έτσι λέει ο ίδιος.mad_king έγραψε:ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ???
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
Μου είναι πλέον τόσο αδιάφορος που ότι και να κάνει ...δενμε συγκινεί ούτε στο ελάχιστο! Θεωρώ πως αν δεν είχε τον Φοίβο δεν θα τραγουδούσε ούτε σε ...σκυλάδικο!supernatural22 έγραψε:Βλαχαδερός ο Πετρέλαιος!!!!!!!!!
Κάποτε τον θεωρούσα και καλό...έχιε ο καιρός γυρίσματα
-
Ωραίο ζεϊμπέκικο...! Ο στίχος καλός (όχι κάτι ουάου...) μου αρέσει αρκετά η σύνθεση!
Έπιτέλους λαϊκός Φοίβος, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να δώσει και στην Κοκκίνου...
-
Όντως.. Ούτε μια ζεϊμπεκιά στην Έλλη κ της πάνε πολύchris3m έγραψε:Ωραίο ζεϊμπέκικο...! Ο στίχος καλός (όχι κάτι ουάου...) μου αρέσει αρκετά η σύνθεση!

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Η μουσική κάτι μου θυμίζει.MusicLover έγραψε:

-
Η μελωδία; Εμένα τίποτα..stelios έγραψε:Η μουσική κάτι μου θυμίζει.MusicLover έγραψε:
Κλασικός καλός Φοίβος των 90s.Θυμίζει λίγο "Το κοριτσάκι σου" σε πιο αργό!Κρίμα που το έδωσε στο Μενιδιάτη!
-
Μ'αρέσει πολύ η μουσική του. Θα ταίριαζε κ στη Δέσποινα πολύ..supernatural22 έγραψε:Κλασικός καλός Φοίβος των 90s.Θυμίζει λίγο "Το κοριτσάκι σου" σε πιο αργό!Κρίμα που το έδωσε στο Μενιδιάτη!
Θυμίζει το Σκοτωσε με της Δέσποινας.Ξεκινάει και τραγουδάς κανονικά το ρεφρεν από το Σκοτωσε με.supernatural22 έγραψε:Κλασικός καλός Φοίβος των 90s.Θυμίζει λίγο "Το κοριτσάκι σου" σε πιο αργό!Κρίμα που το έδωσε στο Μενιδιάτη!
stelios έγραψε:Η μουσική κάτι μου θυμίζει.MusicLover έγραψε:
to skotose me ths vandi....mono pou auto edo einai zempekiko eno ths despoinas xasapiko!!!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
-
stelios έγραψε:Θυμίζει το Σκοτωσε με της Δέσποινας.Ξεκινάει και τραγουδάς κανονικά το ρεφρεν από το Σκοτωσε με.supernatural22 έγραψε:Κλασικός καλός Φοίβος των 90s.Θυμίζει λίγο "Το κοριτσάκι σου" σε πιο αργό!Κρίμα που το έδωσε στο Μενιδιάτη!

Καλά.MusicLover έγραψε:stelios έγραψε:Θυμίζει το Σκοτωσε με της Δέσποινας.Ξεκινάει και τραγουδάς κανονικά το ρεφρεν από το Σκοτωσε με.supernatural22 έγραψε:Κλασικός καλός Φοίβος των 90s.Θυμίζει λίγο "Το κοριτσάκι σου" σε πιο αργό!Κρίμα που το έδωσε στο Μενιδιάτη!Τι σχέση έχει η μελωδία στο ένα κ στο άλλο;

Και επίσης εκεί που λέει στο ρεφρέν "Πως υπάρχω",μου θυμίζει το παλιό "Τα μεταξωτά σου χέρια" του Ρέμου,που λέει στην καρδιά σου πως υπάρχω,ότι βασιλεύω κι άρχω.Γενικά ο Φοίβος αντιγράφει τον εαυτό του,αλλά αν το αποτέλεσμα είναι καλό δεν υπάρχει πρόβλημα!Το ήθελα αυτό το κομμάτι για τη Δέσποινα,που έχει να δει ζεϊμπέκικο από το album 10 χ.μ.,και ακόμα περισσότερα χρόνια,να γίνει επιτυχία κάποιο ζεϊμπέκικό της!
Εγώ δεν θα το ήθελα για την Δέσποινα.Καλή επιτυχία στον Μενιδιάτη αν και μου είναι αδιάφορος ως καλλιτέχνης.supernatural22 έγραψε:Και επίσης εκεί που λέει στο ρεφρέν "Πως υπάρχω",μου θυμίζει το παλιό "Τα μεταξωτά σου χέρια" του Ρέμου,που λέει στην καρδιά σου πως υπάρχω,ότι βασιλεύω κι άρχω.Γενικά ο Φοίβος αντιγράφει τον εαυτό του,αλλά αν το αποτέλεσμα είναι καλό δεν υπάρχει πρόβλημα!Το ήθελα αυτό το κομμάτι για τη Δέσποινα,που έχει να δει ζεϊμπέκικο από το album 10 χ.μ.,και ακόμα περισσότερα χρόνια,να γίνει επιτυχία κάποιο ζεϊμπέκικό της!
Από άντρες η συνεργασία με τον Οικονομόπουλο ήταν ότι καλύτερο για τον Φοίβο.
Μακάρι όμως να έχει γράψει της Δέσποινας ένα ζεϊμπέκικο με παρόμοιο ύφος!Μπορεί να μοιάζουν,τουλάχιστον θα είναι κάτι δυνατό για το δίσκο!
Σκότωσέ με δεν νομίζω ότι θυμίζει τόσο... Περισσότερο 10 μέρες 10 νύχτες...
Αλλά κατά τα άλλα πολύ ωραίο! Παλιός καλός Φοίβος!

θυμιζει απο το σκοτωσε με εκει που λεει:Stavros έγραψε:Σκότωσέ με δεν νομίζω ότι θυμίζει τόσο... Περισσότερο 10 μέρες 10 νύχτες...
μερα μπαινει μερα βγαινει
κι η καρδια μου ραγισμενη
που χεις παει με ρωταει
και σαν ποτηρακι σπαει
ομως μου αρεσει παρα πολυ το νεο τραγουδι. μακαρι να εχουν αναλογη συνεχεια στην συνεργασια τους Φοιβος-Μενιδιατης.
To 10 Mέρες-10 Νύχτες είναι σκανδαλωδώς το ίδιο με το Νυχτολούλουδο!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!