Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Και εμένα μου αρέσει πολύ το καινούργιο τραγούδι της Βανδή.
Επιτέλους ο Φοίβος σταμάτησε να την βάζει να τσιρίζει και την έβαλε να τραγουδήσει χαμηλά οπότε φάνηκε η ωραία χροιά της.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Spicy, αύριο θα ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν για τα είκοσι χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία.
Στις 14:00 Τρίτη 24 Απριλίου θα μάθουμε ποιοι τραγουδιστές έδωσαν θετική απάντηση και θα τραγουδήσουν 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ on stage τις μεγάλες επιτυχίες, του πετυχημένου μουσικοσυνθέτη.
Τετάρτη 25 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, ο Θάνος Πετρέλης θα είναι καλεσμένος στον Freeangel 91,8.
Ο λαϊκός ερμηνευτής, για 2 ώρες θα βρεθεί στην εκπομπή «Μεταξύ μας...»,και θα μιλήσει για την μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία, για την πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία του με τον Φοίβο , θα ξεδιπλώσει πτυχές της ζωής του και θα μας αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια
Συντονιστείτε.......και απολαύστε μια εκ βαθέων αποκαλυπτική συνέντευξη!
stelios έγραψε:Σύμφωνα με ανακοίνωση της Spicy, αύριο θα ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν για τα είκοσι χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία.
Στις 14:00 Τρίτη 24 Απριλίου θα μάθουμε ποιοι τραγουδιστές έδωσαν θετική απάντηση και θα τραγουδήσουν 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ on stage τις μεγάλες επιτυχίες, του πετυχημένου μουσικοσυνθέτη.
Για όλες τις εξελίξεις stay tuned!
Από την Αριάδνη Στεφανίδου
tralala.gr
Προβλέπω να είναι όλοι οι Spicy Artists,άντε και Ρέμος,Μαντώ.Για Καίτη δεν το νομίζω με τίποτα,και επίσης δεν νομίζω να εμφανιστούν οι ξεχασμένοι Κόκοτας,Λεμπέσης,Άντζελα Δημητρίου,Σαρρή κλπ!
stelios έγραψε:Σύμφωνα με ανακοίνωση της Spicy, αύριο θα ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν για τα είκοσι χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία.
Για όλες τις εξελίξεις stay tuned!
Από την Αριάδνη Στεφανίδου
tralala.gr
Προβλέπω να είναι όλοι οι Spicy Artists,άντε και Ρέμος,Μαντώ.Για Καίτη δεν το νομίζω με τίποτα,και επίσης δεν νομίζω να εμφανιστούν οι ξεχασμένοι Κόκοτας,Λεμπέσης,Άντζελα Δημητρίου,Σαρρή κλπ!
Για Λεμπέση-Κόκκοτα δεν είμαι σίγουρος.Οι άλλοι πιστεύω πως θα πάνε.
Η Σαρρή ελπίζω να μην έλαβε πρόσκληση.
Επίσης γιατί τόση βία; Το Σεπτέμβριο δεν είναι η συναυλία;
Εγώ την Καίτη τη θεωρώ σίγουρη. Αν όχι θα μαι περίεργος να δω αν της έστειλαν πρόταση; Αν ναι και η Καίτη είπε όχι τότε θα ναι το τελευταίο μεγαλύτερο σφάλμα της.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!