Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PENELOPE έγραψε:ΧΑΣΑΠΙΚΟ!ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 'ΑΔΙΚΑ' ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!
Μην περιμένεις κάτι τόσο δυνατό όσο το "άδικα", είναι κάτι πιο μελωδικό απ' όσο ξέρω.
to gegonos oti h enorxhstrwsh tou to katatassei sth kathgorias ths roumpas, de shmainei pws h melwdia tou de moiazei me to ksupna 8anash pou einai allou eidous.
ki egw molis to akousa to ksupna 8anash mou 8umise kateu8eian.
SoLiTUdE έγραψε:to gegonos oti h enorxhstrwsh tou to katatassei sth kathgorias ths roumpas, de shmainei pws h melwdia tou de moiazei me to ksupna 8anash pou einai allou eidous.
ki egw molis to akousa to ksupna 8anash mou 8umise kateu8eian.
aisxra both.
moiazei h melwdia me to ksypna thanasi??? oh my god omws....
Ma ti les twra Entek? Oloidia einai synthetika. Giati ws gnwston ola ta tragoudia tou Foivou,an de moiazoun enorxistrwtika,tha moiazoun synthetika.De ginetai na mh moiazoun katholou omws.
Ma ti les twra Entek? Oloidia einai synthetika. Giati ws gnwston ola ta tragoudia tou Foivou,an de moiazoun enorxistrwtika,tha moiazoun synthetika.De ginetai na mh moiazoun katholou omws.
gia na katalaveis einai toso idia oso kai to Apagorevmeno me ekeino tis Sia... diladi ante na exoun 4 notes koines !
kai to PAIXNIDI den exei KAMIA! Diladi pws mporei na pei kapoios oti moiazoun??? pragmatika ekplissomai!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
gia na katalaveis einai toso idia oso kai to Apagorevmeno me ekeino tis Sia... diladi ante na exoun 4 notes koines !
EM ENTEK SUMFONO ALLA XRISIMOPOIEIS LATHOS PARADEIGMA...
ENA KOMMATI DEN EINAI IDIO ME ENA ALLO EPIDI EXOUN KOINI NOTO TO LA,TO NTO KAI SOL DIESI....APLA OTAN EXOYN AUTO POY LEME KOINH VASI...PX TO KOMMATI NA NAI GRAMENO SE 2 PX SIGXORDIES KATA VASI...
SIMFONO OTI DEN EXOUN KAMIA SXESI...AUTO MPOREI APLA NA TO EIPAN GIA TO PSEUTOMPITOTEOBERLEKAKI...(TI LEXI EIPA PALI )POU MOIAZEI STO TEMPO ME AUTO TOU THANASI..