Τα αστέρια... πέφτουν, πέφτουν
Den mporeis na les oti exei ptosi enas kallitexnis pou apexei meta apo epilogi tou 3 xronia apo ti diskografia kai 2 sezon apo ti nixta. An i Anna to 2008 ekane tin treli epitixia me tragoudia tou Septemvriou tou 2005 tha empene sta rekor.
I Anna epelekse na kanei break opos to eixe kanei kai prin apo dekapente xronia. Den evgale album kai den emfanistike gia 2 sezon se magazi kai tote elegan ta idia. Kai girise me neo repertorio kai efere paniko. Kai prin apo 10 xronia pali to idio ekane meta to "Antidoto". Pali ta idia elegan (mexri oti pethane eipan) kai evgale album 2 xronia meta prokalontas pali ton idio paniko.
Simperasmatika, mexri stigmis i Anna opote exei apofasisei na apexei exei epistrepsei kanontas kalitera pragmata apo prin. Kaneis den mporei na einai sigouros an tha ginei kai tora to idio, alla oi pithanotites einai iper tis. Sigoura pantos den mporeis na peis oti einai se ptosi kapoios pou sinidita exei epileksei na apexei.
I Anna epelekse na kanei break opos to eixe kanei kai prin apo dekapente xronia. Den evgale album kai den emfanistike gia 2 sezon se magazi kai tote elegan ta idia. Kai girise me neo repertorio kai efere paniko. Kai prin apo 10 xronia pali to idio ekane meta to "Antidoto". Pali ta idia elegan (mexri oti pethane eipan) kai evgale album 2 xronia meta prokalontas pali ton idio paniko.
Simperasmatika, mexri stigmis i Anna opote exei apofasisei na apexei exei epistrepsei kanontas kalitera pragmata apo prin. Kaneis den mporei na einai sigouros an tha ginei kai tora to idio, alla oi pithanotites einai iper tis. Sigoura pantos den mporeis na peis oti einai se ptosi kapoios pou sinidita exei epileksei na apexei.
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
Ma to arthro milaei sinolika. De leei oti ena i dio albums mesa sta tosa xronia den pigan kala, i oti kapoio magazi de gemise. Me aformi to gegonos oti i Anna den emfanizetai kapou (epilogi tis) kai oti den exei vgalei album (epilogi tis) vgainei to simperasma oti den paei kala i karriera tis. AN den eixe protasi na tragoudisei kapou, i AN emfanizotan se adeio magazi, i AN evgaze album kai pigaine apato, tote tha mporouse kapoios na ipostiriksei kati tetoio. Oxi omos tora pou den exei ginei tipota apo ola auta.Flayer έγραψε:Kala den mporeis na peis oti kai ton teleutaio kairo pou htan se pistes kai evgale album ekane kai tis treles pwlhseis . O Votanikos den phgene kala to Nylon den efere me epanakukloforia oute 2P . Evgale elaxista single san diskos . 1 tragoudi katafere na mpei sto top 20 tou musiccontrol . 2 me to everything .
Ma sou ksanaleo pos to thema den einai pos pige to Nylon (pou etsi ki allios eixe pei i Anna ena mina prin tin kikloforia pos vgazei ena album gia na ton agapisoun oi fans tis) i o Votanikos (pou APORO poia Pempti piges kai de vrikes gemato ton eksosti??????). Etsi ki allios to arthro de graftike tote gia na to stiriksoun ekei.Flayer έγραψε:Ma sou eipa o Votanikos ka ito Nylon den ta phgan kai perifhma .
An krinoun oti i Anna exei ptosi logo Nylon, tha elegan gia to Nylon kai tha tous apantouse kapoios oti se mia tetoia diskografia opos tis Annas ena CD pou egine P (kai ara theoritai apotixia gia tin Anna-gia allous einai katorthoma 8) ) de dikaiologei ti leksi "ptosi" to 2008! Sto arthro omos dio-treis fores anaferetai sto arthro oti i Anna "βρέθηκε εκτός δισκογραφίας και εκτός πίστας"!!! Les kai an ithele de tha ekane magazi i disko!!! Katalaves ti sou leo? Simperainoun oti exei ptosi epeidi apexei xoris na lamvanoun ipopsi to gegonos oti apexei ithelimena opos exei kanei ksana sto parelthon dinontas mas meta tin apoxi, ta comebacks pou oloi kseroume!
P.S. Sto Votaniko eixa epileksei na pigaino Pemptes giati (ipotithetai pos tha itan pio xalara to magazi) kai telika tis allaksa me tis Kiriakes giati kathe Pempti o enas patouse ton allon. Tis Kiriakes itan pio xalara (gemato men alla oxi pixtra) mexri na skasei to thema tis Eurovision (opote kai frakarame kathe vradi) kai fisika milame gia ena poli megalo magazi.
P.S.2. Ta exoume ksanadiavasei auta gia tin Anna otan ekane breaks paliotera opote de me peirazoun (emena prosopika). Panta meta apo kati tetoia "simperasmata" i Anna ekane ena comeback kai voulone polla stomata.

Se sxesi me ti? Me to "Lampo" pou (etsi ki allios) den eixe kanei treli epitixia prin figei stis arxes ton '90s i se sxesi me to "Antidoto" pou emporika men eixe paei kala alla tis eixan sourei ta xilia miria gia satanismous, arrosties kai alla tetoia omorfa???Sugar έγραψε:H diafora einai oti twra h Anna exei arnhtiko klima pisw ths. Eite einai dikaio, eite oxi. Mia me to ksurismeno kefali, mia me thn Eurovision. Alla edw 8a hmaste kai 8a doume![]()