Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Το πως εκτελεί ο Παντελίδης τα τραγούδια του Γιάννη καλύτερα να μην το σχολιάσω. 

I like people too much or not at all.
Γιάννης Πλούταρχος: Τον έπνιξαν στα λουλούδια!

Στις 25 Απριλίου έκαναν έναρξη των εμφανίσεων τους ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης στο Teatro. Ότι θα γεμίσει το μαγαζί, ήταν κάτι που περίμεναν όλοι, αλλά το βουνό από τα λουλούδια ήταν κάτι που ίσως δεν είχαμε προβλέψει.
Την προηγούμενη σεζόν αυτό το μαγαζί γέμιζε ασφυκτικά από την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Ο δεύτερος παρέμεινε στον τόπο του «εγκλήματος», αλλά με διαφορετικό σχήμα. Όταν η διασκέδαση έφτασε στα κόκκινα, τα πανέρια με τα λουλούδια δεν σταμάτησαν να κατευθύνονται προς την πίστα. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο Γιάννης Πλούταρχος να τραγουδάει πάνω σε ένα βουνό από άνθη! Δείτε τις φωτογραφίες.

http://www.peoplegreece.com/article/gia ... um=twitter#

Στις 25 Απριλίου έκαναν έναρξη των εμφανίσεων τους ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Παντελής Παντελίδης στο Teatro. Ότι θα γεμίσει το μαγαζί, ήταν κάτι που περίμεναν όλοι, αλλά το βουνό από τα λουλούδια ήταν κάτι που ίσως δεν είχαμε προβλέψει.
Την προηγούμενη σεζόν αυτό το μαγαζί γέμιζε ασφυκτικά από την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Ο δεύτερος παρέμεινε στον τόπο του «εγκλήματος», αλλά με διαφορετικό σχήμα. Όταν η διασκέδαση έφτασε στα κόκκινα, τα πανέρια με τα λουλούδια δεν σταμάτησαν να κατευθύνονται προς την πίστα. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο Γιάννης Πλούταρχος να τραγουδάει πάνω σε ένα βουνό από άνθη! Δείτε τις φωτογραφίες.

http://www.peoplegreece.com/article/gia ... um=twitter#
Αθάνατα ελληνικά μπουζούκια 

- fylakas_aggelos
Έχω την εντύπωση ότι ο δίσκος του θα είναι καραεμπορικός,με λίγα κομμάτια,και θα έχει ελάχιστα classic κομμάτια!Αφού είδε ότι δεν βγήκαν πολλά singles από το "Κάτω από τον ίδιο ήλιο",νομίζω ότι θα προτιμήσει τα πιο σκυλάδικα,και ελαφροποπ,του ενός μήνα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Μπορεί να επηρεάστηκε από την Παντέλω και να βγάλει ίδιο στιλ τραγουδιών.fylakas_aggelos έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι ο δίσκος του θα είναι καραεμπορικός,με λίγα κομμάτια,και θα έχει ελάχιστα classic κομμάτια!Αφού είδε ότι δεν βγήκαν πολλά singles από το "Κάτω από τον ίδιο ήλιο",νομίζω ότι θα προτιμήσει τα πιο σκυλάδικα,και ελαφροποπ,του ενός μήνα.

Nothing lasts forever but the earth and sky
-
anefere o 8eofanous to prwi oti htan na grapsei ston giannh alla den ekatse..
- fylakas_aggelos
Εξάλλου ο Θεοφάνους θέλει πάντα ολοκληρωμένο δίσκο με τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται.Μόνο στην Αμαρυλλίς θα δώσει λίγα κομμάτια+θα έχει και άλλων συνθετών.Άντε και στην Ευρυδίκη που της έδωσε 1 κομμάτι,επειδή ήταν και πρώην του.Chronisgreek έγραψε:anefere o 8eofanous to prwi oti htan na grapsei ston giannh alla den ekatse..
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Αυτό που βγάζεις συμπεράσματα για ένα cd πριν βγει με ένα τραγούδι μόνο ως δείγμα με ξεπερνάει.fylakas_aggelos έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι ο δίσκος του θα είναι καραεμπορικός,με λίγα κομμάτια,και θα έχει ελάχιστα classic κομμάτια!Αφού είδε ότι δεν βγήκαν πολλά singles από το "Κάτω από τον ίδιο ήλιο",νομίζω ότι θα προτιμήσει τα πιο σκυλάδικα,και ελαφροποπ,του ενός μήνα.

Ελπίζω να κάτσει κάποια στιγμή,Θα έχει ενδιαφέρον.Chronisgreek έγραψε:anefere o 8eofanous to prwi oti htan na grapsei ston giannh alla den ekatse..

- fylakas_aggelos
Σκηνοθεσία Βαγγέλης Καλαϊτζής.Του είχε κάνει στο παρελθόν το Έλα,Να πας.
- billakos24
Μην δείτε το νέο clip αν έχετε αλλεργίες.
Και το ''Να πας'' τι κομματάρα. Στιχάρες!
Δεν είχε παίξει
πολύ τότε αλλα και μόνο απο το clip στο Mad το είχα λατρέψει!
Υπέροχα videos και τα δύο.
Βοήθησε και η Ελλαδάρα με τα
τοπία της βέβαια.

Τι τέλεια videos και τα δύο αυτά! Απο τα καλύτερα του!stelios έγραψε:Σκηνοθεσία Βαγγέλης Καλαϊτζής.Του είχε κάνει στο παρελθόν το Έλα,Να πας.

Και το ''Να πας'' τι κομματάρα. Στιχάρες!

πολύ τότε αλλα και μόνο απο το clip στο Mad το είχα λατρέψει!

Υπέροχα videos και τα δύο.

τοπία της βέβαια.

All of our endings can be found in our beginnings...
Το Έλα και το Να πας είναι κομματάρες και με πολύ ωραία clips.
To καινούριο δεν μου άρεσε.Ζαλίστηκα με τόσα γράγορα πλάνα.

To καινούριο δεν μου άρεσε.Ζαλίστηκα με τόσα γράγορα πλάνα.