Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μπερδεύτηκα εγώ η κάτι έγινε λάθος στην 2η σελίδα? Γιατι δνε ειναι οι νικητές όπως και στην πρώτη?
όπως και να έχει μπράβο στον Just γιατι για να γίνει όλο αυτό εδώ σήμερα χρειάστηκε σίγουρα μεγάλο κόπο και υπομονή.
Μπράβο για τη δουλειά σου Just
κι εγώ μπερδεύτηκα από κάποιο σημείο και μετά, αλλά είδα ότι υπάρχει ένα άλλο θέμα που λέει τους νικητές
μπράβο Just για τη διοργάνωση, είναι εκπληκτική!
μπράβο στους νικητές
Slim_Shady έγραψε:Μπερδεύτηκα εγώ η κάτι έγινε λάθος στην 2η σελίδα? Γιατι δνε ειναι οι νικητές όπως και στην πρώτη?
όπως και να έχει μπράβο στον Just γιατι για να γίνει όλο αυτό εδώ σήμερα χρειάστηκε σίγουρα μεγάλο κόπο και υπομονή.
Οχι απλα αποφασισα εκει να μπουν αναλυτικα με τα points οι νικητες,κι εδω απλα θα χουμε το live..!!
Slim_Shady έγραψε:Μπερδεύτηκα εγώ η κάτι έγινε λάθος στην 2η σελίδα? Γιατι δνε ειναι οι νικητές όπως και στην πρώτη?
Οχι απλα αποφασισα εκει να μπουν αναλυτικα με τα points οι νικητες,κι εδω απλα θα χουμε το live..!!