Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Σιγά μην βγάλει αφίσες για Πύλη, προβλέπω το κλασικό λογότυπο!!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Η συνέντευξη στην Εύη Αγγελίνα θα είναι ζωντανή άρα μπορεί κι ο φίλος που είχε φτιάξει τη φόρμα ερωτήσεων να του υποβάλει κάποιες από αυτές.
- Scorpion86
Ναι, και πέρσι ήταν ζωντανή απ' ότι θυμάμαι και είχε απαντήσει σε πολλες ερωτησεις. Είχε αποκαλύψει σκέψεις για εμφανίσεις στην Αμερική, την Αλβανία, προτάσεις που είχε από Αυστραλία και Νότια Αφρική κλπ.johnytzitzi έγραψε:Η συνέντευξη στην Εύη Αγγελίνα θα είναι ζωντανή άρα μπορεί κι ο φίλος που είχε φτιάξει τη φόρμα ερωτήσεων να του υποβάλει κάποιες από αυτές.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Ο Νότης Σφακιανάκης και η Λένα Παπαδοπούλου μαζί στην Πύλη Αξιού από 17/04
Το λαϊκό δίδυμο Σφακιανάκης-Παπαδοπούλου θα είναι το ανοιξιάτικο σχήμα της Πύλης Αξιού που θα κάνει πρεμιέρα 17 Απριλίου. Οι δύο καλλιτέχνες είναι η τρίτη φορά που συνεργάζονται μαζί στην πίστα και η δεύτερη στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.
Ένα σχήμα που αναμένεται να τύχει μεγάλης αποδοχής από το ζεστό κοινό της συμπρωτεύουσας καθώς πρόκειται για καλλιτέχνες αγαπητούς. Από τη μία, ο Νότης Σφακιανάκης με την πλούσια δισκογραφία και τις μεγάλες του επιτυχίες αποτελεί εγγύηση για τη νυχτερινή διασκέδαση όπου κι αν εμφανίζεται. Από την άλλη, η Λένα Παπαδοπούλου μια γνήσια λαϊκή φωνή και μια αξιόλογη παρουσία στο χώρο.
Πύλη Αξιού
Νότης Σφακιανάκης-Λένα Παπαδοπούλου
Πρεμιέρα: 17 Απριλίου

Πηγή: http://feedproxy.google.com/~r/mikrofwn ... Rkhqd7-ck/
Το λαϊκό δίδυμο Σφακιανάκης-Παπαδοπούλου θα είναι το ανοιξιάτικο σχήμα της Πύλης Αξιού που θα κάνει πρεμιέρα 17 Απριλίου. Οι δύο καλλιτέχνες είναι η τρίτη φορά που συνεργάζονται μαζί στην πίστα και η δεύτερη στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.
Ένα σχήμα που αναμένεται να τύχει μεγάλης αποδοχής από το ζεστό κοινό της συμπρωτεύουσας καθώς πρόκειται για καλλιτέχνες αγαπητούς. Από τη μία, ο Νότης Σφακιανάκης με την πλούσια δισκογραφία και τις μεγάλες του επιτυχίες αποτελεί εγγύηση για τη νυχτερινή διασκέδαση όπου κι αν εμφανίζεται. Από την άλλη, η Λένα Παπαδοπούλου μια γνήσια λαϊκή φωνή και μια αξιόλογη παρουσία στο χώρο.
Πύλη Αξιού
Νότης Σφακιανάκης-Λένα Παπαδοπούλου
Πρεμιέρα: 17 Απριλίου

Πηγή: http://feedproxy.google.com/~r/mikrofwn ... Rkhqd7-ck/
Να δούμε πως θα πάει το τελυταίο διήμερο ελπίζω να ετοιμάσουν κάτι το φαν κλαμπ στη υποδοχή του, για να κλεισει κάπως θριαμβευτικά η καλή σεζόν που είχε.. Θα είμαι μέσα και τις δυο τελευταίες μέρες θα σας μεταφέρω ότι γίνει...Από την άλλη και ο Νότης νομίζω κάτι θα ετοιμάσει σε μας με κομμάτια που δεν ακούσαμε φέτος αλλλά και γενικά τα τελευταία χρόνια..
-
Μεγάλες προσδοκίες έχεις...
Εγώ δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι ιδιαίτερο μακάρι να διαψευστώ!
Εγώ δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι ιδιαίτερο μακάρι να διαψευστώ!
Θα είμαι στο φινάλε το Σάββατο. 
Μακάρι να πει το Και δεν μπορώ και το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα που φέτος τα άφησε εκτός.

Μακάρι να πει το Και δεν μπορώ και το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα που φέτος τα άφησε εκτός.

E δεν περιμένω τρομερές αλλαγές αλλά όσο και να ναι κάποιες προσθήκες τις περιμένω.. 

Το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα το είχε πει στην πρεμιέρα απ ότι θυμάμαι.Εγώ περιμένω πολύ καιρό να πει το Κι αν με βρεις να δω πότε θα μου κάνει τη χάρη.panosif έγραψε:Θα είμαι στο φινάλε το Σάββατο.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Σωστό το είπε πρεμιέρα αλλά τέτοια άσματα όπως και το θέλω να σε ξαναδώ πρέπει να είναι σε μόνιμη βάση...υπάρχει κόσμος που πάει να ακούσει αυτά όπως και η παρέα μου για αύριο πιστεύω οι περισσότεροι(πέραν τουσ 2-3 φανατικούς) αν δεν πει τα γνωστά του θα ξενερώσουν.. το κι αν με βρεις, και δεν μπροώ, σώμα μου, δεύτερα χέρια, μα εσυ με καις, δε πόνεσα, δάνειο ζώης, να ξαναρθείς,κάψε ,ταξιδεψέ με,ναυάγια κλπ πήγα αρκετές φορές και τα άκουσα από 0 εως 1 φορά...
-
Το Και δεν μπορώ το είχε πει μια φορά που είχα κάνει κ περιγραφή εδώ στο forum αν θυμάστε.
Το Δάνειο ζωής τις 10 φορές που πήγα το άκουσα μέσα στα ζεϊμπέκικα που λέει,τις 8-9 δηλ. σχεδόν πάντα.
Εγώ εύχομαι να είναι περισσότερα τα ακουστικά που θα ακούσουμε το Σάββατο παρά τα κοινωνικά και τα χορευτικά.
Το Δάνειο ζωής τις 10 φορές που πήγα το άκουσα μέσα στα ζεϊμπέκικα που λέει,τις 8-9 δηλ. σχεδόν πάντα.
Εγώ εύχομαι να είναι περισσότερα τα ακουστικά που θα ακούσουμε το Σάββατο παρά τα κοινωνικά και τα χορευτικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Κι εγώ θα πάω. Μακάρι να πει το Ένα γράμμα, το Πάρε με, το Φως μου, τον Νταβατζή, το Δεν σε χρειάζομαι, τα Ναυάγια, τα Χαράματα, τη Στέλλα τη Σμυρνιά, το Δυο Βοριάδες, το Να ξαναρθείς..Αμάν πια με αυτό το ζήτημα, 350 τραγούδια έχει ο άνθρωπος δε μπορεί να τα χωρέσει και όλα.
Δεν είπε κανείς να λέει όλη του την δισκογραφία κάθε βράδυ.Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται.
Δεν είναι όμως δυνατόν να μην υπάρχουν σε μόνιμη βάση κομμάτια που στιγμάτισαν την καριέρα του όπως τα δύο που προανέφερα.
Δεν είναι όμως δυνατόν να μην υπάρχουν σε μόνιμη βάση κομμάτια που στιγμάτισαν την καριέρα του όπως τα δύο που προανέφερα.
Το Αγάπη τι δύσκολο πράγμα το λέει κάθε φορά χρόνια τώρα στα προγράμματα του για φέτος δεν γνωρίζω. Το Και δεν μπορώ στη Θεσσαλονίκη το λέει κάθε φορά, ίσως το έχει συνδέσει περισσότερο και λόγω στίχου. Απλά κάποια τραγούδια όπως το Σώμα μου ή το Κάψε, το Ταξίδεψε με χρόνια τώρα τα λέει ελάχιστες φορές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα περιμένετε.
Μήπως έχεις μπρδευτεί με άλλες χρονιές εγώ το αετό,το χαρε να ησουν ανθιρωπος, εγω και η μονοαξια, δεν υπαρχεις αντε και το μηπως ειμια τρελος και κανενα του στρατου απο ζεμπεκικα πετυχαίνω μονιμα..Επίσης μιας και αναφερεται το θεμα του χρονου μπορει ανετα να κοψει τα κοινωνικα ειδικα τωρα που ειναι τελευταιο διημερο και ολα κομπλε θα ειναι..
-
Συμφωνώ!panosif έγραψε:Δεν είπε κανείς να λέει όλη του την δισκογραφία κάθε βράδυ.Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
O Nότης έχει πρόβλημα με τον λαιμό (βρογχίτιδα) κι εσείς συζητάτε για το ποια τραγούδια θέλετε να ακούσετε και περιμένετε εκπλήξεις και παπάδες στο φινάλε? Δηλαδή, τι εκπλήξεις? Να βγει μεσα από φωτιές ή να εμφανιστούν ζογκλέρ πάνω σε τεντωμένα σχοινιά? Ηρεμία ρε παιδιά. Ας είναι πρώτα σε θέση να βγάλει ικανοποιητικά το πρόγραμμα του διημέρου...
Αν είναι live η συνέντευξη μια χαρά τον ακούω να φωνάζει ποιο πρόβλημα στο λαιμό!!Scorpion86 έγραψε:O Nότης έχει πρόβλημα με τον λαιμό (βρογχίτιδα) κι εσείς συζητάτε για το ποια τραγούδια θέλετε να ακούσετε και περιμένετε εκπλήξεις και παπάδες στο φινάλε? Δηλαδή, τι εκπλήξεις? Να βγει μεσα από φωτιές ή να εμφανιστούν ζογκλέρ πάνω σε τεντωμένα σχοινιά? Ηρεμία ρε παιδιά. Ας είναι πρώτα σε θέση να βγάλει ικανοποιητικά το πρόγραμμα του διημέρου...

Aυτό δεν το ξέραμε πρίν αλλά και πάλι δεν είπα τίποτα υπερβολικό...μόνο σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα του κάποια αλλαγή λόγω φινάλε που πάντα το κάνει..
- Scorpion86
Mολις επιβεβαίωσε ο Νότης ότι θα ξεκινησει απο 17 Απριλιου στην Πυλη Αξιου με Λενα Παπαδοπουλου, για ένα μήνα.
Αποκαλυψε προτασεις απο Γερμανια και Αμερικη για συναυλιες, αλλα ακομα δεν είναι κατι προχωρημένο.
Αποκαλυψε προτασεις απο Γερμανια και Αμερικη για συναυλιες, αλλα ακομα δεν είναι κατι προχωρημένο.