Το ωραιότερο πλάσμα του λέει;

Με προδιαθέτει για κάτι πολύ άσχημο ο τίτλος.Για να ακούσουμε.Chronisgreek έγραψε:Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έγραψε ο Παντελίδης για τον Πλούταρχο!
Γιάννης Πλούταρχος και Παντελής Παντελίδης επισφραγίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με ένα τραγούδι.
Ο ταχύτατα ανερχόμενος Παντελής Παντελίδης δείχνει να έχει το άγγιγμα του Μίδα αφού ότι γράφει γίνεται επιτυχία και ξεσηκώνει το κοινό.
Ακόμη ένα δυνατό κομμάτι φέρει την υπογραφή του και θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών με τίτλο «Ναρκοπέδιο» και αυτή τη φορά στο ρόλο του ερμηνευτή θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, το «καλύτερο παιδί» που ξεχωρίζει τόσα χρόνια όχι μόνο με τα τραγούδια του αλλά και με το ήθος του απέναντι στο κοινό.
Οι δυο τους έχουν καταφέρει χωρίς βεντετισμούς και «ψωνίστικη» διάθεση να δέσουν άψογα και οι βραδιές στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται είναι πάντα sold out και είναι πολύ πιθανόν να πάρουν και παράταση.
- See more at: http://www.tralala.gr/apoklistiko-aftos ... AXwoB.dpuf
Το τραγούδι θα βγει 10/6 όχι το cd.Aπλά σε κάποιο fanclub του Πλούταρχου έγραψαν ότι βγαίνει το cd 10/6 αλλά το διευκρίνισαν τα μέλη ότι είναι απλά 1 τραγούδι.stelios έγραψε:10/6 Νέος Γ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ..
'' Ναρκοπέδιο ''
Εγώ για το τραγούδι λέω.Δεν έχει μιλήσει κανείς ακόμα για το cd.fylakas_aggelos έγραψε:Το τραγούδι θα βγει 10/6 όχι το cd.Aπλά σε κάποιο fanclub του Πλούταρχου έγραψαν ότι βγαίνει το cd 10/6 αλλά το διευκρίνισαν τα μέλη ότι είναι απλά 1 τραγούδι.stelios έγραψε:10/6 Νέος Γ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ..
'' Ναρκοπέδιο ''
Εγώ το έλεγα.stelios έγραψε:Τουλάχιστον δεν είναι σαν το Φίδι που έλεγε κάποιος.![]()
Επιτυχία δεν έγινε αλλά όχι δεν έπαιξε πουθενά.Ίσως να μην έπαιξε στο χωριό σου βέβαια δεν ξέρω.neereaux έγραψε:Πότε βγήκε το άλλο, πότε δεν έπαιξε πουθενά, πότε βγάζει νέο, απίστευτο![]()
Εγώ σήμερα άκουσα το άλλο πρώτη φορά στο ράδιο
stelios έγραψε:Επιτυχία δεν έγινε αλλά όχι δεν έπαιξε πουθενά.Ίσως να μην έπαιξε στο χωριό σου βέβαια δεν ξέρω.neereaux έγραψε:Πότε βγήκε το άλλο, πότε δεν έπαιξε πουθενά, πότε βγάζει νέο, απίστευτο![]()
Εγώ σήμερα άκουσα το άλλο πρώτη φορά στο ράδιο