Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σάββατο, 2 Απριλίου 2011
Η Φωτεινή Δάρρα και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής για «Μια Νύχτα Ακόμα» ...
Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τρεις μεγάλες συναυλίες της στο Παλλάς και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Φωτεινή Δάρρα επαναλαμβάνει, την Τρίτη 5 Απριλίου, την πρόσφατη παράσταση της στην αίθουσα “Αλεξάνδρα Tριάντη” του Μεγάρου.
Με ένα πρόγραμμα ενισχυμένο ώστε να τιμήσει τον φιλανθρωπικό στόχο της συναυλίας, η Φωτεινή Δάρρα προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό να απολαύσει τα σημαντικότερα ερωτικά τραγούδια της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής.
Στόχος της συναυλίας , να ενισχύσει το σπουδαίο έργο του συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου “Οι Αγ. Ανάργυροι”.
Η ερμηνεύτρια, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικά, όπως η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, υποστηρίζει ενεργά τη σημαντική δράση του Συλλόγου.
Η θεαματική μουσική παράσταση «Μια νύχτα μόνο» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στις 15 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής. Στο ίδιο πλαίσιο,με τίτλο «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ... ΑΚΟΜΑ» και με τον υπότιτλο «Φωνές που ζουν μες στην ψυχή μας”, η Φωτεινή Δάρρα εμπνέεται από εμβληματικά τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίες καλλιτέχνιδες που δεν βρίσκονται πια κοντά μας αλλά οι φωνές τους ζουν για πάντα μες στην ψυχή μας, όπως: η Μελίνα Μερκούρη, η Βίκυ Μοσχολιού, η Καίτη Χωματά, Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Παράλληλα μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι, του Nat King Cole , του Μίμη Πλέσσα, του Cole Porter, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, των Queen κ.ά.
Με το χαρακτηριστικό προσωπικό της στίγμα και την αστείρευτη ενέργειά της αλλά και με ιδιαίτερο σεβασμό και προσήλωση στο ποιοτικό τραγούδι, αναβιώνει μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσαν σπουδαίες φωνές όπως: η Νάνα Μούσχουρη, o Nat King Cole, η Emma Shapplin, η Γιοβάννα,η Τζένη Βάνου, η Barbra Streisand, ο Freddie Merqury. Τραγούδια όπως: «Θάλασσα πλατειά», « Στον κεραυνό και στη βροχή(Μια νύχτα)», «Oι μάγισσες της Σμύρνης», «Αν σ’αρνηθώ αγάπη μου», «Για ποιό ταξίδι κίνησες να πας», «The way we were», «I will always love you», «Windmills of your mind» αλλά και πολλές προσωπικές, δισκογραφικές της επιτυχίες.
Συμπράττει η Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου και ηλεκτρικό γκρουπ, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο μουσικό άκουσμα.
«Μια Νύχτα Ακόμα» όπου μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ, ξαναγεννιούνται μπροστά στα μάτια του κοινού του Μεγάρου. Μέσα από την ανάμνηση της ζωής μιας ηθοποιού του μουσικού θεάτρου περασμένοι έρωτες, στιγμές από τη ζωή της πάνω στη σκηνή αλλά και η ζωή του καλλιτέχνη όταν τα φώτα σβήνουν, δημιουργούν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Η αυλαία ανεβαίνει και η παράσταση αρχίζει!
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων ασθενών του νοσοκομείου οι Αγ. Ανάργυροι και για τη λειτουργία του κέντρου πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού του συλλόγου. Ήδη από το Μάρτιο του 2004, οπότε και δημιουργήθηκε το Κέντρο Πρόληψης, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 27.000 μαστογραφίες δωρεάν. http://www.youtube.com/watch?v=Qede-FU9 ... r_embedded
Η κάμερα της εκπομπής Mega Star βρέθηκε στα γυρίσματα του καινούριου Video Clip για το τραγούδι "Από Δευτέρα" που θα μπορούσε να είναι και ο ύμνος του Έλληνα που τα πάντα τα αναβάλλει από Δευτέρα..
Ο τραγουδιστής δήλωσε πως και οι υποχρεώσεις της δουλειάς του είναι προσωπική ζωή, καθώς υπάρχει κόσμος που τον στηρίζει τόσα χρόνια σε ότι κάνει...
Μίλησε επίσης και για την συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα και τον Κώστα Μαρτάκη !!! http://www.youtube.com/watch?v=xmPWtkOO ... ded#at=143
Σάββατο, 2 Απριλίου 2011
Μικρούτσικος: «Όταν κυριαρχούσε ο Φοίβος και ο Καρβέλας εγώ με τον Μητροπάνο κάναμε 250.000 δίσκους»...
Ο Θάνος Μικρούτσικος κατά καιρούς έχει κάνει δηλώσεις για την ελαφρό-pop lifestyle μουσική, έτσι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα στα media. Όσο για τη δεκαετία που περάσαμε με το να κυριαρχούν στο σύστημα ο Φοίβος και ο Καρβέλας δηλώνει: « Όταν κυριαρχούσε ο Φοίβος, ο Καρβέλας και το lifestyle, εγώ με τον Μητροπάνο, με το "Στου αιώνα την παράγκα", κάναμε 250.000 δίσκους. Με τον Παπακωβσταντίνου, κάναμε 102 συναυλίες, με πάνω από 5.000 εισιτήρια σε κάθε συναυλία, κατά μέσο όρο. Απλώς αυτά δεν παρουσιάζονταν!».
Το Top 10 του Σαββάτου 2 Απριλίου διαμορφώθηκε ως εξής:
10) Master Tempo "Υπάρχουν Στιγμές"
9) Ελένη Φουρέιρα "Άσε με"
8) Μέλισσες "Lonely heart"
7) Πάνος Μουζουράκης-Κωστής Μαραβέγιας "Φίλα με ακόμα" και
Νίκος Οικονομόπουλος "Δώρο για σενα"
6) Έλλη Κοκκίνου "Ερωτεύτηκα"
5) Κατερίνα Στικούδη "6 εκατομμύρια"
4) Μιχάλης Χατζηγιάννης "Μια από τα ίδια"
3) Vegas "Mad about you"
REC "Αλλάζω"
2) Γιώργος Μαζωνάκης "Εγώ την ζωή μου"
1) Σάκης Ρουβάς "Οι δυο μας" ....
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, την Παρασκευή 1 Απριλίου, στον Δρόμος 89,8. Πολύ ευδιάθετη, η τραγουδίστρια έδωσε μία δίωρη συνέντευξη και μίλησε για όλα.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίζεται στο ANODOS, μέχρι και το επόμενο σαββατοκύριακο, μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και την Ελένη Φουρέιρα. Από το Μ. Σάββατο όμως και μέχρι τέλη Μαΐου, θα εμφανίζεται στο ΟΡΑΜΑ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Κωνσταντίνο Γαλανό. Όσο για το καλοκαίρι, ετοιμάζει, όπως πάντα, εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας.
Αναφερόμενη στη νυχτερινή ζωή και έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας σε νυχτερινά μαγαζιά, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει διαπιστώσει ότι είναι διαφορετική τώρα, από την εποχή που εκείνη ξεκίνησε. Σίγουρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές. «Τώρα», λέει, «έρχονται πιο μικρές ηλικίες από τότε και είναι κάτι που με ευχαριστεί».
Όσο για τη σχέση της με το διαδίκτυο, η ίδια αναφέρει πως πάρα πολύ καλή. Διατηρεί 5 προφίλ στο facebook, τα οποία τα διαχειρίζεται η ίδια, ενώ πρόσφατα απέκτησε και λογαριασμό στο twitter. Μέσα από το facebook επικοινωνεί με τους θαυμαστές της , κάτι που το θεωρεί πολύ καλό και σημαντικό γιατί, εκτός από τους θαυμαστές της στην Αθήνα που μπορούν να την δουν και να της μιλήσουν από κοντά, υπάρχουν και άνθρωποι από την επαρχία που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα και τους δίνεται η ευκαιρία, μέσω αυτής της σελίδας, να επικοινωνούν. Το twitter για εκείνη είναι κάτι αστείο και το χρησιμοποιεί πιο πολύ για πλάκα. «Μου φαίνεται πολύ αστείο οι άνθρωποι να γράφουν οτιδήποτε κάνουν εκείνη τη στιγμή και να το μοιράζονται».
Μιλώντας για τη δισκογραφική της πορεία και τα τραγούδια που επιλέγει να ερμηνεύσει, ομολογεί ότι τα περισσότερα τραγούδια της έχουν κοινό στοιχείο τον πόνο γιατί έτσι εκφράζεται η ίδια. Το κριτήριο που επιλέγει τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει, όπως η ίδια υποστηρίζει, είναι η επιθυμία που θα έχει να πει ένα τραγούδι. Δηλαδή, πόσο θα της αρέσει ένα τραγούδι. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ωστόσο, στους δημιουργούς των κομματιών. Έχει πέσει, αποκαλύπτει, πολλές φορές έξω στις προβλέψεις της, καθώς πολλά τραγούδια που θεωρούσε αδιάφορα έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες, ανάμεσα τους «Αχάριστη καρδιά» και «11 παρά». Όσο για τα τραγούδια που κάποιο καλλιτέχνες τα απορρίπτουν και στη συνέχεια γίνονται μεγάλες επιτυχίες από άλλους, εκείνη πιστεύει πως κανείς δε μπορεί να γνωρίζει αν και με τον καλλιτέχνη που το απέρριψε, θα γινόταν επιτυχία. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε τέλη Νοέμβρη, με τίτλο «Η ζωή μου έρωτας». Πρόκειται για το 13ο άλμπουμ της και είναι σε συνεργασία με τον Γιώργο Μουκίδη.
Από τη συζήτηση δεν έλλειψε και η αναφορά στα talent shows και στα τηλεοπτικά shows με τους επωνύμους. Και τα δύο είδη βρίσκουν τη Νατάσα Θεοδωρίδου αρνητική. Η ίδια δεν μπορεί την τόση προβολή, επομένως δε θα μπορούσε ποτέ να λάβει μέρος σε κάποιο τέτοιο show. Αν και της είχε γίνει πρόταση για την κριτική επιτροπή τους Greek Idol, εκείνη αρνήθηκε γιατί είναι πάνω απ' όλα αντίθετη με τέτοιου είδους παραγωγές και γιατί δεν ήθελε να προβληθεί η ίδια με αυτόν τον τρόπο. Αναφερόμενη όμως στην Έλλη Κοκκίνου, είπε ότι είναι πολύ καλή και αυτό που κάνει το κάνει καλά. Όσο για το Dancing with the Stars,θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο, απαιτεί πολύ χρόνο, είναι πολύ κουραστικό και είναι σίγουρη πως δε θα μπορούσε να τα καταφέρει.
Λόγος έγινε επίσης, για τη συμμετοχή μας για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι πολύ θετική για το τραγούδι του Λούκα με τον Stereo Mike, της αρέσει πολύ και ελπίζει να πάει καλά. Όσο για το αν η ίδια θα πήγαινε ποτέ στη Eurovision, η απάντησής της ήταν άμεση και αρνητική. Χαρακτηριστικά, αν ο Γιώργος Θεοφάνους της έλεγε έγραψα αυτό το κομμάτι για το διαγωνισμό, εκείνη θα του απαντούσε «Ωραία! Να βρούμε και κάποιον να το τραγουδήσει».
Τέλος, μιλώντας για την οικονομική κρίση, η Νατάσα Θεοδωρίδου θεωρεί ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, οριακά, σε κομβικό σημείο, όλα θα αλλάξουν και θα έχουμε μια νέα τάξη πραγμάτων. «Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος γενικά και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα είναι όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή. Σε ό,τι κι αν κάναμε υπήρχε μέσα η υπερβολή», αναφέρει. Όσο για την ίδια και την καθημερινότητά της, υποστηρίζει ότι πάντα ήταν εγκρατής και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε κάποια χρήματα ώστε, ακόμα και τώρα, να ζει όμορφα. Τονίζει, ότι τραγουδίστρια δεν έγινε για να δείχνει στους άλλους ότι έχει χρήματα, ωραίο αμάξι και σπίτι, αλλά γιατί της αρέσει πολύ να τραγουδά. Όσο για το λαϊκό τραγούδι, θεωρεί ότι ειδικά σε τέτοιους καιρούς ο Έλληνας ψάχνει να βρει μια διέξοδο σε αυτό και το στηρίζει.
tora 8umi8ike i paparizou tin international kariera........as paei piso sta mpouzoukia.........ela pou ta mpouzoukia teleiosan krisi............the party is over.to video xalia......
Ο Μύρωνας Στρατής, μετά την τεράστια επιτυχία του με το τραγούδι "Πάνω απ' όλα" και τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, ετοιμάζει κάτι καινούριο.
Αυτήν την περίοδο λοιπόν βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει την νέα του δουλειά. Το τρίτο προσωπικό του άλμπουμ, θα περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουρια κομμάτια και ένα ντουέτο έκπληξη. Δυστυχώς ο Μύρωνας δε μας δίνει άλλα στοιχεία για το ντουέτο του αυτό. Πάντως, φαίνεται να έχει ρίξει όλο του το βάρος και την προσοχή στη νέα αυτή δουλειά καθώς "ξημεροβραδιάζεται" στο στούντιο όπως δηλώνει και στο twitter του. Με τέτοια δουλειά που πέφτει, σίγουρα το νέο CD θα αποτελέσει μια ακόμη επιτυχία του Μύρωνα Στρατή και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να κυκλοφορήσει.
H Χρύσπα δεν είναι μόνο μια αγαπημένη τραγουδίστρια αλλά και ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση. Αυτή την εβδομάδα απαντάει στις fast & fifteen ερωτήσεις μας και μας εκμυστηρεύεται πολλά μικρά μυστικά της, καθώς και ένα πρόσφατο γεγονός που την έφερε σε αμηχανία...
1) Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ξυπνάς?
"Today is a new day"
2) Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου?
Παίζοντας επιτραπέζια με φίλους, κάνοντας γυμναστική και χορό.
3) Ποιό είναι το καλύτερο δώρο που σου έχουν κάνει?
Η φιλία!!
4) Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα?
Ανάλογα την διάθεση μου. Αγαπώ πολλά χρώματα, αλλά αν πρέπει να σου πω ένα, θα σου πω το μπλε της θάλασσας, που με ηρεμεί και με ταξιδεύει.
5) Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες αμήχανα και για
Όταν με φλέρταρε μια γυναίκα, πάνω στην πίστα. Ανέβηκε την ώρα που τραγουδούσα, μου «άρπαξε» το μικρόφωνο και μου είπε κάτι που κωλύομαι να στο πω... ( γέλια) και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω..
xryspa_1
6)Πόσο χρονών έδωσες το πρώτο σου φιλί?
Δεκαέξι.. σσσσσουτ... μην το πεις στους γονείς μου...
7) Ποιο ήταν το αγαπημένο σου μάθημα στο σχολείο?
Αγαπημένο μάθημα δεν είχα. Παρ' όλα αυτά μου άρεσαν οι περίοδοι που έφευγα από τα μαθήματα για να αναλάβω την χορωδία του σχολείου, χωρίς να παίρνω απουσίες.
8) Πότε και που έκανες τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου?
Τον Σεπτέμβρη του 2009, στην Σαντορίνη που είχαμε πάει διακοπές και εκεί χωρίς να το περιμένω μου έκανε , πρόταση γάμου ο καλός μου!!
9) Τι σε γοητεύει σε κάποιον -α?
Ο αυθορμητισμός σε συνδυασμό με το ιδανικό χιούμορ.
10) Τι δε σου αρέσει πάνω σου?
Μ αρέσουν όλα ... είμαι μεγάλο ψώνιο( γέλια)
Να σου πω τώρα σοβαρά, πέρασα από διάφορα στάδια. Κατάθλιψη, άρνηση της εικόνας μου, κ.τ.λ, αλλά κατάφερα να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου. Και ναι σήμερα μπορώ να σου πω ότι αγαπώ τον εαυτό μου όπως ακριβώς είναι!
xryspa_2
11) Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχεις κάνει στη ζωή σου?
Επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις -ενώ γενικότερα κάνω extreme πράγματα- θεωρώ ότι μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει το πιο extreme πράγμα της ζωής μου. Είμαι μικρή ακόμα για να δηλώσω κάτι τέτοιο.. Τα πιο extreme είναι μπροστά!!
12) Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι?
Κομμένα πια τα δανεικά..
13) Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή στην καριέρα σου;
Η στιγμή που έδωσα τα χέρια με τους καινούργιους μου συνεργάτες. Προσεχώς η συνέχεια........
14) Με ποιόν καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς?
Είμαι πολύ τυχερή για τις συνεργασίες που έχω κάνει στο παρελθόν, θεωρώ ότι όταν δουλεύεις με «καλλιτέχνες» μπορείς να αποκομίσεις πολλές εμπειρίες. Μια συνεργασία που θα ήθελα πολύ να κάνω είναι με τον Αντώνη Ρέμο.
15) Που σε βρίσκει κανείς αυτή την περίοδο και τι ετοιμάζεις?
Ολοκλήρωσα τις εμφανίσεις μου, στην Αθήνα. Παράλληλα ήμουν για ένα μεγάλο διάστημα στο στούντιο, ετοιμάζοντας την καινούργια δουλειά.. Είμαι σε συζητήσεις για την επομένη συνεργασία μου ..Σύντομα θα είμαι σε θέση να την ανακοινώσω.
Nέο Dance Hit , στη μόδα του σεξοαισθησιακού έβγαλε ο Κώστας Μαρτάκης που έχει άγριες διαθέσεις και θέλει να αντέξεις.. Ο σύγχρονος ήχος των Flawless & Beetcraft, ομάδα που συμμετέχει ο επιτυχημένος παραγωγός Claydee Lupa, αλλά και οι προκλητικοί στίχοι του Νεκτάριου Τυράκη, συνθέτουν την μαγική συνταγή για ένα super dance hit! apo to www.gossip-tv.gr
Συνεργασία έκπληξη ετοιμάζουν η Νάνα Μούσχουρη και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τραγουδίστριες ένωσαν τις φωνές τους σε ένα νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα και αναμένεται να κάνει αίσθηση στο κοινό.
Μια συγκινητική και ταυτόχρονα πολύ σημαντική στιγμή για τη διαδρομή της στο τραγούδι ήταν η συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τη Νάνα Μούσχουρη. Η 29χρονη τραγουδίστρια είχε τη χαρά και την ευκαιρία να τραγουδήσει στο πλάι της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας.
Οι δυο τους μοιράζονται ένα ντουέτο έκπληξη, το οποίο ηχογραφήθηκε πρόσφατα και συμπεριλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά της Νάνας Μούσχουρη, η οποία θα κυκλοφορήσει από τη Universal.
Aκόμη δεν έχει γίνει γνωστή οποιαδήποτε λεπτομέρεια που αφορά το τραγούδι τους.
Πάντως, η Νάνα Μούσχουρη στο καινούριο άλμπουμ της έχει συμπεριλάβει κι ένα ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου
thrilos έγραψε:Μια συγκινητική και ταυτόχρονα πολύ σημαντική στιγμή για τη διαδρομή της στο τραγούδι ήταν η συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τη Νάνα Μούσχουρη. Η 29χρονη τραγουδίστρια είχε τη χαρά και την ευκαιρία να τραγουδήσει στο πλάι της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας.
Οι δυο τους μοιράζονται ένα ντουέτο έκπληξη, το οποίο ηχογραφήθηκε πρόσφατα και συμπεριλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά της Νάνας Μούσχουρη, η οποία θα κυκλοφορήσει από τη Universal.
Aκόμη δεν έχει γίνει γνωστή οποιαδήποτε λεπτομέρεια που αφορά το τραγούδι τους.
Πάντως, η Νάνα Μούσχουρη στο καινούριο άλμπουμ της έχει συμπεριλάβει κι ένα ντουέτο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου