Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Mολις επιβεβαίωσε ο Νότης ότι θα ξεκινησει απο 17 Απριλιου στην Πυλη Αξιου με Λενα Παπαδοπουλου, για ένα μήνα.
Αποκαλυψε προτασεις απο Γερμανια και Αμερικη για συναυλιες, αλλα ακομα δεν είναι κατι προχωρημένο.
Θα μπορούσε να κάνει φέτος και Ελλάδα κάποιες συναυλίες ευκαιρία ήταν..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Mολις επιβεβαίωσε ο Νότης ότι θα ξεκινησει απο 17 Απριλιου στην Πυλη Αξιου με Λενα Παπαδοπουλου, για ένα μήνα.
Αποκαλυψε προτασεις απο Γερμανια και Αμερικη για συναυλιες, αλλα ακομα δεν είναι κατι προχωρημένο.
Θα μπορούσε να κάνει φέτος και Ελλάδα κάποιες συναυλίες ευκαιρία ήταν..
Kαλά δεν απέκλεισε κάτι. Είπε ότι αυτά προκύπτουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Πάντως ότι είναι να κάνει θα το κάνει από μέσα Μαΐου μεχρι τελη Ιούνη. Μετα παει Κω για κανα διμηνο διακοπων. Η λογική αυτό λέει...Αν και με το Νότη δεν υπάρχει λογική. Απόβλεπτος 100%
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:O Nότης έχει πρόβλημα με τον λαιμό (βρογχίτιδα) κι εσείς συζητάτε για το ποια τραγούδια θέλετε να ακούσετε και περιμένετε εκπλήξεις και παπάδες στο φινάλε? Δηλαδή, τι εκπλήξεις? Να βγει μεσα από φωτιές ή να εμφανιστούν ζογκλέρ πάνω σε τεντωμένα σχοινιά? Ηρεμία ρε παιδιά. Ας είναι πρώτα σε θέση να βγάλει ικανοποιητικά το πρόγραμμα του διημέρου...
Τραχειοβρογχίτιδα και είναι πρόβλημα του αναπνευστικού ότι χειρότερο δηλαδή για τραγουδιστή. Τον πιάνει σχεδόν κάθε χρόνο λόγω ότι έχει και άσθμα.
Δεν ξέρω αν θυμάστε την χρονιά 2006-2007 που ήταν με την Αποστολία Ζώη και την Ελεάννα είχε κλείσει πολύ νωρίτερα λόγω αυτού του προβλήματος.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:O Nότης έχει πρόβλημα με τον λαιμό (βρογχίτιδα) κι εσείς συζητάτε για το ποια τραγούδια θέλετε να ακούσετε και περιμένετε εκπλήξεις και παπάδες στο φινάλε? Δηλαδή, τι εκπλήξεις? Να βγει μεσα από φωτιές ή να εμφανιστούν ζογκλέρ πάνω σε τεντωμένα σχοινιά? Ηρεμία ρε παιδιά. Ας είναι πρώτα σε θέση να βγάλει ικανοποιητικά το πρόγραμμα του διημέρου...
Τραχειοβρογχίτιδα και είναι πρόβλημα του αναπνευστικού ότι χειρότερο δηλαδή για τραγουδιστή. Τον πιάνει σχεδόν κάθε χρόνο λόγω ότι έχει και άσθμα.
Δεν ξέρω αν θυμάστε την χρονιά 2006-2007 που ήταν με την Αποστολία Ζώη και την Ελεάννα είχε κλείσει πολύ νωρίτερα λόγω αυτού του προβλήματος.
Προβλημα που προκαλει βηχα και ο βηχας φθειρει τον λαιμο και επηρεαζει τις φωνητικες χορδες.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άβαταρ μέλους
panosif

Από το προφίλ του Βασίλη Γκόγκου στο facebook.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Και μου ειχε λειψει αυτο το ασπρομαυρο λογοτυπο... :lol:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Ψιλοβαρετή η πρώτη 1:30 ώρα. Τα καλά τα είπαν στο τέλος περί ραδιοφώνων, playlist και δισκογραφικών. Κάτι που θέλω να πω είναι ότι διαφωνώ με αυτό που λέει ότι πολιτικοί κακώς λένε ότι θα κατέβουν στην πολιτική. Δεν γίνεται να είσαι υπάλληλος και να υπηρετείς τα κοινά και να λες θα ανέβω... υπάρχει αντίφαση... Πάντως κανένα νέο της προκοπής δεν μάθαμε, θα μου πεις και πέρσι που έλεγε δεν έγινε τίποτα. Η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα κυκλοφορήσει μελλοντικά κάποιος δίσκος από ζωντανή ηχογράφηση, αλλά ούτε γι αυτό είπε τίποτα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Παντως την σεζον 2001-2002 χειμωνα με Ζηνα, ανοιξη με Παπαδοπουλου οπως εφετος. Μονο ο Δαντης λειπει. :biggrin:
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

H συνέντευξη δεν ήταν live..σε πολλά σημεία μας ψυχοπλάκωσε..επιμένω οτι θέλω περισσότερα τραγούδια..ο κύκλος του κάθε δίσκου γίνεται ανεξάρτητα απο οτιδήποτε νεώτερο προκύπτει..για τραγούδια μιλάμε,που δεν έχουν ημερομηνία λήξεως..ήθελα να τον ακούσω να μας μιλήσει για μουσική,για τα μελλοντικά του σχέδια..αλλά τίποτα! Είναι μεγάλος τραγουδιστής και στα ''γόνιμα'' του χρόνια θα'θελα να ψαχτεί σε σπουδαία τραγούδια.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

filcollins έγραψε:H συνέντευξη δεν ήταν live..σε πολλά σημεία μας ψυχοπλάκωσε..επιμένω οτι θέλω περισσότερα τραγούδια..ο κύκλος του κάθε δίσκου γίνεται ανεξάρτητα απο οτιδήποτε νεώτερο προκύπτει..για τραγούδια μιλάμε,που δεν έχουν ημερομηνία λήξεως..ήθελα να τον ακούσω να μας μιλήσει για μουσική,για τα μελλοντικά του σχέδια..αλλά τίποτα! Είναι μεγάλος τραγουδιστής και στα ''γόνιμα'' του χρόνια θα'θελα να ψαχτεί σε σπουδαία τραγούδια.
Live ηταν η συνεντευξη...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:Ψιλοβαρετή η πρώτη 1:30 ώρα. Τα καλά τα είπαν στο τέλος περί ραδιοφώνων, playlist και δισκογραφικών. Κάτι που θέλω να πω είναι ότι διαφωνώ με αυτό που λέει ότι πολιτικοί κακώς λένε ότι θα κατέβουν στην πολιτική. Δεν γίνεται να είσαι υπάλληλος και να υπηρετείς τα κοινά και να λες θα ανέβω... υπάρχει αντίφαση... Πάντως κανένα νέο της προκοπής δεν μάθαμε, θα μου πεις και πέρσι που έλεγε δεν έγινε τίποτα. Η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα κυκλοφορήσει μελλοντικά κάποιος δίσκος από ζωντανή ηχογράφηση, αλλά ούτε γι αυτό είπε τίποτα...
Σημειολογικά αναφέρεται ο Νότης στο ρήμα κατέβω-ανέβω. Άνευ ουσιαστικής σημασίας θα το χαρακτήριζα γενικότερα αυτό το σχόλιο που το κάνει συνέχεια τελευταία. Αυτό που παρατηρεί απλά κανείς είναι ότι έχει καθιερωθεί το μέρος πολιτικής κουβέντας και πράγματι η δημοσιογράφος τον άφησε να πει πάρα πολλά ξέροντας ότι έτσι ίσως βγει και καμιά ατάκα προς τα έξω. Υπερβολικό. Όσο για τα σχέδια είναι αυτό που έχω διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια στο Νότη..Παιδιά έχει κουραστεί ο Νότης, εγώ δεν τον βλέπω να έχει όρεξη, ούτε μεράκι, ίσως ούτε και τη δυνατότητα μετά από τόσα χρόνια να κάνει κάτι παραπάνω, κάτι διαφορετικό. Το γεγονός ότι έχει βγει ένας δίσκος πριν 4 μήνες και όλοι ζητούν νέα τραγούδια κλπ καθιστά προφανές ότι αυτός ο δίσκος που δεν ακούγεται πουθενά, δεν καλύπτει προσωπικά και κανέναν. Τι νέα δισκογραφικά περιμένατε δηλαδή σε χρονιά που έχει βγάλει δίσκο. Από το 2016 τα νεότερα. Για μένα θα έπρεπε να προσέξει παραπάνω τη δισκογραφία του τώρα στο τέλος της καριέρας του. Να πει τραγούδια ωραία και σημαντικά όπως ήδη κάνει. Ας ψαχτεί παραπάνω, ας κάνει και 3 χρόνια να βγάλει δίσκο, αλλά ας βγάλει επιτέλους μια δισκάρα. Ολόκληρος Σφακιανάκης δε γίνεται να μην μπορεί να βρει 20 τραγούδια της προκοπής. Επίσης αφού δεν τα βάζει ποτέ στο πρόγραμμα του τι βγάζει χορευτικά που πάντα είναι μέτρια; Βάλε και τα τόσα κοινωνικά δεν έμεινε και τίποτα. Εν ολίγοις πιστεύω ότι έχει ψιλοπαραιτηθεί από τα πράγματα και τα κάνει εντελώς συμβατικά. Δε δέχομαι να βγάζεις δίσκο κάθε δυο χρόνια και να μου συστήνεσαι με το Τέρμα το Ράδιο. Ας έκανε μια μικρή περιοδεία να δείτε πως θα μαθαίνονταν τα τραγούδια του, αλλά οκ όλοι οι υπόλοιποι τραγουδιστές χαζοί είναι που δεν κάνουν διακοπές 5 μήνες.
filcollins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filcollins »

Θέλουμε νέα τραγούδια και συχνότερα όχι γιατί δε μας αρέσουν αυτά που βγάζει αλλά διότι θέλουμε να τον ακούμε..ο πρόσφατος δίσκος του είναι πολύ καλός..δεν υπάρχει αμφιβολία..και αμάν πια με το ''τέρμα το ράδιο''..σε όποιον αρέσει στην τελική! Ο λόγος που δεν κυκλοφορεί κάθε χρόνο δίσκο, υποθέτω είναι η έλλειψη χρημάτων των εταιρειών..ο Νότης είναι πια 55 (να'ναι πάντα καλά!!) και είναι λογικό να μην έχει τις σωματικές αντοχές να τραβιέται απο δώ κι απο 'κει.. Τέλος πάντων, αυτός ξέρει καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Και μένα μ' αρέσει ο δίσκος, κάνετε όμως μια προσπάθεια να δείτε λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα. Ακούσατε κανέναν μη νοτικό να ξέρει κανένα τραγούδι από το νέο δίσκο; Αν έβγαζε τραγούδια κάθε λίγο και λιγάκι θα έχανε τη σημασία του ο κάθε δίσκος.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:Ψιλοβαρετή η πρώτη 1:30 ώρα. Τα καλά τα είπαν στο τέλος περί ραδιοφώνων, playlist και δισκογραφικών. Κάτι που θέλω να πω είναι ότι διαφωνώ με αυτό που λέει ότι πολιτικοί κακώς λένε ότι θα κατέβουν στην πολιτική. Δεν γίνεται να είσαι υπάλληλος και να υπηρετείς τα κοινά και να λες θα ανέβω... υπάρχει αντίφαση... Πάντως κανένα νέο της προκοπής δεν μάθαμε, θα μου πεις και πέρσι που έλεγε δεν έγινε τίποτα. Η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα κυκλοφορήσει μελλοντικά κάποιος δίσκος από ζωντανή ηχογράφηση, αλλά ούτε γι αυτό είπε τίποτα...
Η ταπεινότητα τους μάρανε. Οι λέξεις δεν καθορίζουν το έργο και τον χαρακτήρα των πολιτικών. Οι πράξεις το κάνουν. Οταν δέχονται τους παχυλούς μισθούς τους -την ώρα που συμπολίτες τους πεινάνε- ποια ταπεινότητα υποδεικνύουν. Κι όταν τους ρωτήσεις γιατί παίρνεις τόσα, σου απαντούν επειδή εχω υποχρεώσεις, μετακινήσεις σε μερη που περιοδευω και πρεπει να εχω τα απαραίτητα χρήματα. Να περιοδεύει για να λέει τις ίδιες αρλούμπες που ξεστομίζει στα έδρανα της Βουλής. Στα έδρανα της Βουλής όπου "ανεβαίνει" και κοιτάει αφ' υψηλού τους υπολοίπους. Ο κόσμος τους ψηφίζει για να λένε την άποψη τους και όχι για να αναπαράγουν πιστά την γραμμή που τους δίνει το κόμμα, ως πιστά προβατάκια. Καλά κάνει ο Νότης και δεν "κατεβαίνει" σε αυτόν τον βούρκο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Και μένα μ' αρέσει ο δίσκος, κάνετε όμως μια προσπάθεια να δείτε λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα. Ακούσατε κανέναν μη νοτικό να ξέρει κανένα τραγούδι από το νέο δίσκο; Αν έβγαζε τραγούδια κάθε λίγο και λιγάκι θα έχανε τη σημασία του ο κάθε δίσκος.
Σε μια εποχή όπου το ραδιόφωνο δεν παίζει για τον ακροατή αλλά για την πάρτη του και για το πως θα εξυπηρετήσει τον...νταβατζή του (δισκογραφική εταιρεία), ο Νότης γιατί να ενδιαφερθεί εάν θα ακουστούν τα τραγούδια του και σε μη Νοτικούς? Αυτή ήταν η διαφωνία του σχετικά με το playlist χθες, αν και την εξέφρασε σε ένα σταθμό που διαφοροποιείται από τους υπολοίπους, επειδή και παίζει περισσότερα τραγούδια και όχι ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων, αλλά είναι και ένας σταθμός που παίζει αρκετό Νότη. Oτι παίζουν τραγούδια που τα επιβάλλουν οι δισκογραφικές για να γίνουν επιτυχία και άλλα τραγούδια τα τρώει το σκοτάδι και δεν ακούγονται ποτέ. Και πες ο Νότης έχει και μεγάλο κοινό, θα κάνει επιτυχία δισκογραφικά μόνο με το κοινό του. Αλλοι δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παράλληλα, Ερωτας είναι Ερωτας, Ενα με τη Νυχτα, Δεν Υπάρχεις...ορισμένα από τα κομμάτια που ερμηνευσε χθες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απάντηση