Ο ΛΟΥΚΑΣ...Η ΠΕΓΚΥ...ΚΙ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

PENELOPE έγραψε:ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...
ΠΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ,ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;ΣΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ...ΤΟ 2008 ΜΕ ΤΕΡΖΗ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ!
ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ;ΜΕ 'ΑΟΡΑΤΑ' ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. :lol: :lol:
Δως μου ένα παγάκι
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ADAM2 έγραψε:γιατί ασχολείστε ΤΟΣΟ πολύ με αυτό που είπε ο cre για το Θεοφάνους;;;;
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ FAN?ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΣΤΟ XFACTOR ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ,ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕΙ. :lol: :lol:
Δως μου ένα παγάκι
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Μια χαρά παει του Ρέμου χωρις Θεοφάνους
in this mad mad world
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

antidoto έγραψε:to Dipla se sena mia xara to vlepw se ola ta playlist kai to best of ths Theodoridou mia xara to vlepw sto IFPI

opote oti kai na lete, ta gegonota lete alla. den afinete tis empatheies sas stin akri lew egw?
Οσον αφορά το boldarismeno ειναι τόοοοοοοσο μα τόσο πλασματικό αυτό στο IFPI!Και εξηγούμαι ότι προχθές που πήγα να αγοράσω ένα δεύτερο σιντί της Καίτης(δώρο) είδα μια από τις μεγαλύτερες τοποθετήσεις που έχω δει για Ελληνα καλλιτέχνη και για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης!Πάνω από 100 σιντί της σε αντίθεση με την Αννα που μόλις μετά βίας έφτανε τα 45-50 και της Καίτης ακριβώς 19! :roll:
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΕΜ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ!
Viewmaster

PENELOPE έγραψε:ΕΜ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ!
Καθόλου λογικό!Και ο Βέρτης,Τερζής,Ρέμος Θεσσαλονικιοί είναι!Δεν έχω δει ποτέ να γεμίζουν με τόσα cd τα μαγαζιά!
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

η Νατάσα είναι όμορφη και θέλουν να βλέπουν το πρόσωπό της
Nothing lasts forever but the earth and sky
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

viewmaster mou isos na poulaei to sigkekrimeno cd? gi afto zitisan perissotera? kai o remos ine top 5 alla opos les den eixe tosa!!! ti na pw re pedia
Παρε ανασα και παμε...
Viewmaster

antidoto έγραψε:viewmaster mou isos na poulaei to sigkekrimeno cd? gi afto zitisan perissotera? kai o remos ine top 5 alla opos les den eixe tosa!!! ti na pw re pedia
Θέλω να σου πω Αντίδοτο ότι μπορεί και να τα πουλάει(προσωπικά πολύ αμφιβάλλω)!Γιατί όμως πάνω από 100 σιντί τοποθέτηση????Και όλοι οι υπόλοιποι χαμηλά σχετικά!Μου έκανε εντύπωση και γιαυτό το ανέφερα!Τόσα χρόνια στα δισκάδικα της Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη φορά που το παρατηρώ αυτό!Η πρώτη ήταν με ένα διπλό σιντί της Παπαρίζου(δε θυμάμαι ποιο ακριβώς) και λίιιιιιγο λιγότερο με το 10 Χ.Μ της Δέσποινας και του Φοίβου!!!
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Το πλατό του Mad & The City γεμίζει νέα ταλέντα! Αυτή την Κυριακή, η Μαίρη, ο Δημήτρης και ο Αλέξανδρος υποδέχονται το νικητή του X-Factor, Λούκας, αλλά και τα Κόκκινα Χαλιά, για μια απολαυστική κουβέντα για τη μουσική, το μέλλον τους και το show από το οποίο άρχισαν όλα. (Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι στον Alpha)

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΖΗΝΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ 'ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ' ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ!
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΣΙΝΓΚΛ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΟΠΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ!
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΕΗΜ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΩ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΛΑΙΒ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ...
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Kαι θα κανουν ρεκορ downloads οπως η Alexandra Burke
:lol:
in this mad mad world
Viewmaster

PENELOPE έγραψε:ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ 'ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ' ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ!
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΣΙΝΓΚΛ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΟΠΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ!
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΕΗΜ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΩ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-ΕΙΔΙΚΑ ΛΑΙΒ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΚΙ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ...
Πηνελόπη... σόρρυ κιόλας που τα βάζω μαζί σου αλλά ώρες ώρες απορώ...ενώ είσαι μια ώριμη γυναίκα...καθηγήτρια...υποθέτω και μιας μέσης ηλικίας...πως είναι δυνατόν να βλέπεις τα πράγματα τόσο μα τόσο επιφανειακά??Η Πέγκυ ξεχωρίζει και προωθεί νέα παιδιά....ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ όμως...δε σου κάνει εντύπωση? :roll: Μια φορά της προτάθηκε να πάρει μαζί της στο κέντρο και μ'αυτό τον τρόπο να προωθήσει μια ανερχόμενη γυναίκα τραγουδίστρια και ξέρεις ποια ήταν η απάντησή της φαντάζομαι :roll: "Ε,δε γίνεται να δώσουμε δουλειά σε όλη την οικογένεια"! :roll: Και το λέω αυτό γιατί η Πέγκυ ξέρει πάααααρα πολύ καλά τι κάνει και δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της...αλλά ΜΟΝΟ για το δικό της συμφέρον και κανενός άλλου!Και ξαναλέω ότι τόσα χρόνια μόνο αγοράκια-άντρες τραγουδιστές προωθεί!Κατά τη γνώμη μου αυτό δείχνει το ακριβώς αντίθετο από το ακομπλεξάριστο που υποστηρίζεις στο δικό σου post!!Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να προωθήσει γυναίκα ταλαντούχα τραγουδίστρια στον αιώνα τον άπαντα 8)

Για το χαρακτήρα της δε θέλω να μιλήσω...άλλωστε πολλά γεγονότα είχαν μιλήσει από μόνα τους λίγα χρόνια παλιότερα...όλοι τα θυμόμαστε...να μην επαναλαμβανόμαστε :wink:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τις ταχύτητες με τις οποίες προωθούν τα παιδιά του X-Factor και κατά τη γνώμη μου πράττουν άριστα που το κάνουν! :wink:
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

ego mia xara exo akousi ti gianna terzi kai kirios tin apostolia zoi na lene ta kalitera gia ti zina kai oti tis voithise para poli sto ksekinima tous ktl kai panta pigainoun se aponomes tis kai lene episis ta kalitera parolo pou de sinergazontai pleon :roll: :roll:
Viewmaster

Βασικά...για μένα φίλτατε sow...όλες αυτές οι δημοσιοσχετίστικες δηλώσεις, "τους αγαπάω όλους","ο ήλιος λάμπει","τα πουλιά κελαηδούν" :wink: με εκνευρίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό!Και συνεχίζω..."είμαι η καλύτερη,η πιο σεμνή,το καλύτερο παιδί,η καλύτερη συνεργάτις,"αλλά η Τσαλιγοπούλου είναι μια άφωνη,αχτένιστη σπυριάρα αλλά τώρα όλα καλά με αναγουλιάζει ακόμα περισσότερο!

Υ.Γ.Ακόμα και οι ίδιες οι τραγουδίστριες που αναφέρεις δεν πιστεύω να νομίζουν ούτε οι ίδιες ότι έχουν ταλέντο αλλά ταλαντούχο μπαμπά και..."ταλαντούχο" επιχειρηματία 8)
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

simfono gia ola afta ta dimosiosxetistika alla nomizo pos stis perissoteres peritposeis mporis na katalavis pote kati legete kai exei vasi kai pote kati legete apla gia glipsimo.
tora afto pou les gia to talento tous einai ipokeimeniko nomizo..
eidika i terzi nomizo exi poli kali foni kai aksioprepi parousia sto xwro :roll:
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙ ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ...
ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΖΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΕΓΚΥ...

Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΛΑΙΒ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ...
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟ...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

viewmaster ola afta pou les ypaxoun se oles tis douleies...den ine kati neo kai de katalavenw giati to sizitate akomi...
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση