Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
TO NEO SINGLE POLU OMORFO K AKOUGETAI POLU!!!
8EORO POS TO CD SAN SUNOLO EXEI POLU ORAIA KOMMATIA, GRAMMENA PANO STO YFOS K TIN FONH THS KOKKINOU...XORIS PEIRAMATISMOUN K STOIXEIA ENTUPOSIASMOU...
KRINONTAS TO CD AUTO K TO PERSINO THS DESPINAS, 8EORO POS THS ELLHS EINAI KALUTERO SAN SUNOLO......
8EORO POS TO CD SAN SUNOLO EXEI POLU ORAIA KOMMATIA, GRAMMENA PANO STO YFOS K TIN FONH THS KOKKINOU...XORIS PEIRAMATISMOUN K STOIXEIA ENTUPOSIASMOU...
KRINONTAS TO CD AUTO K TO PERSINO THS DESPINAS, 8EORO POS THS ELLHS EINAI KALUTERO SAN SUNOLO......
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
vlepw to cd ths ellhs na to episkiazei ths despoinas...dystyxos...ekanan aponomh platinas k papala.....akoma perimenoume to clip tou koitaxe gyro mas 

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Μα είναι να απορείς.Φαίνεται να το έχουν αφήσει στην μοίρα του.manos έγραψε:vlepw to cd ths ellhs na to episkiazei ths despoinas...dystyxos...ekanan aponomh platinas k papala.....akoma perimenoume to clip tou koitaxe gyro mas
Ακόμα και η Έλλη πήγε σε εκπομπές και δεν τραγούδησε κανένα καινούργιο τραγούδι της.
Κρίμα γιατί έχει τραγούδια που αξίζει κάποιος να τα ανακαλύψει.
Απλώς έπεσαν στην παγίδα των πολλών digital singles από τα οποία τα περισσότερα δεν ακούστηκαν πολύ.
Κάπως έτσι χάθηκε το ενδιαφέρον για τον δίσκο.Ελπίζω πάντως τα Χριστούγεννα να έχει νέα κυκλοφορία η Έλλη.
I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Μα είναι να απορείς.Φαίνεται να το έχουν αφήσει στην μοίρα του.manos έγραψε:vlepw to cd ths ellhs na to episkiazei ths despoinas...dystyxos...ekanan aponomh platinas k papala.....akoma perimenoume to clip tou koitaxe gyro mas
Ακόμα και η Έλλη πήγε σε εκπομπές και δεν τραγούδησε κανένα καινούργιο τραγούδι της.
Απλώς έπεσαν στην παγίδα των πολλών digital singles από τα οποία τα περισσότερα δεν ακούστηκαν πολύ.
Κάπως έτσι χάθηκε το ενδιαφέρον για τον δίσκο.Ελπίζω πάντως τα Χριστούγεννα να έχει νέα κυκλοφορία η Έλλη.
symfono..ypervolika polla digital singles prin vgei o diskos..polla remixes..krima krima..kai exei kapoia wraia kommatia...anarotiemai h idia h ellh kanei kati giauto..pantos k na thelei de nomizo na thn pairnei na xanaegkataleipsei to foivo..
manos έγραψε:stelios έγραψε:Μα είναι να απορείς.Φαίνεται να το έχουν αφήσει στην μοίρα του.manos έγραψε:vlepw to cd ths ellhs na to episkiazei ths despoinas...dystyxos...ekanan aponomh platinas k papala.....akoma perimenoume to clip tou koitaxe gyro mas
symfono..ypervolika polla digital singles prin vgei o diskos..polla remixes..krima krima..kai exei kapoia wraia kommatia...anarotiemai h idia h ellh kanei kati giauto..pantos k na thelei de nomizo na thn pairnei na xanaegkataleipsei to foivo..
Γιατί δεν την παίρνει να τον εγκαταλείψει;
Νομίζω ότι το Ειλικρινά ήταν περισσότερο επιτυχημένος ως δίσκος από ότι τα γενέθλια ή το Sex
Θεωρώ ότι μόνο κακό της έκανε η επιστροφή της στο φοίβο
Απο τα γενέθλια ναι... Από το sex πιστεύω στα singles... Γιατί σε πωλήσεις τα πήγε καλύτεραNick_Man έγραψε:manos έγραψε:stelios έγραψε:Μα είναι να απορείς.Φαίνεται να το έχουν αφήσει στην μοίρα του.manos έγραψε:vlepw to cd ths ellhs na to episkiazei ths despoinas...dystyxos...ekanan aponomh platinas k papala.....akoma perimenoume to clip tou koitaxe gyro mas
Νομίζω ότι το Ειλικρινά ήταν περισσότερο επιτυχημένος ως δίσκος από ότι τα γενέθλια ή το Sex

Δεν νομίζω πως είναι ικανοποιημένη από την συνεργασία.Σίγουρα αλλιώς φανταζόταν τα πράγματα όταν επέστρεφε κοντά του.Nick_Man έγραψε:manos έγραψε:stelios έγραψε:Μα είναι να απορείς.Φαίνεται να το έχουν αφήσει στην μοίρα του.manos έγραψε:vlepw to cd ths ellhs na to episkiazei ths despoinas...dystyxos...ekanan aponomh platinas k papala.....akoma perimenoume to clip tou koitaxe gyro mas
Από δηλώσεις της όμως φαίνεται συμβιβασμένη με την κατάσταση.
Εδώ δήλωσε πως θα μπορούσαν να κυκλοφοφούν μόνο ψηφιακά πια οι δίσκοι και δεν θα είχε πρόβλημα με αυτό.
Ο δίσκος Ειλικρινά ήταν πάρα πολύ καλός.Έπρεπε να συνεχίσει χωρίς τον Φοίβο,όμως τότε η Έλλη είχε άλλη δύναμη.
Προερχόταν από πολλές επιτυχίες με τον Φοίβο και πάλι είχε δηλώσει πως δυσκολεύτηκε να βρει τραγούδια.
Τώρα αν άφηνε τον Φοίβο θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση όμως αφού έχει συμβόλαιο για άλλα 3 χρόνια με την Spicy.Δεν υπάρχουν πια επιλογές.
Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθούν τα λάθη που έκαναν μέχρι τώρα.
giati an xanafygei k to xanametaniosei de nomizo na thn xanadextei..epishs tha fanei san htta k poly epipolaih san kinhsh na thn xanakanei..Nick_Man έγραψε:manos έγραψε:stelios έγραψε:Μα είναι να απορείς.Φαίνεται να το έχουν αφήσει στην μοίρα του.manos έγραψε:vlepw to cd ths ellhs na to episkiazei ths despoinas...dystyxos...ekanan aponomh platinas k papala.....akoma perimenoume to clip tou koitaxe gyro mas
νομίζω πως ό,τι έκανε αυτό το cd έκανε...
άλλο ένα single το πολύ θα βγάλουν αν θέλουν να ακουστεί η έλλη γιατί δε νομίζω απλά να της δώσει ο Φοίβος άλλο κομμάτι καινούριο σύντομα και αυτό ήταν...
δεν ξέρω καν αν θα πάνε για άλλο vc
άλλο ένα single το πολύ θα βγάλουν αν θέλουν να ακουστεί η έλλη γιατί δε νομίζω απλά να της δώσει ο Φοίβος άλλο κομμάτι καινούριο σύντομα και αυτό ήταν...
δεν ξέρω καν αν θα πάνε για άλλο vc
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
O δίσκος της Κοκκίνου ηταν μια κοροιδία και μισή! Η προχειρότητα και η τεμπελιά στα ζενίθ του! Απλά τα πράγματα!
Καταρχήν να ρωτήσω κάτι, ξέρουμε ακριβώς το λόγο που τότε η Έλλη έφυγε από τη HEAVEN και Φοίβο?
Έχω ακούσει τόσα πολλά και διαφορετικά....που κάποια στιγμή μπερδεύτηκα.
Το ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πήγε καλά όμως ήταν μια άλλη εποχή, είχε ήδη επιτυχίες πρόσφατες (Το "Κι Άλλο" έπαιζε ακόμη...τρελά), αίγλη, ήταν στην επικαιρότητα με εγκυμοσύνη - hot σχήμα στο Βοτανικό! Τώρα δεν είναι αντίστοιχα τα πράγματα...
Κρίμα πάντως γιατί η επιστροφή της εκτός από την ίδια χαροποίησε και το κοινό γενικά! Όλοι θα θέλαμε τραγούδια τύπου ΚΟΚΚΙΝΟ να ξανακούσουμε.... και το κακό είναι ότι δεν της έκανε μεγάλο focus σε λαϊκά! Η Κοκκίνου δεν πρέπει (κατ' εμε) να συναγωνίζεται την Βανδή αλλά τη Θεοδωρίδου!
Τώρα λέτε ο Φοίβος να ασχοληθεί με την Έλλη άμεσα? χλωμό το κόβω... μετά τη Δέσποινα δεν θα ρίξει το "βάρος" στον Πετρέλη ή το Νίνο? άσε τις Σπανού - Καλλή... γενικά τι γίνεται? μπάχαλο στη Spicy.
Νομίζω πως η Έλλη θα κάνει καιρό να δει νέο song!
Το ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πήγε καλά όμως ήταν μια άλλη εποχή, είχε ήδη επιτυχίες πρόσφατες (Το "Κι Άλλο" έπαιζε ακόμη...τρελά), αίγλη, ήταν στην επικαιρότητα με εγκυμοσύνη - hot σχήμα στο Βοτανικό! Τώρα δεν είναι αντίστοιχα τα πράγματα...
Κρίμα πάντως γιατί η επιστροφή της εκτός από την ίδια χαροποίησε και το κοινό γενικά! Όλοι θα θέλαμε τραγούδια τύπου ΚΟΚΚΙΝΟ να ξανακούσουμε.... και το κακό είναι ότι δεν της έκανε μεγάλο focus σε λαϊκά! Η Κοκκίνου δεν πρέπει (κατ' εμε) να συναγωνίζεται την Βανδή αλλά τη Θεοδωρίδου!
Τώρα λέτε ο Φοίβος να ασχοληθεί με την Έλλη άμεσα? χλωμό το κόβω... μετά τη Δέσποινα δεν θα ρίξει το "βάρος" στον Πετρέλη ή το Νίνο? άσε τις Σπανού - Καλλή... γενικά τι γίνεται? μπάχαλο στη Spicy.
isws kanei kamia kalh emfanisei sta mad...(tha ginoun fetos?)
Είχε δηλώσει και η ίδια ότι δεν της άρεσε που κυκλοφορούσε τραγούδια τόσο αραιά μεταξύ τους και πως δεν της άρεσε ο τρόπος που την προμοτάρανε (sexy κλπ).chris3m έγραψε:Καταρχήν να ρωτήσω κάτι, ξέρουμε ακριβώς το λόγο που τότε η Έλλη έφυγε από τη HEAVEN και Φοίβο?
Εγώ πιστεύω ότι θα δοθεί ένα ακόμα τραγούδι ως radio single και μετά γύρω στον Οκτώβρη θα της βγάλει νέο πρόμο για να έχει στο σχήμα που θα πάει.
Από το να κυκλοφορούσε ο συγκεκριμένος δίσκος θα προτιμούσα να συνέχιζε με digital singles
Επίσης είχε δηλώσει πως την ενοχλούσε που ο Φοίβος είχε αναλάβει αρκετούς καλλιτέχνες γιατί ήταν δύσκολο να δίνει καλά τραγούδια σε όλους.Nick_Man έγραψε:Είχε δηλώσει και η ίδια ότι δεν της άρεσε που κυκλοφορούσε τραγούδια τόσο αραιά μεταξύ τους και πως δεν της άρεσε ο τρόπος που την προμοτάρανε (sexy κλπ).chris3m έγραψε:Καταρχήν να ρωτήσω κάτι, ξέρουμε ακριβώς το λόγο που τότε η Έλλη έφυγε από τη HEAVEN και Φοίβο?
Εγώ πιστεύω ότι θα δοθεί ένα ακόμα τραγούδι ως radio single και μετά γύρω στον Οκτώβρη θα της βγάλει νέο πρόμο για να έχει στο σχήμα που θα πάει.
Από το να κυκλοφορούσε ο συγκεκριμένος δίσκος θα προτιμούσα να συνέχιζε με digital singles
Ειρωνεία αν σκεφτείς τι γίνεται τώρα στην Spicy.Γενικά η Έλλη θεωρούσε πως με το Sex είχε μια κάμψη και ήθελε να το προλάβει.
Νομίζω πως τότε είχε υψηλές απαιτήσεις από τον Φοίβο αλλά και από την καριέρα της.
Τώρα πιστεύω πως θέλει απλά να υπάρχει δισκογραφικά και σε σχήματα που πηγαίνουν καλά.
Τώρα έχει και παιδί 

ONΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΝΕΣ..ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ .. ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ..ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΑ ΧΕΙ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ..Nick_Man έγραψε:Τώρα έχει και παιδί
Nick_Man έγραψε: Είχε δηλώσει και η ίδια ότι δεν της άρεσε που κυκλοφορούσε τραγούδια τόσο αραιά μεταξύ τους και πως δεν της άρεσε ο τρόπος που την προμοτάρανε (sexy κλπ).
Όντως κυκλοφορούσε τραγούδια αραιά μεταξύ τους (δίσκος - επανακυκλοφορία) αλλά αν σκεφτείς πως ακούγονταν σχεδόν ΟΛΑ, τότε δεν υπήρχε θέμα. Δηλαδή αν έβγαζε δίσκο κάθε χρόνο και ακούγονταν 2-3 θα ήταν καλύτερο? θα έπρεπε να δει και λίγο την καριέρα της Γαρμπή...stelios έγραψε: Επίσης είχε δηλώσει πως την ενοχλούσε που ο Φοίβος είχε αναλάβει αρκετούς καλλιτέχνες γιατί ήταν δύσκολο να δίνει καλά τραγούδια σε όλους.
Ειρωνεία αν σκεφτείς τι γίνεται τώρα στην Spicy.Γενικά η Έλλη θεωρούσε πως με το Sex είχε μια κάμψη και ήθελε να το προλάβει.
Νομίζω πως τότε είχε υψηλές απαιτήσεις από τον Φοίβο αλλά και από την καριέρα της..

Για την sexy εικόνα της πάλι τι θέμα είχε? Ακόμη και πριν το Φοίβο (μόλις αδυνάτησε...) πρόβαλε μια σέξυ εικόνα, την χάλαγε μετά...? Το τραγούδι SEX να μην έλεγε, αυτό την τυποποίησε, όχι η εικόνα της...!
Το ότι ήταν δυσαρεστημένη που ο Φοίβος είχε αναλάβει και άλλους καλλιτέχνες, δεν θα το σχολιάσω καν....
Thanks Nick_Man και stelios
ΥΓ. Αυτό που εγραψε αρχικά έχει να κάνει και με την Βανδή!
Αναλογικά με άλλες τραγουδίστριες που ξεκίνησαν μαζί (πάνω-κάτω) τη δισκογραφία Νατάσσα, Πέγκυ κλπ. έχει σε ποσότητα λιγότερους δίσκους - τραγούδια! Όμως έχει περισσότερες επιτυχίες, γνωστά κομμάτια! Ειδικά η Νατάσα έχει και δίσκο με 1 τραγούδι γνωστό....ε τι να το κάνεις! καλύτερα να έχεις λίγα και καλά ...παρά περισσότερα και αδιάφορα!
Γενικά βλέποντας από μακριά τη καριέρα της Δέσποινας, έχει πολλούς δίσκους και πολλά τραγούδια (δεν πέρασε χρονιά χωρίς νέο τραγούδι).
Και σε 18 χρόνια δισκογραφίας είναι στον 9ο δίσκο της και χώρια live, eps κλπ.
Σαν φανς μας ενοχλούσε το σταγονόμετρο, γενικά όμως πιστεύω ότι σχετικά καλά είναι δισκογραφικά (σε ποσότητα).
Σαν φανς μας ενοχλούσε το σταγονόμετρο, γενικά όμως πιστεύω ότι σχετικά καλά είναι δισκογραφικά (σε ποσότητα).
Σαν ποσότητα δεν την λες και καλά, στα 18 χρόνια δισκογραφίας να έχει 9 ολοκληρωμένους δίσκους... όπως είπες.Nick_Man έγραψε:Γενικά βλέποντας από μακριά τη καριέρα της Δέσποινας, έχει πολλούς δίσκους και πολλά τραγούδια (δεν πέρασε χρονιά χωρίς νέο τραγούδι).
Βέβαια έχει τα περισσότερα CDsingles από κάθε τραγουδιστή!
Απλά το καλό είναι ότι πάντα κάθε δουλειά της έκανε αίσθηση! Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν τραγουδιστή και γενικά καλλιτέχνη.
Επίσης ότι σχεδόν όλα τα κομμάτια (είτε έβγαζε το "Σπάνια" που είχε 2 είτε το "ΓΕΙΑ" που είχε 21) γίνονταν γνωστά και επιτυχίες, την έκανε να μην είχε να ζηλέψει τίποτα από άλλους που είχαν δίσκο κάθε χρόνο.
Ωστόσο μιλώντας για την Έλλη, γιατί από εκεί ξεκινήσαμε, θεωρώ πως μετά το ΚΟΚΚΙΝΟ καλώς δεν έβγαλε νέο δίσκο αλλά επανακυκλοφορία! Σκέψου ότι ο δίσκος "τράβαγε" ακόμη και θα ήταν άδικο να τον "κόψουν" έτσι νωρίς. Η Πέγκυ προχώρησε σε επόμενη δουλειά (ΜαΤωΝω) αλλά το "Μαζί σου" είχε κάνει τον κύκλο του! Ωραίο album, έβγαλε επιτυχιάρες (και τι επιτυχίες...) αλλά δεν ακούστηκε τρελά ολόκληρο όπως το ΚΟΚΚΙΝΟ.
H Έλλη έκανε καλύτερο ξεκίνημα με το Κόκκινο σε σχέση με την Πέγκυ,θεωρώ όμως πως η Πέγκυ έχει περισσότερες επιτυχίες και καλύτερα τραγούδια.
Επίσης δεν υπάρχει πια σύγκριση μεταξύ τους.Η Πέγκυ έχει φύγει πολύ μπροστά.
Επίσης δεν υπάρχει πια σύγκριση μεταξύ τους.Η Πέγκυ έχει φύγει πολύ μπροστά.