ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FULL LIFE!!!
Κυκλοφορεί σήμερα στο μηνιαίο περιοδικό μια συνέντευξη απολογισμός του αγαπημένου καλλιτέχνη.
Μιλάει για την συνεργασία του με τον Παντελή Παντελίδη, το The Voice και τα λάθη στην καριέρα του. ...
Οι πρώτες του επιρροές προέρχονται από τη δημοτική και τη βυζαντινή παράδοση ενώ άρχισε να ασχολείται
επαγγελματικά με το τραγούδι από την εφηβεία.
Από την πρώτη γνωριμία κέρδισε το κοινό με την δύναμη της ερμηνείας του δίνοντας το παρόν στα μεγάλα μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης δίπλα σε γνωστά ονόματα του λαικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.
Το φθινόπωρο του 1998 έκανε την είσοδό του στη δισκογραφία με το άλμπουμ "Μόνο Εσύ" από το οποίο ξεχώρισε και συνεχίζει να παίζεται ακόμα η επιτυχία
"Ένας Θεός". Το δισκογραφικό αποτέλεσμα που έχετε στα χέρια σας δεκαπέντε χρόνια μετά πιστοποιεί το ταλέντο και την διαχρονικότητα του Γιάννη. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Full Life ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλάει για την συνεργασία του με τον Παντελή Παντελίδη, τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του αλλά και το πόσο ανταγωνιστικό άτομο είναι. Η " στάμπα" του καλού παιδιού άλλωστε όπως ομολογεί και ο ίδιος είναι μια προίκα και τιμή για τον ίδιο.
- Κεφάλαιο τηλεόραση: Είδαμε την Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο σε ρόλους κριτικής επιτροπής. Επίσης κάτι περιμέναμε και από εσένα στον ΣΚΑΙ που δε προχώρησε. Τι έχεις να μου πεις;
Αυτό στον ΣΚΑΙ ήταν ένα ντοκιμαντέρ που δυστυχώς δεν ευδοκίμησε και υπήρχαν πολλά έξοδα στην παραγωγή. Αυτό δεν ήταν σόου.Νομίζω πάντως ότι δε κάνω εγώ για να είμαι σε κάτι ανάλογο που κάνει η Δέσποινα ή ο Αντώνης . Που το κάνουν πολύ καλά για να μην παρεξηγηθώ. Δε μπορώ να κρίνω κανένα παιδί. Ακόμη και αν μ αρέσει ή δε μ αρέσει κάτι. Δε θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα τους δώσει μια στεναχώρια.
- Είσαι υπέρ όμως του να δουλεύεις με παιδιά από talent shows;
Είμαι φανατικός αυτών των παιχνιδιών γιατί ένας άνθρωπος μπορεί να παρουσιάσει το ταλέντο του. Είναι ευεργετικό να πάει ένα νέο παιδί να δείξει ότι αξίζει. Αλλά θέλει και προσοχή γιατί αν η πορεία σε μια ενδεχόμενη παρωδική επιτυχία είναι άσχημη τότε πως θα γυρίσει ξανά πίσω στην αρχική του πορεία ένα άτομο; Αυτή η επωνυμία είναι επικίνδυνη επειδή έρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αλλά όποιος αξίζει μένει σ αυτό το χώρο.

I like people too much or not at all.