντήσεις που δίνουν!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλά επίσης για την εποχή που γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία και εξηγεί πως από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε ήξερε πως θα έιναι η γυναίκα της ζωής του. "Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί" αναφέρει και αναπολεί τα χρόνια εκείνα που δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα οικονομικά. "Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντου και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο!"

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-5697 ... um=twitter
stelios

johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ο Γιάννης Πλούταρχος στην Oυτρέχτη της Ολλανδίας το Σάββατο 1 Μαρτίου.

Εικόνα
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
stelios

Εικόνα
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Θα βιντεοσκοπηθεί βλέπω. :thumbup:
Nothing lasts forever but the earth and sky
stelios

Άποψη: Εξαιρετικός ο Γιάννης Πλούταρχος στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα!
Εικόνα
Όταν άκουσα για πρώτη φορά τη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με το Μίμη Πλέσσα φέτος στο Παλλάς δεν σας κρύβω πως παραξενεύτηκα.

Αναρωτήθηκα, «άραγε πως έχει σκεφτεί ο Γιάννης Πλούταρχος να παρουσιάσει τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα σε έναν χώρο που δεν τον έχουμε συνηθίσει ως τώρα;;;»!

Έτσι αποφάσισα πως με την πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να τους επισκεφτώ για να δω η ίδια αυτόν τον διαφορετικό αλλά κατά τ’ άλλα ενδιαφέρων συνδυασμό… Αυτό έπραξα λοιπόν χτες το βράδυ και στο τέλος της παράστασης διαπίστωσα πως ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει αυτή τη σεζόν.

Ένα κατάμεστο Παλλάς δεν σταματούσε να χειροκροτά συνέχεια τους πρωταγωνιστές φωνάζοντας “Μπράβο Γιάννο μας”!
Εικόνα
Ένας εξαιρετικός Γιάννης Πλούταρχος στο πλευρό του τεράστιου Μίμη Πλέσσα… άψογα φώτα και ήχος, μελωδικά ακούσματα και η κρυστάλλινη φωνή του Γιάννη Πλούταρχου συντέλεσαν για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ήταν σίγουρα σωστή η απόφαση του δημοφιλούς καλλιτέχνη, η οποία εκτός από μια τεράστια συνεργασία που του προσθέτει στις αποσκευές του, αποδεικνύει πως ένας πραγματικά ταλαντούχος τραγουδιστής μπορεί να ξεχωρίσει σε οποιαδήποτε σκηνή και αν τον συναντήσεις. Όσο για το προσωπικό του Παλλάς, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς είναι από τις πιο ευγενικές και εξυπηρετικές φυσιογνωμίες που συναντάς σε τέτοιους χώρους.

Η τελευταία παράσταση ορίστηκε για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και προτείνω σε όλους όσους δεν έχετε παρακολουθήσει τη σύμπραξη Πλούταρχου – Πλέσσα να το κάνετε ανεπιφύλακτα.
stelios

Γιάννης Πλούταρχος: «Έφτασα ένα βήμα πριν από τον θάνατο»

Για το φοβερό ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του, όταν έπεσε με το αυτοκίνητο μέσα σε ποτάμι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος.
«Δεκατριών χρονών έπεσα με το αυτοκίνητο μέσα σε ένα ποτάμι. Ήταν ξημερώματα της Αγίας Παρασκευής. Πήγαινα τον πατέρα μου στο εργοστάσιο. Επειδή πότιζα τα χωράφια δεν είχα κοιμηθεί επί τέσσερις νύχτες. Πήγα τον πατέρα μου στο διπλανό χωριό να πάρει το λεωφορείο και ενώ γύριζα με έπιασε υπνηλία και έπεσα στο ποτάμι. Μόλις απεγκλωβίστηκα διαπίστωσα ότι είχε διαλυθεί το αυτοκίνητο. Πήγα με τα πόδια στο σπίτι μου, που βρίσκονταν δύο χιλιόμετρα μακριά. Στο δρόμο έκλαιγα και έλεγα «Θεέ μου κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Δε θα μπορούμε να πάμε στις λαϊκές». Το αυτοκίνητο ήταν το μέσο της μόνης πηγής εισοδήματος μας. Φθάνοντας στο σπίτι φώναζα «Μάνα βγες έξω. Έπεσα με το αυτοκίνητο» Τότε μου απάντησε «Δε μ' ενδιαφέρει το αυτοκίνητο. Αρκεί ότι είσαι καλά» Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ήρθε ο πατέρας μου από τη δουλειά και μου είπε «Θα βάλουμε γραμμάτια να πάρουμε άλλο». Εγώ αρνιόμουν να μπω μέσα και μου επέμενε «Όχι. Θα το οδηγήσεις εσύ», περιγράφει στο περιοδικό Eγώ και καταλήγει: «Ήταν σοκαριστικό, δεν με ενδιέφερε ότι ουσιαστικά πήγα να πεθάνω, γιατί σκεφτόμουν πώς θα πηγαίναμε τα προϊόντα στην Αθήνα για να βγάλουμε τα προς το ζην».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2rM0ZqGtT
stelios

stelios

Εικόνα
Εικόνα
stelios

Ο Πλούταρχος, η Χρυσή Αυγή και το ΣΔΟΕ!

Για την επίθεση που δέχτηκε όταν σε παλαιότερη συνέντευξη του αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή αλλά και πώς ένιωσε μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Δεν είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής και δε θέλω να είμαι. Εγώ μίλησα κοινωνικά όχι πολιτικά. Είπα ρε παιδιά "Έχουμε πρόβλημα. Κάτι πρέπει να κάνουμε". Μάρτυς μου ο Θεός! Δεν τοποθετήθηκα πολιτικά. Απλώς επειδή ήταν η μόδα αυτή αμέσως με ενέταξαν στον συγκεκριμένο χώρο».

Σας στοίχισε αυτή η ιστορία ;
«Είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος. Έχω πέντε παιδιά. Πώς είναι δυνατόν να είμαι ακραίος; Σέβομαι τους πάντες. Έχω βγει ποτέ δημόσια να μιλήσω για κανένα; Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που ξέρει που πατά και που βρίσκεται»
Σας πλήγωσαν όσα ειπώθηκαν εναντίον σας;
«Βέβαια. Ευτυχώς ο κόσμος για καλή μου τύχη δε πείστηκε. Κατάλαβε ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούγονταν. Αν δεν είχα υπάρξει στην πορεία μου τόσο ειλικρινής θα είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Και συνάδελφός σας επίσης καταφέρθηκε εναντίον σας πέρυσι
Δεν είναι ωραίο πράγμα να ανταλλάσσουμε ύβρεις μέσα από το Twitter. Είναι αντιδεοντολογικό, αντισυναδελφικό και αστείο. Όποιος έχει κάτι μαζί σου, πρέπει να έχει το θάρρος να σε πάρει τηλέφωνο και να σου πει "έχεις κάνει λάθος". Εγώ δεν θα πέσω στην παγίδα του "Γειτόνισσες κοιτάξτε μας ,ψαράκια τηγανίζουμε". Έχω αξιοπρέπεια. Δεν έχω βγει ποτέ δημόσια να κατηγορήσω κανένα συνάδελφό μου και δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω να γίνεται από άλλους».

Όσο για την επίθεση που δέχτηκε σχετικά με το ΣΔΟΕ, είπε:
«Αυτό έχει πάρει το δρόμο του. Σε λίγο καιρό θα απαντήσω και ο κόσμος θα καταλάβει την αλήθεια. Θέλω να είμαι ειλικρινής με το κοινό μου γιατί έχω πολύ μεγάλη ευθύνη. Περνάμε δύσκολες καταστάσεις».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2rPlQYXJx
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

είναι μια αλήθεια ότι μια από τις χειρότερες φάρες στην εποχή μας είναι (κάποιοι) δημοσιογράφοι... με αφορμή και αυτά που γράψαν και για την Αρβανιτάκη (υπάρχουν στο έντεχνο).
Ζούμε μια φρικτή εποχή όπου το τρολάρισμα, το ψέμα, η τραβηγμένη είδηση, για το κέρδος και μόνο, δίνουν και παίρνουν... :sad:
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
stelios

Μετα απο την επίσημη βιντεοσκόπηση που εγινε την Πέμπτη στο Παλλας(θα παίξει σίγουρα στην tv),χθες έγινε και η επίσημη ηχογράφηση..
stelios

Στην Πάτρα ετοιμάζονται να τον υποδεχτούν. :fan:
Εικόνα
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

:-P
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

stelios έγραψε:
Βλέπω καλά στο 1.10; :shock:
Τυχερές γυναίκες fans!

Ενώ αν π.χ ένας άνδρας fan, ο κάποτε δικός μας Miner π.χ ήθελε
να εκφράσει με τον ίδιο τρόπο το θαυμασμό του, δεν νομίζω να
είχε την ίδια αντιμετώπιση.

Και μετά μιλάμε για ισότητα ανάμεσα σε ανδρα - γυναίκα. Μπούρδες.
Ακόμα υποδεέστεροι τους είμαστε. :sad:

:fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Παρεμπιπτόντως αυτό το τραγούδι είναι το Φύγε του Πουλόπουλου το οποίο είναι διασκευή του Je Suis Malade της Lara Fabian!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
stelios

fylakas_aggelos έγραψε:Παρεμπιπτόντως αυτό το τραγούδι είναι το Φύγε του Πουλόπουλου το οποίο είναι διασκευή του Je Suis Malade της Lara Fabian!!!!!!
Το έχει ερμηνεύσει υπέροχα ο Γιάννης στα προγράμματά του.
stelios

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
stelios