PENELOPE έγραψε:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ 'ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ' ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ!
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΣΙΝΓΚΛ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΟΠΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ!
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΕΗΜ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...
ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΩ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΛΑΙΒ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ...
Πηνελόπη... σόρρυ κιόλας που τα βάζω μαζί σου αλλά ώρες ώρες απορώ...ενώ είσαι μια ώριμη γυναίκα...καθηγήτρια...υποθέτω και μιας μέσης ηλικίας...πως είναι δυνατόν να βλέπεις τα πράγματα τόσο μα τόσο επιφανειακά??Η Πέγκυ ξεχωρίζει και προωθεί νέα παιδιά....ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ όμως...δε σου κάνει εντύπωση?

Μια φορά της προτάθηκε να πάρει μαζί της στο κέντρο και μ'αυτό τον τρόπο να προωθήσει μια ανερχόμενη γυναίκα τραγουδίστρια και ξέρεις ποια ήταν η απάντησή της φαντάζομαι

"Ε,δε γίνεται να δώσουμε δουλειά σε όλη την οικογένεια"!

Και το λέω αυτό γιατί η Πέγκυ ξέρει πάααααρα πολύ καλά τι κάνει και δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της...αλλά ΜΟΝΟ για το δικό της συμφέρον και κανενός άλλου!Και ξαναλέω ότι τόσα χρόνια μόνο αγοράκια-άντρες τραγουδιστές προωθεί!Κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει το ακριβώς αντίθετο από το ακομπλεξάριστο που υποστηρίζεις στο δικό σου post!!Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να προωθήσει γυναίκα ταλαντούχα τραγουδίστρια στον αιώνα τον άπαντα 8)
Για το χαρακτήρα της δε θέλω να μιλήσω...άλλωστε πολλά γεγονότα είχαν μιλήσει από μόνα τους λίγα χρόνια παλιότερα...όλοι τα θυμόμαστε...να μην επαναλαμβανόμαστε
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τις ταχύτητες με τις οποίες προωθούν τα παιδιά του X-Factor και κατά τη γνώμη μου πράττουν άριστα που το κάνουν!