ΑΠΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΤΟ X-FACTOR!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από miss_understood »

just feel έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..''ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΟ''! :lol: :lol:
ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΥΛ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ! :lol:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ! :wink:

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ο Λούης είναι από τους πολύ καλούς τραγουδιστές του παιχνιδιού, με φωνή, με κίνηση, με σωστή έκφραση και ειδικά αν σκεφτούμε οτι είναι 17άρης. Για μένα είναι μέσα στις 3-4 περιπτώσεις που αξίζουν να βρίσκονται εκεί αλλιώς θα μας έπαιρνε ο ύπνος :P
heartbeat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από heartbeat »

Μου αρεσει παρα πολυ ο Λουης,δε νομιζω πως μπορουμε να τον χαρακτηρισουμε ΕΜΟ μονο και μονο επειδη τα μαλια του ειναι ετσι. Και εδω που τα λεμε σιγα το μαλι...
Η Πολθξενη δε μου πολυαρεσει,εχει πολυ ψιλη φωνη,αλλα ειναι και μικρη,ισως γιαυτο...Ποσο χρονων ειναι?
Άβαταρ μέλους
miss_understood

heartbeat έγραψε: Η Πολθξενη δε μου πολυαρεσει,εχει πολυ ψιλη φωνη,αλλα ειναι και μικρη,ισως γιαυτο...Ποσο χρονων ειναι?
18 αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό. Η Ιωάννα είναι 16 αλλά δεν έχει ψιλή φωνή.
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Adiko to apotelesma apopse. H Anthi den eprepe na enai stin thesi na figei. Anti tin Anthi eprepe na einai h Eirini!!!!!!!!!!!!! Den mporo na katalavo epidei tis ta xoni o Theofanous eprepe na minei??? H Polikseni den einai tipota spoudaio alla to prospathei, tis dinoun eukairies gia to paleuei apo Mikri.

O Theofanous to eipe poly wraia apopse. Telos oi Omorfes Kopeles kai Antres me metries fones!!!! Simfono apolita. Yparxoun ipotithimeni tragoudistes kai tragoudistries pou den mproro na katalavo giati tragoudane. Oi emfanisi den einai to mono kritirio gia na eisai tragoudistis. Prepei na exeis kai foni. Distixos h simerini Elliniki diskografia exei pollous apo autous se auth tin katigoria. To ksero oti h emfanisi poulaei, ekei tha bgaloune lefta, alla exei hmeronimia liksis. Tous ksezoumane kala kala gia 3-4 xronia kai meta tous petane sta skoupidia, kai h ousia einai oti den eprepe na einai kan tragoudistes giati apla den mporoun na tragoudisoun na min leme onomata oti katalavate katalavate

Eprepe na figei h Eirini to skotose to Agaph ths Vandhs kai eprepe na figei. O Thefanous prepei na prosexei pws ta leei, prosvalei afantasta kai den xreiazete. Mporei na ta pei pio hrema kai me tropo.

Apisteutoi ta kokkina xalia kai h Trimitonio apopse, H Kailey, o Nikolas, htan para poly kali apopse. O Louis kalos performer kai tragoudistis

Meno stin ataka tou Theofanous apopse. "Telos h oi Omorfoi Tragoudistes me metries fones" kai ena asxeto "Eidate me to Kare Sakaki pou epestrepe h Anna Vissi" otan den simfonisan o Leventis kai o Mouratidis gia to kare pou tous foresane ta kokkina xalia sto tragoudi tous :) Asxeto
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

katarxin ekana to lathos na katevasw yet again akoma ena episodeio tou Xfactor

ithela na ixera pou vriskeis re thrille tous kalous tragoudistes. mpas kai sto download alliwnontai oi fwnes....

bravo sto Nikola kai sta Kokkina Xalia, akomi mia fora ekseretikoi.

oi ypoloipoi ante spitia sas.
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Μου άρεσαν οι Τριημιτόνιο, οι Juke box, ο Νικόλας και ο Λούης. Τα Κόκκινα Χαλιά τα βαρέθηκα ήδη.
Συμφωνώ ότι έπρεπε να φύγει η Ειρήνη.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

thrilos έγραψε:Adiko to apotelesma apopse. H Anthi den eprepe na enai stin thesi na figei. Anti tin Anthi eprepe na einai h Eirini!!!!!!!!!!!!! Den mporo na katalavo epidei tis ta xoni o Theofanous eprepe na minei??? H Polikseni den einai tipota spoudaio alla to prospathei, tis dinoun eukairies gia to paleuei apo Mikri.

O Theofanous to eipe poly wraia apopse. Telos oi Omorfes Kopeles kai Antres me metries fones!!!! Simfono apolita. Yparxoun ipotithimeni tragoudistes kai tragoudistries pou den mproro na katalavo giati tragoudane. Oi emfanisi den einai to mono kritirio gia na eisai tragoudistis. Prepei na exeis kai foni. Distixos h simerini Elliniki diskografia exei pollous apo autous se auth tin katigoria. To ksero oti h emfanisi poulaei, ekei tha bgaloune lefta, alla exei hmeronimia liksis. Tous ksezoumane kala kala gia 3-4 xronia kai meta tous petane sta skoupidia, kai h ousia einai oti den eprepe na einai kan tragoudistes giati apla den mporoun na tragoudisoun na min leme onomata oti katalavate katalavate

Eprepe na figei h Eirini to skotose to Agaph ths Vandhs kai eprepe na figei. O Thefanous prepei na prosexei pws ta leei, prosvalei afantasta kai den xreiazete. Mporei na ta pei pio hrema kai me tropo.

Apisteutoi ta kokkina xalia kai h Trimitonio apopse, H Kailey, o Nikolas, htan para poly kali apopse. O Louis kalos performer kai tragoudistis

Meno stin ataka tou Theofanous apopse. "Telos h oi Omorfoi Tragoudistes me metries fones" kai ena asxeto "Eidate me to Kare Sakaki pou epestrepe h Anna Vissi" otan den simfonisan o Leventis kai o Mouratidis gia to kare pou tous foresane ta kokkina xalia sto tragoudi tous :) Asxeto
egw den to eida pantws simfono me thn apopsi tou theofanous...alla as girisei kapia xronia pisw na skeftei oti egrafei gia tous one kapote...
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΘΗ!
ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!

ΔΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ..ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟ ΥΟΥΤΥΒΕ!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΧΡΩΜΑ!

ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ''ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ?ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!'' :lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Άβαταρ μέλους
miss_understood

just feel έγραψε:ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΧΡΩΜΑ!

ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ''ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ?ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!'' :lol:
Εγώ συμφώνησα με αυτούς που ειπαν ότι δεν τους άρεσε το ντύσιμο των κόκκινων χαλιών. Για αγγλικό συγκρότημα τους πλασάρει ο Θεοφάνους? :roll:
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Τελος με τα μοντέλα με την μέτρια φωνή... και το λεει αυτο μπροστα στον Ρουβά τώρα που του ειχε γραψει και τραγουδια... η μηπως να θυμηθουμε τους One...

Μηπως την ειδε και αυτος εντεχνίλα απο τοτε που έγραψε στην Αλεξίου?
:lol:
in this mad mad world
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

immortal έγραψε:Τελος με τα μοντέλα με την μέτρια φωνή... και το λεει αυτο μπροστα στον Ρουβά τώρα που του ειχε γραψει και τραγουδια... η μηπως να θυμηθουμε τους One...

Ma o Rouvas den exei metria fwnh!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

RE PAIDIA OI ONE DEN HTAN KAKOI!MIA XARA AKOYGONTOYSAN...EIXAN KAI 2-3 KALA SONG...

EMENA META KAI TO TRITO LIVE EXAKOLOUTHOUN NA MOU ARESOUN TA KOKKINA XALIA POLY!

KAI SYMPATHO KAI TO XRISTO...
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

MusicLover έγραψε:
immortal έγραψε:Τελος με τα μοντέλα με την μέτρια φωνή... και το λεει αυτο μπροστα στον Ρουβά τώρα που του ειχε γραψει και τραγουδια... η μηπως να θυμηθουμε τους One...

:roll: :roll:
antidoto

MusicLover έγραψε:

exeis dikio, xali ine i fwni tou!!! oso gia tous ONE, o Kwstantinos tragoudouse. oi alloi itan pio poly twn fwnientwn. :lol:
Παρε ανασα και παμε...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

antidoto έγραψε:katarxin ekana to lathos na katevasw yet again akoma ena episodeio tou Xfactor
ε, τα θέλει ο κ*λος σου τότε :lol:
εγώ πάλι δεν έχω δει κανένα επεισόδιο, παρά μόνο τα βίντεο στο youtube με τις εμφανίσεις των παιδιών.... και έχω να πω ότι κανείς δεν με εντυπωσιάζει τόσο ώστε να δικαιολογεί το "στόχο" αυτής της εκπομπής, ότι δηλαδή θέλουν να βρουν τον απόλυτο σταρ....

η Πολυξένη τι έκανε πάλι? :lol: 8)
Nothing lasts forever but the earth and sky
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ADAM2 έγραψε:
antidoto έγραψε:katarxin ekana to lathos na katevasw yet again akoma ena episodeio tou Xfactor
εγώ πάλι δεν έχω δει κανένα επεισόδιο, παρά μόνο τα βίντεο στο youtube με τις εμφανίσεις των παιδιών.... και έχω να πω ότι κανείς δεν με εντυπωσιάζει τόσο ώστε να δικαιολογεί το "στόχο" αυτής της εκπομπής, ότι δηλαδή θέλουν να βρουν τον απόλυτο σταρ....

http://www.youtube.com/watch?v=Ay5OriiEyGE
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
antidoto

ADAM2 έγραψε:

exeis dikio mada!
Παρε ανασα και παμε...
MusicLover

GUNNER_10 έγραψε:
MusicLover έγραψε:

Egw ton exw akousei live 2 fores k itan para poly kalos...
antidoto

MusicLover έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
MusicLover έγραψε:

kala ok! egw 1 fora ton akousa kai ithela tsigaro! (kai den ime kapnistis!)
Παρε ανασα και παμε...
MusicLover

antidoto έγραψε:
MusicLover έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
MusicLover έγραψε:

kala ok! egw 1 fora ton akousa kai ithela tsigaro! (kai den ime kapnistis!)
Den exei akoustei pote apo kanena oti o Rouvas exei metria fwnh...
Απάντηση