Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
einai epishma 3o single? an nai na perimenoume kalokairino klip tote...!
ναι...Chronisgreek έγραψε:einai epishma 3o single? an nai na perimenoume kalokairino klip tote...!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.

55,23% ακροαματικότητα ο σταθμός την πρώτη ώρα που έπαιζε συνεχώς το κομμάτι επανειλημμένα!

- stathis2b_
Εν τω μεταξύ στο youtube γίνεται το απόλυτο ξεκατίνιασμα, το απόλυτο όμως... 

πάμε για γέλιο! δεν υπάρχουν! δεν ξενυχτούν μόνο οι Βανδικοί όπως είπα...έχουν κι άλλοι μεράκι τα κομμάτια της Δέσποιναςstathis2b_ έγραψε:Εν τω μεταξύ στο youtube γίνεται το απόλυτο ξεκατίνιασμα, το απόλυτο όμως...

Άλλοι λένε πως το Άλλαξα της Πάολας είναι κομμάτι του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε στίχους του Ηλία Φιλίππου!Θα δούμε αν υπάρχει στο νέο cd της Πάολας,καθώς δεν θα αλλάξει και πολύ το υλικό!mad_king έγραψε:Η ΠΑΟΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK...ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ..ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΤΟ ΧΕΙ Η ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ???
- stathis2b_
Εγω εν τω μεταξύ προσπαθω να κατευνασω λιγο τα πνευματα αλλα εις ματην.Τωρα εχει παρει η μπαλα την καημενη την Έλεναdeba έγραψε:πάμε για γέλιο! δεν υπάρχουν! δεν ξενυχτούν μόνο οι Βανδικοί όπως είπα...έχουν κι άλλοι μεράκι τα κομμάτια της Δέσποιναςstathis2b_ έγραψε:Εν τω μεταξύ στο youtube γίνεται το απόλυτο ξεκατίνιασμα, το απόλυτο όμως...![]()
![]()
εδώ είδα και για Αλεξίου σχόλια! ό,τι να'ναι! λιώνωstathis2b_ έγραψε:Εγω εν τω μεταξύ προσπαθω να κατευνασω λιγο τα πνευματα αλλα εις ματην.Τωρα εχει παρει η μπαλα την καημενη την Έλεναdeba έγραψε:πάμε για γέλιο! δεν υπάρχουν! δεν ξενυχτούν μόνο οι Βανδικοί όπως είπα...έχουν κι άλλοι μεράκι τα κομμάτια της Δέσποιναςstathis2b_ έγραψε:Εν τω μεταξύ στο youtube γίνεται το απόλυτο ξεκατίνιασμα, το απόλυτο όμως...![]()
![]()

- stathis2b_
Εντάξει τώρα, για ενα τραγουδι κανουν σαν μικρα παιδακια ολοι.Σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει, είναι απλό.Περαιτερω σχολια και απο τις δυο πλευρες που φτανουν στα ορια της κοντρας το λιγότερο, θεωρώ ότι είναι περιττα
απλά για να γελάμε εμείς!stathis2b_ έγραψε:Εντάξει τώρα, για ενα τραγουδι κανουν σαν μικρα παιδακια ολοι.Σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει, είναι απλό.Περαιτερω σχολια και απο τις δυο πλευρες που φτανουν στα ορια της κοντρας το λιγότερο, θεωρώ ότι είναι περιττα

από την άλλη όμως κι αυτοί που απαντούν τα ίδια κάνουν σε κάθε νέα κυκλοφορία της Βίσση ή της Παπαρίζου...οπότε απλά εμείς κοιτάμε και γελάμε...τα μάθαμε πλέον

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ!!ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ...ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΜΟΝΟ Ο ΣΤΙΧΟΣ..ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥΠΕΡ WOW..EINAI ΟΜΟΡΦΟ..ΓΛΥΚΟ..ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΑ..ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥΠΕΡ WOW..EINAI ΟΜΟΡΦΟ..ΓΛΥΚΟ..ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΑ..ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!
- stathis2b_
Ναι σ'αυτό δεν έχεις άδικοdeba έγραψε:απλά για να γελάμε εμείς!stathis2b_ έγραψε:Εντάξει τώρα, για ενα τραγουδι κανουν σαν μικρα παιδακια ολοι.Σε αλλους αρεσει και σε αλλους δεν αρεσει, είναι απλό.Περαιτερω σχολια και απο τις δυο πλευρες που φτανουν στα ορια της κοντρας το λιγότερο, θεωρώ ότι είναι περιττα![]()
είναι ανόητα όλα αυτά αλλά δικαιολογείς και αυτούς που ακόμη δε βγήκε το κομμάτι και βλέπουν να βγάζει ότι κακία έχει ο κάθε δυσκοίλιος που ανάθεμα κι αν άκουσε ολόκληρο το κομμάτι και περίμενε πως και πως μόνο και μόνο για να την πει στο Fanclub
![]()
![]()
από την άλλη όμως κι αυτοί που απαντούν τα ίδια κάνουν σε κάθε νέα κυκλοφορία της Βίσση ή της Παπαρίζου...οπότε απλά εμείς κοιτάμε και γελάμε...τα μάθαμε πλέον![]()

γι΄αυτό ακριβώς μας έχουν προετοιμάσει!mad_king έγραψε:ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ!!ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ...ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΜΟΝΟ Ο ΣΤΙΧΟΣ..ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ![]()
όχι ακρότητες, όχι να προκαλέσουν αλλά να δώσουν κομμάτια απλά και όμορφα που θα αγαπήσει ο κόσμος και που θα αναδείξουν ένα πιο ώριμο εαυτό της Δέσποινας!
αυτό περιμέναμε και ως τώρα τα τρία δείγματα που έχουμε δεν το διαψεύδουν αλλά ακόμη και από το απλό εξώφυλλο με την τόσο ωραία αισθητική!

περιμένουμε σε λίγες μέρες και ολόκληρο το cd για να δούμε όλη την εικόνα!
- stathis2b_
Μέχρι τώρα έχει δώσει 3 πολύ καλά δείγματα, να λέμε αλήθειες.Μήπως η παλιά Δέσποινα επέστρεψε;
ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!..ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ???ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΝΔΙΚΟΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΑΒΑΤΑΡdeba έγραψε:γι΄αυτό ακριβώς μας έχουν προετοιμάσει!mad_king έγραψε:ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ!!ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ...ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΜΟΝΟ Ο ΣΤΙΧΟΣ..ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ![]()
όχι ακρότητες, όχι να προκαλέσουν αλλά να δώσουν κομμάτια απλά και όμορφα που θα αγαπήσει ο κόσμος και που θα αναδείξουν ένα πιο ώριμο εαυτό της Δέσποινας!
αυτό περιμέναμε και ως τώρα τα τρία δείγματα που έχουμε δεν το διαψεύδουν αλλά ακόμη και από το απλό εξώφυλλο με την τόσο ωραία αισθητική!![]()
![]()
περιμένουμε σε λίγες μέρες και ολόκληρο το cd για να δούμε όλη την εικόνα!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΙΑ...
ΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..ΟΠΩΣ ΛΕΣ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΠ ΑΛΜΠΟΥΜ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΟ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..
mad_king έγραψε:ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!..ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ???ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΒΑΝΔΙΚΟΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΑΒΑΤΑΡdeba έγραψε:γι΄αυτό ακριβώς μας έχουν προετοιμάσει!mad_king έγραψε:ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ!!ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ...ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΜΟΝΟ Ο ΣΤΙΧΟΣ..ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ![]()
αυτό περιμέναμε και ως τώρα τα τρία δείγματα που έχουμε δεν το διαψεύδουν αλλά ακόμη και από το απλό εξώφυλλο με την τόσο ωραία αισθητική!![]()
![]()
περιμένουμε σε λίγες μέρες και ολόκληρο το cd για να δούμε όλη την εικόνα!ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ..ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΙΑ...

αφού άλλαξες το προηγούμενο που με τρόμαζε κανένα θέμα

26/04 στην επαρχία και 27/04 στην Αθήνα το cd με τηλεθεατή και ταυτόχρονα και σε δισκοπωλεία
18σέλιδο (

ΕΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ???ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ!!!ΤΕΛΕΙΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!
αδιάβαστο σε έπιασα λοιπόνmad_king έγραψε:![]()
![]()
![]()
ΕΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ???ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ!!!ΤΕΛΕΙΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!

το είπαν από αρχή της εβδομάδας
μια χαρά έδεσε και με αυτό το κομμάτι η κυκλοφορία
περιμένουμε