MAD Video Music Awards 2014 (ΣΕΦ, 23/6)
- fylakas_aggelos
Re: MAD Video Music Awards 2014 (ΣΕΦ, 23/6)
Αφού είναι του Κασιδόκωστα το MAD πλέον,προβάλλει ότι θέλει αυτός.Και δυστυχώς οι περισσότεροι πολύ νέοι τραγουδιστές της Panik είναι μετριότητες.Κι εγώ προτιμούσα κλασικά ονόματα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- billakos24
Αφού τιγκάρουν απο κόσμο κάθε χρόνο δεν υπάρχει κανένας λόγος για οποιοδήποτε προβληματισμό.GUNNER_10 έγραψε:ρε παιδια παντως ειναι τραγικο που πλεον βραβεια(οτι και να ειναι αυτα) εχουν 80% εμφανισεις απο νεους τραγουδιστες (μερικοι ακομα αγνωστοι σαν ονοματα στο ευρυ κοινο)και πολυ λιγα κλασσικα ονοματα.

Κι όταν διαβάζεις ότι θα τραγουδήσει και ο Βασιλάρας ο Καρράς κάθε άλλο κλασσικό όνομα είναι
περιττό.

All of our endings can be found in our beginnings...
Ε αφου κοντευουν να σε πληρωνουν για να παςbillakos24 έγραψε:Αφού τιγκάρουν απο κόσμο κάθε χρόνο δεν υπάρχει κανένας λόγος για οποιοδήποτε προβληματισμό.GUNNER_10 έγραψε:ρε παιδια παντως ειναι τραγικο που πλεον βραβεια(οτι και να ειναι αυτα) εχουν 80% εμφανισεις απο νεους τραγουδιστες (μερικοι ακομα αγνωστοι σαν ονοματα στο ευρυ κοινο)και πολυ λιγα κλασσικα ονοματα.![]()
Κι όταν διαβάζεις ότι θα τραγουδήσει και ο Βασιλάρας ο Καρράς κάθε άλλο κλασσικό όνομα είναι
περιττό.

- billakos24
Πότε θα παραδεχτείς επιτέλους ότι ο κόσμος διψάει για Stan και Φουρέιρα?GUNNER_10 έγραψε:Ε αφου κοντευουν να σε πληρωνουν για να παςbillakos24 έγραψε:Αφού τιγκάρουν απο κόσμο κάθε χρόνο δεν υπάρχει κανένας λόγος για οποιοδήποτε προβληματισμό.GUNNER_10 έγραψε:ρε παιδια παντως ειναι τραγικο που πλεον βραβεια(οτι και να ειναι αυτα) εχουν 80% εμφανισεις απο νεους τραγουδιστες (μερικοι ακομα αγνωστοι σαν ονοματα στο ευρυ κοινο)και πολυ λιγα κλασσικα ονοματα.![]()
περιττό.

- fylakas_aggelos
Πέρα από την πλάκα όλα μα όλα τα κορίτσια από 4 ως 20 ετών που ξέρω λιώνουν για τον Stan,παραπάνω δεν νομίζω.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- billakos24
Αυτά αρκούν για να γεμίσουν το αχανές ΣΕΦ!fylakas_aggelos έγραψε:Πέρα από την πλάκα όλα μα όλα τα κορίτσια από 4 ως 20 ετών που ξέρω λιώνουν για τον Stan,παραπάνω δεν νομίζω.

20αριδες που να λιωνουν με σταν..ε οχι συγγνωμη μονο προβληματικοι υπαρχουν 

- fylakas_aggelos
Ξέρω πάντως τουλάχιστον 5 κορίτσια (πχ μικρότερες αδερφές συμφοιτητών μου), που τώρα αυτές είναι 18-20 και λιώνουν για Σταν,Boys And Noise,Στέλιο Λεγάκη,Μάριο Brasil και Justin Bieber φυσικά.GUNNER_10 έγραψε:20αριδες που να λιωνουν με σταν..ε οχι συγγνωμη μονο προβληματικοι υπαρχουν
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
fylakas_aggelos έγραψε:Ξέρω πάντως τουλάχιστον 5 κορίτσια (πχ μικρότερες αδερφές συμφοιτητών μου), που τώρα αυτές είναι 18-20 και λιώνουν για Σταν,Boys And Noise,Στέλιο Λεγάκη,Μάριο Brasil και Justin Bieber φυσικά.GUNNER_10 έγραψε:20αριδες που να λιωνουν με σταν..ε οχι συγγνωμη μονο προβληματικοι υπαρχουν
Πως κατάντησε έτσι η Ελληνική μουσική...Πραγματικά είναι για λύπηση το σημερινό μουσικό σκηνικό.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Καλα κοριτσια μπορει..απλα εγραψες 20αριδες.fylakas_aggelos έγραψε:Ξέρω πάντως τουλάχιστον 5 κορίτσια (πχ μικρότερες αδερφές συμφοιτητών μου), που τώρα αυτές είναι 18-20 και λιώνουν για Σταν,Boys And Noise,Στέλιο Λεγάκη,Μάριο Brasil και Justin Bieber φυσικά.GUNNER_10 έγραψε:20αριδες που να λιωνουν με σταν..ε οχι συγγνωμη μονο προβληματικοι υπαρχουν
Επισης μπορω να σου πω 1.000.000 γνωστες(καλα γνωστους δεν το συζητω) που στο ακουσμα των λεξεων σταν,μπιμπερ και λοιπα μονο που δεν με δερνουν

Κατι boys and noise ρε παιδια σορρυ δεν τους ξερει η μανα τους...βγειτε να ρωτησετε εξω ποιοι ειναι αυτοι να δουμε τι θα απαντησουν...
Δεν διαφωνω οτι 15 χρονα και καποια μεχρι 20 τα ακουνε..αλλα αυτο με το οτι ειναι τα "μεγαλα ονοματα" επειδη εχουν βρεθει σε καποια εταιρεια που τους προμοταρει μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα ειναι αλλη κουβεντα.

I Avramidou ti akrivos girevi sta Mad Awards ? 

Krouela agapes mou, Krouela
Προσπαθεί να γίνει η νέα Πάολα αλλά δεν.Krouela έγραψε:I Avramidou ti akrivos girevi sta Mad Awards ?

an kai me to kaliteri fili gelasa arketapanosif έγραψε:Προσπαθεί να γίνει η νέα Πάολα αλλά δεν.Krouela έγραψε:I Avramidou ti akrivos girevi sta Mad Awards ?

Krouela agapes mou, Krouela
- fylakas_aggelos
Την προωθούν πολύ κι αυτή!Ο Δρόμος παίζει συνέχεια τα τραγούδια της,και κάθε τραγούδι της έχει και videoclip!!!!!!!!!!

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Με τον κύριο Κώστα Τουρνά πριν λίγο επιτέλους ξανα μαζι στο studio
Μην της το πεις ,, Δε θα της το πω λοιπόν κυριε Κώστα μου ας το πούμε καλυτερα μαζι

Μην της το πεις ,, Δε θα της το πω λοιπόν κυριε Κώστα μου ας το πούμε καλυτερα μαζι

I like people too much or not at all.
- fylakas_aggelos
Πάρα πολύ ενδιαφέρον!!!Αλλά δεν θα έκανε και ντουέτο με την Ήβη?Θα δείξει!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
και οι τρεις μαζί δεν είπαν ότι θα είναι;fylakas_aggelos έγραψε:Πάρα πολύ ενδιαφέρον!!!Αλλά δεν θα έκανε και ντουέτο με την Ήβη?Θα δείξει!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ΜAD Αποκλειστικό: Nέα ονόματα-έκπληξη καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στα MAD VMA by Airfasttickets!

1o μέρες έμειναν για τη μεγάλη βραδιά των φετινών MAD Video Music Awards by Airfasttickets και η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά διαρκώς μεγαλώνει! Δείτε τους καλλιτέχνες που έχουν κλείσει μέχρι τώρα:
Με έντονα γράμματα είναι όσοι ανακοινώνονται σήμερα!
15.50
Mark Angelo
Βο
Boys & Noise
Marios Brasil
Courtney
Demy
Dj Kas
Freaky Fortune
JBalvin
Josephine
Kings & Antonella
Melina Mammas
Mike
Playmen
REC
RiskyKidd
Stan
Stavento
Φανή Αβραμίδου
Ήβη Αδάμου
Παντελής Αμπαζής
Σοφία Αρβανίτη
ΔέσποιναΒανδή
Νίκος Γκάνος
Βασίλης Καρράς
Στέλιος Λεγάκης
Κατερίνα Λιόλιου
Γιώργος Μαζωνάκης
Κώστας Μαρτάκης
ΜΕΛΙSSES
Μηδενιστής
Πάνος Μουζουράκης
Νικηφόρος
Πάολα
Στέλιος Ρόκκος
Κατερίνα Στικούδη
Διονύσης Σχοινάς
Κώστας Τουρνάς
Μιχάλης Τσαουσόπουλος
Ελένη Φουρέιρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα έρχονται και άλλα μεγάλα ονόματα και μοναδικές συμπράξεις στη σκηνή των MAD VMA by Airfasttickets!
http://mad.tv/%CE%BCad-%CE%B1%CF%80%CE% ... %84%CF%89/

1o μέρες έμειναν για τη μεγάλη βραδιά των φετινών MAD Video Music Awards by Airfasttickets και η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά διαρκώς μεγαλώνει! Δείτε τους καλλιτέχνες που έχουν κλείσει μέχρι τώρα:
Με έντονα γράμματα είναι όσοι ανακοινώνονται σήμερα!
15.50
Mark Angelo
Βο
Boys & Noise
Marios Brasil
Courtney
Demy
Dj Kas
Freaky Fortune
JBalvin
Josephine
Kings & Antonella
Melina Mammas
Mike
Playmen
REC
RiskyKidd
Stan
Stavento
Φανή Αβραμίδου
Ήβη Αδάμου
Παντελής Αμπαζής
Σοφία Αρβανίτη
ΔέσποιναΒανδή
Νίκος Γκάνος
Βασίλης Καρράς
Στέλιος Λεγάκης
Κατερίνα Λιόλιου
Γιώργος Μαζωνάκης
Κώστας Μαρτάκης
ΜΕΛΙSSES
Μηδενιστής
Πάνος Μουζουράκης
Νικηφόρος
Πάολα
Στέλιος Ρόκκος
Κατερίνα Στικούδη
Διονύσης Σχοινάς
Κώστας Τουρνάς
Μιχάλης Τσαουσόπουλος
Ελένη Φουρέιρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα έρχονται και άλλα μεγάλα ονόματα και μοναδικές συμπράξεις στη σκηνή των MAD VMA by Airfasttickets!
http://mad.tv/%CE%BCad-%CE%B1%CF%80%CE% ... %84%CF%89/
panosif έγραψε:
Σοφία Αρβανίτη

Υπέροχη!gtm13 έγραψε:panosif έγραψε:
Σοφία Αρβανίτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()