Η Εξαφάνιση Της Καλομοίρας!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από miss_understood »

Αφού αρραβωνιάστηκε η κοπέλα, τι το ψάχνουμε? Θα αφήσει τον αρραβωνιαστικό της και θα τρέχει στην Ελλάδα..για να κάνει τι? Να ανοίγει το πρόγραμμα στο Βέρτη (τυχαίο το παράδειγμα)?
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

H Εξαφάνιση Της Καλομοίρας
Τι λένε ο πατέρας και οι συνεργάτες της για την απόφασή της να εγκαταλείψει την ελληνική showbiz.

Where is Kalomoira? Donde esta Kalomoira? Που είναι η Καλομοίρα; Ψάξαμε σε Γη και ουρανό, μα η Καλομοίρα εχει εξαφανιστεί. Στο Down Town αυτής της εβδομάδας έχουν μερικές πληροφορίες για την τύχη της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Τα πράγματα είναι ανησυχητικά. Διάβασε:

Εικόνα

O συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος και θα ει­δοποιηθεί για την κλήση σας με γραπτό μήνυμα». Το ίδιο μονό­τονο μήνυμα ακούγεται εδώ και δύο μήνες περίπου, όταν κάποιος καλεί το κινητό της Καλομοίρας. Μόνο που, όσο κι αν επιμένει κανείς, το τηλέφωνο παραμένει κλειστό και ακόμη και τα sms επιστρέφουν χωρίς να φτάσουν ποτέ στον παραλήπτη τους.

Τα ίχνη της έχουν χαθεί. Κλεισμένες της συνεντεύξεις ακυρώθηκαν, προγραμμα­τισμένες της εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές ματαιώθηκαν και ένα «γιατί;» πλανάται σχετικά με την απόφασή της να φύγει βιαστικά από την Ελλάδα, χω­ρίς ουσιαστικά να ενημερώσει κανέναν. Το website της στο Internet παραμένει ανέγγιχτο, με τις τελευταίες της ειδήσεις από τη Eurovision να αποτελούν ακόμη το πρώτο θέμα. Τα μέλη του fan club της που την ακολούθησαν μέχρι και το Βελιγράδι, παρόλο που το καινούργιο της album βρί­σκεται στα ράφια των δισκοπωλείων εδώ και καιρό, δεν ξέρουν τίποτα για τις συ­ναυλίες που σκόπευε να κάνει σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι και βέβαια δεν υπάρ­χει κανείς για να συνεννοηθεί μαζί της αν θα επιθυμούσε να εμφανιστεί το χειμώνα σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Ακόμη και οι κοντινοί της άνθρωποι και οι στενοί της συνεργάτες έχουν να μάθουν νέα της και­ρό. «Η τελευταία φορά που συναντηθήκα­με ήταν για την τηλεοπτική εμφάνιση που είχε να κάνει στην εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά Έχει Γούστο» λέει ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ήταν αυτός που επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της σε όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη και οι άνθρωποι της εταιρίας της δεν γνωρίζουν τις προθέσεις της ούτε βεβαίως τι κρύβεται πίσω από το ξαφ­νικό ταξίδι της στην Αμερική. Ο Βασίλης Πέτρου, από τη Heaven, που ήταν ο φύ­λακας-άγγελός της και ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί της σε όλες τις φωτογρα­φήσεις, τις συνεντεύξεις, στο promo tour και στις πρόβες για τη Eurovision λέει: «Η Καλομοίρα είναι πολύ δεμένη με την οικο­γένειά της. Γνωρίζαμε ότι ήθελε πάρα πολύ να κάνει έκπληξη στην αδελφή της και να πάει να τη δει όταν θα γεννούσε, αλλά μας είχε πει ότι το ταξίδι αυτό είχε προγραμμα­τιστεί για αργότερα. Μάλιστα, μου έλεγε ότι σκεφτόταν να κάνει κάποιες συναυλίες τώρα το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και ήθελε να είναι πιο funky, για να ταιριάζουν στο στιλ της. Δεν μπορώ να ξέρω τι ήταν αυτό που την ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση. Ίσως ήταν η πίεση που είχε νι­ώσει όλο αυτό το διάστημα με τη Eurovision. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, γιατί δεν έχει κι­νητό στην Αμερική, αλλά, απ' ό,τι γνωρίζω ίσως επιστρέψει τον Αύγουστο».

Ο πατέρας της Καλομοίρας , ο κύριος Νίκος Σαράντης, έριξε λίγο περισσότερο φως στο μυστήριο της εξαφάνισής της: «Πώς μπορεί να αποδώσει ένας καλλιτέ­χνης όταν υπάρχει τόση καταπίεση;» ανα­ρωτιέται, όταν του ζητάω να μου εξηγήσει τους λόγους που έκαναν την Καλομοίρα να πάρει την απόφαση να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. «Νομίζω ότι εκμεταλλεύονται τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα στη show business» συμπληρώνει. «Μου έλεγε η μητέρα της ότι είχε τόσο άγχος με τη Eurovision και ότι έκλαιγε! Πολλή καταπί­εση! Ξέρω ότι αυτές οι δουλειές έχουν πίε­ση, αλλά μου έλεγε ιστορίες για τον τρόπο που της μιλούσαν ορισμένοι και τα είχα χά­σει! Δεν ξέρω γιατί εμείς οι Έλληνες μιλάμε τόσο πονηρά. Εγώ το παιδί μου το μεγάλω­σα χωρίς να έχει πονηριά. Ό,τι αισθάνεται να το λέει». Πάντως, ακόμη και για τον ίδιο υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτημα­τικά σχετικά με το πώς λειτουργεί το star system στην Ελλάδα: «Εγώ λείπω χρόνια στο εξωτερικό και δεν γνωρίζω. Δηλαδή όταν ένας καλλιτέχνης ξοδεύει πέντε και έξι ώρες για μία φωτογράφηση ή για να δώσει μία συνέντευξη δεν πληρώνεται;» με ρωτάει. Προσπαθώ να τον βάλω λίγο στην ελληνική νοοτροπία, όπου οι καλλι­τέχνες σχεδόν παρακαλάνε για να δουν μία φωτογραφία τους στα περιοδικά και βεβαίως δεν παίρνουν δεκάρα τσακιστή για όλα αυτά, γιατί θεωρείται μέρος του promotion που οφείλουν να κάνουν για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Εντυπωσι­άζεται. «Και τότε γιατί το κάνουν;» με απο­στομώνει. Το ερώτημα όμως παραμένει. Η Καλομοίρα θα γυρίσει στην Ελλάδα ή θα παραμείνει για πάντα στην Αμερική; Ο μπαμπάς της Καλομοίρας δεν είναι τόσο διαφωτιστικός: «Ίσως επιστρέψει στην Ελλάδα τον άλλο μήνα, αλλά από εκεί και μετά ας αποφασίσει μόνη της τι θα κάνει. Προς το παρόν είναι με τον Γιώργο και ξε­κουράζεται».
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Belle Helene

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belle Helene »

απαντήσεις από την Καλομοίρα κ όλο της το σόι :lol:

στο ciao που κυκλοφορεί... κ εδώ...

http://www.kalmedia.net/viewtopic.php?f=87&t=947

:P
Greekboy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Greekboy »

For those who are not members:

APO ciao:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ηζωή της στο Λονγκ Αιλαντ δείχνει να έχει πλέον αποκτήσει τον παλιό ρυθμό της. Δουλεύει στην ταβέρνα του πατέρα της Νίκου Σαράντη και έχει έρθει κ πάλι κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Εκεί βρισκόταν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μαζί με το τζορτζομποι κ τη μητέρα της. Μας το μαρτύρησε αμέσως ο πατέρας της που σήκωσε το τηλέφωνο. Οίδιος δείχνει έτοιμος να απαντήσει σε όλα. Η ένταση της φωνής του αλλά κ μια δόση πικρίας που βγάζει καθώς μιλάει, είναι εμφανείς σε κάθε του λέξη. Νιώθει πως έχουν αδιοκήσει την κόρη του κ θέλει να μιλήσει γι αυτό: << Τραυματίζεσαι ψυχολογικά όταν σου φέρονται με αυτόν τον τρόπο. Δεν υπέχρει ούτε σεβασμός λες κ ήξταν σκουπίδι. Στην κόρη μου μιλάνε λες κ ήταν πέντε χρονών>>.
Δε μασάει τα λόγια του. Όταν τον ρωτάμε σε ποιους αναφέρεται όταν λέει ότι κάποιοι φέρθηκαν στην Καλομοίρα σαν να ήταν σκουπίδι εκείνος απαντά: <<Είναι ο τρόπος που της μιλάνε άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται. Μπορεί να υπάρχει κ ζήλεια δεν ξέρω>>.

Το ξέσπασμα της Καλομοίρας

Η κουβέντα έχει ανάψει για τα καλά κ μάλλον η Καλομοίρα δεν είναι καθόλου αμέτοχη σε αυτήν. Σχεδόν αρπάζει από τον πατέρα της το ακουστικό κ παίρνει τον λόγο. Όταν αρχίζει να μιλάει η φωνή της σπάει σχεδόν από συγκίνηση μέχρι που τελικά ξεσπά σε κλάματα: <<Μπορεί να κλαίω εύκολα κ να είμαι ευαίσθητη, όμως κάποια πράγματα που συνέβαιναν τότε ήταν αρκετά χοντρά κ με πλήγωναν. Δεν θέλω όμως ακόμα να πω λεπτομέρειες>>.

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούγεται για δευτερόλεπτα η απόλυτη σιωπή. Η Καλομοίρα δεν είναι σε θέση να μιλήσει με όλα όσα γυρνούν στο μυαλό της εκείνη την ώρα. <<Η δουλειά είναι δουλειά κ δεν είμαι αχάριστη>> λέει ξαφνικά σε κάποια στιγμή και συνεχίζει: <<Όμως συνέβαιναν κάποια πράγματα που δεν ήταν τόσο δίκαια απέναντι μου. Έδινα τα πάντα τη ζωή μου όλη κ στο τέλος τα άκουγα κ από πάνω>>.

Η πικρία της είναι πλέον εμφανής σε κάθε της λέξη. Θέλει να διασκεδάσει τις καταστάσεις κ να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αναφορά σε εκείνα που την πλήγωσαν κ την απογοήτευσαν στην Ελλάδα. Τη ρωτάμε για την γιουροβιζιον κ αν κάτι που συνέβει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της εκεί ήταν ο πραγματικός λόγος της εξαφάνισης της κ εκείνη αρνείται να πει: << Ο λόγος που έφυγα από την Ελλάδα δεν έχει να κάνει με την γιουροβίζιον ή το αποτέλεσμα που έφερα, που κ πάλι νομίζω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Και βέβαια χάρηκα που συμμετείχα. Είναι τιμή μου που πήγα για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Το λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί ένιωσα κ την αγάπη του κόσμου που μιλούσε τόσο .όμορφα για μένα. Τους ευχαριστώ γιατί με στήριξαν από την πρώτη στιγμή σε αυτό που ήθελα να κάνω>>.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greekboy την Τρί Ιούλ 29, 2008 10:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
musicfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από musicfan »

Σε ποιον μίλησε η Καλομοίρα και τα είπε αυτά?
Greekboy

musicfan έγραψε:Σε ποιον μίλησε η Καλομοίρα και τα είπε αυτά?
ciao magazine

Εικόνα
Greekboy

Apo http://beta.mad.tv/news/new.php?id=31860&c=news:

Φως στο τούνελ για το Καλομοιράκι

Εικόνα

Μπορεί η Καλομοίρα να ξάφνιασε με την αιφνίδια αναχώρησής της από την Αθήνα μετά την επιτυχημένη της εμφάνιση στη Eurovision φέτος, μπορεί το κινητό της να είναι κλειστό αλλά το Downtown έλυσε το μυστήριο.

Από τη Heaven Music μαθαίνουμε ότι η αναχώρηση της Καλομοίρας για την Αμερική οφείλεται στο δέσιμο της με την οικογένεια της ειδικά αυτή τη περίοδο που η αδερφή της γέννησε το πρώτο της παιδάκι.

Ο πατέρας της Καλομοίρας, Νίκος Σαράντης, μίλησε στο Downtown και αναφέρθηκε στην καταπίεση της κόρης του, όπως είπε ο ίδιος. Ο κος Σαράντης μίλησε για εκμετάλευση των ονείρων των νέων παιδιών και για την αφόρητη πίεση που δέχτηκε την περίοδο της Eurovision καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέθηκαν οι Έλληνες. Συμπλήρωσε βέβαια και μπηχτές για οικονομικές συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν και εμφανίστηκε προβληματισμένος για το πόσο δίκαια λειτουργεί το star system στη χώρα μας.

Για το εάν θα ξαναδούμε την Καλομοίρα στην Ελλάδα, ο κος Σαράντης αποκάλυψε ότι ίσως να έρθει τον Αύγουστο αλλά αφήνει όλες τις αποφάσεις στην κόρη του. Προς το παρόν είναι με τον φίλος της, Γιώργο και απλά ξεκουράζεται. Μας λείπεις Καλομοιράκι!
MEDIA
Επικοινωνία:

shmera exei reprt sto ok gia kalomoira pou milaei o agaphmenso ths.arravwniasthkan kai tha pantreutoune sintoma..se ligo siasthma isws epistrepsei ellada leei.. :)
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Greekboy έγραψε: η αναχώρηση της Καλομοίρας για την Αμερική οφείλεται στο δέσιμο της με την οικογένεια της ειδικά αυτή τη περίοδο που η αδερφή της γέννησε το πρώτο της παιδάκι.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΑΤΕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δως μου ένα παγάκι
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Πάει το album...
in this mad mad world
MEDIA
Επικοινωνία:

SHMERA EKSWFILLO STO DOWNTOWN ME APOKLEISTIKH SYNENTEUKSH..

SAS PARATHETW TA SHMANTIKOTERA POU EIPE..

''ME KOROIDEPSAN KAI MOU EIPAN PSEMMATA''
''EXW KANEI SYMFWNIES GIA TIS OPOIES NTREPOMAI''
''EXW YPOGRAPSEI SYMVOLAIA POU EINAI GIA TA SKOUPIDIA''
''ME EKMETALLEUTIKAN''
''MOLIS ELEGA OXI SE KATI STHN ETAIREIA MOU,MOU KRATOUSAN MOUTRA''..

:)
MEDIA
Επικοινωνία:

"Τη στιγμή που άπαντες την ψάχνουν και προσπαθούν να μάθουν τους λόγους που είναι χαμένη τον τελευταίο καιρό, η Καλομοίρα φαίνεται πως ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της στην Αμερική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ελληνίδα τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπουσάλη, την οποία και αποδέχτηκε!

«Το είχα πάρει απόφαση από καιρό και απλώς περίμενα την κατάλληλη στιγμή», είπε στο περιοδικό «ΟΚ» ο σύντροφός της, που μίλησε για την έκπληξη που έκανε στην Καλομοίρα σε εστιατόριο του Μανχάταν.

«Είχα βάλει στο κόλπο όλους τους υπαλλήλους γιατί ήθελα να είναι έκπληξη για την Καλομοίρα και να θυμάται αυτή τη μέρα για πάντα», υπογράμμισε ο Γιώργος.

Πώς έγινε το «κόλπο»; Όταν το ζευγάρι έφτασε στο εστιατόριο, ένας σερβιτόρος ειδοποίησε το Γιώργο ότι τον...
ζητούσαν στο τηλέφωνο, στο οποίο -και καλά- ήταν ένας φίλος του για να τον ενημερώσει ότι βρήκε κίνηση στο δρόμο και πως καλό θα ήταν να ξεκινήσουν να τρώνε εκείνος με την Καλομοίρα.

Καθώς, λοιπόν, η καλλιτέχνιδα άρχισε να τρώει, λίγη ώρα αργότερα, ο ουρανός γέμισε με πυροτεχνήματα λόγω της επετείου της Εθνικής Ανεξαρτησίας των Αμερικανών (ναι, ήταν 4η Ιουλίου!). Και ενώ η Καλομοίρα απολάμβανε από το παράθυρο το θέαμα, ένας σερβιτόρος έφτασε με μια μεγάλη σοκολατένια καρδιά μαζί με ένα λευκό τριαντάφυλλο! Αμέσως, ο αγαπημένος της γονάτισε, ρωτώντας τη: «Θα με παντρευτείς;». Όπως γίνεται αντιληπτό, η Καλομοίρα έμεινε… κάγκελο και πόσο μάλλον όταν κοίταξε γύρω της και είδε ότι οι δυο τους είχαν μείνει ολομόναχοι.

Όπως είπαμε και προηγουμένως, η απάντησή της ήταν θετική και ο γάμος αναμένεται σύντομα. «Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Δεν ξέρω αν θα είναι το επόμενο ή το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Αυτή την περίοδο το συζητάμε με την οικογένειά μας και θέλουμε να δούμε ποια θα ήταν η καλύτερη ημερομηνία για το γάμο μας», επισήμανε ο Γιώργος Μπουσάλης.
Άβαταρ μέλους
miss_understood

MEDIA έγραψε:SHMERA EKSWFILLO STO DOWNTOWN ME APOKLEISTIKH SYNENTEUKSH..

SAS PARATHETW TA SHMANTIKOTERA POU EIPE..

''ME KOROIDEPSAN KAI MOU EIPAN PSEMMATA''
''EXW KANEI SYMFWNIES GIA TIS OPOIES NTREPOMAI''
''EXW YPOGRAPSEI SYMVOLAIA POU EINAI GIA TA SKOUPIDIA''
''ME EKMETALLEUTIKAN''
''MOLIS ELEGA OXI SE KATI STHN ETAIREIA MOU,MOU KRATOUSAN MOUTRA''..

:)
Σήριαλ σκέτο :P
MEDIA
Επικοινωνία:

mou aresei to kalomoiraki pou ta xwnei.. :lol:

telika den eixe kai adiko h kokkinou pou efige apo heaven.. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Παρ Αύγ 01, 2008 11:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XSLOVE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από XSLOVE »

BRAVO STO KALOMOIRAKI POU TOUS AFHSE ETSI....
TELIKA I HEAVEN EINAI MEGALH BR@#$A!!
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
MEDIA
Επικοινωνία:

Εικόνα
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Για τη Heaven και τις απαιτήσεις που έχει από τα μικρότερα και μεσαία ονόματά της έχουν ακουστεί φήμες, που έτσι και έβγαινε κάποιος να τις πει (ακόμα και χωρίς να τις επιβεβαιώσει), θα γινότανε τρελός χαμός.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Bravo Carol 8)
Krouela agapes mou, Krouela
MEDIA
Επικοινωνία:

Krouela έγραψε:Bravo Carol 8)
h despoina giati kathete sth heaven? :lol:

o mazw diavasa thn kanei.. :o
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Εγώ νομίζω ότι διάλεξε λάθος εποχή να το κάνει αυτό.
Απάντηση